Sen de benim gibiymişsin. Istan yok bende de az yiyorum. Sanırım bu yüzden tansiyonum 7ye 5 çıkıyor. Ama iştahlı olmayı çok isterdim.
Genelde dogum yaklasinca oluyor bu durum ama hamileligi surekli boyle gecenler de var onemli olan ultrasonda dogum kanalinin boyu pazartesi randevum var bakalim doktor be diyecekNasil yani ya benim karnimda asagi indi biraz ve hareketleri daha cok asagidan artik ustte hic hareket yok gibi nerdeyse öyle olunca doğum 2 3 haftaya mi oluyo
Ay heyecan yaptım ben iyice benimde 34 haftam carsamba bitti annemin yanina 2 hafta sonra gidecem nasipse orda olsun istiyorum bulundugum bölgede hastahaneler cok iyi degil malesefGenelde dogum yaklasinca oluyor bu durum ama hamileligi surekli boyle gecenler de var onemli olan ultrasonda dogum kanalinin boyu pazartesi randevum var bakalim doktor be diyecek
30 cok erken degil mi30 haftayı geçince her gidişte NST çekmek şartmış,
Benim de gecen haftalarda oyle olmustu. Afedersin sumuk gibi yogun bi kivamda ve asiri sekilde coktu. Dogum mu olacak falan dedim ama gecti sonra.Kızlar benim akıntım çok bugün ya. Sürekli ıslak sanki. Sabah peçeteye sildim beyaz akıntı oldu hep peçete şeffaf değil.
bazi bebeler hep memede yatmak istiyor.eger oyleyse zor isin kuzum.ayaklarinida kontrol et canim sicak olsun gazi olmaz. bende su akil verenler cok bilmis kadinlar gibi oldumK kimsebilmesindiye hemen sardım sarmaladım, sesi çıkmıyor şimdilik. Dün gece meme verdim, bayağı emdi yavrucak ama süt yoktu. Kısmet değilmiş. Ancak öyle uyudu, demek ki emmek istiyor çocuğum.
bu gidisle sona ben kalicam galiba.Kizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
vallaha ben icki masasi ve nezelerini ozledim. Onun disinda ne varsa gömüyorumKızlar kendime doğumdan sonra yiyeceklerim diye bir liste oluşturdumyazmayacağım tabi ki buraya canınız çekmesin diye
acikmiyorsan sorun yok bence ama brn buara cok tatli istiyor canim.ya bidr sanirim ekmek cok tuketiyorum oda acuktiriyor beni 59 kilo olmusumKızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
İştahım çok açık ne bulursam yiyorum ama psikolojim bozuldu hiç keyfim yok meyveler çok şekerli olanlar özerklikle kilo yapıyor ben de tüketiyorum.Kızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
Sen 7/5 yazınca aklıma geldi, 30 haftayı geçince her gidişte NST çekmek şartmış, Dün odada NST çekiyor hemşire 2 gebeyiz yanımda ki kadının tansiyon 8/5 çıktı ben şok ben iptal 5 diye tansiyon mu olur ya diyorum kendi kendime. Baştan beri 8 in altını görmedim göremedim. Bende normal gebeler gibi başım dönsün tansiyonum düşsün istiyorum ama 4 ilaca rağmen hala en düşük 12/8 neyse buna şükür artık
Zaman geçtikçe tırsmakla birlikte hep doğum mu olacak diyorumBenim de gecen haftalarda oyle olmustu. Afedersin sumuk gibi yogun bi kivamda ve asiri sekilde coktu. Dogum mu olacak falan dedim ama gecti sonra.
Her seyi de bi doguma yormalar falan
Ben ciğer yiyorum ya 2 haftaya bir yedim neredeyse şimdiye kadar hep aynı lokantada yedim neyse ki bir sorun olmadı
bazi bebeler hep memede yatmak istiyor.eger oyleyse zor isin kuzum.ayaklarinida kontrol et canim sicak olsun gazi olmaz. bende su akil verenler cok bilmis kadinlar gibi oldum
bu gidisle sona ben kalicam galiba.
vallaha ben icki masasi ve nezelerini ozledim. Onun disinda ne varsa gömüyorum
acikmiyorsan sorun yok bence ama brn buara cok tatli istiyor canim.ya bidr sanirim ekmek cok tuketiyorum oda acuktiriyor beni 59 kilo olmusum
Bugun kontrolum var iyi haberlerle gelirim insallah.
Yalniz bizim grup buara costu 2 saat girmedim muhabbetler muhabbetler.az ve oz olmak guzel oldu
Bende 24 saatlık idrarda proteın baktırdım tekrar 306 cıktı bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?