2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bi sorun olmaz tabi vala genetk ben 1400 dognusum bana cekmedigi kesinde babasi 4 kiloyms herhalde ona cekicek
Başı çok büyük olursa çatı muayenesi yapıp normal doğrup doğuramayacağına bakılır hiç dert etme nasıl sağlıklıysa öyle doğsun :)

Internetten aldim. Henuz gelmedi ama sterilizasyon makinesinde temizlemeyi dusunuyordum. Hic okumadim acikcadi temizlik kismini:) Bir de emzik kabi almayi unutmusum.

Mothercare mağazalarının çoğu kapandı. Mağazalarda da İnternette de büyük indirim vardı, yüzde 70 gibi bir indirim. Mağazalar Bi haftada talan edilmişti, mağazalara yetlşemedim ama internetten 2 yaşına kadar mayosu dahil dünya kadar alışveriş yaptım. Hatta öyle bir şey oldu ki bir istediğim ürün ikişer üçer gelmişti, fazlalıkları hediye ediyorum yaşı gelen yeğenlere. Adamlar pat diye çıktılar Türkiye pazarından. Carter’s çıkmasa bari.

yaa hiç duymamıştım alırdık biz de tüh

Ben de bugün artık çantamı hazırlıcam bakalım su dependden cok bahsedliyor sizce olmazsa olmaz mı annem aldırmıyor gerekli olursa alırız gdip dyo Gögüs ucu kremi icin de aynısını dedi umarım sinirlenmem başıma hastanede iş gelince. Kendisi ebeydi de gögüs ucuna emzirdikten sonra kendi sütünü sürünce yara olmuyormus. 34+3 olduk Bakalım doktor pazartesi çağırdı

Bugunku konumuz teraryum.. teraryum alacakmis kv bana baktiriyor ama.hic bisey begemmiyor yapay istiyormus icinde bebek olsunmus. Bende yapay istemiyorum hic sevmem yapay cicek. Bide icindeki bebekler cirkin falan.. ayrica ne gerek var hastanede falan guzel olurmus.. bu kadar luzumsuz bir alisveris gormedim.

Buna tam anlamıyla tüy dikmek denir tüyü de dikeyim demiş kadın pesler pesi Allah sabır versin bacım

Kızlar bir kadın düşmanınız olur da beddua etmek isterseniz gebelik şekeri çıkar inşallah demeniz yeterli aman yarebbim kahvaltısı ayrı öğle yemeği ayrı akşam yemeği ayrı ara öğünleri apayrı dert. İnsan normalde şaşırıyor ne pişirsem diye kalori hesabı yapmaktan nevrim döndü. 56 kiloyla gebe kaldım 58 kiloyum şuan. Özenir misin zayıf hamilelere al sana dedi evren haftaya salı kontrolüm var her defasında içim titriyo bebeğin gelişimiyle ilgili. Sizde durumlar nasıl?

ben şuan emzirmiyorum pompa ile sağıyorum bilemicem emzirirken daha mı cok yara oluyor ancak 25 gundur sagıyorum hiç yara olmadı annenizin dediiği gibi bende en son şöyleee biirr çevresine sütümü sürüyorum miiss belkide ondan yara olmamıştır

O zaman simdiden almayayım bende sizinki gibi yaparım

Kim aldı bunu kayınvalidem aldı muhabbeti dönsün istiyordur :)
Aralarından en iyisi hangisiyse seç onu aman uğraşma ne gerek var diye ikna etmeye para harcamak istiyorsa harcasın.

Pompa ile yara olmuyor sanırım benim kızım küçük doğduğu için emmedi sonrada istemedi hep sağmıştım ve göğsüm yara olmamıştı.

Aaa duymamistim.. cok pahaliydi zaten magazalari kapanir o zaman yavas yavas

Aslında eskiden daha iyiydi fiyatları bir 5 sene önce kızımın tulum body tarzı ilk bebeklik ürünleri oradan alıyordum. Ürünleri baya kaliteliydi renkleri falan solmazdı yumuşaktı. Dolarla birlikte baya uçtu fiyatları yanına yaklaşılmıyor artık.

Aslında c&a diye bir marka vardı o da kapandı gitti kızımın çoğu bebek kıyafetini oradan almıştım.
Bebek ürünleri hem ucuz, hem şık, hem de kaliteli oluyordu.

Ulke saetlarina gore cok normal cekilmeleri ben hic sasirmadim açıkçası
Banada bikac gun once soobe msj atti bi fitmayla birlesmis oda

Bi Lcw kaldı bebek alışverişi için çok para vermeden alışveriş yapılacak mağaza, hoş onda da bazı şeylerin fiyatı diğer markalarla yarışıyor ve bazı tasarımları çok aşırı renkli fazla fazla cicili bicili geliyor.

Ben de bugün artık çantamı hazırlıcam bakalım su dependden cok bahsedliyor sizce olmazsa olmaz mı annem aldırmıyor gerekli olursa alırız gdip dyo
Krem icin bir sey diyemem ama bence depend olmazsa olmaz. Ben depend ustune ped koydum surekli degistirdim ona ragmen depend de kirlendi baslarda. Ayrica genis rahat oluyor. Normal camasirla hayal bile edemiyorum

Reactions: Dbg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…