kasılmalarım yine var ama hep yatıyorum ilac da aliyorum ilerleme olmamıştır ne kadar dursa kâr artikElifakca sen nasılsın sancın ne durumda
Aralık ortasındayız bebişler çok hızlı çıktılar.bugün benimde kasılmalarım her zamankinden fazla ama düzenli değil o yüzden rahatim
Tam korktugum seyMerhaba kızlar benim yarın kontrolüm var doğum tarihi belli olucak çok heycanliyim bugün evde Büyük temizlik vardı baya yorulduk hatta belim ağrıdı baya ama benim oğlan yerine baya alıştı kasılmaları zorla durduruyorduk 2 hafta önce şimdide ne yaparsan yapayım tik yok ne kasılma ne sancı eser yok bu serumların etkisi ne kadar sürüyor acaba benim oğlan gelsin artık cok agirlastim taşımakta zorlanıyorum baya
Aynı sorunu yakın arkadaşım yaşadı maalesef doğumdan hemen sonra geçmedi 20-25 gün sonra azalarak geçti şuan hiç sıkıntısı kalmadı dr sınır sıkışması diyip ameliyat teklifinde bulundu kabul etmedi bebeğim yeni doğdu ona nasıl bakıcam ameliyatlı elimle diye iyiki de olmamaış ki geçti zaten bi müddet sonra onun içi. Özel bileklikler varmış ondan kullandı faydası oldu onda sende kullan istersen şimdiden
Teşekkürler kızlar,evet doğumdan sonra gecer dexi dr da.ya hic tuz yemiyorum ödemimde pek yok zaten kilomda normal o yuzden garip geldi açıkcası böyle olmasi ama dogum sonrasi gecer insallah hemenBEnim de ellerim uyuşuyor özellikle sağ elim ve sağ bacağım uyuşuyor balon gibi şişiyor ödemim var . Geceleri ve sabahları her uyandığımda elimi hissetmiyorum avucumu sıkmaya çalışıp, parmaklarımı kıpırdatamadığımdan sıkamıyorum inanır MIsın . Gönlümüzü ferah tutalım geçer inşaAllah her yerimizde Arıza var göstertsek çorap söküğü gibi gelecek. Mutfak masamın üzeri kullandığım ilaçlardan görünmüyor kutu kutusürüsüne bereket Tahlil vs hep yaptılar gerçi şeker çıktı onun haricinde Bi şi demedi bana tansiyon falan hep iyi dendi. Bu kadar tuzluyersemböyle ödem olacağını biliyorum Bi insan hiç mi tatlı aşermezzzzz..
Muhtemelen dogumdan sonra gececek merak rtme
Teşekkürler kızlar inşallah gecer dogumla beraberBende de olmuştu, bileğimi testereyle kesiyorlar gibi ağrıyordu. Bol su içinde hafifliyordu. Doğumdan sonra hemen azaldı 2 gün içinde geçti.. geçmiş olsun.
Bende de uyusma var , doktor eger uyutmayacak kadar agrin varsa bileklerine buz koyup uyuyabilirsin demisti. Sinir sıkışmasi oluyormus. Deneyebilirsin. Iki tarafina yastik koy oyle uyu dedi ama bende sadece komple uyusma var diye denemedim. Cok gecmis olsun , insallah gecerUykusuz gecelerden slm herkeze.ya kızlar simdide bende karpal tünel sendromu oluştu.ellerimin agrisindan uyuşmasindan uyuyamiyorum.inannin bileklerimden kesip atasin var ellerimi o denli hir ağrı.cok kilo almadim ödemde pek yok gibi yuzuklerim vs sıkmıyor ama nerden geldi bu bilmiyorum.bebiş digdugunda ayni boyle agri dvm ederse bebişi bile tutamayabilirim diye korkuyorum
Bel kısmını hafifçe katlıyorum. Belki de ben beceremiyorum bilemedim. 1 numara 4 kiloya kadardı, 3 kiloya ulaşınca hemen 2 numaraya geçtim baktım bacakları hafif sıkmaya başladı. Belki ben beceremiyorumeco by naty hiç bilmiyorum. Prima molfix can bebe başka da bildiğim marka yok
İyi tarafından bakalım Bebiş doğunca alışmış olacaksınız. Benim gibi telef olmazsınız, daha yeni alışıyorum uykusuzluğa. PerişandımYine uykusuZ bir gece dahaa
İyi tarafından bakalım Bebiş doğunca alışmış olacaksınız. Benim gibi telef olmazsınız, daha yeni alışıyorum uykusuzluğa. Perişandım
Benm aliscagm en kolaay sey bu alscmm herhalde uyku ile pek aram yokİyi tarafından bakalım Bebiş doğunca alışmış olacaksınız. Benim gibi telef olmazsınız, daha yeni alışıyorum uykusuzluğa. Perişandım
2 saat kesintisiz uyuyabildiğimde Deniz’i daha çok seviyorumAlismak sevmekten daha zor geliyor suan
Ya ben hamileligin son 2 haftasi ve suan geceleri deli gibi terliyorum oyle boyle degil yatak kiyafetler falan islaniyor. Gece kalkmalariyla boyle hasta olmasam bari
Sagol çok teşekkür ederim,insallah geçer.Bende de uyusma var , doktor eger uyutmayacak kadar agrin varsa bileklerine buz koyup uyuyabilirsin demisti. Sinir sıkışmasi oluyormus. Deneyebilirsin. Iki tarafina yastik koy oyle uyu dedi ama bende sadece komple uyusma var diye denemedim. Cok gecmis olsun , insallah gecer
Mucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız
Burdan sonra uyuyamayan anneler grubu kurarizMucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?