Sünnet mevlidi için bu siteyle iletişime geçtim oyaladılar oyaladılar zaman daralınca sorularıma cevap verdiler. Bu saatten sonra yetişmezse hiç hazırlamayın dedim yetişir dediler nitekim yetişmiş ama kargo da kalmış dağıtıma çıkmamış güya ve ben kabul etmedim sonuç hediyelikler onların elinde kaldı.Görüntüsü sayfası ve fiyatı canım +kargo ücreti var renkleri kendi tercihine göre belirleyebiliyosun
Çok geçmiş olsun inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazssın cnm ocak 18 mi doktorunun verdiği doğum tarihinGünaydın kızlar. Dün kontrole çağırmıştı doktor. Bebeğim sürekli toplanıyor demiştim. Nst çekilirken yine toplandı sancı 100 e vurmuş. Doktor iyi misin şuan belinde kasığında ağrı var mı dedi. Sadece o şekilde toplanıyor kasıldığını hissediyorum dedim. Bebeğin suyuna baktı normal dedi. Eve geldim başımda gariplik vardı tansiyonu ölçtüm 16 11 di. Zaten panik atak var kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Limonlu su içtim uzandım bebeğim hareket etmiyordu. Eşimi aradım yolda olduğunu söyledi. O gelene kadar bekledim ne yaptıysam hareket tepki vermedi bebeğim. Eşim geldi karnıma dokundu seslendi öptü tekmeledi benim sıpa. Tansiyonu ölçtük 13 8 e düşmüş. Ömrümden ömür gitti. İnsanın aklına neler geliyor ya... Ağlama krizine girdim sonra. İlk defa böyle oldu. Rabbim kimseyi korktuğuyla, evladıyla sınamasın. Bir sonraki doğum haberi de benden gelir şuraya yazıyorum
Canım kolay gelsin ben oğlumda 15 gün uğraşmıştım o bi yandan ağlıyodu ben de onı duydukça ağlıyodumGunaydin kizlar.. biz emzirme maratonundayiz tabi... ne yapsam mememi almiyor bu kiz.. sutu agzina sıkıyorum.. sonra sagiyorum sagdigimi veriyorum. Sonra bida memeye tutma cabalari yani her maraton en az 1 saat.
Canım kolay gelsin ben oğlumda 15 gün uğraşmıştım o bi yandan ağlıyodu ben de onı duydukça ağlıyodumo yüzden lohusalıktan tiksinmiştim tabi vazgeçme o meme alınacak sonra vazgeçilmezi olacak
Ay icime su serptin ya... takviye yapmak zorunda kaliyorum sagdigimi iciyo esek mamayi zaten bi solukta iciyor ama meme yok..hadi biberona alisti desem dogdu yarim saate memeye tuttuk yine ayniydimemeler disarda oturuyorum odamda. Kiz kucagimda dudak tiryakisi. Bir iki cok cok cekiyo sonra yine ayni.
Kiyafetlerini cikarin uyanir falan demislerdi onada alisti sıpa... gerci hemsireler 38. Haftasi dolunca emmeye basliycak mutlaka dediler ama bilemedim tabi
Önce biraz sağıp sonra versen alabilir mi acaba benim kızım meme çok sert dolu olunca tutunamıyordu biraz sağıp yumuşayınca veriyordum o zamanAy evet bugun sinavlar vardi dimi.. bende.guya 2. Universite icin aof luyum tabiki bu sinavlara giremiycem. Bide ustten ders almistim neyime guvendiysem
Valla once her iki meme icinde ustun bir caba sarf ediyorum agzina falan sıkıyorum. Sonra bi onceki seansin sonunda sagdigimi veriyorum. Bazen arkasindan mama veriyorum sagdigimda az gelirse.. mesela simdi emzirmeye basliycam. Arkasinda sagicam cok komigik pompanin ikisine dayiyorum memeye oturuyorum oylehatta dun sagarken bide elimde juliet e biberon veriyodum
Çatlamak üzere olabilir misin? Nemlendirici sürsen rahatlar belkiGünaydın arkadaşlar ben geceleri yatağa girince kaşınmaya başlıyorum . Böyle çeşitli yerlerim nokta şeklinde kasiniyor ama oyke aşırı değil . Bu neden olur acaba .gündüz birşeyim yok
Sünnet mevlidi için bu siteyle iletişime geçtim oyaladılar oyaladılar zaman daralınca sorularıma cevap verdiler. Bu saatten sonra yetişmezse hiç hazırlamayın dedim yetişir dediler nitekim yetişmiş ama kargo da kalmış dağıtıma çıkmamış güya ve ben kabul etmedim sonuç hediyelikler onların elinde kaldı.
Gunaydin kizlar.. biz emzirme maratonundayiz tabi... ne yapsam mememi almiyor bu kiz.. sutu agzina sıkıyorum.. sonra sagiyorum sagdigimi veriyorum. Sonra bida memeye tutma cabalari yani her maraton en az 1 saat.
Günaydın canım hayırlısıyla inşallahGünaydın, geçmiş olsun, az kaldı geçecek:)
Sagdiktan sonrada deniyotrum gogus uclarim buyumusken ama yine ayni.. benim biraz gogus uclarim kucuk yada yumusak geliyo sanirimÖnce biraz sağıp sonra versen alabilir mi acaba benim kızım meme çok sert dolu olunca tutunamıyordu biraz sağıp yumuşayınca veriyordum o zaman
Hamilelik kolestazi gibi tuhaf şeyler okuyorum korkuyorum . O da kaşıntı yapıyormuş . Kan vermeye gitmeyi düşünüyorum karaciğer değerlerine bakmalari içinÇatlamak üzere olabilir misin? Nemlendirici sürsen rahatlar belki
Bende sen gibiyim.herzaman olmuyor arada oluyor ama sinir bozucu.ben heray kan ve idrar veriyorum ama bi sikinti gorunmuyor.Günaydın arkadaşlar ben geceleri yatağa girince kaşınmaya başlıyorum . Böyle çeşitli yerlerim nokta şeklinde kasiniyor ama oyke aşırı değil . Bu neden olur acaba .gündüz birşeyim yok
Sağol canım 10-18 ocak arası nasipseÇok geçmiş olsun inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazssın cnm ocak 18 mi doktorunun verdiği doğum tarihin
Ben de bir 5li bir 10lu olmak üzere 2 adet hastane çıkışı aldım.Isimli tercih meselesi ben pek sevemedim isimli olanları papatyalı bir şey aldım.Bir de pembeli olmayan tercih ettim.Fotoğraftakinden daha güzel duruyor.Arkadaslar ne tür hastane çıkışi alacağıma karar veremedim. İsim yazılı olandan mi alsam normal yazısız mi alsam . Hangisi daha güzel ve kullanışlı olur sizce . Siz nasıl birsey aldınız. Hastaneden çıkarırken güzel bir kıyafet giydirmek istiyorum
O toparlanıyor dediğin bebek hareketi olabilir mi çünkü bende de şimdi bebek tekme atma şeklinde değil de karnımı germe şeklinde artık geriyor şişiriyor sertleşiyor ben de acemiyim nst ye girdiğimde bir şey çıkmadı.Kızlar ben de bu sıralar karnımda aşırı sertlik toparlanma hissediyorum. Canımı yakıyor. Daha bugün gittim doktora. Nst ye baglanmadim. Yani başka sebepten gittim bobrek ağrılarım için. Bebek iyi dedi doktorum ve serum yedim. Ilk gebeliğim. Kasılma tam olarak nasil olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?