2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de Aöf finallerim Doğuma denk geliyor giremeyeceğim.tahmini Doğum tarihimiz 24 -25 ocak, tabi 9 ay 10 günü beklerse sıpacık, hiç zannetmem , finaller 18 ocak Seneye bakarız artık Bu derslere tekrardan

bugun ilk kez nst ye de bagladilar sanci cikmafi şükürler olsun. ama bebegimin kilosu cok dusuk dr normal diyor ama cok taktim kafaya. 33+5 2070 gr cok cok az degil mi yalnizca 200 gr almış iki haftada. 500 gr aldircan diyor iki hafta sonra.

Hamilelik kolestazi gibi tuhaf şeyler okuyorum korkuyorum . O da kaşıntı yapıyormuş . Kan vermeye gitmeyi düşünüyorum karaciğer değerlerine bakmalari için
Yine icin rahat etsin baktir tabi ama kolestaz tarif ettigin gibi bi sey degil. Evet geceleri artiyor ama Tum vucutta yaygin oluyor kasinti. Ve oyle boyle degil uyutmuyor cildirtiyor. Ben yasadim Allah dusmanimin basina vermesin

Ben gecen hafta 33+5te gittim 2200 cikti. Ama ultrason olcumu cok onemli. Bazi ultrasonlar daha kilolu gibi olcuyor bazisi az olcuyor ama daha dogru cikiyor. Bana doktor bebek bugun dogarsa 2100 dogar muhtemelen bu ultrason 100-200 gr kadar fazla olcuyor dedi. Kendileri biliyor ultrasonlrinin olcumunu. Doktoruna guven normal diyorsa

Evet ultrasonlarda ne oldugunu biliyor onlar. Benimde 2950 cikmisti son olcumde.. 2500 un altina kesinlikle dusmeyiz dedi doktorum.. sonucta 2774 dogdu.. ama tabi suan 2550 falan.

Hiç kafana takma kilo alım ölçümleri değişebiliyor benim de bir 200 gr aldı bir 700 gr birden 2şer haftada.Beni artık her hafta çağırıyorlar ve her hafta kilosunu ölçmüyorlar bile hata payı yüksek oluyor dedi doktor.Önemli olan gelişiyor olması doktor iyi dediyse iyidir stres yapma.

Dr normal diyosa üzülmeyin hiç benim de hep geride kilosu haftada 150gram falan en fazla alıyodu. Son haftalars doğru birwz artar diyolar doğru sanırım. Bu hafta 35+5de 2500 300gr almış ve ekstra bişey de yapmadım sadece yumurta yemiştim bu hafta cok etkis var mı bilemem bi de pirinc unlu sütlü mamayla geçiştirdim öğlenleri Ama hala geride gözüküyo. Doktorum 3ü geçer veya 3 civarı doğar bizim icin sıkıntı değil diyor. İlerlemesni takip ediyor. 32+5te 1900dü.

Ya kizlar sizinde midenizin alt kisminda bebegin pozisyinundan kaynaklı aci oluyo mu. Agri degil bu ya resmen aci ayaklari orda diye tahmin ediyorum. Tırnağı mi batiyo pozisyonu mu ters anlamadim ama hic gecmeyen bi aci.var be ne yaptiysam o ayaciklari ordan almiyo yasayan varmi böyle bir şey

Benim cok oluyordu poposunu oraya dayadigi icin dedi doktor

Bende çok oluyo canım göbek deliğimin 5 parmak kadar üstünde dediğin gibi bebek tırnaklıyomuş gibi ama tırnaklama değil bu :) daha çok uzun yürüdüğüm ve çok ayakta durduğum zamanlar oluyo.sırt üstü yatınca geçiyodu.ama artık sırt üstü yatamıyorum belim ağrıyo.bazende poposunu dayıyo göbek değiliğim dışarı doğru çıkıyo yan yatmak zorunda kalıyorum genelde yan yatıncada göbek deliğim çok acıyo bi doğursak kurtulucaz

3 ocaka kadar 4 kiloyu geçer ve dediğin gibi elveda diyebilirsin.maşallah bi önceki kontrolüne kaçıncı haftada gitmiştin canım ve bebişin kilosu nasıldı?
Benimkide iri haftalara göre kilo biçicem bebeğime

Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda sivi var ne demek?

İki hafta önce gitmiştim 3200 gelmişti kilosu
Bu arada ben doğru mu hesaplıyorum 36+0 37 demek değil mi

2 2kedi_1deli emmeyi öğrenecektir. Şimdi düşündüm de seninle benim aramda birkaç gün vardı, benimki 20 gündür biberonla besleniyor ve 3 kilo, ilk kez 2 gün önce emdi, çenesi ancak kuvvetlendi. Juliet de öğrenecek, o da erken doğdu, emmek zor bir iş, öyle bir anda emmesi Mümkün değil. 1 haftaya çözer bu işi juliet.

Ay bana hayal gibi, benim sıpa1600 doğduğu için. Hala da 4 kilo olmadı. Başta üzülmüştüm ama şimdi sizleri görünce iyi ki erkenden doğdu da bitti diyorum. Başından itibaren çok sorun yaşadığım içim Doğum rahatlama olmuş benim için. 1600’de kıçım başım dişim her yerim ağrımıştı, ötesini hayal edemedim

Bende 32. Haftamda gitmiştim en son 2600 grdı.fazla buldu doktor kilosunu.pzt günü kontrolüm tam 35+0 da gitmiş olucam.seninde tam 36 haftalık olmuş.37.haftaya girmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…