Ayy hakkatten senin ev evlere şenlik durumda yediğine içtiği karışmakta nedir canım abartmasınlar bu kadarda neyse sen sakin olmaya bak sağlıkla doğurda önemli olan o kasılmalara stresinde rolü büyükmüş daha doktor dün söyledi gerekirse açık konuş üstüne fazla gelmesinlerYok gelecek o temizlikci zaten. Kacari yok yani.. 2 kedi var bu evde. Bide cok dahinik dun bilerek mutfak tezgahi uzerinde hic birsey birakmadim bir bardak bile yoktu suan tezgahi goremiyorum. O orda dursun bu burda dursun onu kullanirim buni bilmem ne yaparim. Ayrica istifici herseyi daklar. Gazete alirlar o gazeteler evde birikir durur. Biseyler yiyorum kayinpeder gelmis diyoki bogazin hic durmuyor. Ben 6 kilo aldim sadece su serum donemine kadar. Bide guya cok dusunuyolar oyle oturma oyle uzanma ordan yurume ustunu giy yaa bi rahat birakin. Bugun bi disari cikayim dedim pisman oldum. 2 gunde bezdum da bezdum ... evin daginikli zaten iyice bezdirdi. Esim camasir topluyo camasirligi kaldiricak kalsin orda.diyo.salonun ortasimda dursunmus.. simdi gelmis cay bardaklarima takmis az diye birileri helirse yetmez diye ya gelmez kimse diyorum yok inat etti...
Ay bitmiyo
Ayy hakkatten senin ev evlere şenlik durumda yediğine içtiği karışmakta nedir canım abartmasınlar bu kadarda neyse sen sakin olmaya bak sağlıkla doğurda önemli olan o kasılmalara stresinde rolü büyükmüş daha doktor dün söyledi gerekirse açık konuş üstüne fazla gelmesinler
Hay ağzına sağlık eşinin valla helal olsunKonustuk ya.. hatta esim bu kiz bu kadar calisicaksa size ne gerek var dedi. Dusun yani..
Valla umut oldu gece gece. Darisi basima. Oglum 4 yasinda ve hiperaktif (tibbi anlamdaIçini ferah tut allah kolaylığını veriyor. Oğlum doğduğunda kızım 21 aylıktı. Öyle güzel ağlamayan uyuyan bir bebekti ki. Beşiğinin yanından geçerken sürekli teşekkür esiyordum ona yormuyorsun beni diye. 2 aylıktan sonra gece bile uyanmadı emmeye. Insallah hepimizin bebekleri oyke akilli uslu olur. Cok amin
Çok üzüldüm gerçekten şok oldumMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Canım plasenta yaşlanması nasıl birşeymiş doğru mu okudum 2 2kedi_1deli
Bende hem aylardır istirahat etmem gerekiyor diye çocukla ilgilenemedim çocuğun iyice huyu değişti doğumdan sonra napicaz bilmiyorum..bide yaşıt arkadaşlar var onlarda doğum yaptı yine ve bebeğe karşı çok hırçın kıskanç oluyorlar çok üzülüyorum bu duruma.. benim oğlum 22aylik olucak seninki kaç yaşındaBenim de 2. Olacak. Beni en cok oglum düşündürüyo. Dogumdan sonrasi onunla zor olacak. İlk gibi olmayacagi kesin. İlgi isteyen baska bi cocuk daha olmasi daha yorucu
Asagi tukursek sakal...
Benim ilk doğumda plasenta bana yapıştı da doğum biter bitmez kürtaj oldum onu parca parca aldılar benden.. dr a sordum öyle bişeyin tekrar olacağı belli değil dedi her doğum farklı olurmuşPlesenta kireclenmeye basliyormus. Ultrasonla iyice bakti. Bebekle ayni sekilde gelismesi gerekirken daha hizli gidiyor
Benim oğlum da 22aylik olucak gözüm çok korkuyor ama genelde herkes sizin gibi olduğunu söylüyor insaaalah şans bize de güler valla yoksa 2 bebeyle napicam bilmiyorum oğlum halen geceleri uyanan sürekli mızmız yemek yemeyen bir bebe.. Allah kolaylık veriyor diyorlar bakalım görücezBen de supuremiyoru.. makineleri doldurup boşaltmak bile çok zor. Silmiyorum da zaten. Bugün yine görümcemler gelip toparladılar beni sağolsunlar. Beşiği de kurduk donattik. Daha ne yapalim diyorlar. Valla dedim geriye dogurmasi kaldi onu da yaparsaniz...
Içini ferah tut allah kolaylığını veriyor. Oğlum doğduğunda kızım 21 aylıktı. Öyle güzel ağlamayan uyuyan bir bebekti ki. Beşiğinin yanından geçerken sürekli teşekkür esiyordum ona yormuyorsun beni diye. 2 aylıktan sonra gece bile uyanmadı emmeye. Insallah hepimizin bebekleri oyke akilli uslu olur. Cok amin
O durum bende de oldu, kürtaj ve 25-30 dikiş derken çocuk odaya gitti ben 1 saatten fazla süre sonra gördüm dokundum, haliyle korkuyorum şimdi doğumdan, tekrar olmaz inşallahBenim ilk doğumda plasenta bana yapıştı da doğum biter bitmez kürtaj oldum onu parca parca aldılar benden.. dr a sordum öyle bişeyin tekrar olacağı belli değil dedi her doğum farklı olurmuş
Ayy cok zor cok takmamaya çalış bu kadar şey atlattın yorma kendini laf anlatcam diyeYok gelecek o temizlikci zaten. Kacari yok yani.. 2 kedi var bu evde. Bide cok dahinik dun bilerek mutfak tezgahi uzerinde hic birsey birakmadim bir bardak bile yoktu suan tezgahi goremiyorum. O orda dursun bu burda dursun onu kullanirim buni bilmem ne yaparim. Ayrica istifici herseyi daklar. Gazete alirlar o gazeteler evde birikir durur. Biseyler yiyorum kayinpeder gelmis diyoki bogazin hic durmuyor. Ben 6 kilo aldim sadece su serum donemine kadar. Bide guya cok dusunuyolar oyle oturma oyle uzanma ordan yurume ustunu giy yaa bi rahat birakin. Bugun bi disari cikayim dedim pisman oldum. 2 gunde bezdum da bezdum ... evin daginikli zaten iyice bezdirdi. Esim camasir topluyo camasirligi kaldiricak kalsin orda.diyo.salonun ortasimda dursunmus.. simdi gelmis cay bardaklarima takmis az diye birileri helirse yetmez diye ya gelmez kimse diyorum yok inat etti...
Ay bitmiyo
Ayy evet aynı şeyleri yaşamışız tekrarlamaz dedi dr stres yapma dedi ama bilmiyorum valla doğumdan çok plasentadan korkuyorum saatlerce sürmüştü makata kadar dikişlerim vardı zor iyileştim. Bide bebeğimi saatler sonra gördüm emzirdim uzun süre ac kaldığı için sarılığı çok yüksektiO durum bende de oldu, kürtaj ve 25-30 dikiş derken çocuk odaya gitti ben 1 saatten fazla süre sonra gördüm dokundum, haliyle korkuyorum şimdi doğumdan, tekrar olmaz inşallah
Valla umut oldu gece gece. Darisi basima. Oglum 4 yasinda ve hiperaktif (tibbi anlamda)
İnsallah kizdan yana yuzum guler
Benim oğlum da 22aylik olucak gözüm çok korkuyor ama genelde herkes sizin gibi olduğunu söylüyor insaaalah şans bize de güler valla yoksa 2 bebeyle napicam bilmiyorum oğlum halen geceleri uyanan sürekli mızmız yemek yemeyen bir bebe.. Allah kolaylık veriyor diyorlar bakalım görücez
Ayy evet aynı şeyleri yaşamışız tekrarlamaz dedi dr stres yapma dedi ama bilmiyorum valla doğumdan çok plasentadan korkuyorum saatlerce sürmüştü makata kadar dikişlerim vardı zor iyileştim. Bide bebeğimi saatler sonra gördüm emzirdim uzun süre ac kaldığı için sarılığı çok yüksekti
Bende var canim bebek ile benim kan uyusmazligim varmis. Buyuk oranda sarilik olabilir dedi doktor ama suanlik kan tahlilleri iyi bakalim dogunca nasil olcak. Benimde kizimla bebegin arasi 20 ay olcak bakalim insallah cok zor olmaz :)Bebeginle senin aranda kucuk kan uyuşmazlığı var mıydı? Beni ikisinde de bu yuksek sarilik yıpratmıştı. Şimdi endişem yine o.
Bende var canim bebek ile benim kan uyusmazligim varmis. Buyuk oranda sarilik olabilir dedi doktor ama suanlik kan tahlilleri iyi bakalim dogunca nasil olcak. Benimde kizimla bebegin arasi 20 ay olcak bakalim insallah cok zor olmaz :)
Hamileligimin basinda kan tahlili ile ogrendim . Her ay bakiliyordu . Artik 2 haftada bir kontrol ediliyor.Su an nasıl biliyorsunuz ki?
Hamileligimin basinda kan tahlili ile ogrendim . Her ay bakiliyordu . Artik 2 haftada bir kontrol ediliyor.
Yoo hayır canım ben eşim ve oğlum aynıyiz A+ kan..Amin inşallah
Umarım öyle olur. Tabi her şey toz pembe olmuyor. ilk 2 ay gece biri ayağımda biberondan süt içerken oburu mememde oluyordu. Bakış açısı da önemli. Oldugu kadar olmadığı kader diyeceksin birçok şeye
Bebeginle senin aranda kucuk kan uyuşmazlığı var mıydı? Beni ikisinde de bu yuksek sarilik yıpratmıştı. Şimdi endişem yine o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?