2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim perine masaji yapmiyorum ama hersey normal giderken doktorum perine kaslarin gelissin deyip bi kac egzersiz vermis onlari yap.istersen.. sirtini duvara dayayip elleri one uzatip oturup kalkmak... ve yan yatip bacagi asagi yukari kaldirip indirmek. Yani aslinda klasik egzersiz.. ama duvara dayanip.oturup kalkmak dizleri ölduruyor resmen... tabi benim normal yapamiycagim anlasildi biraktim

Ay yogun bakimda nelerle ugrasiyolar ya.. gercekten cok kotu. Esim diyor bizim isimiz surekli idrar diski kusmuk tukuruk artik kaniksadik diyor yani. Kan falan zaten coook normal.

Deneyim mutlaka bugun baslayip

Bencede tuhaf.. benim duzensiz olmasina ragmen doktor oyle cikarsa hemen alfamed al dedi
Evet, önceden alfamed yazmıştı ve sadece yükselirse iç demişti.
30.haftamda bikaç kere 14/9 civarı çıkınca doktora gittim, kendi de iki kez 14/9 ölçtü ve günde iki kez alfamed iç artık dedi.
Virgo'nun sürekli yüksek seyretmesine rağmen önlem alınmamasına şaşırdım

tamam canim deniyim, 15 olunca hastaneye mi gidiyosun peki evde de hep aynı mı? sabahtan beri ensemden agri giriyor zaten, ağrısı da gecmedi
Benim hastanede yüksek çıkıyo sadece. Evde sürekli öyle çıksa giderim hastaneye mutlaka. Stres yaparsam ay kesim tansiyon yüksek diye gidip ölçersem yüksek çıkıyo zaten. Panik atak da olduğu için hemen yükseliyo

Ay evet çok doğru söylüyorsun bende şeker var ama arada doğal nar ekşisi içiyorum iyi geliyor sarımsak yutuyorum.Senin tansiyonun 15/10 çıkınca doktor ne diyor.
Ay sorma hemen kan idrar istiyo bekliyorum sonuçları çıksın diye. Protein var mı diye bakıyo. Panik atak var burda yüksek çıkıyo iyiyim ben diyorum ama riske atamıyo tabi. Sonuç bişey çıkmıyo çok şükür

benim de bugün hiç halim yok başımın arka bölgesi böyle ağrıyo ya da dolu dolu gibi Ayetel Kursi okuyorum acayibim bugün ya. Benimde spot idrarda çıkmıyor henüz ama 24 saatlikte yüksek çıkıyor en son referans üst sınırını üçe katlamıştı, bugün yine topluyorum 24 saat belki de 1 gr ı geçmişizdir bilmiyorum artık

Allahim iyilestirsin bizi ya. lanet tansiyon.

anladim canim o zaman seninki panikten oluyo. olsun bu da guzel. bizimki yok yere cikiyo.

Kızlar bana bir akıl verin. İçim içimi yiyor. Geçenlerde yazmıştım 32. haftada aspirini bırakma konusunu. Birkaç gün oldu bırakalı ama içim rahat değil. Doktorumu da iki kez aradım açmadı. İnternette biraz araştırdım 32 de bırakanlar olmuş ama benim gördüğüm doktorlar genelde gerçek bir pıhtılaşma olmasa bile hasta daha önce düşük yaşadıysa ya da tüp bebekse önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandırıyor. O tür hastalarda 32. haftada aspirinin kesilmesi sorun yaratmayabilir belki ama bende antifosfolipid sendromu diye bir durum var. Daha önce 3 düşük yaptım. Testlerde lopus antikoagulan hep güçlü pozitif çıkıyor. Yani pıhtılaşma seviyem ileri durumda. 32 den sonra risk oluşursa diye korkuyorum. Başlarda grubu çok takip edemiyordum burda yazamadım ama 20. haftada acil apandist ameliyatı oldum. Ameliyat sabahı aspirini içmiştim öğleden sonra ameliayat oldum ona rağmen kanın durdurulamaması gibi bişey olmadı bende. Doktor kanı durduramayız filan dedi ama benim kafam çok karıştı. Benim durumumda olan var mı ya da benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Canım doktorun mu dedi bırak diye. Doktorun dediyse bir şey demem yanlış olur ama içine sinmiyorsa mutlaka başka doktora da görün ve sor bu konuyu.

Canım benim pıhtılaşma testlerim yapılmadı sma önlem amaçlı başladım aspirin ve kan sulandırıcı iğne. Coraspirin i 32. Veya 33. Hafta keseceksin çünkü çocuğa zararı olabiliyor dedi doktor, bilmiyorum nasıl bir zarar. Kan durmama gibi birsey olmaz merak etme arkadaşım K vitamini ampülü yapıyorlar ameliyata başlarken dedi. Ben de bugün yarın aspirini bırakcam

Canım doktorun mu dedi bırak diye. Doktorun dediyse bir şey demem yanlış olur ama içine sinmiyorsa mutlaka başka doktora da görün ve sor bu konuyu.
Evet doktorum dedi bırak diye. Doktoruma ulaşıp tekrar bu konuyu görüşmek istiyorum bakalım. Duruma göre başka doktora da bir sormayı düşünüyorum.

Benim doktor çocuğa zarardan bahsetmedi. Kan durmaması konusunu özellikle vurguladı. Her doktor başka yorum yapıyor.

eşim hemen karşı kanepemde yatıyor. Bel ağrımdan dolayı bu hallere geldik gece yalnız tek odada uyuyamıyorum çokkorkarım ben karanlıkta tek olmaktan .kaç gündür yatak odasında yatayım diye şansını deniyor sen iyi gün dostu Musun dedim dün koltuk sert dedi diye altına yumuşacık yorgan da serdik bakalım bugün ne bahane üreticek bekliyorum işten gelince yemeğini yer çay içerken söylenir durur Bi de dün bebeğin odasına perde siparişi verdim kp ile . neymiş neden çok pahalı perde siparişi vermişim alt tarafı bir cammış savuruyomuşum herşeyin en pahalısını almaya mecbur muymuşum bla bla bla...her zamanki halleri işte Bi şi aldım ya hemen olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…