• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mihrimah ve sincazli bu sizin her zamanki iştahınız mı hamilelikte mi oldu? :110::rolleyes:
Benim herzamanki ama durdurabiliyodum ya da yeyip yürüyüşle sporla kilo almamayı başarabiliyordum ama şimdi durduramıyorum oturup yemicem diyorum bu sefer mutfağa her gidişimde ya bi parça çikolata ya reçele ekmek banma vs bunlar oluyo 😔

Saat 3 ten beri uyku yok kızlar. Kasığımda adet olcakmışım gibi değişik bi hal var gelip gidiyo. Süre tutmadım ama ne olduğunu da anlayamıyorum ağrı sancı gibi değil ağırlık çöküyo kasığıma belimden kasığıma geliyo. Ben bile anlamadım anlayan varsa bi anlatın Allah için 🤪

Kız neye imreniyosun zaman azaldikca korku ve heyecan artmaya başlıyor
Ben oglumda da boyleydim. Kolestaz kasintilari yuzunden uykuyu unuttum. Halsizim surekli hasta gibiyim. Hamileligin basinda da aylar suren bulantilardan yildim. En azindan diyordum bebegimi kucagima alsam kokusuyla teselli olurdum.. su an da ayni moddayim 😄 hamilelik daha zor tabi kisiden kisiye degisir
Ben de aynını düşünüyorum haftalar geçmiyor gibi geliyor :KK70:
Bi saglicakla kucagimiza alsaydık 🤲🏻

Saat 3 ten beri uyku yok kızlar. Kasığımda adet olcakmışım gibi değişik bi hal var gelip gidiyo. Süre tutmadım ama ne olduğunu da anlayamıyorum ağrı sancı gibi değil ağırlık çöküyo kasığıma belimden kasığıma geliyo. Ben bile anlamadım anlayan varsa bi anlatın Allah için 🤪
Süre tut canım eğer sancılar sürekli ve düzenliyse doktorun görmek isteyecektir herkeste sancı aynı şekilde olmaz ben sancisiz düzenli kasilmalarla erken doğum riskimi öğrendim kontrol altındayım o yüzden artık sancisiz kasılmalar yerini sancılı olanlar bırakıyor şairim bende bu gece pek uyuyamadım halbuki gece iki serum yedim geldim ama artık sanırım pek bir ise yaramıyor

Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Allah sabır versin . Çok zor gecen sene ben de kaybetmiştim bebegimi Şimdi o anları hatırladım kötü oldum şimdi cennetteler bizi bekliyorlar. Allah sabrını artırsin

Geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize. Ben toplamda 6.5 kilo aldım ama gel gelelim bende yürüyemiyorum iş yapamıyorum VS çünkü Kaburga batmam var feci bişey aşırı kısıtlıyor beni. İlk gebeliğimde 20 hafta çektim. Şu anda da 11 hafta oldu çekiyorum :işsiz: Allah yardımcımız olsun
aminnn gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun...Herkese günaydın.

Kızlar hastaneden geliyorum kasılmalar 5 dk bir gelmeye başlayınca yine hastaneye gittik 2 serum yedim anca kasılmaları kontrol altına alabildik tutabildigimiz kadar tutalım diyoruz ama 1 haftanın 6 günü hastanede geçti Alah yardimcimiz olsun çok zor dogurmamaya çalışmak kollarım delik deşik Heryerim ödem oldu üstüne bide grip oldum serumla antibiotik ve c vitamini verildi bide allerji oldu üstüne Allerji serumu da yemişim kafam oldu leylaaaa🤭 valla şuan evde leyla gibi geziyom oğlumda vitamini aldı coştu karnımı kendi yarıp çıkacak sanki 🤣🤣 off Rabbim sen hayırlısı ile kurtar bizi hepimizi🤲🤲👼
çok geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine biraZ daha beklese içeride. Kaç haftalıksın bebeğin kilosu kaç

Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
güzel arkadaşım, Allah sabır versin sözün bittiği yer , Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm :KK43: çok. :KK43: kötü oldum :KK43: . Rabbim en kısa süred toparlanman için destekçin olsun çok büyük bir acı Meleğine cennette seni beklesin inşaAllah mesajı yeni okudum şok oldum:KK43:((((((( 😔😞 kendime gelemiyorum hala.... başın sağolsun...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine biraZ daha beklese içeride. Kaç haftalıksın bebeğin kilosu kaç
Amin canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebislere 34+6 şuan kilosu en son 2800 dü 2 hafta önden gidiyordu kilo olarak kendini çok büyüdü Sanıyor galiba sıpam haftası erken diye bekletmemiz lazım en azindan 37yi atlatsak iyi olucak

Canım çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırdım. Allah cc sabır versin, cennet kuşu oldu minik adam. Çok çok üzüldüm gerçekten

Yaziyorlar canim ..ay sen ilac islerini bana sor. Malum bide.dis.ameliyati gecirdim bu surecte.. ama once bi disci gorsun. Doktorunda muhtemelen agumentin yazicak
Merhaba geçmiş olsun. Diş ameliyatı geçirdim demissiniz benimde 20 lik dişim ucu hafif çıkık ama gömülü amleyat gerektiriyor. Yapılır mı yapılmaz mi diye araştırıyorum..bilgi verebilir misiniz

Hicbirimiz seni anlayamayız. insan ne der böyle bir durumda bilemiyor. Allahim güç versin, sabır versin canım benim. 🙏

Süre tut canım eğer sancılar sürekli ve düzenliyse doktorun görmek isteyecektir herkeste sancı aynı şekilde olmaz ben sancisiz düzenli kasilmalarla erken doğum riskimi öğrendim kontrol altındayım o yüzden artık sancisiz kasılmalar yerini sancılı olanlar bırakıyor şairim bende bu gece pek uyuyamadım halbuki gece iki serum yedim geldim ama artık sanırım pek bir ise yaramıyor
Süre tutayım bi daha geldiğinde o zaman. Taş gibi oluyo bi anda 30 sn sürmüyo geçiyor. İlk gebeliğim sancı kasılma anlamıyorum 😵 geçmiş olsun sana da canım. Vaktiyle sağsalim gelsin inşallah

Amin canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebislere 34+6 şuan kilosu en son 2800 dü 2 hafta önden gidiyordu kilo olarak kendini çok büyüdü Sanıyor galiba sıpam haftası erken diye bekletmemiz lazım en azindan 37yi atlatsak iyi olucak
MaşaAllah 🤗kendini strese sokma bebişin kilosu gelişimi de gayet iyiymiş temennimiz Bi süre daha içeride kalması ama gelse bile panik olma en riskli süreyi atlatmışsın çok şükür. BENim dr um 32 atlattık mı korkulcak Bi şey yok der hep. Benim yengemin bebekleri hep minicik doğdu 2400 2600 gram kadar doğdular tabi vaktinde doğdular sapasağlam şimdi keratalar . Ciğer geliştirici oldun mu sen. 36. Haftaya girmişsin riskli haftaların bitmiş şükür kendini üzme 37 ve sonrası zaten erken Doğum da sayılmıyor 35 tesin şuan . 1 buçuk hafta daha dursa yeterli ❤️😘 bol bol dinlen

Back
X