Bendede aynı bileklerim çok ağrıyo doğumdan bıkac ay sonra gecermişUykusuz gecelerden slm herkeze.ya kızlar simdide bende karpal tünel sendromu oluştu.ellerimin agrisindan uyuşmasindan uyuyamiyorum.inannin bileklerimden kesip atasin var ellerimi o denli hir ağrı.cok kilo almadim ödemde pek yok gibi yuzuklerim vs sıkmıyor ama nerden geldi bu bilmiyorum.bebiş digdugunda ayni boyle agri dvm ederse bebişi bile tutamayabilirim diye korkuyorum
Ilk kontrolumuze dogru gidiyoruz kizlar. Tabi ben kocayi bogmadan gidersem. Valla bu lohusa durumlari beni fena vurdu.. bide atar falan yapinca cildirasim geliyor.
Bende aynısı oluyo ama benim omurilik rahatsızlığım var. Belki sende de önceden bilmediğin bi şey olabilir bilemeyiz. Ya da sadece karnındaki yüke tepki veriyodur. Benim yürürken filan hiç sorunum yok.Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorumaçılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
Ay acaba var mıydı ki hiç gitmedim tabi önceden bi şikayetim yoktu. Ama sizin dediğiniz gibi aynı yürürken gezerken hiç sorun yok ama uzanınca acıdan kalkamıyorum hemen tutuluyor. Dogumdan sonra geçer inşallah. O yüzden evde durmak istemiyorum gezince yine iyiym evde ister istemez oturrur pozisyonda rahat olmuyo yatınca da malumBende aynısı oluyo ama benim omurilik rahatsızlığım var. Belki sende de önceden bilmediğin bi şey olabilir bilemeyiz. Ya da sadece karnındaki yüke tepki veriyodur. Benim yürürken filan hiç sorunum yok.
Sadece uyumak için yatıyorum, gün içinde hiç uzanmıyorum çünkü kalkmakla uğraşmak istemiyorum.
Önemli bişey değildir hamilelikte bu durumlar normal,son haftalarındasın artık. Yatamadığı için koltukta uyuyan birsürü insan var. Doğumdan sonra geçer inşallah :)Ay acaba var mıydı ki hiç gitmedim tabi önceden bi şikayetim yoktu. Ama sizin dediğiniz gibi aynı yürürken gezerken hiç sorun yok ama uzanınca acıdan kalkamıyorum hemen tutuluyor. Dogumdan sonra geçer inşallah. O yüzden evde durmak istemiyorum gezince yine iyiym evde ister istemez oturrur pozisyonda rahat olmuyo yatınca da malum
Ben de öyleyim ve haftalar ilerledikçe maalesef daha da ağırlaşıyorsun bir anda kalkıp yürüyemiyorsun. Ben de aşırı kilo almadım ama sanki 30 kilo almışım da vücudum taşımıyor gibiYaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorumaçılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
Primadan daha iyi kız bunda kimyasallar yok en azındanArkadaslar esime 0 numara prima al demistim gittigi jokerde kalmamis nasil olmussa .. eco by naty diye bi bez vermisler fikri olan var mi
Ay öyle deme böyle böyle ögreneceğiz sanki herkes her şeyi doğuştan mı biliyor.Bazı şeyler tecrübe ister onu da yaşayarak edineceğiz lütfen yetersizlik olarak düşünmeyin çocuk büyütenlere soralım bakalım ne hikayeler anlatırlar bizler iyi annelerizN narantikibi sağolasın canım. Mert’e de geçmiş olsun. İnsan kendini yetersiz hissediyor, bugün sarılığı anlamadım yarın başka şeyi anlayamam diye düşündüm. Bi saattir koydum çocuğu pencerenin kenarına, gün ışığında inceliyorum. Neresi sarı diye bakıyorum. Yüzünün sol tarafında sarılık gördüm nihayet.
sakın öyle düşünme sen cok güzel bir annesin sarılık farklı birşey kocaman insanlar tecrübeli anneler bile anlamayabilirN narantikibi sağolasın canım. Mert’e de geçmiş olsun. İnsan kendini yetersiz hissediyor, bugün sarılığı anlamadım yarın başka şeyi anlayamam diye düşündüm. Bi saattir koydum çocuğu pencerenin kenarına, gün ışığında inceliyorum. Neresi sarı diye bakıyorum. Yüzünün sol tarafında sarılık gördüm nihayet.
E benim de senin gununde gittigimde kilosu 2200du doktor 2100 dogar ultrason fazla olcuyor dedi. Ve kilosuna da az falan demedi gününe göre. Sadece erken dogum riskim var oğlum da erken dogmustu ama haftasina gore iriydi dedigimde bu biraz daha minyon bi bebek dedi.Bende simdi doktordan ciktim kilosuna 2100 dedi hala az kilosu kizimin ☹
İlk cocuklarin kaderi. Ben de dusunuyorum simdi de zavalli oglumN narantikibi sağolasın canım. Mert’e de geçmiş olsun. İnsan kendini yetersiz hissediyor, bugün sarılığı anlamadım yarın başka şeyi anlayamam diye düşündüm. Bi saattir koydum çocuğu pencerenin kenarına, gün ışığında inceliyorum. Neresi sarı diye bakıyorum. Yüzünün sol tarafında sarılık gördüm nihayet.
aynisi benimde.dr kilo almadigim icin bebeginde kiloau 2 yi gectogi icin normal dedi.Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorumaçılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
Kafana takma alisirsin.benim arkadasin cocugu ac kaliyormus kan isemis cocuk. anne farkında varmamis drye gidince soylemis.N narantikibi sağolasın canım. Mert’e de geçmiş olsun. İnsan kendini yetersiz hissediyor, bugün sarılığı anlamadım yarın başka şeyi anlayamam diye düşündüm. Bi saattir koydum çocuğu pencerenin kenarına, gün ışığında inceliyorum. Neresi sarı diye bakıyorum. Yüzünün sol tarafında sarılık gördüm nihayet.
Eki Görüntüle 2565692
Ayy Allahım çok az kaldı gerçekten inşallah gününü tamamlar bebeğim
[/QUO
İnşallah cnm zamanında gelir bebişin kullandığın programın adı neydi cnm
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?