- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
hemen ıhlamur yaptım meyvelere yuklencem bakalımGecmis olsun ya.. umarim cabucak gecer. Vitaminler caylar yapicak bisey yok malesef
sağol canım sende dıkkat et bebiş içindeGeçmiş olsun canım aynen bende bi anda kendimi griple buldum salgın var hastaneye gidip geliyorsun bide bebiş için ordan kapmışsındır dikkat et kendine acil sifalar
onuda yapayım bakalım geçer inşallahSogan kesin aciyor ben biraz rahatladm
1.günü de böyle olamadık ya
Yavas yavas dogurcaz artk sanrmm cok heycanliKizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
Yok yok öyle deme kendine iyiki varsın işte ıyiki bu gruptasnValla ben alayliyim biliyosunuz..adamla o kadar gittim ki ameliyathaneye. Gece yarisi nobetlerde dogumlara falan. Artik yanimda baya tip dili konusuyolar kimsede sormuyor anliyor musun diye baya anliyorum bende.. bide ananemle senelerce hastane isleriyle ugrastim aylarca hastanede kaldim onunla.. simdide esimi ziyarete gittigimde ameliyathanede doktor odasinda oturuyorum sohbet muhabbet.. diş hastasi uyutacagi zaman teknisyen gibi yardim ediyorum. Bide burcumdan midir nedir. Illa herseyi bi ogrenicem.. aslinda benim gibilere herbokolog diyolar
Amaann yaa ne yokluyon adamı bi dur az kaldı zatenBenimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi nee
Hiç mama verdiniz mi hangisini verdiniz acaba@kimsebilmesindiye hemen sardım sarmaladım, sesi çıkmıyor şimdilik. Dün gece meme verdim, bayağı emdi yavrucak ama süt yoktu. Kısmet değilmiş. Ancak öyle uyudu, demek ki emmek istiyor çocuğum.
Benim daha pazartesi 34 olacak babasi da bedellide gelmesini beklese bariYavas yavas dogurcaz artk sanrmm cok heycanlibizimde 36ya az kaldi cok merak ediorum ne zamn gelcek minik adam
Kiyamamm bekler bekler babasiniBenim daha pazartesi 34 olacak babasi da bedellide gelmesini beklese bari
15 gune gelecek kisa allahtan :)Kiyamamm bekler bekler babasini
Benim hayat rutinim böyle. Cok sorun oldugunu zannetmiyorum. Kahvaltimi saglam yapiyorum. Sonra meyve kuruyemis vs. Ana yemege de baklagil, kirmizi et, balik gibi besleyici yemekler sigdiriyorsan daha ne. Salatayi da eksik etmemeye calisiyorumKızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
Ama istemezlerse istemesinlerdoğumdan sonra pesimizde gezerler artık
Kızlar kendime doğumdan sonra yiyeceklerim diye bir liste oluşturdumyazmayacağım tabi ki buraya canınız çekmesin diye
Kızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
Benim hayat rutinim böyle. Cok sorun oldugunu zannetmiyorum. Kahvaltimi saglam yapiyorum. Sonra meyve kuruyemis vs. Ana yemege de baklagil, kirmizi et, balik gibi besleyici yemekler sigdiriyorsan daha ne. Salatayi da eksik etmemeye calisiyorum
Eger cok erken uyanmissam oglene acikip yemek yiyorum sadece
[/QUOTE
Normalde benimde öyle öğle yemeğim elma kuruyemiş salata VS idi ama şimdi bebek olunca vicdan yapıyorum biraz çocuk aç kaldı falan diyeama canım istemiyor
Kızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
Nasil yani ya benim karnimda asagi indi biraz ve hareketleri daha cok asagidan artik ustte hic hareket yok gibi nerdeyse öyle olunca doğum 2 3 haftaya mi oluyoKizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
Ben normalde de çok yiyen biri değilim
Hava soğudukça kızımı okula gönderdikten sonra tekrar yatıyorum 9:30 gibi kalkıyorum kahvaltıyı yapmam 10-10.30 u buluyor kahvaltım çok klasik domates, yumurta peynir 2 dilim ekmek
Öğle yemeğinde dünden kalan yemek varsa yiyorum, yoksa çok acıkmadığımda muz süt, meyve süt yoğurt geçiriyorum, çok acıkırsam sandviç hazırlıyorum.
Akşam yemeğini 18:45 gibi yiyoruz et yada etli sebze yemeği yanına pilav, makarna gibi karbonhidrat ayran veya yoğurt.
Aralarda canım istediğinde çikolata, meyve yiyorum:)
Valla ben yazayim... kokorec ve sushi yiycem ilk etapta.. hatta kizlar ben raki falanda icerim cok ozledim ama o bekliycek biraz malum emzirme donemi. Ay bide ciger ozledim. Sakatatlar yasak malum ciger ozellikle yasak.. bide.midye dolmaya gomebilirim.. yani benimkiler pis isler biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?