Yaa belki de ben diğerini 30 haftada doğurduğum için süreç normalden farklı oldu ama cidden adet oluyormuşum kadar fln ancaydı akıntı ve dediğim gibi hemen de bitti. Ebelik çok güzel bir meslek bence yeni hayatların başlangıcına tanık oluyorsun inşallah aktif çalışırsın canım en kısa zamanda.
Yaa belki de ben diğerini 30 haftada doğurduğum için süreç normalden farklı oldu ama cidden adet oluyormuşum kadar fln ancaydı akıntı ve dediğim gibi hemen de bitti. Ebelik çok güzel bir meslek bence yeni hayatların başlangıcına tanık oluyorsun inşallah aktif çalışırsın canım en kısa zamanda.
Evet canim ben saglik ocagi istiyorum orasi daha rahat :) umarim bebegim bana sans getirir de iyi bir puan alirim çünkü cok fazla calisamiyorum ders yoruluyorum hemen unutuyorum
Kız nasıl bakkal emziği dersin 60lirakik emzige bende avent aldım ama bi arkadaşım bibs önerdi memnunmuş yalnız bu emziği daha sık yenilenen gerekiyo dedi
En son 1470 olmuştu dün yapılan ultrasonda 1600 e yakın hesapladım dedi. Bacak uzunluğu 30+4 olmuş en azından kemikleri vs uzuyor demekmiş bu da iyi. yani hala 2 hafta geri ama en azından bu gerilik artış göstermedi çok şükür
Valla ben alayliyim biliyosunuz.. adamla o kadar gittim ki ameliyathaneye. Gece yarisi nobetlerde dogumlara falan. Artik yanimda baya tip dili konusuyolar kimsede sormuyor anliyor musun diye baya anliyorum bende.. bide ananemle senelerce hastane isleriyle ugrastim aylarca hastanede kaldim onunla.. simdide esimi ziyarete gittigimde ameliyathanede doktor odasinda oturuyorum sohbet muhabbet.. diş hastasi uyutacagi zaman teknisyen gibi yardim ediyorum. Bide burcumdan midir nedir. Illa herseyi bi ogrenicem.. aslinda benim gibilere herbokolog diyolar
Hanımlar bende grip oldum ya dün akşam birden gözde yanma burun tıkanıklığı boğazım bir kaç gündür yutkunutken zorlanıyordu ama bilemedim hopp grip gelmiş
Hanımlar bende grip oldum ya dün akşam birden gözde yanma burun tıkanıklığı boğazım bir kaç gündür yutkunutken zorlanıyordu ama bilemedim hopp grip gelmiş
Geçmiş olsun canım aynen bende bi anda kendimi griple buldum salgın var hastaneye gidip geliyorsun bide bebiş için ordan kapmışsındır dikkat et kendine acil sifalar
Hala ekşin yaşayan arkadaşlar size sesleniyorum tam birleşme yaşıyo musunuz yahu hiç korkmuyor musunuz yakınlaşmak bile insanı uyarıyor Allah korusun erken doğumu tetiklemez mi
Ben birinci hamileligimde 19 yasindaydim. Evde baska cocuk yok da yok hic agrim sancimda olmuyordu. E yeni de evliyiz bayagi sık oluyordu ama ne sorun oldu ne erken dogum 42 den sonra suni sanciyla dogurmustum
Kkimsebilmesindiye
hemen sardım sarmaladım, sesi çıkmıyor şimdilik. Dün gece meme verdim, bayağı emdi yavrucak ama süt yoktu. Kısmet değilmiş. Ancak öyle uyudu, demek ki emmek istiyor çocuğum.