2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak
hayır hayır özlemek güzel bak ben erken doğurdum hem karnım boş hem kucağım sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun karnındayken sevıp güzel hayallerle karnında taşıyorsun bosver erkenden gelince sıkıntıda cok

Ben uyumayi seviyorum cokda uykum geliyor ama gozlerim kapandihi gibi tüm vücudum yaniyor. Yani kriz gecirecektim bu gece . Tam uyuyorum kizim agliyor hoopp hersey başa dönüyor. Kv konusunda da anladim ki yardima ihtiyac oldugu zaman ortada kimse yok yardima ihtiyacin olmadigi zamanlarda herkes yaninda. Rabbim kimseye muhtac etmesin. Insallah kimseye muhtac olmayacak kadar saglikli oluruz :)

Doguran arkadasimiza hayirli olsun. Darisi bizlere zamaninda ins bende ev tasima telasindayim. Evimi toplamistim Allah tan kocaeli de. Simdi Konya dayim. 5 bucuk aydir annemlerle kv mler arasinda gidip geliyorum. Anca iş ayarlandi ev tutuldu. İnsanin ailesinin yaninda olmasi ne güzel. Kv ve kp esimle evi boyadi. Benim annemler ve kardeşlerimle de temizlik yaptik. Allah razi olsun hepsinden. Ev suan yükleniyor yarin gelecek ins. Herkesin derdi farkli. Benimki de dogurmadan evin gelmesiydi. Cok sukur oluyor. Herkese mutlu günler. Bebisi yaninda olanlar koklasin benim yerime de ❤

Ben de öyleyim ve haftalar ilerledikçe maalesef daha da ağırlaşıyorsun bir anda kalkıp yürüyemiyorsun. Ben de aşırı kilo almadım ama sanki 30 kilo almışım da vücudum taşımıyor gibi
Ay canim onun kilo ile hic alakasi yok. Ben birincide 30 kilo almistim hoplaya ziplaya geziyordum. 41. Haftamda butun ütülerimi yapmistim camlari bile silmistim . Simdi tasiyamiyrm kendimi 12 kilo aldim. Bence bebegin ters olmasinin etkisi cok. Canimi yakiyor resmen :)

Bizimkiler az daha dursun :) kac kilo seninki
Gecen carsamba 2200 demişti simdi ne durumdadir bilmiyorum. Erken dogum riskini duydugundan beri annemle esim besiye cekti beni. Yumurtalar etler meyveler biri geliyo biri gidiyo ben de merak ediyorum su an ne durumda oldugunu

ya icimi yaktın. Seninki cok minnakti annesi, kuvöz durumu cok can sıkıcı. Allah kimseye yasatmasin, yasayana da cabucak gecirtsin o sureci. Sen de Tez zamanda alirsin kucagina insallah

Ben kuvözlük evreyi atlattigimi bilsem icim rahat eder artik cok da ekstra caba icine girmem dursun diye. İlaclarin yan etkilerini de bilmiyorum sonucta. Kâr zarar analizi yapmak cok zor bu asamada

Aynı düşünce bende de var.
Organları gelişimini tamamlasın hemen doğsun içerde durmasının anlamı yok diyosun dimi
Ha 2500 ha 3500 dışarda büyüsün
Benimki zaten 38.hafta dolmadan doğacak yoksa sabredemezdim gibi geliyo. Deli miyim neyim

Yaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorum açılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
bel fıtığı olabilir ben de bel sorunu yaşayan biriyim seni çok iyi anlıyorum koltukta yatmak bol yastıkla yatmak bir çözüm oldu bana Bi de tutulduğu zaman mutlaka beline sıcak su torbası yap koy ben çareyi anca bunlarda buldum

Haha analarına mi cekmis acaba bebisleri de

Dogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak
Kiz bekle az dinlen prensesligin tadini cikar derdin ne bak sendede bi cocuk var 2. Gelecek acele etme huni takmak için
Doguran anneler saglikla sihhatle buyutmenizi dilerim.

Ben de bazen küvez, solunum tehlikesini atlatsın sonra hemen doğsun diyorum neden bu kadar sabırsızız anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…