2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CA bizimde sevdiğimiz bi markaydı, aldığımız ürünü uzun süre sık yıkamaya rağmen kullanıyorduk...

Kim aldı bunu kayınvalidem aldı muhabbeti dönsün istiyordur :)
Aralarından en iyisi hangisiyse seç onu aman uğraşma ne gerek var diye ikna etmeye para harcamak istiyorsa harcasın.

Kiz seciyorum da begenmiyo ki sectiklerimi.. ben oyle istemiyorum diyo. Sanki kendi dogurucak... aldigim battaniyeleri begenmedi.. kare motif motif ormustum begenmedi.. battaniye alicakmis şık bisey olsunmus disarda kullanmak icin .. ee iyide ben bunlari sevdim onu napicaz...

Insallah canim. Aynen zor olan o zaten bide tesetturluyum basini kapat uzun giy illaki dikkat etmek zorunda kaliyorum. Parmak konusunu deneyimlemedim ama soyledigin icin sagol emzik bizin icin de daha iyi olur o zmaan
Brnimde diger hamileligimde daha yeni yurt disina gelmistim ve kayinvalidemlerle durmak zorundaydim. Tansiyonum dusuyordu yatamiyordum odaya gitsem birsey oldu saniyorlardi . Devamli tesetturlu durmak zor oluyordu ama cok sukur bu hamileligimde evimdeyim kimse yok simdi yanimda ama yinede cok sukur stressiz geciyor :)

Göğüs ucu kremi olmasaydı ben mahvolmuştum, acilen doğurduğum için çantam gelene kadar hastaneden istedim. Özel hastanelerde veriyorlar. Başta süt gelmemişti, sağarken kanıyordu. Sezaryen Doğumda hemen gelmeyebilirmiş, benim ameliyat ağırdı, sütüm 3. Gün geldi.
Depend bence alın, şoktan 27 liraya aldım, vallahi olmazsa da olurdu ama çok rahat ettim, iyi ki almışım. Evde de kullandım.
Ablamın gereksiz dediği her şey çok lazım oldu, anladım ki herkesin ihtiyacı farklı. Bana çok lazım olan göğüs pedinin paketini açmamış bile mesela, depend aklına bile gelmemiş. Tedbirli olmakta fayda var. Benim ihtiyacım çorap olmuştu. Eve gidip çorap getirmişler, 100 tane çorabın içindeki 2 babet çorabından birini bulmuş ve getirmiş ayağıma olmadı şişlikten. Babet çorabı nedir ya nasıl buldunuz onu o kadar yünlü çorabın içinden.

2 2kedi_1deli kayınvalideden kaçış yok Galiba. Şu stresli dönemde olacak iş değil. Allah yardımcın olsun.

Benimki ilkinde öyleydi sonra lohusalıkta içimden canavar çıktı şimdi yorum yapamıyor aldıklarıma yaptıklarıma:)
Kadın senin yüzüne bunu beğenmedim diyebiliyorsa sen de onun yüzüne senin seçtiğini beğenmiyorum diyebilmelisin yoksa cidden bebek gelince daha çok zorlanırsın. Çünkü bu sefer bebekle ilgili yaptığın şeylere beğenmediğini söyler daha çok gerilirsin.
Üzerinde bebekle ilgili şeylerde çok hakimiyet kurmasına izin verme bence, sen kendi istediğin gibi hazırla her şeyi ister laf etsin ister etmesin çok takılma stres olma, sen istediğini yap bırak onlar sinir olsun senin hareketlerine.

Krem icin bir sey diyemem ama bence depend olmazsa olmaz. Ben depend ustune ped koydum surekli degistirdim ona ragmen depend de kirlendi baslarda. Ayrica genis rahat oluyor. Normal camasirla hayal bile edemiyorum
Şey peki sezeryan olursa da almalı mıyım henüz belli değil de

O zaman yine tedbirli olmakta fayda var gibi en azından depend konusunda şoka bakayım ben de çok acemiyiz bakalım illa ki olur gözden kaçan bişi artık ona da koştursunlar napalım dimi

Tansiyonum 145, 104 cikti... allahtan aksam kontrol var
Aman dikkat edin kendinizi üzmeyin bence gerçi söyleyince uygulamak kolay olsa sabır diliyorum. Benim ki de nevresim yaparım ben dikicem demişti iyi hadi dedm nasıl istiyorusa öyle yapsın meğer zaten elinde kumaş varmış ama bana da çaktırmıyo nevresmi dikmis çarşaf tam yatak boyutunda o kadar cıkmıs altına geçemiyo bile üstünde onu bile tam kapatmıyo öyle kaldı bende sevinmisyim ugrastı diye.

Ay hâlâ dönmemis mi bende donmeyecek mi diye stresten uyuyamadim gece senden haber bekliyorum bakalim doktorun ne dedi .

en sevmediğim tip torunlarını annelerinden daha cok benımseyen ve kendı doğuruyormuş gibi herşeyi kendine göre seçen insan tipi sanki kendi gezdirecek kendi evine koyacak vs vs uyuz oldum

Şey peki sezeryan olursa da almalı mıyım henüz belli değil de ☺
Mmm orasini cok bilmiyorum farklı mi oluyor kanama durumu. Ama bence cok farki yoktur iceri bi sekilde temizlenecek, lohusalik donemi olacak.
Bi paketten 10 tane cikiyor benim icin cok kıymetliydi kirlenecek diye surekli ped koyuyordum ikiser tane. Kisiden kisiye degisir belki ama daha az kanama oluyorsa o zaman da pedsiz kullanilir cok daha rahat olur. Sahsi fikrimdir

Ay hâlâ dönmemis mi bende donmeyecek mi diye stresten uyuyamadim gece senden haber bekliyorum bakalim doktorun ne dedi .
Şeker tansiyon iyi çıktı sancı yoktu bebek de iyiydi haftaya tekrar kontrole çağırdı.Eğer bir sorun olmazsa sanırım sonuna kadar bekleyecekler sancı olana kadar.Sancı anında hala ters ise mecbur sezeryan.Dönme ihtimali az tabi ama ümit de hala kesilmedi.Stres yapma hayırlısı olsun de

Kizlar allah hepinize oncelikle sağlık sıhhat versin. Ev isteyenler en güzelini hemencecik bulsun inşallah.

Benim 2 bebeğim de emzik almamıştı ama oğlum parmak emmişti. Emzikten daha iyiydi valla. Gece kendi kendine atiyordu parmağı ağzına oh mis.. sonra da 1 yaşında kendi kendine bıraktı emmeyi. Hiç sorun olmadi.

2 2kedi_1deli sürtüşmeyi ben de sevmem. Sorun çıkmasın aman olsun da derim ama seninki uyarı istiyor artık. Bu kadar sessiz kalma. Sakin ama etkili bir şekilde gereken cevabı ver. Teraryumu kendine alıyorsa kendi seçsin. Allahtan esin durumun farkinda ama sen kvye kizip esine yurursen sorunlar büyür. Dişini goster kiz birazz

Bugün kontrolüm vardı tokluk şekerim açlık şekeriöden daha düşük çıktı çünkü yarım kahvaltı yaptım tam doymadım.Senin bu uyguladığın diyeti 2 hafta çok sıkı uyguladım sonra koy verdim dayanamadım tabi şekerimin iyi çıkmasına güvendiğimden.Ömür boyu diyabet hastası olana Allah yardım etsin çok çok zor.Mesela normal gebe bölümünde olsam muayene eder gönderir ama şimdi açlık kan ver kahvaltı yap tokluk ver öğleden sonraya sonuç bekle o bile dert yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…