2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim rapor da bilgisayardan çıktı. Ama hastanemin mührü, doktorumun kaşesi, raportörün imzası var üzerinde canım. Dr imzalamadı . Direk götürdüm verdim okuluma. Hatta üzerinde izne ayrılacağım tarih bile yazıyordu 4 ocak...... kaşesiz imzasız mühürsüz olmaz resmî evrak özellikle mühür dv dairesinde çok önemli . Seninkinde unutmuş olabilirler mi?

eve gelince nelere dikkat ettin canm eviniz kalabalık mı misafir kabul ediyor musun bebeğe herkes dokunuyor mu

dekoratif eşyaları çok seven biri olarak söylüyorum dünyanın en gereksiz objesi teraryum. Evimde Bi tane var, toz yuvası eşim hediye almıştı atacak yer arıyorum. Bizimkileri uyardım Doğumda şakın çiçek almayın dedim evimin her yeri de çiçek böcek dolu. Eşyanın kölesi oluyoruz temizle temizle bitmiyor . Yine de teraryum Çiçek’ten daha kötü. Hem çirkin hem ağır atsan atılmaz satsan satılmaz hiç sevmiyorum. Kullanmayacaksan ve sevmiyorsan açıkça söyle almasın cnm. Benim kv de battaniye yorgan yapiyime diyor anne birer tane yaptın yeter dedim yer yok evde zaten.dolaplar tıkış tıkış

BU biraz da yapı meselesi. İşten gelince evimde pijama eşofman dolaşmaya bayılıyorum, o yüzden fazla aldım evde Ptt takılan biriyim .bir kaç takımı da kız kardeşime hediye edicem zaten. çocukluktan beri böyleyim güzel geceliklerle gezmeye bayılırım evde . Misafir gelmediği müddetçe böyleyim

Kizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250 okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?

Sen ne yaparsan yap alacaksa aliyor almayacaksa yapicak bisey yok. Ben gunlerce yemek.yiyemedim ama o almisti kilo.. bosuna uzme kendini

Sen ne yaparsan yap alacaksa aliyor almayacaksa yapicak bisey yok. Ben gunlerce yemek.yiyemedim ama o almisti kilo.. bosuna uzme kendini
Evet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmedi simdi gruba yaxfiktan sonra asagidaki şablona takildi gözüm orda 2700 olmasi gerek yaziyor dahada üzüldüm

Evet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmedi simdi gruba yaxfiktan sonra asagidaki şablona takildi gözüm orda 2700 olmasi gerek yaziyor dahada üzüldüm
Bence hiiic üzülme elinde olan bir sey degil. Dogumuna az kalmis, dogduktan sonra buyur. Su an uzulerek strese girerek daha buyuk kotuluk yapiyorsun cocuguna

Sağlığında bir sorrun yoksa kilosunun bir onemi yok. Neden bu kadar taktin kafana? Orada ortalama ölçüler veriliyor. 2 aşağı 2 yukarı değişebilir bunda bir sorun yok. kaldi ki kilosu cok dusuk de degilmis. En heyecanlı zamanlari kendine zehir etme annesi o çok iyi olacak

Bence hiiic üzülme elinde olan bir sey degil. Dogumuna az kalmis, dogduktan sonra buyur. Su an uzulerek strese girerek daha buyuk kotuluk yapiyorsun cocuguna
Evt az kaldi o konuda daa oldukca stresteyim zaten.ailem yurtdışında doğuma gelebilecek kimse yok.eşim tek çocuk kayınvalidem oldukca yaşlı ve rahatina düşkün biri ondan fayda felmeyexek yani belli inşallah Allah yardimcimiz olur

Sağlığı iyi cok sükür.insallah bidahaki kontrole kadar kapatiriz arayi

Emzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/
Ben ilkine vermedim çok pişmanım şimdi her nevi emzik var elimde hepsini deniycem

Ben kaynattim ama.simdi fark ediyorum ki uzerini falan hic okumamisim demek ki benim ki silikonmus hic bisey olmadi ,) kaucuk olanlar sari oluyor zaten dimi
Bende kaynattım bişey olmadı. Koyu renkli oluyolar evet biberon sa kullanmıştık biz kaynatmadan temiz olduğuna ikna olmak zor

Sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinde bebişin doğduktan sonra alır inşallah.anne yüreği burdan bi arkadaş bozanın bebeğe kilo yaptığını yazmıştı ama eşin haklı sen elinden geleni yapmışsın.senin iraden dışında gerçekleşen bi şey.daha zamanında var doğum için 3 kg yi bulur inşallah varsın bulmasın biraz daha düşük kiloda doğsun doğduktan sonra alır

Bende emzik nuk almıştım kaynatıcam nedense kaynatılmadı bi türlü emzik çok seviyorum bebeklerde özellikle yeni yürümeye başladıkları üstlerinde pijama ağzında emzik çok tatlı geliyolar gözüme oğlumdada kullandım çok düşkündü emziğine bırakması zor olucak diye düşünüyodum.1.5 yaşına kadar emdi dışarıda beslediğimiz kediler vardı hadi oğlum kedilere verelim mi emziğini onlarda emsin dedim ağzından çıkardı kedinin önüne bıraktı bi daha istemedi düşündüğümden kolay oldu

Sağlığı iyi cok sükür.insallah bidahaki kontrole kadar kapatiriz arayi
Saglikliysa hic dert etme canim. Bende minik bebekleri cok seviyorum. Hemen buyumesinler yavas yavas buyusunler istiyorum. 3 kilo olur buyuk ihtimal belkide gecer belli mi olur :) saglikli olsunlar da bizim yapabilecegimiz baska hicbirsey yok :)

eve gelince nelere dikkat ettin canm eviniz kalabalık mı misafir kabul ediyor musun bebeğe herkes dokunuyor mu
Doktora sordum, misafir kabul edebilirsiniz abartmayın anneanne babaanne hala yeğen gibi yakınlar gelebilir, öksüren aksıran tıksıran kesinlikle gelmesin dedi. Gelenler elini ağzını yüzünü yıkasın ve burnunu temizlesin dedi. Kucağa almak yasak. Bilmiyor ki eşimin sülalesi kabile gibi. Şimdiye kadar hiç misafir kabul etmedik, 3 kilo olsun bari diyorduk ama Pazar günü ilk misafir gelecek. Engel olamadık. Yardım için Sağolsunlar Görümcelerim sırayla geliyor, özellikle bebeği yıkamak için. Bebeği yıkamak zor iş ya, bir ay daha böyle gider, eşimle birlikte yapmam imkansız. 2. Dk sürüyor ama insan korkuyor. Görümceler Gelince temizlik ve yemek de yapıyorlar. Sütüm az diye sütümü arttırmaya çalışıyoruz, yemekleri ona göre yapıp dinlenme ortamı sağlamaya çalışıyorlar. Ben sadece bebekle ilgileniyorum. Süt sağmak bir saat sürüyor, alt değiştirme, kaka yaptırma (kakayı masajla yapıyor daha kasları gelişmemiş) besleme gaz çıkarma, biberon temizleme bir saat, arada bir saat boşluğum oluyor yalnızken. Onda da yemek mi yesem duş mu alsam uyusam mı derken uykuyu seçiyorum eşim ve görümce evdeyken 2 saatim oluyor. Hatta onlar varken bebeği uyuttuktan sonra dışarı çıkıp hava alıyorum, bi çay içip biraz çarşıda dolaşıp geliyorum. İnsan ihtiyaç duyuyor nefes almaya.

iyi gecelerrr yengemin çocukları 9 ay 10 gün içeride gelişimini tamamlayıp sağlıkla 2 buçuk kilo doğdular.,yengem ufak tefek minyon tipli hoş ve iyi bir kadın.güzel bebeleri de kendisi gibi oldular maşallah çok sağlıklı doğup büyüdüler ilk doğduklarında fare gibi minik ve mosmorlardı altını değiştirmeye korkmuşlardı çok minnak diye . Doğduktan sonra sütü yaradı birden 3 ayda serpildiler büyütürken de basketbol oynadılar şuanda boyları uzun kiloları zayıf . Kafana hiç takıp kendini yıpratma herkes 4 kg doğuracak diye birşey yok ki. Kaldıki yengem bebeklerini doğurduğunda o kadar minicikkerdi ki elimize tutmamıza izin vermezlerdi İnan 3 4ay içinde kilosunu kaça katlıyorlar gönlünü ferah tut. Benim çevremde bu şekilde çok örnek var minik doğup birden büyüyen. Bi arkadaşımın oğlu 2 küsur kilo doğdu o da minyon tipliymiş toparlıyor hala. Yazık ağlayıp bebeğini üzme onun şuanda içeride keyfi çok yerinde Zamanının çoğunu güzel güzel mışıl mışıl uyuyarak geçiriyor strese sokma kendinizi. Güzellikler düşün . Ağlamana üzüldüm kendine eziyet etmeyesin. Herşey güzel olacak. Plasentasında ve bebeğe giden akışta bi sıkıntı yoksa suyu yerindeyse şuanda Allah’ın izniyle herşey yolundadır. İri bebek olması daha zor, ben neler ne bel ağrıları çekiyorum burda görüyorsunuz neler yaşıyorum anlatamam şimdi diyete biraz dikkat ediyorum bebeğin önde gelişimini düşürebilmem için. Gebelik diyabeti ile uğraşıyorum. Şeker bebeğin suyunu azaltıyor riskli durumlar. Haline şükret muhakkak. İri olunca daha fazla sorun oluyor . uzat bacaklarını yat dinlen . Biraz kilo alsın istiyorsan bol bol muz ye, taze meyveler tüket her sabah yumurtanı sütünü eksik etme. Şeker problemin yoksa karbonhidratlı besinler de alabilirsin o zaman gelişimleri uçuyor kan değerlerine de baktırdın mı.

Kizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
Benim de ara ara yanıyor. Uykusuz bırakacak kadar değil. Uykusuzluk sebebim sadece bel ağrısı oluyor.... hepimizin ayrı imtihanı .... su ne güzel gelir Ona şimdi rahatlatır. Hamilelik çok ateşli Bi dönem bugün kv gittik domates gibi kırmızı oldu yanaklarım öyle sıcaktı ki orası . Sıcağa gelemiyoruz hiç... ayak yanması sıcakta daha fazla oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…