• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun çok zor bel ağrısı bir de hamileyken daha zor olur.kilonun muhakkak etkisi var gebelikte eklenince vücudun şekli değişiyo zaten kaslar zayıflıyo.allah şifa versin bol bol masaj yaptır

Bakalım kim önce doğurucak 😄
Sağlıkla gelsinler inşallah 😍benim 2.doğum ve sezaryen olucak bi aksilik olmazsa 16 ocak a gün verildi.dediğin gibi akşamları artıyo şişlik ayak ve ayak bileklerimde..bel ağrısı bendede var sırt üstü yatamıyorum hiç yan yatınca daha iyi

Bir hafta mide yanmam çok oldu canım hafif şeylerle geçiştirdim çorba ve sebze yemekleri diğer hafta şekerim yükselmişti diyetisyen diyet listesi verdi 3 ana 3 ara öğün var.ana öğünlerde sabah 3 öğlen ve akşam 2 dilim tam buğday ekmeği hakkım var ama ara öğünlerde olunca ekmek miktarı bana çok geldi tüketemedim.sabah 2 öğlen ve akşam 1 dilim yedim.
Ana öğünlerde çorba,sebze yemeği,et-köfte-tavuk yada balık var.bol yeşillik yağsız.
Ara öğünlerde 1 meyve şekerimi yükselticek meyveler yasak.meyve yanında yoğurt yada 2 bardak ayran var.
Bunların dışında günde en az 40 dakikam yürümekle geçiyo evin işi vs derken gün içinde genelde hareketliyim.ama sütlü tatlı dahil ağzıma süremiyorum korkumdan çokta canım istiyo bu aralar 🙁
Sağlıkla kavuşun bebişe inşallah. Sezaryanı genelde erken yapıyorlar, kaç haftalık oluyor tam olarak

Ben de evlenince kilo aldım . İlk bebeğime 65 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım . Doğumda 76 kiloya düştüm . Doğum sonrası hızlı kilo verdim 68 e düştüm . 68 le tekrar hamile kaldım 6 ay sonra . Şimdi 78 kiloyum. İnşallah yine 82'yle doguma girersem ne güzel . Benim de iştahım çok açıldı korkuyorum kilo almaktan . Bele çok zararı oluyor insanı hantallaştıriyor. Bu bel ağrısına plates çok iyi geliyor . Doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah
maşallah çbuk hamile kalmışsın ben çok zor kalıyorum.... doğumdan sonra 12 kg vermişsin helal olsun sana❤️Ben pilatesi nerdeyse hayat boyu yaptım ne yazıkki evlenince gebe kalınca kendimi saldım bebem aşaüıdaydı dr düşük riskin var dedi vurdum yemeklerin yatışların dibine dibine spora da gidiyodum ben gebelikten önce paşa paşa😁🤣☺️😂 sonra böyle oldu, şimdi Çile çekiyorum 🤔 pilates candır gerçekten haklısın

En azından şiddeti azalır inşallah , kiloyu da kafana takma kilo alınır verilir önemli olan bebişin iyi olması doğumdan sonra da kiloların gider belin rahatlar oldu bitti 🤗
kilomu şuan bel ağrılarımın sebebi olarak görüyorum yoksa estetik kaygı gütmedim bile bebeği düşünmekten. Diyet yapıncaya kilo veririz sağlıkla doğursaydık Allah ın izniyle . İnşAAllah rahatlarım

Kızlar hastaneden geliyorum kasılmalar 5 dk bir gelmeye başlayınca yine hastaneye gittik 2 serum yedim anca kasılmaları kontrol altına alabildik tutabildigimiz kadar tutalım diyoruz ama 1 haftanın 6 günü hastanede geçti Alah yardimcimiz olsun çok zor dogurmamaya çalışmak kollarım delik deşik Heryerim ödem oldu üstüne bide grip oldum serumla antibiotik ve c vitamini verildi bide allerji oldu üstüne Allerji serumu da yemişim kafam oldu leylaaaa🤭 valla şuan evde leyla gibi geziyom oğlumda vitamini aldı coştu karnımı kendi yarıp çıkacak sanki 🤣🤣 off Rabbim sen hayırlısı ile kurtar bizi hepimizi🤲🤲👼

Kızlar hastaneden geliyorum kasılmalar 5 dk bir gelmeye başlayınca yine hastaneye gittik 2 serum yedim anca kasılmaları kontrol altına alabildik tutabildigimiz kadar tutalım diyoruz ama 1 haftanın 6 günü hastanede geçti Alah yardimcimiz olsun çok zor dogurmamaya çalışmak kollarım delik deşik Heryerim ödem oldu üstüne bide grip oldum serumla antibiotik ve c vitamini verildi bide allerji oldu üstüne Allerji serumu da yemişim kafam oldu leylaaaa🤭 valla şuan evde leyla gibi geziyom oğlumda vitamini aldı coştu karnımı kendi yarıp çıkacak sanki 🤣🤣 off Rabbim sen hayırlısı ile kurtar bizi hepimizi🤲🤲👼
Ben kasilmalar nasil sanci nasil bilmiyorum bunu nasil anlycaz 🤔 bisey olsa valla bilmiyom

Sen ve ben kasilma rekorlari kiriyoruz

Merhaba ocak anneleri yazmasam da uzun zamandır sizi takip ediyorum..doğum yapanların yavruları inşallah en kısa zamanda toparlar evlerine döner..diğer annelere de sağlıklı rahat doğumlar diliyorum 💖..ben de şubatta doğuracam nasipse ikinci oğlum olacak..doktorum çalışabilir raporu için 31+0a randevu verdi 32+0 da çağırması gerekmiyor mu siz tam olarak kaçta aldınız raporu merak ettim
32+0 da vermesi gerek

Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Canım ne diyeceğini şaşırdım çok üzgünüm hikayenizi bilmiyorum ama çok üzüldüm ya basın sağolsun rabbim içinin yangınını tez vakitte dindirsin çok üzüldüm 😔

Sen ve ben kasilma rekorlari kiriyoruz
Malesef canım valla öyle oldu sen ne durumdasın şuan benim serumlar olmazsa heran gelecek gibi çok kasiliyor iki gündür bıçak saplanması gibi şeylerde oluyor alt bölge de resmen oğlan başıyla ittiriyor 2 haftalık daha dursun diye dua ediyorum 🤲

Malesef canım valla öyle oldu sen ne durumdasın şuan benim serumlar olmazsa heran gelecek gibi çok kasiliyor iki gündür bıçak saplanması gibi şeylerde oluyor alt bölge de resmen oğlan başıyla ittiriyor 2 haftalık daha dursun diye dua ediyorum 🤲

Benik.dun gece cok kotu gecti ama bugun bisey yok. Tabi magnezyuma falan devam. Eger kendisi gelmezse 37 de alicam plasenta yaslanmaya baslamis daha fazla kalamaz dedi

Back
X