2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Görüntüsü sayfası ve fiyatı canım +kargo ücreti var renkleri kendi tercihine göre belirleyebiliyosun
Sünnet mevlidi için bu siteyle iletişime geçtim oyaladılar oyaladılar zaman daralınca sorularıma cevap verdiler. Bu saatten sonra yetişmezse hiç hazırlamayın dedim yetişir dediler nitekim yetişmiş ama kargo da kalmış dağıtıma çıkmamış güya ve ben kabul etmedim sonuç hediyelikler onların elinde kaldı.

Çok geçmiş olsun inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazssın cnm ocak 18 mi doktorunun verdiği doğum tarihin

Günaydın arkadaşlar ben geceleri yatağa girince kaşınmaya başlıyorum . Böyle çeşitli yerlerim nokta şeklinde kasiniyor ama oyke aşırı değil . Bu neden olur acaba .gündüz birşeyim yok

Gunaydin kizlar.. biz emzirme maratonundayiz tabi... ne yapsam mememi almiyor bu kiz.. sutu agzina sıkıyorum.. sonra sagiyorum sagdigimi veriyorum. Sonra bida memeye tutma cabalari yani her maraton en az 1 saat.
Canım kolay gelsin ben oğlumda 15 gün uğraşmıştım o bi yandan ağlıyodu ben de onı duydukça ağlıyodum o yüzden lohusalıktan tiksinmiştim tabi vazgeçme o meme alınacak sonra vazgeçilmezi olacak

Ay icime su serptin ya... takviye yapmak zorunda kaliyorum sagdigimi iciyo esek mamayi zaten bi solukta iciyor ama meme yok..hadi biberona alisti desem dogdu yarim saate memeye tuttuk yine ayniydi memeler disarda oturuyorum odamda. Kiz kucagimda dudak tiryakisi. Bir iki cok cok cekiyo sonra yine ayni.

Kiyafetlerini cikarin uyanir falan demislerdi onada alisti sıpa... gerci hemsireler 38. Haftasi dolunca emmeye basliycak mutlaka dediler ama bilemedim tabi

Tabii ki memeni de alacak. Ama Sagdığını kasik siringa ya da bu ince beslenme hortumuna ne diyolarsa onunla ver. Kolaya alismasin. Şu an çok küçük olduğu için emmek onu yoruyor ve kolayi seciyor. Her defasında önce emzirmeye çalış. Bir çabanın sonunda sütun geldiğine inansin.

Doğunca her şey güllük gülistanlık olur sanariz ama asıl maraton böyle başlıyor işte. Yanı bu durum çok normal. O da sen de hem birbirinize hem dünyaya adapte olmaya çalışıyorsunuz. Şu an tek işiniz bu. Biraz sabır biraz çaba sonrasında o memeler onun en sevdiği iki şey olacak hiç merak etme. Sağlıklı ya bin şükür o kadar naz yapacak annesi

Ay evet bugun sinavlar vardi dimi.. bende.guya 2. Universite icin aof luyum tabiki bu sinavlara giremiycem. Bide ustten ders almistim neyime guvendiysem

Valla once her iki meme icinde ustun bir caba sarf ediyorum agzina falan sıkıyorum. Sonra bi onceki seansin sonunda sagdigimi veriyorum. Bazen arkasindan mama veriyorum sagdigimda az gelirse.. mesela simdi emzirmeye basliycam. Arkasinda sagicam cok komigik pompanin ikisine dayiyorum memeye oturuyorum oyle hatta dun sagarken bide elimde juliet e biberon veriyodum

Önce biraz sağıp sonra versen alabilir mi acaba benim kızım meme çok sert dolu olunca tutunamıyordu biraz sağıp yumuşayınca veriyordum o zaman

Aaa şansına bak.bende geç gelir diye düşündüm bi kaç güne gönderdiler

Gunaydin kizlar.. biz emzirme maratonundayiz tabi... ne yapsam mememi almiyor bu kiz.. sutu agzina sıkıyorum.. sonra sagiyorum sagdigimi veriyorum. Sonra bida memeye tutma cabalari yani her maraton en az 1 saat.

O maratonu sen kazanıcaksın.ilk oğlumda uyandıramazdım doktorda aç kalırsa sarılık olur demişti uyanmıyo diye oturup ağlamıştım.rahat ol sen öğrenicek

Günaydın arkadaşlar ben geceleri yatağa girince kaşınmaya başlıyorum . Böyle çeşitli yerlerim nokta şeklinde kasiniyor ama oyke aşırı değil . Bu neden olur acaba .gündüz birşeyim yok
Bende sen gibiyim.herzaman olmuyor arada oluyor ama sinir bozucu.ben heray kan ve idrar veriyorum ama bi sikinti gorunmuyor.

Ben de bir 5li bir 10lu olmak üzere 2 adet hastane çıkışı aldım.Isimli tercih meselesi ben pek sevemedim isimli olanları papatyalı bir şey aldım.Bir de pembeli olmayan tercih ettim.Fotoğraftakinden daha güzel duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20191214-125552_Photos.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
O toparlanıyor dediğin bebek hareketi olabilir mi çünkü bende de şimdi bebek tekme atma şeklinde değil de karnımı germe şeklinde artık geriyor şişiriyor sertleşiyor ben de acemiyim nst ye girdiğimde bir şey çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…