2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

B Bebishgeliyor bi de hep sol tarafına yat her zaman. Bebek en çok anne sola yattığında gelişiyormuş bebeğe kan akışı en rahat anne adayı sol tarafa yattığında gerçekleşiyormuş dr demişti . Doğuma kadar öyle dene bir bak bakalım

Ne güzel keşke bana da öyle deseler. Günde 6 defa açlık tokluk ölçüyorum iki haftada bir sonuçları doktora gösteriyorum. Çok şükür gelişimi haftasında. Suyuma bebeğin gelişimine dikkat ediyorlar sürekli. Yalnız geçen gittiğimde doktor dedi ki 32.haftdan sonra insülin direncinde biraz daha oynama olabilir ekstra dikkat etmen lazım. Benim açlıklar 80-95 arası çıkıyor sabahları. Dikkat edersem sıkıntı yok tokluğum en fazla 120 çıkıyor. Fazla kaçırırsam 160 falan oluyor. Çok canım çekti iki lokma ıspanaklı börek yedim 210 a çıktı en yüksek değerim oydu. Koca bir bardak tarçınlı su yapıp içtim 103 e düştü bir saat sonra.

O bebek de olsa bir birey canım. Her bireyin vücut yapısı, kilo alıp verme şekli farklı. Bende gebelik şekeri var, hamilelin başından beri 3 kilo aldım sadece. Ama bebeğim haftasında gidiyor. Minyon tipli olur belki onun vücut yapısı da öyledir. Kilolu çocuk sağlıklı çocuk algısı var toplumda maalesef. Bak nasıl sağlıklı maşallah dedikleri bebekler hep poğaça gibi sağlığını tehtid edecek kadar zayıf olmasın yeter. Sen iyi bir annesin demek ki beslenmesi için bak ne kadar çabalıyorsun. İçini ferah tut bence herşey çok güzel olacak

Yalniz senin ekip iyiymis ya. Ben kendimi cok merak ediyorum

Bugun bir suru kan vericem c.tesi tekrar kontrol var

aynnı şekilde benm eşimin tarafıda kabile gibi çok severler böyle merasim özel gün işlerini nasıl olacak bılemıyorum lohusa depresyonuna o zmn girebilirimmuhakkak misafir gelecektir bebeğin beşiği benm odamda bende oraya kimseyı almamayı bebeğe kesinliklikle dokunulmaması gerektiğini düşünüyorum kapıdan baksınlar yapacak birşey yok

benim De bebeğim baya düşük kilolu hatta şimdi yine ultrason olacağım, yemediğim birşey kalmadı Dr en çok protein ağırlıklı beslenme kilo artırır diyor. Çevreden boza, yer fıstıklı ezme tahin gibi öneriler geldi ananas muz dediler. Eşim ısrar ettiği için yiyorum ama bence çok farketmiyor maalesef yediklerimizle değil bünyemizle alakalı

benim yanlış hatırlamıyorsam 1470gr dı mesela pazartesi günü

Gunaydinnn kızlar

Güzel bir gün olsun hepimiz için.

Eşim bugün çocukları saatinde çıkarmayı başardı. Sanıyorum ki kv tembihledi sen götür çocukları diye. Evden çocuğu yollamak ne rahatlıkmis ya. işlerimi yaptım oturuyorum. Arkadaşa kahvaltıya gidicem.

R refikaaydin senin görümcenler de benimkiler gibi demek ki. Okurken duygulandım valla. Allah razı olsun hepsinden. Iyilikten kimseye zarar gelmez.

Bebekler için kapıya kapi susu gibi kuralları asın. Ben kis bebeği şimdi burnu akan umursamadan gelecek diye endişeleniyorken sizinkiler prematüre bir de. Alınan alınsın gucenen gücensin. Bi hasta olsalar o ilaçlar o minik bobreklerini yoracak. Yaza kadar hastaliksiz saglikla buyutelim insallah. Tabi once dogmalari laxim

Sabahi sabah ettim ya.. kaburgamdan sirtima donen kisimda bir agri var nefes aldirmiyor bicak gibi kesiyor bide omzuma vurmaya basladi nedir ne.degildir anlamiyorum... bebek otarafta degil ama onu biliyorum... boyle bor agriyi ameliyattan hemen sonra cekebilirsin demislerdi ama o da degil tabi bir suru zaman gecti uzerinden..

Kızlar günaydın.
Hemen bir soru soruyorum kızımı sinemaya götürmek istiyorum bugün Karlar ülkesi 2'ye
Hamileyken sinemaya gitmenin bir sakıncası var mı?

Bence çok mantıklı bir fiyat kapı süsüne 135 lira verdim, çikolata nereden baksan 250 tutacak , yastık 40 liraydı
Tuğba Kuğu canım sayfanın ismi ama ilk alışverişim ve daha elime gelmedi hani ne kadar güvenilir bilmiyorum bir risk aldım kapı süsü ve yastık ve battaniyede:)

Reactions: Dbg
Benim kiziminda kilosu az. Pazartesi 1.750 idi. Ben kirmizi et hic yemiyorum.beyaz ette cok kisitli yerim. Doktora ozellikle sordum yemekle ilgisi yok dedi bazi bebekler minyon yapili oluyorlar dedi. Nasil buyutecegiz bebeklerimizi (

Stres de çok etkili ben de sürekli ölçsem çok stres yaparım.Geçende doktor hemşireye dedi ki kızda şeker çıktı ağladı üzüldü dedi.Hemşire de doktora dedi ki desene bu üzüntü stresle o şekeri düşüremez.Doktor da öyle olacak gibi dedi.Bu stres her şeyi çok etkiliyor.Sen de bir
Dilim börek yedin diye vah tüh deme takma kafana arada kaçamak çok da zarar vermez.

Kızlar günaydın.
Hemen bir soru soruyorum kızımı sinemaya götürmek istiyorum bugün Karlar ülkesi 2'ye
Hamileyken sinemaya gitmenin bir sakıncası var mı?
Yok canım ne sorun olacak ben gittim sinemaya çizgi film gerilim filmi de değil eğlenirsin ne güzel kızınla iyi vakit geçirirsin.

Kizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
Ben uyuyamamayi gectim artik aglatacak kadar oluyorlar. Suya tutmak anlik hafifletiyor ama icten gecirmiyor. Gece 3 e kadar uyuyamiyrm sonra yorulup biraz uyuyorum kizim agliyor

Sen gün içerisinde çok hareket ediyor musun kendini yoracak kadar , ben kendimi yorduğum zaman o gece işkence oluyor sabah olmuyor her yerim ağrıyır sızlıyor inliyorum resmen.

Haha Allah’tan daha uzayıp gitmemiş bu durum Allah yardımcın olsun o da ayrı bir stres.

Canım ayrı stres tabi hangi evde doğum yapacağım fikrim yok bebek ne zaman gelecek onu da bilmiyorum :)

O bendim şuan 9 u da geçmiş olabilir lcw den de aldım gelmedi daha saçmaladım kabul haklısınız

Önümüzdeki 5 sene pijama almana gerek kalmayacak
Süslü aldıysan onları doğumda lohusalıkta giy Lcw olanları normal zamanda da giyebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…