2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

9 gun kaldi ama sanki ben grip olcam bogazm kulaklarm fln felakat insallah olmam hasta ama geliyoo gbi hastalik

ohh biz aynı apartmanda oşsak ben gunduz full akşamda full+full. beraber gecırırdık eşim ailesinihatta kimseyı kıramayan bır tıp ben hariç !! ben onun arkasını toplayan

Mucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız

Haha aynen hep dutluktu.. neyse biz bi kac kisi ucuza arsa kapayanlardan olduk. Ilerde cok degerlenicek buralar.. bide bunlari size iki mememde pompanin ucundayken yaziyorum

yaa kıyamam cok gecmiş olsun inşallah atlatır geçer biran önce benımkıde yogun bakımda ışık tedavisi gördü 3 4 gün falan herhalde değeri sınırda dediler ama ben ilk gördüğümde anlamıştım sapsarıydı akşamı mı ertesi gün mü ne tedaviye başladılar belki çok belli olmadığından anlamamışsındır üzme kendini

Mucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız
Burdan sonra uyuyamayan anneler grubu kurariz
benim oglumun grubu dogumdan sonra facede toplasmistik aman allahim gecene muhabbetler donuyordu.herkes ayakta olunca
Hamilelukten dolayi uyuyamiuoruz diyen kizlar bu gunleri bebek dogunca aramazsuniz umarim demedi demeyin.
Bende bugunden baslamak uzere grevdeyim.evde temizlik toplama hicniaey yapmicam kac zamandir kocaya temizlik yap diyorum.dun 40 karis suratla 2 koltuk cekti.dayanamadim kovdum bi yemek yapip butun gun yaticam. Kac gun sayanirim bilmiykrum

günaydın işe gitmek nasıl zor gelmeye başladı böyle . Arabam şehir dışında bugün arkadaş alacak onun alacağı yere kadar otobüse binicem şimdiden gerilmeye başladım bile . bugün bana zor geçer kızlar ya

Benim de kilosu çok az olacağı için prematüre takım aldım LCW dan onu bekliyorum, kargoya verildi diyor gelsinde ilk kızımdan kalan prematüre ve yenidoğan takımları hepsini birlikte yıkarım. Ben kızımda baya uzun süre giydirdim herkesin 1 kere giydirmeye fırsat bulduğu yenidoğan, 0-1 ayları 3 aydan fazla giydirdim... 3-6 aya geçtiğimizde çocuk 8-9 aylıktı (

Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorum açılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…