2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elifakca sen nasılsın sancın ne durumda

Aralık ortasındayız bebişler çok hızlı çıktılar.bugün benimde kasılmalarım her zamankinden fazla ama düzenli değil o yüzden rahatim
kasılmalarım yine var ama hep yatıyorum ilac da aliyorum ilerleme olmamıştır ne kadar dursa kâr artik

Tam korktugum sey erken gelmesin diye ugrasirken bu sefer küser kalir mi acaba benim de o kadar dayanacak halim yok 36 olsun gelsin bence. Özledim kizimi

Bende de olmuştu, bileğimi testereyle kesiyorlar gibi ağrıyordu. Bol su içinde hafifliyordu. Doğumdan sonra hemen azaldı 2 gün içinde geçti.. geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Teşekkürler kızlar,evet doğumdan sonra gecer dexi dr da.ya hic tuz yemiyorum ödemimde pek yok zaten kilomda normal o yuzden garip geldi açıkcası böyle olmasi ama dogum sonrasi gecer insallah hemen

Herkesin sorunu başka işte bende kv gelse de bir hafta kalsa yanımda büyükleri okula yollasa yeter diye bekliyorum ama kv asla kalmaz bir gece kalır ertesi gün kaçmanın yollarını arar aslında benim kv iyidir bana laf sokmaz eşime benden birşey demez karışmaz bize ama yardımcı da olmaz 9 aydır hiç gidim de iki tencere yemek yapım demedi bebek olunca bana da sık gelecekler muhakkak diğer bebeklerimde ben hastaneden cikmadan eve gelmişlerdi kayinlarim ve eltilerim çocuklarımı gerçekten çok sever amcaları yengeleri onun için birşey diyemiyorum da ama lohusayim ben kaynimin evde ne işi var dimi Allah'tan onların öyle bebekleri ellemek gibi bir huyları yok küçük ellemez derler uzaktan sever giderler
lohusa psikolojisi gerçekten farklı oluyor herkes herşey sana batıyor kayınvalidemin yanimda iki gün kalmayıp akşamdan gelip dönmesi beni sinir edeyor mesela

Bende de uyusma var , doktor eger uyutmayacak kadar agrin varsa bileklerine buz koyup uyuyabilirsin demisti. Sinir sıkışmasi oluyormus. Deneyebilirsin. Iki tarafina yastik koy oyle uyu dedi ama bende sadece komple uyusma var diye denemedim. Cok gecmis olsun , insallah gecer

Neyini beceremiycen ya bez iste eco by nayt taktim bi tane deniyim dedim 5 dakika durdu taktigim coooort diye bi sesle denemenin bittigini anladim.. prima taktim yarin yine denerim artik

R refikaaydin bende renkten anlarim sagolsun benim yigenler beni iyi egitmis..

beybisi35 canim juliet bu gece costu.. uyumuyor uyutmuyor emmiyor kucakta durmuyor. Nazar degdirdim.cocuga sakin diye.. ama galiba artik dis dunyada oldugu iyice fark etti hic sakin bir bebek degil artik kendisi.. kayinvalide de anca bu aksam kendi istegiyle aldi kucagina ve sevdi.. onun disinda ne yapmaya geldi hala anlamadim

İyi tarafından bakalım Bebiş doğunca alışmış olacaksınız. Benim gibi telef olmazsınız, daha yeni alışıyorum uykusuzluğa. Perişandım

Alismak sevmekten daha zor geliyor suan

Ya ben hamileligin son 2 haftasi ve suan geceleri deli gibi terliyorum oyle boyle degil yatak kiyafetler falan islaniyor. Gece kalkmalariyla boyle hasta olmasam bari

Alismak sevmekten daha zor geliyor suan

Ya ben hamileligin son 2 haftasi ve suan geceleri deli gibi terliyorum oyle boyle degil yatak kiyafetler falan islaniyor. Gece kalkmalariyla boyle hasta olmasam bari
2 saat kesintisiz uyuyabildiğimde Deniz’i daha çok seviyorum
Ne kadar terlesen de asla çorapsız dolaşma, ev sıcak olsa bile. Bende olmadı ama çoğu kişide oluyormuş bu terleme, ateş basması. Doktorumun kesin talimatı var bu dönem üşütürsek yıllarca ağrı çekermişiz.

Sagol çok teşekkür ederim,insallah geçer.
Bu arada ben uykuyu pek sevmem zaten amaşu son zmnlarda biraz uyuyup enerji biriktireyim dedim ama bu seferde bu eller uyusmaya basladi
Bide kv ve kp olayina değinmeden geçemiycem :)kv herseyden bi haber dogumda belki gelmeyebilir bile.işine gelmeyince hasta ki daha once beyin kanamasi geçirmis iki defa ama konu gezme olunca hepimizden önce koşup gider.kp cok iyiydir her açıdanda yardimci olur kendi evlerinde de temizligi vs kp yapar zaten ama bakalim dogum zmni nasil olacak.eşim tek cocuk abi kardes yok maalesef,bnmde ailem yurtdisinda ve kimse gelemiycek.aklima geldikce çok üzülüyorum ama yapacak bisey yok.annem 3 defa kalp aml.oldu ve ucaga binmesi yasak artik o yuzden gelemiyor,babam annemi birakip gelemiyor fln.amaaan sıkıcı mevzular.hepimizin Allah uardimcisi olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…