- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
senin özel hastane sanırım bende doğumumu özelde yaptım hasta bezi taktılar pijamamı giydirdiler ayaklanınca daha sonra wc ihtiyacından sonra 2 kere daha hasta bezi taktım hijyen acısından yoksa kanamam fazla yoktu onlarıda hastane verdi ben zaten hazırlıksız acil doğuma alındım hiçbirşeyim yoktu sonra markete gönderip kotex gece aldırdım onu kullandm bana yetti ama herkesin kanama durumu aynı olmayabilir ben kendime lohusa pedi almıştım tabi yanımda yoktu onlarda baya geniş bir iki tane evde taktım ama fazla kalın aynı bez gibi ama pedden daha geniş uzun ve kalın yıne aynı mantık çamaşıra yapışıyor hastanede sadece oda yetermiş bez olmasadaCok sevimliine kadars acaba . Hastane veriyomus bizim isme özel ondan hiç bunlara bakmadım ama battaniyeyle güzel olabilir
Ne kadar skintin olmazsa karsi tarafla da kendi evin gibisi yok gercekten. Darisi bana diyelimBrnimde diger hamileligimde daha yeni yurt disina gelmistim ve kayinvalidemlerle durmak zorundaydim. Tansiyonum dusuyordu yatamiyordum odaya gitsem birsey oldu saniyorlardi . Devamli tesetturlu durmak zor oluyordu ama cok sukur bu hamileligimde evimdeyimkimse yok simdi yanimda ama yinede cok sukur stressiz geciyor :)
Aynen dogurmus kadar sevincem valla. Birbirimize dua edelimİnşallah canım şöyle doğumdan önce taşınıp yerleşsek çok iyi olur:) @cokiyiyaa
Cok sevimliine kadars acaba . Hastane veriyomus bizim isme özel ondan hiç bunlara bakmadım ama battaniyeyle güzel olabilir ☺
Aynen dogurmus kadar sevincem valla. Birbirimize dua edelim
HahaEdelim edelim biz evi bulduk içindeki kiracı çıkacaktı biz geçecektik onu bekliyoruz.
Kiracı da ev bulmuş onun da bulduğu evin içinde de kiracı var o çıkmasını bekliyor. Kiracıception olduk
HahaEdelim edelim biz evi bulduk içindeki kiracı çıkacaktı biz geçecektik onu bekliyoruz.
Kiracı da ev bulmuş onun da bulduğu evin içinde de kiracı var o çıkmasını bekliyor. Kiracıception olduk
Gözün aydınKızlar kontrolden geliyorum şimdi doktorumuz günümüzü belirledi 26 Aralık'ta geliyor inşallah bebeşim daha önce davranmazsa tabi ☺
Çok zor gerçekten. Ben ölçe ölçe yiyorum herşeyi ama doymuyorum ki ya. Ekmeğin her türlüsü yükseltiyo onun yerine başka şeyler yiyorum da doyurmuyo yani. Et yersem doyuyorum e onu da her gün yiyemiyorum sebze protein dengesi var. Hayırlısıyla az kaldı bi doğuralım da sağ salimBugün kontrolüm vardı tokluk şekerim açlık şekeriöden daha düşük çıktı çünkü yarım kahvaltı yaptım tam doymadım.Senin bu uyguladığın diyeti 2 hafta çok sıkı uyguladım sonra koy verdim dayanamadım tabi şekerimin iyi çıkmasına güvendiğimden.Ömür boyu diyabet hastası olana Allah yardım etsin çok çok zor.Mesela normal gebe bölümünde olsam muayene eder gönderir ama şimdi açlık kan ver kahvaltı yap tokluk ver öğleden sonraya sonuç bekle o bile dert yani
Ay bakalim neler olacak , hayirlisiyla saglkli dogsunlar da :) sevindim herseyin yolunda olmasinaŞeker tansiyon iyi çıktı sancı yoktu bebek de iyiydi haftaya tekrar kontrole çağırdı.Eğer bir sorun olmazsa sanırım sonuna kadar bekleyecekler sancı olana kadar.Sancı anında hala ters ise mecbur sezeryan.Dönme ihtimali az tabi ama ümit de hala kesilmedi.Stres yapma hayırlısı olsun de
1 yasina kadar benimde cok hosuma gidiyordu. Emzigi kendinde ohh miss :) dusmuyor, kaybolmuyor. Ama benimki 4 yasinda birakti. Daha buyuk yasinda birakmayanlarda varmis.Benim 2 bebeğim de emzik almamıştı ama oğlum parmak emmişti. Emzikten daha iyiydi valla. Gece kendi kendine atiyordu parmağı ağzına oh mis.. sonra da 1 yaşında kendi kendine bıraktı emmeyi. Hiç sorun olmadi.
Benim bi arkadas okula kadar emmis. Bi bas parmagi digerinden kucuktu1 yasina kadar benimde cok hosuma gidiyordu. Emzigi kendinde ohh miss :) dusmuyor, kaybolmuyor. Ama benimki 4 yasinda birakti. Daha buyuk yasinda birakmayanlarda varmis.
Çok teşekkürlerGözün aydın
Bebekken cok sevimli gözüküyor ama buyuyunce yanimda yatiramiyordum :) sesler cikartiyor filan . Sonra birakti cok sukur . Bir arkadasin ablasi evlendikten sonra bile kocasindan gizli emiyormus , cani cekiyormus . Boyle ornekler verince millet birakmaz mi diyordum. Ikinciye hemen emzik verdim , emmeye de düskündü zaten iyi olduBenim bi arkadas okula kadar emmis. Bi bas parmagi digerinden kucuktu
Hahahhahh aynisi gecen yil basima gelmisti. Evi toplayip 2 ay beklemistim. Umarim seninkiler erken cikarEdelim edelim biz evi bulduk içindeki kiracı çıkacaktı biz geçecektik onu bekliyoruz.
Sizin ornek daha vakimmisBebekken cok sevimli gözüküyor ama buyuyunce yanimda yatiramiyordum :) sesler cikartiyor filan . Sonra birakti cok sukur . Bir arkadasin ablasi evlendikten sonra bile kocasindan gizli emiyormus , cani cekiyormus . Boyle ornekler verince millet birakmaz mi diyordum. Ikinciye hemen emzik verdim , emmeye de düskündü zaten iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?