İnternet sitesinde yoğunluk nedeniyle kargonuz geç teslim edilebilir yazıyordu, bugün okula geldim sabah gördüm güzel bence pijamaGeçmiş olsun annene canim benim hala sevk edilmeyi bekliyor diyor kargoya verildi filan demiyor neden acaba çokmu yoğunluk var yoksa sevk edilmeyi bekliyor dediği kargoya verilmismi oluyor
bi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.Rekor 9 tane lohusa geceliği alan arkadaşta kimdi hatırlamıyorum ama onun rekorunu geçemeyizkimdi o ses versin
Hayır sabahları saten gecelikle kalkıp sabahlık giyip prenses gibi uyansam neyse sabahlığı sadece doğumdan doğuma giyiyorum
Şu sıralar eşimin tişörtleri ve beli en geniş altlarımla yaşamımı sürdürüyorum
Doğum bebek ayağına alışverişin dibine vurdum yazık eşimin de sesi çıkmıyor artık al al gerekliyse diyor
Gunaydiiiiin
Karanlık ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba
Bu sabah eşim lutfetti dedi ki çocukları okula ben bırakayım.bi sevindim hem çocukları hazırla, hem kendin hazırlan, kahvaltı, beslenmeler, 2 kat merdiven... Sağolsun 9da evden çıkabilditamam işte diyo zil 9da çalmiyo mu? Işimiz var valla ya
bi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.
Rekor 9 tane lohusa geceliği alan arkadaşta kimdi hatırlamıyorum ama onun rekorunu geçemeyizkimdi o ses versin
Hayır sabahları saten gecelikle kalkıp sabahlık giyip prenses gibi uyansam neyse sabahlığı sadece doğumdan doğuma giyiyorum
Şu sıralar eşimin tişörtleri ve beli en geniş altlarımla yaşamımı sürdürüyorum
Doğum bebek ayağına alışverişin dibine vurdum yazık eşimin de sesi çıkmıyor artık al al gerekliyse diyor
Tamamen ayni durumdayiz.. esim surekli bi tshirtlerime el koymamistin diyo. Ama benimkiler gobegimi acikta birakiyor napiyim.
Insalllah ev bulursun dogum yapmadan canim . Ne kadar iyi olsanizda tek basina yatip kalkmak farkli oluyor. Benim birincide israr etmedim emzik icin parmagini emdi onu biraktirmak daha zor :) ikincide avent verdim ve cok cok rahat ettim . Bunda da vermeyi deneyecegim parmagini emmesin de benim icin onemlisi o :) ama geceleri cok emmek isteyen bebek icin emzik kurtarici gercekten insan birincide anlamiyor :)Günaydınnnnilk kizimda emzik biberon hepsi aventti. Bunda da oyle aldim. Emzik gercekten kurtarici ama biraktirmak mesele. Hastane cantamin son eksiklerini bugün tamamlicam ins. Bebek bezi. Depend. Pisik kremi filan lazim. Veee ben kv demlerleyim 5 aydir. Esim bulundugumuz ilde isi birakti. Memlekete donduk. Burda yeni bir iş kurdu. Daha yeni ev ariyoruz. birlikte kalmakta skntı yok cok sükur severim hepsini ama evimi.özledim ins dogurmadan tasinabilirim. Bana dua edin kizlar
Günaydınnnnilk kizimda emzik biberon hepsi aventti. Bunda da oyle aldim. Emzik gercekten kurtarici ama biraktirmak mesele. Hastane cantamin son eksiklerini bugün tamamlicam ins. Bebek bezi. Depend. Pisik kremi filan lazim. Veee ben kv demlerleyim 5 aydir. Esim bulundugumuz ilde isi birakti. Memlekete donduk. Burda yeni bir iş kurdu. Daha yeni ev ariyoruz. birlikte kalmakta skntı yok cok sükur severim hepsini ama evimi.özledim ins dogurmadan tasinabilirim. Bana dua edin kizlar
Senin ikinci değil miydi ben yanlış mı hatırlıyormuşum demek ki.
Beslenmeleri ve kahvaltıyı akşamdan hazırlasan, kapaklı kutulara koyup sabah hemen çıkar önlerine zaten 2-3 haftan kalmış canım.
Insallah canim. Aynen zor olan o zaten bide tesetturluyum basini kapat uzun giy illaki dikkat etmek zorunda kaliyorum. Parmak konusunu deneyimlemedim ama soyledigin icin sagol emzik bizin icin de daha iyi olur o zmaanInsalllah ev bulursun dogum yapmadan canim . Ne kadar iyi olsanizda tek basina yatip kalkmak farkli oluyor. Benim birincide israr etmedim emzik icin parmagini emdi onu biraktirmak daha zor :) ikincide avent verdim ve cok cok rahat ettim . Bunda da vermeyi deneyecegim parmagini emmesin de benim icin onemlisi o :) ama geceleri cok emmek isteyen bebek icin emzik kurtarici gercekten insan birincide anlamiyor :)
Günaydınnnnilk kizimda emzik biberon hepsi aventti. Bunda da oyle aldim. Emzik gercekten kurtarici ama biraktirmak mesele. Hastane cantamin son eksiklerini bugün tamamlicam ins. Bebek bezi. Depend. Pisik kremi filan lazim. Veee ben kv demlerleyim 5 aydir. Esim bulundugumuz ilde isi birakti. Memlekete donduk. Burda yeni bir iş kurdu. Daha yeni ev ariyoruz. birlikte kalmakta skntı yok cok sükur severim hepsini ama evimi.özledim ins dogurmadan tasinabilirim. Bana dua edin kizlar
Aranız iyi madem bunu da bir fırsat olarak görmeyi dene. Dinlenmeye daha çok vaktin var. Her bebek kismetiyle gelir derler. Işiniz daim olsun inşallah. Nasılsa ev bulunca çıkarsınız takma kafana
Amin allahrazi olsun canim insallah. Aslinda esylarimi toplayip geldim sadece ev bulunup temizlenecek ama mesele gonlume gore ev bulmak. Bazen cok kafaya takiyorum. Bazen de Allah baska dert vermesin diyorumyeni kiyafetler aldim ama ablasindan kalanlar da lazim. O yuzden esyalarimin dogumda ince gelmesi lazim. Yikanacak utulenecek buyuk kizima oda alinip yerlestirilecek. Zaman ilerleyince isler gozumde buyuyor. Allah tan 3 tane kiz kardeşim var annem ve kv mde yardim ederler. Onlara guveniyorum
Ben de doğurmadan taşınmak isteyenlerin arasındayım bakalım napacağız
Bu evde mi doğuracağım taşınınca mı merak içindeyim
Sana da Allah kolaylik versin canim. Once tasinip sonra doguralim. Dogumdan sonra 2 cocukla islerin arasinda kaybolurum.kesin
İki hafta sonra sezaryen olman en büyük ihtimal gibi görünüyo. Ama sanırım bi hafta sonra tekrar görmek istiycektir, bugün karar vermez. Hayırlısı olsun.Kızlar muayene oldum 36+3 teyim 2700 olmuşuz ve hala makat gelişte bebek.Şeker için açlık tokluk kanımı verdim sonuç bekliyorum ve maalesef 13.30 a kadar buradayım beklemekten gına geldi şeker her türlü başa belaBakalım doktor sezeryan doğum için bir şey söyleyecek mi merakla bekliyorum dönmemiş çünkü
34+3te gitmstm bende 2770 falandi galiba smdi 35+2 olduk bizim bebekte iri ya seker yok dedi ama bende tedirgnmİki hafta sonra sezaryen olman en büyük ihtimal gibi görünüyo. Ama sanırım bi hafta sonra tekrar görmek istiycektir, bugün karar vermez. Hayırlısı olsun.
Evet sezeryan kesinleşti gibi bende hayırlısı bakalım sanırım 2 en geç 3 haftaya doğum yolu görünüyorİki hafta sonra sezaryen olman en büyük ihtimal gibi görünüyo. Ama sanırım bi hafta sonra tekrar görmek istiycektir, bugün karar vermez. Hayırlısı olsun.
Xemax ın bebeği iri değil ama haftası gelmiş. İki hafta sonra 38+3 oluyor :)34+3te gitmstm bende 2770 falandi galiba smdi 35+2 olduk bizim bebekte iri ya seker yok dedi ama bende tedirgnm
Insallah bi sorun olmaz tabi vala genetk ben 1400 dognusum bana cekmedigi kesinde babasi 4 kiloyms herhalde ona cekicekXemax ın bebeği iri değil ama haftası gelmiş. İki hafta sonra 38+3 oluyor :)
Sorun yoksa tedirgin olmana gerek yok genetik olarak iri olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?