Kizlar perine masaji yapan/yapmayi dusunen var mi?
Normalde 35ten sonra öneriliyor ama benim zaten 37yi gecirmemem gerektiginden simdiden baslamayi düşünüyorum. Ama korkuyorum da yanlis bi sey yapicam diye
Bi de azar azar hurma yemeye baslayacagim.
Sezeryana gerek kalmadan 37den once kendi sancimla acilmam olsun istiyorum. En kötü suni sanci destegiyle falan normal olsun
Mesela tuvaletten sonra iyi temizlemek,duşumuzu banyomuzu düzenli yapmak gibiKardeşim diyor abla öyleleri geliyor ki çok pis kokuyor dersin son 6 aydır vücuduna su değmemiş ama insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor kıl tüy olabiliyor ama tertemizdir onda sıkıntı yok biz zaten jiletliyoruz diyor kılı tüyü gerekirse ama pis ise zor oluyor diyor (yoğun bakım hemşiresi)
evet 10 uzeri dusunmek istemiyorum ama bazen 107 falan cikiyorKucuk 10 nun uzerine cikmasin dedi doktorum bana
Sürekli 14/10 çıkıyorsa sana ilaç vermeyi neden düşünmediler acaba tuhaf yani.evet 10 uzeri dusunmek istemiyorum ama bazen 107 falan cikiyor
Sürekli 14/10 çıkıyorsa sana ilaç vermeyi neden düşünmediler acaba tuhaf yani.
Deneyim mutlaka bugun baslayipCanim perine masaji yapmiyorum ama hersey normal giderken doktorum perine kaslarin gelissin deyip bi kac egzersiz vermis onlari yap.istersen.. sirtini duvara dayayip elleri one uzatip oturup kalkmak... ve yan yatip bacagi asagi yukari kaldirip indirmek. Yani aslinda klasik egzersiz.. ama duvara dayanip.oturup kalkmak dizleri ölduruyor resmen... tabi benim normal yapamiycagim anlasildi biraktim
Evet, önceden alfamed yazmıştı ve sadece yükselirse iç demişti.Bencede tuhaf.. benim duzensiz olmasina ragmen doktor oyle cikarsa hemen alfamed al dedi
Benim hastanede yüksek çıkıyo sadece. Evde sürekli öyle çıksa giderim hastaneye mutlaka. Stres yaparsam ay kesim tansiyon yüksek diye gidip ölçersem yüksek çıkıyo zaten. Panik atak da olduğu için hemen yükseliyotamam canim deniyim, 15 olunca hastaneye mi gidiyosun peki evde de hep aynı mı? sabahtan beri ensemden agri giriyor zaten, ağrısı da gecmedi
Ay sorma hemen kan idrar istiyo bekliyorum sonuçları çıksın diye. Protein var mı diye bakıyo. Panik atak var burda yüksek çıkıyo iyiyim ben diyorum ama riske atamıyo tabi. Sonuç bişey çıkmıyo çok şükürAy evet çok doğru söylüyorsun bende şeker var ama arada doğal nar ekşisi içiyorum iyi geliyor sarımsak yutuyorum.Senin tansiyonun 15/10 çıkınca doktor ne diyor.
canim ilk ayrıntılıda yani 21 haftalikta sagda cok az direnc çıkmıştı benim. idrarda protein cikmadi, doktor kordon dolasimina bakti nizamli gidiyo gayet. ama tansiyon düşmüyor. enseden kapiyor bir agri benim. sezaryen olacak muhtemelen. aklim hep orda
verdiler canim. sabah akşam iciyorum. dozunu artiracak sanirimSürekli 14/10 çıkıyorsa sana ilaç vermeyi neden düşünmediler acaba tuhaf yani.
Allahim iyilestirsin bizi ya. lanet tansiyon.benim de bugün hiç halim yok başımın arka bölgesi böyle ağrıyo ya da dolu dolu gibi Ayetel Kursi okuyorum acayibim bugün ya. Benimde spot idrarda çıkmıyor henüz ama 24 saatlikte yüksek çıkıyor en son referans üst sınırını üçe katlamıştı, bugün yine topluyorum 24 saat belki de 1 gr ı geçmişizdir bilmiyorum artık
anladim canim o zaman seninki panikten oluyo. olsun bu da guzel. bizimki yok yere cikiyo.Benim hastanede yüksek çıkıyo sadece. Evde sürekli öyle çıksa giderim hastaneye mutlaka. Stres yaparsam ay kesim tansiyon yüksek diye gidip ölçersem yüksek çıkıyo zaten. Panik atak da olduğu için hemen yükseliyo
Kızlar bana bir akıl verin. İçim içimi yiyor. Geçenlerde yazmıştım 32. haftada aspirini bırakma konusunu. Birkaç gün oldu bırakalı ama içim rahat değil. Doktorumu da iki kez aradım açmadı. İnternette biraz araştırdım 32 de bırakanlar olmuş ama benim gördüğüm doktorlar genelde gerçek bir pıhtılaşma olmasa bile hasta daha önce düşük yaşadıysa ya da tüp bebekse önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandırıyor. O tür hastalarda 32. haftada aspirinin kesilmesi sorun yaratmayabilir belki ama bende antifosfolipid sendromu diye bir durum var. Daha önce 3 düşük yaptım. Testlerde lopus antikoagulan hep güçlü pozitif çıkıyor. Yani pıhtılaşma seviyem ileri durumda. 32 den sonra risk oluşursa diye korkuyorum. Başlarda grubu çok takip edemiyordum burda yazamadım ama 20. haftada acil apandist ameliyatı oldum. Ameliyat sabahı aspirini içmiştim öğleden sonra ameliayat oldum ona rağmen kanın durdurulamaması gibi bişey olmadı bende. Doktor kanı durduramayız filan dedi ama benim kafam çok karıştı. Benim durumumda olan var mı ya da benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kızlar bana bir akıl verin. İçim içimi yiyor. Geçenlerde yazmıştım 32. haftada aspirini bırakma konusunu. Birkaç gün oldu bırakalı ama içim rahat değil. Doktorumu da iki kez aradım açmadı. İnternette biraz araştırdım 32 de bırakanlar olmuş ama benim gördüğüm doktorlar genelde gerçek bir pıhtılaşma olmasa bile hasta daha önce düşük yaşadıysa ya da tüp bebekse önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandırıyor. O tür hastalarda 32. haftada aspirinin kesilmesi sorun yaratmayabilir belki ama bende antifosfolipid sendromu diye bir durum var. Daha önce 3 düşük yaptım. Testlerde lopus antikoagulan hep güçlü pozitif çıkıyor. Yani pıhtılaşma seviyem ileri durumda. 32 den sonra risk oluşursa diye korkuyorum. Başlarda grubu çok takip edemiyordum burda yazamadım ama 20. haftada acil apandist ameliyatı oldum. Ameliyat sabahı aspirini içmiştim öğleden sonra ameliayat oldum ona rağmen kanın durdurulamaması gibi bişey olmadı bende. Doktor kanı durduramayız filan dedi ama benim kafam çok karıştı. Benim durumumda olan var mı ya da benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Evet doktorum dedi bırak diye. Doktoruma ulaşıp tekrar bu konuyu görüşmek istiyorum bakalım. Duruma göre başka doktora da bir sormayı düşünüyorum.Canım doktorun mu dedi bırak diye. Doktorun dediyse bir şey demem yanlış olur ama içine sinmiyorsa mutlaka başka doktora da görün ve sor bu konuyu.
Benim doktor çocuğa zarardan bahsetmedi. Kan durmaması konusunu özellikle vurguladı. Her doktor başka yorum yapıyor.Canım benim pıhtılaşma testlerim yapılmadı sma önlem amaçlı başladım aspirin ve kan sulandırıcı iğne. Coraspirin i 32. Veya 33. Hafta keseceksin çünkü çocuğa zararı olabiliyor dedi doktor, bilmiyorum nasıl bir zarar. Kan durmama gibi birsey olmaz merak etme arkadaşım K vitamini ampülü yapıyorlar ameliyata başlarken dedi. Ben de bugün yarın aspirini bırakcam
eşim hemen karşı kanepemde yatıyor. Bel ağrımdan dolayı bu hallere geldikEşin de mi koltukta yatıyorbenim eşim yatak odasında yatıyor bir de üstüne kapısını kapatıyor dedim ben sana seslensem bir şey olsa nasıl duyacaksın dedim telefonla ara diyor şimdi kapısı açık yatıyor biz de kardeşiz valla artık farklı odalarda
Ben bilerek o civarda gittim başka bir doktora satı 5-6 gün geç söyledim fazladan 1 hafta daha çalışıp sonraya saklamak için32+5 im ve çalışabilir raporu almayı unuttum, geçmişe dönük verir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?