2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin de baya büyümüştür küvezsiz çıkarsınız inşallah

Hadi bakalım hayırlısı, yeterince büyüdüyse gelsin Julietciğim :)

demekki bende bu kan sulandırıcı aspirin vs kullanmasam şimdiye ilk kızımdaki gibi acil erken doğum yaşarmışım preeklampsi yüzünden senin Dr baya tecrübeliymiş maaşallah çok iyi idare ettiniz süreci çok terslik oldu ama şükür iyi gittiniz

Şuan neler kullanıyosun sadece coraspin mi iğne de mi? 32.haftada kestiler mi?

Bana evde ölçmem için alet vermediler ya da aldırmadılar.2 haftaya bir kontrole çağırdılar açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüler genelde iyi çıktı.Diyet yapmıyorum ne yalan söyleyeyim.Ama bebiş haftası ile uyumlu.Senin bebeğin nasıl iri mi? Kaça yükseliyor şekerin?

Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Tesekkurler arkadaslar...

selozy ne.cabuk alistin juliet ismine ben alisamadim hala

Kaizen S evet ya doktorum sagolsun gercekten iyi idare etti. Deneyimli bi doktor 55 yaslarinda falan surekli orda burda konferans veriyor var demek ki bir bildigi
Aynen demeki ki kullanmasan erken gelirmis.. 28. Haftada problemler baslardi 32 ye kadar tutmak sans olurdu dedi

Cok heyecanli

Hadi hayırlısı artık daha fazla duramayacak demekki bicirik hayırla sağlıkla doğsun inşallah benimde en geç 24unde dogurtucam dedi Bakalım bekliyoruz sabirla

Selamlar,
37.haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar, ben doktorumun yönlendirmesi üzerine bugün başka bir hastaneden raporu aldım, attım çantaya teşekkür ettim çıktım sonra farkettim ki imza yok, bilgisayardan çıkış alıp verdiler. İmzalatmayı unuttular mı yoksa böyle mi oluyor bilen var mı?

Ben calisabilir raporu almadim 32de izne ayrildim. Raporumu hem doktor imzaladi hem bashekim

Şuan neler kullanıyosun sadece coraspin mi iğne de mi? 32.haftada kestiler mi?
Şu an iğneye devam ediyorum ve coraspin içiyorum ama bir Dr aspirini 32. De kes dedi diğeri ise preeklampsi tansiyon vs sorunun var 33 ü bitene kadar devam et dedi. Yarın doppler ve idrar tahlili sonucunu konuşmaya gideceğim o zaman ben de tekrar sorcam bunlardan başkada calsiyum içiyorum magnezyum içiyorum bunları son 10 gündür içiyorum çok kramp giriyordu gece uyurken iyi geldi ona.

Kac kilo olmus canim bebis ? Hadi bakalim 4.bebisimiz Juliet hanim olacak gibi supriz olmazsa baska doktor almasa bile bebegi , bebek plesantadan kendi ayriliyor. Saglicakla gelsin minik hanim artik yay burcu oluyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…