2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevimliine kadars acaba . Hastane veriyomus bizim isme özel ondan hiç bunlara bakmadım ama battaniyeyle güzel olabilir
senin özel hastane sanırım bende doğumumu özelde yaptım hasta bezi taktılar pijamamı giydirdiler ayaklanınca daha sonra wc ihtiyacından sonra 2 kere daha hasta bezi taktım hijyen acısından yoksa kanamam fazla yoktu onlarıda hastane verdi ben zaten hazırlıksız acil doğuma alındım hiçbirşeyim yoktu sonra markete gönderip kotex gece aldırdım onu kullandm bana yetti ama herkesin kanama durumu aynı olmayabilir ben kendime lohusa pedi almıştım tabi yanımda yoktu onlarda baya geniş bir iki tane evde taktım ama fazla kalın aynı bez gibi ama pedden daha geniş uzun ve kalın yıne aynı mantık çamaşıra yapışıyor hastanede sadece oda yetermiş bez olmasada

Reactions: Dbg
Ne kadar skintin olmazsa karsi tarafla da kendi evin gibisi yok gercekten. Darisi bana diyelim

Cok sevimliine kadars acaba . Hastane veriyomus bizim isme özel ondan hiç bunlara bakmadım ama battaniyeyle güzel olabilir ☺

Hangi hastane canım o ne güzel fikirmiş:)
Yastık 40, battaniye 65 ama biraz indirimi var şu an ben büyük kızıma da bir şeyler yaptırdım şimdi küser ona yaptırdın ben de istiyorum diye:)

Edelim edelim biz evi bulduk içindeki kiracı çıkacaktı biz geçecektik onu bekliyoruz.
Kiracı da ev bulmuş onun da bulduğu evin içinde de kiracı var o çıkmasını bekliyor. Kiracıception olduk
Haha Allah’tan daha uzayıp gitmemiş bu durum Allah yardımcın olsun o da ayrı bir stres.

Edelim edelim biz evi bulduk içindeki kiracı çıkacaktı biz geçecektik onu bekliyoruz.
Kiracı da ev bulmuş onun da bulduğu evin içinde de kiracı var o çıkmasını bekliyor. Kiracıception olduk
Haha Allah’tan daha uzayıp gitmemiş bu durum Allah yardımcın olsun o da ayrı bir stres.

Çok zor gerçekten. Ben ölçe ölçe yiyorum herşeyi ama doymuyorum ki ya. Ekmeğin her türlüsü yükseltiyo onun yerine başka şeyler yiyorum da doyurmuyo yani. Et yersem doyuyorum e onu da her gün yiyemiyorum sebze protein dengesi var. Hayırlısıyla az kaldı bi doğuralım da sağ salim

Ay bakalim neler olacak , hayirlisiyla saglkli dogsunlar da :) sevindim herseyin yolunda olmasina

1 yasina kadar benimde cok hosuma gidiyordu. Emzigi kendinde ohh miss :) dusmuyor, kaybolmuyor. Ama benimki 4 yasinda birakti. Daha buyuk yasinda birakmayanlarda varmis.

1 yasina kadar benimde cok hosuma gidiyordu. Emzigi kendinde ohh miss :) dusmuyor, kaybolmuyor. Ama benimki 4 yasinda birakti. Daha buyuk yasinda birakmayanlarda varmis.
Benim bi arkadas okula kadar emmis. Bi bas parmagi digerinden kucuktu

Benim bi arkadas okula kadar emmis. Bi bas parmagi digerinden kucuktu
Bebekken cok sevimli gözüküyor ama buyuyunce yanimda yatiramiyordum :) sesler cikartiyor filan . Sonra birakti cok sukur . Bir arkadasin ablasi evlendikten sonra bile kocasindan gizli emiyormus , cani cekiyormus . Boyle ornekler verince millet birakmaz mi diyordum. Ikinciye hemen emzik verdim , emmeye de düskündü zaten iyi oldu

Ayyy benim lc waikiki siparişlerim de geldi çok güzeller. 2 emzirme atleti, 2 emzirme styeni ve 1 tane hamile tayt almıştım . Çok da uyguna geldi . 104 TL tuttu hepsi. İndirimi haber eden arkadasa teşekkür ederim tekrardan

Hahahhahh aynisi gecen yil basima gelmisti. Evi toplayip 2 ay beklemistim. Umarim seninkiler erken cikar

Sizin ornek daha vakimmis

Kizlar kontrolden geldim... 14 une kadar beklerse iyi dedi.. yani anlayacaginiz 10 gun icerisinde doguruyorum arkadaslar.
Nst de 60 civari cikti kasilmalar.. tansiyonum yine hafifce yuksek cikti. Plesanta yaslanmaya devam ediyormus biraz hizlanmis hatta. Yarin icin kan vericem bir suru c.tesi tekrar kontrole cagirdi.. dedik 14 une oda rezervasyonu yaptirdik.. guldu beklerse tabi dedi bu tansiyon yuksekligide plesanta yaslanmasi arttigi icin bebege giden kan akisi yavasliyormus oyuzden artiyormus. Eger kan sulandirici kullanmamis olsan demekki 7. Ayda preeklemsi olurmussun dedi. Simdi de oyle bir risk var o yuzden bu yaslanma arttigi gibi alicam en gec 14 unde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…