2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun annene canim benim hala sevk edilmeyi bekliyor diyor kargoya verildi filan demiyor neden acaba çokmu yoğunluk var yoksa sevk edilmeyi bekliyor dediği kargoya verilmismi oluyor
İnternet sitesinde yoğunluk nedeniyle kargonuz geç teslim edilebilir yazıyordu, bugün okula geldim sabah gördüm güzel bence pijama

bi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.

Senin ikinci değil miydi ben yanlış mı hatırlıyormuşum demek ki.
Beslenmeleri ve kahvaltıyı akşamdan hazırlasan, kapaklı kutulara koyup sabah hemen çıkar önlerine zaten 2-3 haftan kalmış canım.

bi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.

Benim önceki hamileliğimden 2 geceliğim var, yarım gün anca giymiştim pijamayla daha rahat etmiştim, sezaryen doğumdu.Bunda sadece 2 pijama aldım geceliklere ilave olarak.
Bir gecelik 2 pijama ya da 2 gecelik 1 pijama da yapabilirsin:) Hangisiyle daha rahat ediyorsan.
Normal doğum yapmadım ama normal yaparsan üstünde bir tane gecelik olacak ve mutlaka kirlenecektir. Yedek olarak 1 gecelik ve 1 pijama daha götürebilirsin. Normal doğumda hastane 1 gece tutuyor sanırım.

Sabahlık ayağa kalktığında poponu vs örtsün diye, çünkü kocaman bez oluyor altında kanaman oluyor. 1 tane olsa bile yeter. Benim ince vardı kızımdan kalma, kızım yazın doğmuştu.
Bir tane kadife aldım ama sonra pijamalarla rengi pek tutmadı diye dün Pentiden kalın peluş sabahlık aldım bir de ben çok üşüyen bir insanım ondan yanımda dursun istedim.

Tamamen ayni durumdayiz.. esim surekli bi tshirtlerime el koymamistin diyo. Ama benimkiler gobegimi acikta birakiyor napiyim.

Tamamen ayni durumdayiz.. esim surekli bi tshirtlerime el koymamistin diyo. Ama benimkiler gobegimi acikta birakiyor napiyim.

Benimkilerde yukarı toplanıyor ya da sıkıyor
1 ay sabretsinler az kaldı zaten sonra zaten isteselerde giymeyiz

Bu akşam ben de kaynanamı göreceğim bugün herkes özlem gideriyor(!)
Geçen hastanede kv ektim ultrasona girerken ama napim benden önce atlıyor doktorun dediklerine, bir şey sorsam abartıyor sorun var gibi, bir de ne bileyim rahat olamıyorum ultrasonda o olunca.
Hemşire önce Chek Hanım tansiyon kilo bakacağız dedi tansiyon bakacaklarmış dedim tek gittim,, oradan ultrasona alıyorlar direkt biliyordum, o beklerken ben kilo tansiyon ultrasonu hallettim, çıkınca "işim bitti tansiyondan sonra odaya aldılar hemen dedim." ben de gelecektim diyemedi :)

Insalllah ev bulursun dogum yapmadan canim . Ne kadar iyi olsanizda tek basina yatip kalkmak farkli oluyor. Benim birincide israr etmedim emzik icin parmagini emdi onu biraktirmak daha zor :) ikincide avent verdim ve cok cok rahat ettim . Bunda da vermeyi deneyecegim parmagini emmesin de benim icin onemlisi o :) ama geceleri cok emmek isteyen bebek icin emzik kurtarici gercekten insan birincide anlamiyor :)

Aranız iyi madem bunu da bir fırsat olarak görmeyi dene. Dinlenmeye daha çok vaktin var. Her bebek kismetiyle gelir derler. Işiniz daim olsun inşallah. Nasılsa ev bulunca çıkarsınız takma kafana

Senin ikinci değil miydi ben yanlış mı hatırlıyormuşum demek ki.
Beslenmeleri ve kahvaltıyı akşamdan hazırlasan, kapaklı kutulara koyup sabah hemen çıkar önlerine zaten 2-3 haftan kalmış canım.

3. Canım. Kizim 3e, oglum 1e gidiyor. Yemekte seçiciler öyle her onlerine koyduğunu yeseler keşke. Sabah sıcak bir şeyler hazırlıyorum. Düzene alışkınım da okul önu çok kalabalık oluyor arabadan inmeden onları indirebilirsem şanslıyım. Karnım aşırı büyük her hareket zor

Kızlar muayene oldum 36+3 teyim 2700 olmuşuz ve hala makat gelişte bebek.Şeker için açlık tokluk kanımı verdim sonuç bekliyorum ve maalesef 13.30 a kadar buradayım beklemekten gına geldi şeker her türlü başa bela Bakalım doktor sezeryan doğum için bir şey söyleyecek mi merakla bekliyorum dönmemiş çünkü

Insallah canim. Aynen zor olan o zaten bide tesetturluyum basini kapat uzun giy illaki dikkat etmek zorunda kaliyorum. Parmak konusunu deneyimlemedim ama soyledigin icin sagol emzik bizin icin de daha iyi olur o zmaan

Ben de doğurmadan taşınmak isteyenlerin arasındayım bakalım napacağız
Bu evde mi doğuracağım taşınınca mı merak içindeyim

İki hafta sonra sezaryen olman en büyük ihtimal gibi görünüyo. Ama sanırım bi hafta sonra tekrar görmek istiycektir, bugün karar vermez. Hayırlısı olsun.

İki hafta sonra sezaryen olman en büyük ihtimal gibi görünüyo. Ama sanırım bi hafta sonra tekrar görmek istiycektir, bugün karar vermez. Hayırlısı olsun.
Evet sezeryan kesinleşti gibi bende hayırlısı bakalım sanırım 2 en geç 3 haftaya doğum yolu görünüyor

İnşallah canım şöyle doğumdan önce taşınıp yerleşsek çok iyi olur:) @cokiyiyaa

Xemax ın bebeği iri değil ama haftası gelmiş. İki hafta sonra 38+3 oluyor :)
Sorun yoksa tedirgin olmana gerek yok genetik olarak iri olabilir :)
Insallah bi sorun olmaz tabi vala genetk ben 1400 dognusum bana cekmedigi kesinde babasi 4 kiloyms herhalde ona cekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…