Benim herzamanki ama durdurabiliyodum ya da yeyip yürüyüşle sporla kilo almamayı başarabiliyordum ama şimdi durduramıyorum oturup yemicem diyorum bu sefer mutfağa her gidişimde ya bi parça çikolata ya reçele ekmek banma vs bunlar oluyoMihrimah ve sincazli bu sizin her zamanki iştahınız mı hamilelikte mi oldu?
Canım benim... Allah sabır versin çok çok üzgünüm...Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Ben oglumda da boyleydim. Kolestaz kasintilari yuzunden uykuyu unuttum. Halsizim surekli hasta gibiyim. Hamileligin basinda da aylar suren bulantilardan yildim. En azindan diyordum bebegimi kucagima alsam kokusuyla teselli olurdum.. su an da ayni moddayimKız neye imreniyosun zaman azaldikca korku ve heyecan artmaya başlıyor
Bi saglicakla kucagimiza alsaydıkBen de aynını düşünüyorum haftalar geçmiyor gibi geliyor
Ama nedenMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
canıımm rabbim sabır versin ne desem boş melek oldu ahirette şefaatçiniz olsunMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Süre tut canım eğer sancılar sürekli ve düzenliyse doktorun görmek isteyecektir herkeste sancı aynı şekilde olmaz ben sancisiz düzenli kasilmalarla erken doğum riskimi öğrendim kontrol altındayım o yüzden artık sancisiz kasılmalar yerini sancılı olanlar bırakıyor şairim bende bu gece pek uyuyamadım halbuki gece iki serum yedim geldim ama artık sanırım pek bir ise yaramıyorSaat 3 ten beri uyku yok kızlar. Kasığımda adet olcakmışım gibi değişik bi hal var gelip gidiyo. Süre tutmadım ama ne olduğunu da anlayamıyorum ağrı sancı gibi değil ağırlık çöküyo kasığıma belimden kasığıma geliyo. Ben bile anlamadım anlayan varsa bi anlatın Allah için
Allah sabır versin . Çok zor gecen sene ben de kaybetmiştim bebegimi Şimdi o anları hatırladım kötü oldum şimdi cennetteler bizi bekliyorlar. Allah sabrını artırsinMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
aminnn gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun...Herkese günaydın.Geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize. Ben toplamda 6.5 kilo aldım ama gel gelelim bende yürüyemiyorum iş yapamıyorum VS çünkü Kaburga batmam var feci bişey aşırı kısıtlıyor beni. İlk gebeliğimde 20 hafta çektim. Şu anda da 11 hafta oldu çekiyorumAllah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine biraZ daha beklese içeride. Kaç haftalıksın bebeğin kilosu kaçKızlar hastaneden geliyorum kasılmalar 5 dk bir gelmeye başlayınca yine hastaneye gittik 2 serum yedim anca kasılmaları kontrol altına alabildik tutabildigimiz kadar tutalım diyoruz ama 1 haftanın 6 günü hastanede geçti Alah yardimcimiz olsun çok zor dogurmamaya çalışmak kollarım delik deşik Heryerim ödem oldu üstüne bide grip oldum serumla antibiotik ve c vitamini verildi bide allerji oldu üstüne Allerji serumu da yemişim kafam oldu leylaaaavalla şuan evde leyla gibi geziyom oğlumda vitamini aldı coştu karnımı kendi yarıp çıkacak sanki off Rabbim sen hayırlısı ile kurtar bizi hepimizi
Şok oldum. Çok çok üzüldüm. Allah sabır versinMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
güzel arkadaşım, Allah sabır versin sözün bittiği yer , Rabbim yardımcın olsun çok üzüldümMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Amin canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebislere 34+6 şuan kilosu en son 2800 dü 2 hafta önden gidiyordu kilo olarak kendini çok büyüdü Sanıyor galiba sıpam haftası erken diye bekletmemiz lazım en azindan 37yi atlatsak iyi olucakçok geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine biraZ daha beklese içeride. Kaç haftalıksın bebeğin kilosu kaç
Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Merhaba geçmiş olsun. Diş ameliyatı geçirdim demissiniz benimde 20 lik dişim ucu hafif çıkık ama gömülü amleyat gerektiriyor. Yapılır mı yapılmaz mi diye araştırıyorum..bilgi verebilir misinizYaziyorlar canim ..ay sen ilac islerini bana sor. Malum bide.dis.ameliyati gecirdim bu surecte.. ama once bi disci gorsun. Doktorunda muhtemelen agumentin yazicak
Çok üzüldüm canım allah sabır versinMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Hicbirimiz seni anlayamayız. insan ne der böyle bir durumda bilemiyor. Allahim güç versin, sabır versin canım benim.Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Süre tutayım bi daha geldiğinde o zaman. Taş gibi oluyo bi anda 30 sn sürmüyo geçiyor. İlk gebeliğim sancı kasılma anlamıyorumSüre tut canım eğer sancılar sürekli ve düzenliyse doktorun görmek isteyecektir herkeste sancı aynı şekilde olmaz ben sancisiz düzenli kasilmalarla erken doğum riskimi öğrendim kontrol altındayım o yüzden artık sancisiz kasılmalar yerini sancılı olanlar bırakıyor şairim bende bu gece pek uyuyamadım halbuki gece iki serum yedim geldim ama artık sanırım pek bir ise yaramıyor
MaşaAllahAmin canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebislere 34+6 şuan kilosu en son 2800 dü 2 hafta önden gidiyordu kilo olarak kendini çok büyüdü Sanıyor galiba sıpam haftası erken diye bekletmemiz lazım en azindan 37yi atlatsak iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?