2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogumlar imiz aynı gün görünüyor . Benim bebek 2 hafta önce 1380 gramdı. Şimdi benimki de o kadar olmjs mudur acaba

Ya kizlar benimki malum yilbasinda evde olucak gibi hayirlisyla oyuzden kirmizi tulum ariyorum :) lcw de var ama.4,5 kg diyor benimki 3 bile olmaz. Gorurseniz haber verir misiniz
İnstada melon bebe var bende birkaç parça oradan almayı planlıyorum güzel şeyler var onların yılbaşı için kız erkek kombinleri vardı galiba bı oraya bak istersen canim

Dogumlar imiz aynı gün görünüyor . Benim bebek 2 hafta önce 1380 gramdı. Şimdi benimki de o kadar olmjs mudur acaba
Muhakkak olmuştur hatta bir tık daha fazla olmuştur diyebilirim benim bir ay önceki kontrolumde 1200 dü şuan 2200 bir kilo almış bir ayda ama benim gebelik şekerim var o yüzden yediklerime dikkat ediyorum kendimide bebegide irilestirmek istemiyorum 8 ayda 6 kilo aldım ben bu bile fazla diyor doktorum

Selam kizlarr ben subat annelerinden geliyorumm :) nasilsiniz son birkac sayfayi okudum iyisiniz masallah. R refikaaydin cok sevindim bebisinin eve gelmesine. Ayrica bebegini kaybeden anne icin basi sagolsunnn melek olmus yavrucak Allah sabir versin bende 28. Haftadayim subat sonu heralde. Seker yok bende ama cok tatli istyor canm cikolata cok seviyorumm hergun muhakkak 70-80 gram yerim. Bu yedigim zararli seyler de bebege gidiyor mu ya ben cok saglikli beslenmiyorum sanirim. Kilosu falan haftasi ile uyumluydu boyu da hersey normaldi cok sukur. Bir de ben 20-28 hafta arasi aldim kilolari 6 kg aldim o hafta aralari. Herkes son aylar diyor ya kilo alma bundan sonra daha da mi hizlanicak :) suan +8,5 .
30 u gecen anneler kg alimlari nasil?

O Otimoti M MMihrimahh tabi siz baya eğlendiniz ama bizim için bunlar hayatın akışı içinde normal karşılanıyo
Burda ciddi bi kedi kitlesi oluştu, kediler hazıra alıştı bizim pencerenin altında yaşıyolar, avcılık içgüdüsünü yitirdi hayvancağızlar. Acayip bişey oldular bi sabah salamını aksatsan ipten tırmanıp gelip hesap sorucak haldeler. Köpekleri kovdular mahallenin demografik yapısı değişti
Kayınvalidemin gittiği yer böyle olur, acayip yani.

Gerçek hayvanseverlik bu değil arkadaşlar
Siz böyle olmayın

Valla ben 33 e kadar 6 kilo aldim hic dikkat etmedim ama istahim yoktu. Sonra safra.kesesi ameliyati ve bi diş operasyonu gecirdim hic bisey yiyemedim 3 kilo verdim sonra hemen o 3.kiloyu hooop.geri aldim.. sonra 2 gun hastanede yattim serumlarla.hooop 5 kilo daha ama o sirf ödem gider yani.. sonuc olarak 6 kilom var.
Bende hic dikkat etmiyorum yediklerime artik iyice saldim

Umarim bebis sadece faydali olanlari aliyordur. Ben cunku ozel ders veriyorum bu yuzden eve gelmem hergun aksam 10 falan. Aksam yemegi ogle yemegi dogru duzgun yok hep ikramlarla besleniyorum kekler borekler gibi. Sabah bir duzgun kahvalti yapiyorum

Ya oyle deme bulamiyolar yemek gercekten hele kis geliyo iyi beslenmeleri lazim usumemek icin yoksa donarak öluyolar o kadarda dayanikli degiller yani.. ama ben cok hazira saatine alismasinlar diye 2 gunde bir farkli bi saatte inip veriyorum.. oyle salam firlatmiyorum yani.. kuru mamalarina ciger karistirip veriyorum asagida belli bi yer var oraya birakiyorum.. arada bir useniyorum tabi camdan mi firlatsam bende

Umarim bebis sadece faydali olanlari aliyordur. Ben cunku ozel ders veriyorum bu yuzden eve gelmem hergun aksam 10 falan. Aksam yemegi ogle yemegi dogru duzgun yok hep ikramlarla besleniyorum kekler borekler gibi. Sabah bir duzgun kahvalti yapiyorum
O alacagini alir merak etme.. eve geldiginde de faydali atistirmaliklar yap yeter

Niye kendini yoruyosun küçük parçalara bölüp fırlat, saçma gibi dağılıyolar

Nee aylarcamiiii yok kız sanmam o kadar kalsınlar tam ise yariyacaklari vakit kalırsın tek başına hep öyle olur zaten 1 ay dursalar belki o kadarinida sanmam da

Kızlar doğum öncesi son agdamida yaptırdım geldim şimdi artık dogursam da gam yemem 1 haftadır ödüm kopuyordu alttan muayne etmek isticekler diye neyseki istemediler bugün cillop gibi oldum isteyen bakabilir birazdan kontrole gidicem zorla baktircam açılma varmı bakın diye boşa gitmesin

Kaşınma sıkıntısını 3 hafta kadar bende yaşadım karaciğer filan temiz çıktı sonuçlarım allerji olduğumu söyledi dr gebelik allerjisiymis doğumdan sonra geçer mutlaka ama allerjest diye bir ilaç verdi buda fayda eder dedi allah razı olsun Doğru tespitte bulunmuş ki ilaç kullanmaya başlayınca 4 günde çok azaldı sonra devam edince tamamen durdu sabahlara kadar kasinmaktan uyuyamıyordum resmen bıçakla kazıyordum kaşınan arkadaşlara duyurulur alerjikse bu durum doktorunuza danışarak bu ilacı kullanmanızı tavsiye ederim

Benim 33 hafta suan 8,3 aldim ama aldigimiz kilolar baslangic kilolarimizla da alakali oluyor genelde. Herkes aynı oranda kilo almıyor

Kilodan muzdarip olan bi anne olarak ben yazayımiştahım açık canım her şetden fazla fazla çekiyor. Benimkiler ikiz bu arada bugün kontrole gittim 72 olmuşum 57 ile hamile kalmıştım. 32 hafta da 15 kilo aldım yani. Bebeklerin ikisi de toplamda 3400 gibi bi şey.ben yiyorum ama çikolata + tatlı ve hamurişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…