şuan primanın ıslak mendilleri de indirimde ben 9 lu aldım 45 tl kutuda 9*52 adetKızlar e bebek indirimleri basliyormus . Yarın bebek bezlerinde indirim olacakmış haberiniz olsun
Valla bende had safhada yaşanıyor bu söylediklerin ama benim erken doğum riskim zaten var ikiz gebelikten dolayı ilk gebeliğimde 42. Haftaya kadar gittim giç böyle şeyler yaşamamıştımkizlar vajinada batma ve agri, doluluk hissi yasayan var mi yarin kontrolum var Allahtan ama korktum yaerken dogum riski olur mu ki
Ben binbir ozenle yaptigim nisan hediyeliklerimin bi akrabamin torununun elinde oyuncak olarak parça pincik edildigini gordukten beridir karsiyim o islere. Kınamıyorum da. Cok artti bunlar. Ben yazin tasinirken koca bi kutu hediyelik attim cope sonu yok cunku.Kızlar ya bebek hediyelikleri konusunda kendi kafamı karıştırdım. Karar vermiştim aslında kapı süsümün küçüğünü yaptıracaktım.
Ama şimdi düşündüm de insanlar benim bebeğimin adının yazdığı magneti neden saklasın?
Nazar boncuklu anahtarlıklar falan gördüm acaba onlardan mı yaptırsam?
Ben de jiletle temizlemistim yapacak bi sey yok. Yine hazirikli git. Kasilma gunde bikac tane cok degil gerci belki korkulacak bi durum yokturElifakca kasilma da gun icinde iki uc sefer oluyor, sertlesme oluyor yani. yarın dedigin gibi asagida görüp sorarsa alttan muayene ederse yandim. agdaya da gitmedim daha uzun zamandir jiletle yapiyorum çünkü. erken dogumu tetikler diye agdaya da gidemedim. :/
Kızlar ben de bu sıralar karnımda aşırı sertlik toparlanma hissediyorum. Canımı yakıyor. Daha bugün gittim doktora. Nst ye baglanmadim. Yani başka sebepten gittim bobrek ağrılarım için. Bebek iyi dedi doktorum ve serum yedim. Ilk gebeliğim. Kasılma tam olarak nasil olur bilemiyorum.
O asiri sertlik duzenli olarak 5 dakikada bir oldugunda hastaneye gidiyosun iste. Kasiliyosun sertlesiyor sonra gevsiyor.. gevsedigi an sure.tutuyorsun 5.dakika sonra yine oluyorsa ve bu sık tekrarliyorsa.gidiyorsun... 2 kere 5 dakikada 1 yada 3 kere 5 dakikada bir.sayilmaz... en az 30 dakikada 5 dakikada.bir.kasilmasi lazim
Kızlar bebek için hediyelik bi şey yaptırmıycaktım ilk oğlumda magnetli ahşap çerçeve yaptırmıştım şirin bi şeydi gittiğim eş dost evlerinde görüyorum hâlâ genelde çocuklarının resimlerini koymuşlar.bunda ne yaptırsam diye düşünürken üzerinde isim yazmayan çöpe gitmiycek bi şey olsun diye düşündüm sonrada aman boşver yaptırma dedim en sonunda yaptırdımcam şişeden fener yaptırdım mum gibi yanabilen bugün kargo gelmiş ama evde olmadığım için alamadım yarın alıcam.
Ve benim bu hamileliğimde tüylerim azaldı süper olduşimdiye kadar 2 kez gittim ağdaya biri en başındaydı.bi de doğuma yakın giderim pzt randevum var net bi gün verir artık.doğumdan bi kaç gün önce giderim gitmesemde olur hatta ne güzel şeymiş tüysüzlük
Ben isim yazılı bi sey almadim. Hatta hastane cikis seti olarak da almadim. Ebebekte begendigim bikac takim vardi ayri ayri. Bikac takim koydum çantama orda karar veririm. Cikarirken polar bi esofman takimi giydirecegim zaten, bu dedigim dogum sonrasi icinArkadaslar ne tür hastane çıkışi alacağıma karar veremedim. İsim yazılı olandan mi alsam normal yazısız mi alsam . Hangisi daha güzel ve kullanışlı olur sizce . Siz nasıl birsey aldınız. Hastaneden çıkarırken güzel bir kıyafet giydirmek istiyorum
Görüntüsü sayfası ve fiyatı canım +kargo ücreti var renkleri kendi tercihine göre belirleyebiliyosunNereden yaptırdın canım? Hangi sayfadan
Ben sadece 5 li bi hastane çıkışı aldım yazısız diğer parçaları ayrı aldım penye battaniye vs. Daha çok tulum ve alt üst takım aldımArkadaslar ne tür hastane çıkışi alacağıma karar veremedim. İsim yazılı olandan mi alsam normal yazısız mi alsam . Hangisi daha güzel ve kullanışlı olur sizce . Siz nasıl birsey aldınız. Hastaneden çıkarırken güzel bir kıyafet giydirmek istiyorum
Ayni bende oyle canim. Bacaklarimi 2 kere aldim.oda ilk aylardaydi. Sonra hiic cikmadiKızlar bebek için hediyelik bi şey yaptırmıycaktım ilk oğlumda magnetli ahşap çerçeve yaptırmıştım şirin bi şeydi gittiğim eş dost evlerinde görüyorum hâlâ genelde çocuklarının resimlerini koymuşlar.bunda ne yaptırsam diye düşünürken üzerinde isim yazmayan çöpe gitmiycek bi şey olsun diye düşündüm sonrada aman boşver yaptırma dedim en sonunda yaptırdımcam şişeden fener yaptırdım mum gibi yanabilen bugün kargo gelmiş ama evde olmadığım için alamadım yarın alıcam.
Ve benim bu hamileliğimde tüylerim azaldı süper olduşimdiye kadar 2 kez gittim ağdaya biri en başındaydı.bi de doğuma yakın giderim pzt randevum var net bi gün verir artık.doğumdan bi kaç gün önce giderim gitmesemde olur hatta ne güzel şeymiş tüysüzlük
Günaydın, geçmiş olsun, az kaldı geçecek:)Günaydın arkadaşlar uykusuz geceler sağ göğsümün altına olan baskının agrısından acısından uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?