2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de benim gibiymişsin. Istan yok bende de az yiyorum. Sanırım bu yüzden tansiyonum 7ye 5 çıkıyor. Ama iştahlı olmayı çok isterdim.

Sen 7/5 yazınca aklıma geldi, 30 haftayı geçince her gidişte NST çekmek şartmış, Dün odada NST çekiyor hemşire 2 gebeyiz yanımda ki kadının tansiyon 8/5 çıktı ben şok ben iptal 5 diye tansiyon mu olur ya diyorum kendi kendime. Baştan beri 8 in altını görmedim göremedim. Bende normal gebeler gibi başım dönsün tansiyonum düşsün istiyorum ama 4 ilaca rağmen hala en düşük 12/8 neyse buna şükür artık

Nasil yani ya benim karnimda asagi indi biraz ve hareketleri daha cok asagidan artik ustte hic hareket yok gibi nerdeyse öyle olunca doğum 2 3 haftaya mi oluyo
Genelde dogum yaklasinca oluyor bu durum ama hamileligi surekli boyle gecenler de var onemli olan ultrasonda dogum kanalinin boyu pazartesi randevum var bakalim doktor be diyecek

Vicdan yapmiyorum açıkcası saglikli beslendigimi düşünüyorum. Oglumda doguma kadar kustum agzima ne sut urunu ne et koydum. Esim de cok yogundu sagolsun bi kere balik alip gelmedi eve o donem. Meyve falan eh iste. Ona ragmen gelisimi iyiydi sukur.
Bi zarari olduysa da bana olmustur depolarımdan cekmistir. Cani sagolsun

Genelde dogum yaklasinca oluyor bu durum ama hamileligi surekli boyle gecenler de var onemli olan ultrasonda dogum kanalinin boyu pazartesi randevum var bakalim doktor be diyecek
Ay heyecan yaptım ben iyice benimde 34 haftam carsamba bitti annemin yanina 2 hafta sonra gidecem nasipse orda olsun istiyorum bulundugum bölgede hastahaneler cok iyi degil malesef

Kızlar benim akıntım çok bugün ya. Sürekli ıslak sanki. Sabah peçeteye sildim beyaz akıntı oldu hep peçete şeffaf değil.

30 haftayı geçince her gidişte NST çekmek şartmış,
30 cok erken degil mi
Ben daha hic cektirmedim. Gelecek hafta ilk defa bakilacak o da hem riskli gebelik durumu var hem de erken dogum olacagi kesin oldugundan erken baslayacak.
Oglumda da ilk 36. haftada cekilmisti

Kızlar benim akıntım çok bugün ya. Sürekli ıslak sanki. Sabah peçeteye sildim beyaz akıntı oldu hep peçete şeffaf değil.
Benim de gecen haftalarda oyle olmustu. Afedersin sumuk gibi yogun bi kivamda ve asiri sekilde coktu. Dogum mu olacak falan dedim ama gecti sonra.
Her seyi de bi doguma yormalar falan

K kimsebilmesindiye hemen sardım sarmaladım, sesi çıkmıyor şimdilik. Dün gece meme verdim, bayağı emdi yavrucak ama süt yoktu. Kısmet değilmiş. Ancak öyle uyudu, demek ki emmek istiyor çocuğum.
bazi bebeler hep memede yatmak istiyor.eger oyleyse zor isin kuzum.ayaklarinida kontrol et canim sicak olsun gazi olmaz. bende su akil verenler cok bilmis kadinlar gibi oldum
Kizlar bende 2 3 haftaya dogurucam sanirim gobegim asagiya inmis bugun farkettim bebegin tekmeleri de daha asagiya indi daha rahat nefes aliyorum poposunu karnimin ustune dayiyordu yapamiyor şimdi
bu gidisle sona ben kalicam galiba.
Kızlar kendime doğumdan sonra yiyeceklerim diye bir liste oluşturdum yazmayacağım tabi ki buraya canınız çekmesin diye
vallaha ben icki masasi ve nezelerini ozledim. Onun disinda ne varsa gömüyorum
acikmiyorsan sorun yok bence ama brn buara cok tatli istiyor canim.ya bidr sanirim ekmek cok tuketiyorum oda acuktiriyor beni 59 kilo olmusum
Bugun kontrolum var iyi haberlerle gelirim insallah.
Yalniz bizim grup buara costu 2 saat girmedim muhabbetler muhabbetler.az ve oz olmak guzel oldu

İş
İştahım çok açık ne bulursam yiyorum ama psikolojim bozuldu hiç keyfim yok meyveler çok şekerli olanlar özerklikle kilo yapıyor ben de tüketiyorum.

Benim ıdrarimda protein cıktı. Erken doğum riskim çok yüksek. Her hafta genetik rahatsızlığından ötürü atak geçiriyorum böbreklerim kalbim gögsum sıkışıyor. Hamilelik sürecim çok talihsiz ilerliyor. Tansiyonum da düşük çıkınca kendimi kötü hissediyorum yani ne cok düşük ne cok yüksek hiç biri iyi değil. Düşükte sürekli halsiz olunuyor. Dün hemşireye sordum. Dedi ki bünye ile alakalı. Yani kimisinin hep düşüktür kimisinin hep yüksek. Mesela bazılarının 15 dır ama bana mısın demez. Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi.

Benim de gecen haftalarda oyle olmustu. Afedersin sumuk gibi yogun bi kivamda ve asiri sekilde coktu. Dogum mu olacak falan dedim ama gecti sonra.
Her seyi de bi doguma yormalar falan
Zaman geçtikçe tırsmakla birlikte hep doğum mu olacak diyorum bugün çok aşağıda benimki alt kemiğime vuruyo çıkacağı yeri teftişte sanırım

Kızlar bu hafta çantamı hazırlayacağım artık. Çantama

Bebek için
2 Hastane çıkışı 3 çorap 2 yelek, 1 ceket
Astronot mont- bebek beresi
2 Kalın battaniye 1 müslin, 5 ağız bezi, 1 omuz örtüsü
Emzik
Pişik kremi, 1 numara bebek bezi, 2 paket ıslak mendil, bebek pamuğu koyacağım

Kendime
2 gecelik, 2 pijama
1 ince 1 kalın sabahlık 3 çorap 2 kalın çorap
4 lohusa külodu, 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti 3 kullan at lohusa külodu
1 paket depend, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
1 hırka, 1 peştemal havlu, 1 terlik
Taçlarımı,
seyahat boy şampuan, duş jeli, deodorant, el kremi, dudak nemlendirici alacağım
Bir de makyaj çantamı

Unuttuğum bir şey yoktur inşallah.

Aynen ya bende icki masasi ve mezeler... esimle gunduz rakisi dedigimiz sey, saraplar falan onlari ozledim

N narantikibi ilk gün olmasa da bi hafta sonra lohusa tacımı taktım, bi de huni, öyle dolandım evde. Çok güzel deliriyor insan, tavsiye ederim.

LadyyB yok henüz mama vermedim, sütüm bu şekilde az gelirse bir haftaya kadar mamaya geçebiliriz, artık doktor ne önerirse. Umarım sütüm çoğalır.
K kimsebilmesindiye olur mu hiç öyle şey! O kadar tecrübesizim ki her tavsiye çok değerli. Patikli tulumun altına çorap giydiriyorum. Herhalde yeterli olur. Memede uyur mu bilmiyorum, bence emme güdüsünden yaptı, başından beri anne kokusundan uzak kaldı çocuk. Bi şekilde güven duygusu aradığını düşünüyorum. Yoksa süt geldiği Yok, 5 dk sürmedi uyuyakaldı. Emzirme duygusunu da çok merak ediyorum. Kısmetse bir gün tadacağım. Bir kere rüyamda emzirmiştim, ne kadar güzel hissetmiştim.

2 2kedi_1deli meze dedin rakı dedin aklım gitti şu an. Bi kadeh şarap süte geçer mi acaba? Yarın doktora sorayım. Kahve içebiliyorum diye nasıl seviniyorum 3 gündür anlatamam. Şarap hayal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…