- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
Ne güzel keşke bana da öyle deseler. Günde 6 defa açlık tokluk ölçüyorum iki haftada bir sonuçları doktora gösteriyorum. Çok şükür gelişimi haftasında. Suyuma bebeğin gelişimine dikkat ediyorlar sürekli. Yalnız geçen gittiğimde doktor dedi ki 32.haftdan sonra insülin direncinde biraz daha oynama olabilir ekstra dikkat etmen lazım. Benim açlıklar 80-95 arası çıkıyor sabahları. Dikkat edersem sıkıntı yok tokluğum en fazla 120 çıkıyor. Fazla kaçırırsam 160 falan oluyor. Çok canım çekti iki lokma ıspanaklı börek yedim 210 a çıktı en yüksek değerim oydu. Koca bir bardak tarçınlı su yapıp içtim 103 e düştü bir saat sonra.Bana evde ölçmem için alet vermediler ya da aldırmadılar.2 haftaya bir kontrole çağırdılar açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüler genelde iyi çıktı.Diyet yapmıyorum ne yalan söyleyeyim.Ama bebiş haftası ile uyumlu.Senin bebeğin nasıl iri mi? Kaça yükseliyor şekerin?
Ayy Allah sağ salim kavuştursun bana ds gelecek mi acaba bu günler çok uzak gibi geliyoHemde ne az bi ara şafak 100 kusurlerdeydi hiç gecmicek gibi geliyordu şimdiyse sayılı günler saatler kaldı heycan merak korku hepsi birbirine girdi
O bebek de olsa bir birey canım. Her bireyin vücut yapısı, kilo alıp verme şekli farklı. Bende gebelik şekeri var, hamilelin başından beri 3 kilo aldım sadece. Ama bebeğim haftasında gidiyor. Minyon tipli olur belki onun vücut yapısı da öyledir. Kilolu çocuk sağlıklı çocuk algısı var toplumda maalesef. Bak nasıl sağlıklı maşallah dedikleri bebekler hep poğaça gibiKizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
Ben hic bir zaman o sablonla uyumlu gitmedim birak bosverEvet haklısın ama napayım elimde değil bu saat oldu gözüme uyku girmedisimdi gruba yaxfiktan sonra asagidaki şablona takildi gözüm orda 2700 olmasi gerek yaziyor dahada üzüldüm
Doktora sordum, misafir kabul edebilirsiniz abartmayın anneanne babaanne hala yeğen gibi yakınlar gelebilir, öksüren aksıran tıksıran kesinlikle gelmesin dedi. Gelenler elini ağzını yüzünü yıkasın ve burnunu temizlesin dedi. Kucağa almak yasak. Bilmiyor ki eşimin sülalesi kabile gibi. Şimdiye kadar hiç misafir kabul etmedik, 3 kilo olsun bari diyorduk ama Pazar günü ilk misafir gelecek. Engel olamadık. Yardım için Sağolsunlar Görümcelerim sırayla geliyor, özellikle bebeği yıkamak için. Bebeği yıkamak zor iş ya, bir ay daha böyle gider, eşimle birlikte yapmam imkansız. 2. Dk sürüyor ama insan korkuyor. Görümceler Gelince temizlik ve yemek de yapıyorlar. Sütüm az diye sütümü arttırmaya çalışıyoruz, yemekleri ona göre yapıp dinlenme ortamı sağlamaya çalışıyorlar. Ben sadece bebekle ilgileniyorum. Süt sağmak bir saat sürüyor, alt değiştirme, kaka yaptırma (kakayı masajla yapıyor daha kasları gelişmemiş) besleme gaz çıkarma, biberon temizleme bir saat, arada bir saat boşluğum oluyor yalnızken. Onda da yemek mi yesem duş mu alsam uyusam mı derken uykuyu seçiyorumeşim ve görümce evdeyken 2 saatim oluyor. Hatta onlar varken bebeği uyuttuktan sonra dışarı çıkıp hava alıyorum, bi çay içip biraz çarşıda dolaşıp geliyorum. İnsan ihtiyaç duyuyor nefes almaya.
aynnı şekilde benm eşimin tarafıda kabile gibiDoktora sordum, misafir kabul edebilirsiniz abartmayın anneanne babaanne hala yeğen gibi yakınlar gelebilir, öksüren aksıran tıksıran kesinlikle gelmesin dedi. Gelenler elini ağzını yüzünü yıkasın ve burnunu temizlesin dedi. Kucağa almak yasak. Bilmiyor ki eşimin sülalesi kabile gibi. Şimdiye kadar hiç misafir kabul etmedik, 3 kilo olsun bari diyorduk ama Pazar günü ilk misafir gelecek. Engel olamadık. Yardım için Sağolsunlar Görümcelerim sırayla geliyor, özellikle bebeği yıkamak için. Bebeği yıkamak zor iş ya, bir ay daha böyle gider, eşimle birlikte yapmam imkansız. 2. Dk sürüyor ama insan korkuyor. Görümceler Gelince temizlik ve yemek de yapıyorlar. Sütüm az diye sütümü arttırmaya çalışıyoruz, yemekleri ona göre yapıp dinlenme ortamı sağlamaya çalışıyorlar. Ben sadece bebekle ilgileniyorum. Süt sağmak bir saat sürüyor, alt değiştirme, kaka yaptırma (kakayı masajla yapıyor daha kasları gelişmemiş) besleme gaz çıkarma, biberon temizleme bir saat, arada bir saat boşluğum oluyor yalnızken. Onda da yemek mi yesem duş mu alsam uyusam mı derken uykuyu seçiyorumeşim ve görümce evdeyken 2 saatim oluyor. Hatta onlar varken bebeği uyuttuktan sonra dışarı çıkıp hava alıyorum, bi çay içip biraz çarşıda dolaşıp geliyorum. İnsan ihtiyaç duyuyor nefes almaya.
amiin canimGünaydinn kizlar ❤ Hayirlı, bereketli ve en onemlisi kimsenin dogurmayacagi bir gün diliyorum
benim De bebeğim baya düşük kilolu hatta şimdi yine ultrason olacağım, yemediğim birşey kalmadı Dr en çok protein ağırlıklı beslenme kilo artırır diyor. Çevreden boza, yer fıstıklı ezme tahin gibi öneriler geldi ananas muz dediler. Eşim ısrar ettiği için yiyorum ama bence çok farketmiyor maalesef yediklerimizle değil bünyemizle alakalıKizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
İzmir medikalpark en basit süsleme paketinde isme özel kapı süsü ve yastık varmış bi de cikolata ve limonata 250 mi ne istiyolar düşünce tek tek mantıklı geldi bizde kimse ugrasmaz bizde bunlasayfanın adı neydi battaniye olabilir
Benim kiziminda kilosu az. Pazartesi 1.750 idi. Ben kirmizi et hic yemiyorum.beyaz ette cok kisitli yerim. Doktora ozellikle sordum yemekle ilgisi yok dedi bazi bebekler minyon yapili oluyorlar dedi. Nasil buyutecegiz bebeklerimiziEvt az kaldi o konuda daa oldukca stresteyim zaten.ailem yurtdışında doğuma gelebilecek kimse yok.eşim tek çocuk kayınvalidem oldukca yaşlı ve rahatina düşkün biri ondan fayda felmeyexek yani belli inşallah Allah yardimcimiz olur
Stres de çok etkili ben de sürekli ölçsem çok stres yaparım.Geçende doktor hemşireye dedi ki kızda şeker çıktı ağladı üzüldü dedi.Hemşire de doktora dedi ki desene bu üzüntü stresle o şekeri düşüremez.Doktor da öyle olacak gibi dedi.Bu stres her şeyi çok etkiliyor.Sen de birNe güzel keşke bana da öyle deseler. Günde 6 defa açlık tokluk ölçüyorum iki haftada bir sonuçları doktora gösteriyorum. Çok şükür gelişimi haftasında. Suyuma bebeğin gelişimine dikkat ediyorlar sürekli. Yalnız geçen gittiğimde doktor dedi ki 32.haftdan sonra insülin direncinde biraz daha oynama olabilir ekstra dikkat etmen lazım. Benim açlıklar 80-95 arası çıkıyor sabahları. Dikkat edersem sıkıntı yok tokluğum en fazla 120 çıkıyor. Fazla kaçırırsam 160 falan oluyor. Çok canım çekti iki lokma ıspanaklı börek yedim 210 a çıktı en yüksek değerim oydu. Koca bir bardak tarçınlı su yapıp içtim 103 e düştü bir saat sonra.
Yok canım ne sorun olacak ben gittim sinemaya çizgi film gerilim filmi de değil eğlenirsin ne güzel kızınla iyi vakit geçirirsin.Kızlar günaydın.
Hemen bir soru soruyorum kızımı sinemaya götürmek istiyorum bugün Karlar ülkesi 2'ye
Hamileyken sinemaya gitmenin bir sakıncası var mı?
Ben uyuyamamayi gectim artik aglatacak kadar oluyorlar. Suya tutmak anlik hafifletiyor ama icten gecirmiyor. Gece 3 e kadar uyuyamiyrm sonra yorulup biraz uyuyorum kizim agliyorKizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
Sen gün içerisinde çok hareket ediyor musun kendini yoracak kadar , ben kendimi yorduğum zaman o gece işkence oluyor sabah olmuyor her yerim ağrıyır sızlıyor inliyorum resmen.Sabahi sabah ettim ya.. kaburgamdan sirtima donen kisimda bir agri var nefes aldirmiyor bicak gibi kesiyor bide omzuma vurmaya basladi nedir ne.degildir anlamiyorum... bebek otarafta degil ama onu biliyorum... boyle bor agriyi ameliyattan hemen sonra cekebilirsin demislerdi ama o da degil tabi bir suru zaman gecti uzerinden..
HahaAllah’tan daha uzayıp gitmemiş bu durum Allah yardımcın olsun o da ayrı bir stres.
O bendim şuan 9 u da geçmiş olabilir lcw den de aldım gelmedi daha saçmaladım kabul haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?