hayır hayır özlemek güzelDogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak
ben 9.11.2019 da doğum yaptımKızlar kimler hangi tarihte doğurdu yazsın bakayım tablo yapalım:)
Gözun aydin canim , darisi hayirlisiyla bize insallahBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün ❤Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Ben uyumayi seviyorum cokda uykum geliyor ama gozlerim kapandihi gibi tüm vücudum yaniyor. Yani kriz gecirecektim bu gece . Tam uyuyorum kizim agliyor hoopp hersey başa dönüyor. Kv konusunda da anladim ki yardima ihtiyac oldugu zaman ortada kimse yok yardima ihtiyacin olmadigi zamanlarda herkes yaninda. Rabbim kimseye muhtac etmesin. Insallah kimseye muhtac olmayacak kadar saglikli oluruz :)Sagol çok teşekkür ederim,insallah geçer.
Bu arada ben uykuyu pek sevmem zaten amaşu son zmnlarda biraz uyuyup enerji biriktireyim dedim ama bu seferde bu eller uyusmaya basladi
Bide kv ve kp olayina değinmeden geçemiycem :)kv herseyden bi haber dogumda belki gelmeyebilir bile.işine gelmeyince hasta ki daha once beyin kanamasi geçirmis iki defa ama konu gezme olunca hepimizden önce koşup gider.kp cok iyiydir her açıdanda yardimci olur kendi evlerinde de temizligi vs kp yapar zaten ama bakalim dogum zmni nasil olacak.eşim tek cocuk abi kardes yok maalesef,bnmde ailem yurtdisinda ve kimse gelemiycek.aklima geldikce çok üzülüyorum ama yapacak bisey yok.annem 3 defa kalp aml.oldu ve ucaga binmesi yasak artik o yuzden gelemiyor,babam annemi birakip gelemiyor fln.amaaan sıkıcı mevzular.hepimizin Allah uardimcisi olsun insallah...
Ay canim onun kilo ile hic alakasi yok. Ben birincide 30 kilo almistim hoplaya ziplaya geziyordum. 41. Haftamda butun ütülerimi yapmistim camlari bile silmistim . Simdi tasiyamiyrm kendimi 12 kilo aldim. Bence bebegin ters olmasinin etkisi cok. Canimi yakiyor resmen :)Ben de öyleyim ve haftalar ilerledikçe maalesef daha da ağırlaşıyorsun bir anda kalkıp yürüyemiyorsun. Ben de aşırı kilo almadım ama sanki 30 kilo almışım da vücudum taşımıyor gibi
masallah Allah anali babali buyutsun.... cok heyecanlii ya,Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Gecen carsamba 2200 demişti simdi ne durumdadir bilmiyorum. Erken dogum riskini duydugundan beri annemle esim besiye cekti beni. Yumurtalar etler meyveler biri geliyo biri gidiyoBizimkiler az daha dursun :) kac kilo seninki
hayır hayır özlemek güzelbak ben erken doğurdum hem karnım boş hem kucağım sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun karnındayken sevıp güzel hayallerle karnında taşıyorsun bosver erkenden gelince sıkıntıda cok
lajivert marka nolck blmym kafayı üşüttürdüler bize.M MMihrimahh dolap ne marka canım? Bu kadar talihsizlik nasıl olabilir ya iyice sinir bozucu bir hal almış
Aynı düşünce bende de var.Gecen carsamba 2200 demişti simdi ne durumdadir bilmiyorum. Erken dogum riskini duydugundan beri annemle esim besiye cekti beni. Yumurtalar etler meyveler biri geliyo biri gidiyoben de merak ediyorum su an ne durumda oldugunu
ya icimi yaktın. Seninki cok minnakti annesi, kuvöz durumu cok can sıkıcı. Allah kimseye yasatmasin, yasayana da cabucak gecirtsin o sureci. Sen de Tez zamanda alirsin kucagina insallah
Ben kuvözlük evreyi atlattigimi bilsem icim rahat eder artik cok da ekstra caba icine girmem dursun diye. İlaclarin yan etkilerini de bilmiyorum sonucta. Kâr zarar analizi yapmak cok zor bu asamada
bel fıtığı olabilir ben de bel sorunu yaşayan biriyim seni çok iyi anlıyorum koltukta yatmak bol yastıkla yatmak bir çözüm oldu bana Bi de tutulduğu zaman mutlaka beline sıcak su torbası yap koy ben çareyi anca bunlarda buldumYaa benim belim tutuluyor uzanınca yatınca uyusuyor kalkamıyorumaçılması zaman alıyo adım atamıyorum turunmak zorunda kalıyorum neden olur acaba magnezyum mu almalıyım aşırı kilo da almadım ama
HahaAynı düşünce bende de var.
Organları gelişimini tamamlasın hemen doğsun içerde durmasının anlamı yok diyosun dimi
Ha 2500 ha 3500 dışarda büyüsün
Benimki zaten 38.hafta dolmadan doğacak yoksa sabredemezdim gibi geliyo. Deli miyim neyim
maşaALLAH Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bebiş ve annesi çok sağlıklısınız inşaAllah. Nasıl geldi böyle birdenBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Kiz bekle az dinlen prensesligin tadini cikar derdin neDogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak
Oyyyy bir minnoş daha hadi gözün aydın, sağlıkla büyüsün sen de çabucak iyileş annesiKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Aynı düşünce bende de var.
Organları gelişimini tamamlasın hemen doğsun içerde durmasının anlamı yok diyosun dimi
Ha 2500 ha 3500 dışarda büyüsün
Benimki zaten 38.hafta dolmadan doğacak yoksa sabredemezdim gibi geliyo. Deli miyim neyim
Gözün aydınn :) Planlı mıydı ben kaçırdımKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?