- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
benim rapor da bilgisayardan çıktı. Ama hastanemin mührü, doktorumun kaşesi, raportörün imzası var üzerinde canım. Dr imzalamadı . Direk götürdüm verdim okuluma. Hatta üzerinde izne ayrılacağım tarih bile yazıyordu 4 ocak...... kaşesiz imzasız mühürsüz olmaz resmî evrak özellikle mühür dv dairesinde çok önemli . Seninkinde unutmuş olabilirler mi?Selamlar,
37.haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar, ben doktorumun yönlendirmesi üzerine bugün başka bir hastaneden raporu aldım, attım çantaya teşekkür ettim çıktım sonra farkettim ki imza yok, bilgisayardan çıkış alıp verdiler. İmzalatmayı unuttular mı yoksa böyle mi oluyor bilen var mı?
eve gelince nelere dikkat ettin canm eviniz kalabalık mı misafir kabul ediyor musun bebeğe herkes dokunuyor muKızlar aldığım 2 gecelik bir pijamaydı, normal zamanda da giyilebilecek şeyler almıştım. Boşa gitmesin o kadar para diye düşünerek her gün giyiyorum. Sabahlığı bile giyiyorum
2 2kedi_1deli lohusalıkta terör estirdiğimi ve bir kişi hariç kimsenin bir şey diyemediğini de eklemem gerek:) o bir kişi de bekar görümcem, fikri yok lohusa psikolojisi hakkında, normal. Bunun dışında yedi sülalem ve eşimin yedi sülalesi kuzu gibiler. Hiç sesleri çıkmıyor. Aklında bulunsun, içinden geldiği gibi davranabileceğin tek zaman dilimi bu olabilir, değerlendirebilirsin kayınvalideye karşı
dekoratif eşyaları çok seven biri olarak söylüyorum dünyanın en gereksiz objesi teraryum. Evimde Bi tane var, toz yuvası eşim hediye almıştı atacak yer arıyorum. Bizimkileri uyardım Doğumda şakın çiçek almayın dedim evimin her yeri de çiçek böcek dolu. Eşyanın kölesi oluyoruz temizle temizle bitmiyor . Yine de teraryum Çiçek’ten daha kötü. Hem çirkin hem ağır atsan atılmaz satsan satılmaz hiç sevmiyorum. Kullanmayacaksan ve sevmiyorsan açıkça söyle almasın cnm. Benim kv de battaniye yorgan yapiyime diyor anne birer tane yaptın yeter dedim yer yok evde zaten.dolaplar tıkış tıkışBugunku konumuz teraryum.. teraryum alacakmis kv bana baktiriyor ama.hic bisey begemmiyor yapay istiyormus icinde bebek olsunmus. Bende yapay istemiyorum hic sevmem yapay cicek. Bide icindeki bebekler cirkin falan.. ayrica ne gerek var hastanede falan guzel olurmus.. bu kadar luzumsuz bir alisveris gormedim.
Kizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
Evet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmediSen ne yaparsan yap alacaksa aliyor almayacaksa yapicak bisey yok. Ben gunlerce yemek.yiyemedim ama o almisti kilo.. bosuna uzme kendini
Bence hiiic üzülme elinde olan bir sey degil. Dogumuna az kalmis, dogduktan sonra buyur. Su an uzulerek strese girerek daha buyuk kotuluk yapiyorsun cocugunaEvet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmedisimdi gruba yaxfiktan sonra asagidaki şablona takildi gözüm orda 2700 olmasi gerek yaziyor dahada üzüldüm
Evet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmedisimdi gruba yaxfiktan sonra asagidaki şablona takildi gözüm orda 2700 olmasi gerek yaziyor dahada üzüldüm
Evt az kaldi o konuda daa oldukca stresteyim zaten.ailem yurtdışında doğuma gelebilecek kimse yok.eşim tek çocuk kayınvalidem oldukca yaşlı ve rahatina düşkün biri ondan fayda felmeyexek yani belli inşallah Allah yardimcimiz olurBence hiiic üzülme elinde olan bir sey degil. Dogumuna az kalmis, dogduktan sonra buyur. Su an uzulerek strese girerek daha buyuk kotuluk yapiyorsun cocuguna
Sağlığı iyi cok sükür.insallah bidahaki kontrole kadar kapatiriz arayiSağlığında bir sorrun yoksa kilosunun bir onemi yok. Neden bu kadar taktin kafana? Orada ortalama ölçüler veriliyor. 2 aşağı 2 yukarı değişebilir bunda bir sorun yok. kaldi ki kilosu cok dusuk de degilmis. En heyecanlı zamanlari kendine zehir etme annesi o çok iyi olacak
Ben ilkine vermedim çok pişmanım şimdi her nevi emzik var elimde hepsini deniycemEmzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/
Bende kaynattım bişey olmadı. Koyu renkli oluyolar evet biberon sa kullanmıştık biz kaynatmadan temiz olduğuna ikna olmak zorBen kaynattimama.simdi fark ediyorum ki uzerini falan hic okumamisim demek ki benim ki silikonmus hic bisey olmadi ,) kaucuk olanlar sari oluyor zaten dimi
Sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinde bebişin doğduktan sonra alır inşallah.anne yüreğiKizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
Saglikliysa hic dert etme canim. Bende minik bebekleri cok seviyorum. Hemen buyumesinler yavas yavas buyusunler istiyorum. 3 kilo olur buyuk ihtimal belkide gecer belli mi olur :) saglikli olsunlar da bizim yapabilecegimiz baska hicbirsey yok :)Sağlığı iyi cok sükür.insallah bidahaki kontrole kadar kapatiriz arayi
Doktora sordum, misafir kabul edebilirsiniz abartmayın anneanne babaanne hala yeğen gibi yakınlar gelebilir, öksüren aksıran tıksıran kesinlikle gelmesin dedi. Gelenler elini ağzını yüzünü yıkasın ve burnunu temizlesin dedi. Kucağa almak yasak. Bilmiyor ki eşimin sülalesi kabile gibi. Şimdiye kadar hiç misafir kabul etmedik, 3 kilo olsun bari diyorduk ama Pazar günü ilk misafir gelecek. Engel olamadık. Yardım için Sağolsunlar Görümcelerim sırayla geliyor, özellikle bebeği yıkamak için. Bebeği yıkamak zor iş ya, bir ay daha böyle gider, eşimle birlikte yapmam imkansız. 2. Dk sürüyor ama insan korkuyor. Görümceler Gelince temizlik ve yemek de yapıyorlar. Sütüm az diye sütümü arttırmaya çalışıyoruz, yemekleri ona göre yapıp dinlenme ortamı sağlamaya çalışıyorlar. Ben sadece bebekle ilgileniyorum. Süt sağmak bir saat sürüyor, alt değiştirme, kaka yaptırma (kakayı masajla yapıyor daha kasları gelişmemiş) besleme gaz çıkarma, biberon temizleme bir saat, arada bir saat boşluğum oluyor yalnızken. Onda da yemek mi yesem duş mu alsam uyusam mı derken uykuyu seçiyorumeve gelince nelere dikkat ettin canm eviniz kalabalık mı misafir kabul ediyor musun bebeğe herkes dokunuyor mu
iyi gecelerrr yengemin çocukları 9 ay 10 gün içeride gelişimini tamamlayıp sağlıkla 2 buçuk kilo doğdular.,yengem ufak tefek minyon tipli hoş ve iyi bir kadın.güzel bebeleri de kendisi gibi oldular maşallah çok sağlıklı doğup büyüdüler ilk doğduklarında fare gibi minik ve mosmorlardı altını değiştirmeye korkmuşlardı çok minnak diyeKizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
Benim de ara ara yanıyor. Uykusuz bırakacak kadar değil. Uykusuzluk sebebim sadece bel ağrısı oluyor.... hepimizin ayrı imtihanı .... su ne güzel gelir Ona şimdi rahatlatır. Hamilelik çok ateşli Bi dönem bugün kv gittik domates gibi kırmızı oldu yanaklarım öyle sıcaktı ki orası . Sıcağa gelemiyoruz hiç... ayak yanması sıcakta daha fazla oluyor bendeKizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?