2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun ya.. umarim cabucak gecer. Vitaminler caylar yapicak bisey yok malesef
hemen ıhlamur yaptım meyvelere yuklencem bakalım
Geçmiş olsun canım aynen bende bi anda kendimi griple buldum salgın var hastaneye gidip geliyorsun bide bebiş için ordan kapmışsındır dikkat et kendine acil sifalar
sağol canım sende dıkkat et bebiş içinde
Sogan kesin aciyor ben biraz rahatladm
onuda yapayım bakalım geçer inşallah
1.günü de böyle olamadık ya

Kizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
Yavas yavas dogurcaz artk sanrmm cok heycanli bizimde 36ya az kaldi cok merak ediorum ne zamn gelcek minik adam

Yok yok öyle deme kendine iyiki varsın işte ıyiki bu gruptasn seni saçma sapal sorularımızla delirtecez

Benimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi nee
Amaann yaa ne yokluyon adamı bi dur az kaldı zaten ben 7aydir yoklamiyom uzak duruyom hatta belli bi mesafede kalıyorum hiç giremem öyle ekşınlara

Benim hayat rutinim böyle. Cok sorun oldugunu zannetmiyorum. Kahvaltimi saglam yapiyorum. Sonra meyve kuruyemis vs. Ana yemege de baklagil, kirmizi et, balik gibi besleyici yemekler sigdiriyorsan daha ne. Salatayi da eksik etmemeye calisiyorum
Eger cok erken uyanmissam oglene acikip yemek yiyorum sadece

Kızlar kendime doğumdan sonra yiyeceklerim diye bir liste oluşturdum yazmayacağım tabi ki buraya canınız çekmesin diye

Valla ben yazayim... kokorec ve sushi yiycem ilk etapta.. hatta kizlar ben raki falanda icerim cok ozledim ama o bekliycek biraz malum emzirme donemi. Ay bide ciger ozledim. Sakatatlar yasak malum ciger ozellikle yasak.. bide.midye dolmaya gomebilirim.. yani benimkiler pis isler biraz :)

Ayni canim yemeklik bisey degilde hep.hazir biseyler.olsun mumkunse.sivi olsun

Ben normalde de çok yiyen biri değilim
Hava soğudukça kızımı okula gönderdikten sonra tekrar yatıyorum 9:30 gibi kalkıyorum kahvaltıyı yapmam 10-10.30 u buluyor kahvaltım çok klasik domates, yumurta peynir 2 dilim ekmek

Öğle yemeğinde dünden kalan yemek varsa yiyorum, yoksa çok acıkmadığımda muz süt, meyve süt yoğurt geçiriyorum, çok acıkırsam sandviç hazırlıyorum.

Akşam yemeğini 18:45 gibi yiyoruz et yada etli sebze yemeği yanına pilav, makarna gibi karbonhidrat ayran veya yoğurt.

Aralarda canım istediğinde çikolata, meyve yiyorum:)

Kizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
Nasil yani ya benim karnimda asagi indi biraz ve hareketleri daha cok asagidan artik ustte hic hareket yok gibi nerdeyse öyle olunca doğum 2 3 haftaya mi oluyo

Sen de benim gibiymişsin. Istan yok bende de az yiyorum. Sanırım bu yüzden tansiyonum 7ye 5 çıkıyor. Ama iştahlı olmayı çok isterdim.

Ben ciğer yiyorum ya 2 haftaya bir yedim neredeyse şimdiye kadar hep aynı lokantada yedim neyse ki bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…