Internetten aldim. Henuz gelmedi ama sterilizasyon makinesinde temizlemeyi dusunuyordum. Hic okumadim acikcadi temizlik kismini:) Bir de emzik kabi almayi unutmusum.
Mothercare mağazalarının çoğu kapandı. Mağazalarda da İnternette de büyük indirim vardı, yüzde 70 gibi bir indirim. Mağazalar Bi haftada talan edilmişti, mağazalara yetlşemedim ama internetten 2 yaşına kadar mayosu dahil dünya kadar alışveriş yaptım. Hatta öyle bir şey oldu ki bir istediğim ürün ikişer üçer gelmişti, fazlalıkları hediye ediyorum yaşı gelen yeğenlere. Adamlar pat diye çıktılar Türkiye pazarından. Carter’s çıkmasa bari.
Mothercare mağazalarının çoğu kapandı. Mağazalarda da İnternette de büyük indirim vardı, yüzde 70 gibi bir indirim. Mağazalar Bi haftada talan edilmişti, mağazalara yetlşemedim ama internetten 2 yaşına kadar mayosu dahil dünya kadar alışveriş yaptım. Hatta öyle bir şey oldu ki bir istediğim ürün ikişer üçer gelmişti, fazlalıkları hediye ediyorum yaşı gelen yeğenlere. Adamlar pat diye çıktılar Türkiye pazarından. Carter’s çıkmasa bari.
Ben de bugün artık çantamı hazırlıcam bakalım su dependden cok bahsedliyor sizce olmazsa olmaz mı annem aldırmıyor gerekli olursa alırız gdip dyo Gögüs ucu kremi icin de aynısını dedi umarım sinirlenmem başıma hastanede iş gelince. Kendisi ebeydi de gögüs ucuna emzirdikten sonra kendi sütünü sürünce yara olmuyormus. 34+3 olduk Bakalım doktor pazartesi çağırdı
Bugunku konumuz teraryum.. teraryum alacakmis kv bana baktiriyor ama.hic bisey begemmiyor yapay istiyormus icinde bebek olsunmus. Bende yapay istemiyorum hic sevmem yapay cicek. Bide icindeki bebekler cirkin falan.. ayrica ne gerek var hastanede falan guzel olurmus.. bu kadar luzumsuz bir alisveris gormedim.
Bugunku konumuz teraryum.. teraryum alacakmis kv bana baktiriyor ama.hic bisey begemmiyor yapay istiyormus icinde bebek olsunmus. Bende yapay istemiyorum hic sevmem yapay cicek. Bide icindeki bebekler cirkin falan.. ayrica ne gerek var hastanede falan guzel olurmus.. bu kadar luzumsuz bir alisveris gormedim.
Kızlar bir kadın düşmanınız olur da beddua etmek isterseniz gebelik şekeri çıkar inşallah demeniz yeterli aman yarebbim kahvaltısı ayrı öğle yemeği ayrı akşam yemeği ayrı ara öğünleri apayrı dert. İnsan normalde şaşırıyor ne pişirsem diye kalori hesabı yapmaktan nevrim döndü. 56 kiloyla gebe kaldım 58 kiloyum şuan. Özenir misin zayıf hamilelere al sana dedi evren haftaya salı kontrolüm var her defasında içim titriyo bebeğin gelişimiyle ilgili. Sizde durumlar nasıl?
Ben de bugün artık çantamı hazırlıcam bakalım su dependden cok bahsedliyor sizce olmazsa olmaz mı annem aldırmıyor gerekli olursa alırız gdip dyo Gögüs ucu kremi icin de aynısını dedi umarım sinirlenmem başıma hastanede iş gelince. Kendisi ebeydi de gögüs ucuna emzirdikten sonra kendi sütünü sürünce yara olmuyormus. 34+3 olduk Bakalım doktor pazartesi çağırdı
ben şuan emzirmiyorum pompa ile sağıyorum bilemicem emzirirken daha mı cok yara oluyor ancak 25 gundur sagıyorum hiç yara olmadı annenizin dediiği gibi bende en son şöyleee biirr çevresine sütümü sürüyorum miiss belkide ondan yara olmamıştır
ben şuan emzirmiyorum pompa ile sağıyorum bilemicem emzirirken daha mı cok yara oluyor ancak 25 gundur sagıyorum hiç yara olmadı annenizin dediiği gibi bende en son şöyleee biirr çevresine sütümü sürüyorum miiss belkide ondan yara olmamıştır
Kim aldı bunu kayınvalidem aldı muhabbeti dönsün istiyordur :)
Aralarından en iyisi hangisiyse seç onu aman uğraşma ne gerek var diye ikna etmeye para harcamak istiyorsa harcasın.
Aslında eskiden daha iyiydi fiyatları bir 5 sene önce kızımın tulum body tarzı ilk bebeklik ürünleri oradan alıyordum. Ürünleri baya kaliteliydi renkleri falan solmazdı yumuşaktı. Dolarla birlikte baya uçtu fiyatları yanına yaklaşılmıyor artık.
Aslında c&a diye bir marka vardı o da kapandı gitti kızımın çoğu bebek kıyafetini oradan almıştım.
Bebek ürünleri hem ucuz, hem şık, hem de kaliteli oluyordu.
Bi Lcw kaldı bebek alışverişi için çok para vermeden alışveriş yapılacak mağaza, hoş onda da bazı şeylerin fiyatı diğer markalarla yarışıyor ve bazı tasarımları çok aşırı renkli fazla fazla cicili bicili geliyor.
Krem icin bir sey diyemem ama bence depend olmazsa olmaz. Ben depend ustune ped koydum surekli degistirdim ona ragmen depend de kirlendi baslarda. Ayrica genis rahat oluyor. Normal camasirla hayal bile edemiyorum