2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede aynı bileklerim çok ağrıyo doğumdan bıkac ay sonra gecermiş

Ilk kontrolumuze dogru gidiyoruz kizlar. Tabi ben kocayi bogmadan gidersem. Valla bu lohusa durumlari beni fena vurdu.. bide atar falan yapinca cildirasim geliyor.

İlk lohusalığımda ben de öyle olmuştum. İnsan zaten sezaryendir bebektir derken bunalıyor bir de etrafındaki insanların nazını çekesi gelmiyor.
Bende de kv saçma nedenlerle kimse beni istemiyor ühühüh diye ağlanmaya sızlanmaya başlayınca yeter artık diye elimdeki biberonu duvara fırlatmıştım herkes şok

Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorum açılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
Bende aynısı oluyo ama benim omurilik rahatsızlığım var. Belki sende de önceden bilmediğin bi şey olabilir bilemeyiz. Ya da sadece karnındaki yüke tepki veriyodur. Benim yürürken filan hiç sorunum yok.
Sadece uyumak için yatıyorum, gün içinde hiç uzanmıyorum çünkü kalkmakla uğraşmak istemiyorum.

Ay acaba var mıydı ki hiç gitmedim tabi önceden bi şikayetim yoktu. Ama sizin dediğiniz gibi aynı yürürken gezerken hiç sorun yok ama uzanınca acıdan kalkamıyorum hemen tutuluyor. Dogumdan sonra geçer inşallah. O yüzden evde durmak istemiyorum gezince yine iyiym evde ister istemez oturrur pozisyonda rahat olmuyo yatınca da malum

Önemli bişey değildir hamilelikte bu durumlar normal,son haftalarındasın artık. Yatamadığı için koltukta uyuyan birsürü insan var. Doğumdan sonra geçer inşallah :)

Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorum açılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
Ben de öyleyim ve haftalar ilerledikçe maalesef daha da ağırlaşıyorsun bir anda kalkıp yürüyemiyorsun. Ben de aşırı kilo almadım ama sanki 30 kilo almışım da vücudum taşımıyor gibi

N narantikibi sağolasın canım. Mert’e de geçmiş olsun. İnsan kendini yetersiz hissediyor, bugün sarılığı anlamadım yarın başka şeyi anlayamam diye düşündüm. Bi saattir koydum çocuğu pencerenin kenarına, gün ışığında inceliyorum. Neresi sarı diye bakıyorum. Yüzünün sol tarafında sarılık gördüm nihayet.

Ay öyle deme böyle böyle ögreneceğiz sanki herkes her şeyi doğuştan mı biliyor.Bazı şeyler tecrübe ister onu da yaşayarak edineceğiz lütfen yetersizlik olarak düşünmeyin çocuk büyütenlere soralım bakalım ne hikayeler anlatırlar bizler iyi anneleriz

sakın öyle düşünme sen cok güzel bir annesin sarılık farklı birşey kocaman insanlar tecrübeli anneler bile anlamayabilir

Bende simdi doktordan ciktim kilosuna 2100 dedi hala az kilosu kizimin ☹
E benim de senin gununde gittigimde kilosu 2200du doktor 2100 dogar ultrason fazla olcuyor dedi. Ve kilosuna da az falan demedi gününe göre. Sadece erken dogum riskim var oğlum da erken dogmustu ama haftasina gore iriydi dedigimde bu biraz daha minyon bi bebek dedi.
Gelisim geriligi denecek kadar geriden gelmiyorsa bence mutlu ol kucuk bebegin dogumu kolay oluyor normal dogum sansi yuksek oluyor hatta epizyosuz dogum imkani bile olabilir. Dogduktan sonra nasilsa buyuyup serpiliyor

İlk cocuklarin kaderi. Ben de dusunuyorum simdi de zavalli oglum hatta bizim sarilik o kadar ileriydi ki. 24te kan degisimi oluyor bizim 22ye cikmisti. 1 gece yattik dustu sonra tekrar 15e cikti. %10dan fazla kilo kaybi oldu. Kuvöze alacagiz dediler. Neler neler..
bi sure sonra alistik duzene girdi senelerdir anneymisim gibi oldum. Ama o ilk sureci ve yetersizlik hissini herkes yasiyor

aynisi benimde.dr kilo almadigim icin bebeginde kiloau 2 yi gectogi icin normal dedi.

Kafana takma alisirsin.benim arkadasin cocugu ac kaliyormus kan isemis cocuk. anne farkında varmamis drye gidince soylemis.
Sarilikta cilt rengindense gozun beyazligina bak.orasi beyaz olmuyor sariliksa bebek sarimsi sari kirli beyazgibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…