2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yaa resmen 2 haftam filan kaldı. Ne zaman dogurucam acaba yaa.
Mide yanmasi ise zirve yaptı iki gündür.

Juliet evine gelmiş bile ne güzel. Ha doğdu ha doğacak yok kuvoze mı girecek derken mutlu son gerçekten.

Ben dağıtılan tüm süsleri lüzumsuz israf olarak görüyorum. Çöpe atacağım için almıyorum kendim de yapmicam. Yapsaydım kuş yemleri ya da kedi mamaları dağıtırdım en fazla. Onun yerine ikram yapicam.

Arkadaslar ne tür hastane çıkışi alacağıma karar veremedim. İsim yazılı olandan mi alsam normal yazısız mi alsam . Hangisi daha güzel ve kullanışlı olur sizce . Siz nasıl birsey aldınız. Hastaneden çıkarırken güzel bir kıyafet giydirmek istiyorum

Elifakca kasilma da gun icinde iki uc sefer oluyor, sertlesme oluyor yani. yarın dedigin gibi asagida görüp sorarsa alttan muayene ederse yandim. agdaya da gitmedim daha uzun zamandir jiletle yapiyorum çünkü. erken dogumu tetikler diye agdaya da gidemedim. :/

kizlar vajinada batma ve agri, doluluk hissi yasayan var mi yarin kontrolum var Allahtan ama korktum ya erken dogum riski olur mu ki
Valla bende had safhada yaşanıyor bu söylediklerin ama benim erken doğum riskim zaten var ikiz gebelikten dolayı ilk gebeliğimde 42. Haftaya kadar gittim giç böyle şeyler yaşamamıştım

Ben binbir ozenle yaptigim nisan hediyeliklerimin bi akrabamin torununun elinde oyuncak olarak parça pincik edildigini gordukten beridir karsiyim o islere. Kınamıyorum da. Cok artti bunlar. Ben yazin tasinirken koca bi kutu hediyelik attim cope sonu yok cunku.
Oğlumda sadece annanne babanne hala teyze falan icin hediyelik hazirladim onlar sakliyor. Bunda hic onlara da girmiyorum. Cikolata yaptiricam sadece. Bir de tema’ya bagis yapip kizim adina agac diktiricem. Bi de belge veriyorlar hatira olarak onu saklarim. Dikili bi agaci olsun kuzumun
Ben de jiletle temizlemistim yapacak bi sey yok. Yine hazirikli git. Kasilma gunde bikac tane cok degil gerci belki korkulacak bi durum yoktur

Kızlar ben de bu sıralar karnımda aşırı sertlik toparlanma hissediyorum. Canımı yakıyor. Daha bugün gittim doktora. Nst ye baglanmadim. Yani başka sebepten gittim bobrek ağrılarım için. Bebek iyi dedi doktorum ve serum yedim. Ilk gebeliğim. Kasılma tam olarak nasil olur bilemiyorum.

Kızlar bebek için hediyelik bi şey yaptırmıycaktım ilk oğlumda magnetli ahşap çerçeve yaptırmıştım şirin bi şeydi gittiğim eş dost evlerinde görüyorum hâlâ genelde çocuklarının resimlerini koymuşlar.bunda ne yaptırsam diye düşünürken üzerinde isim yazmayan çöpe gitmiycek bi şey olsun diye düşündüm sonrada aman boşver yaptırma dedim en sonunda yaptırdım cam şişeden fener yaptırdım mum gibi yanabilen bugün kargo gelmiş ama evde olmadığım için alamadım yarın alıcam.

Ve benim bu hamileliğimde tüylerim azaldı süper oldu şimdiye kadar 2 kez gittim ağdaya biri en başındaydı.bi de doğuma yakın giderim pzt randevum var net bi gün verir artık.doğumdan bi kaç gün önce giderim gitmesemde olur hatta ne güzel şeymiş tüysüzlük

O asiri sertlik duzenli olarak 5 dakikada bir oldugunda hastaneye gidiyosun iste. Kasiliyosun sertlesiyor sonra gevsiyor.. gevsedigi an sure.tutuyorsun 5.dakika sonra yine oluyorsa ve bu sık tekrarliyorsa.gidiyorsun... 2 kere 5 dakikada 1 yada 3 kere 5 dakikada bir.sayilmaz... en az 30 dakikada 5 dakikada.bir.kasilmasi lazim

Teşekkür ederim güzel anne artık bu şekilde takip edeceğim. ❤❤❤

Nereden yaptırdın canım? Hangi sayfadan

Ben isim yazılı bi sey almadim. Hatta hastane cikis seti olarak da almadim. Ebebekte begendigim bikac takim vardi ayri ayri. Bikac takim koydum çantama orda karar veririm. Cikarirken polar bi esofman takimi giydirecegim zaten, bu dedigim dogum sonrasi icin

Ben sadece 5 li bi hastane çıkışı aldım yazısız diğer parçaları ayrı aldım penye battaniye vs. Daha çok tulum ve alt üst takım aldım

Ayni bende oyle canim. Bacaklarimi 2 kere aldim.oda ilk aylardaydi. Sonra hiic cikmadi hep boyle olsada ugrastirmasa bizi ne guzel olur.

Günaydın kızlar. Dün kontrole çağırmıştı doktor. Bebeğim sürekli toplanıyor demiştim. Nst çekilirken yine toplandı sancı 100 e vurmuş. Doktor iyi misin şuan belinde kasığında ağrı var mı dedi. Sadece o şekilde toplanıyor kasıldığını hissediyorum dedim. Bebeğin suyuna baktı normal dedi. Eve geldim başımda gariplik vardı tansiyonu ölçtüm 16 11 di. Zaten panik atak var kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Limonlu su içtim uzandım bebeğim hareket etmiyordu. Eşimi aradım yolda olduğunu söyledi. O gelene kadar bekledim ne yaptıysam hareket tepki vermedi bebeğim. Eşim geldi karnıma dokundu seslendi öptü tekmeledi benim sıpa. Tansiyonu ölçtük 13 8 e düşmüş. Ömrümden ömür gitti. İnsanın aklına neler geliyor ya... Ağlama krizine girdim sonra. İlk defa böyle oldu. Rabbim kimseyi korktuğuyla, evladıyla sınamasın. Bir sonraki doğum haberi de benden gelir şuraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…