- 2 Kasım 2012
- 1.023
- 962
- 323
Allah analı babalı büyütsün maşaAllah ne güzel bugün Doğum haberleri alıyoruz acil şifalar olsun. Senin sancıların oluyordu değil mi öyle hatırlıyorum ben....Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Gözün aydın o zaman Allah analı babalı büyütsün ne mutşu sana darısı da kalanların başınaBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
amin Allah razı olsun gerçekten zor rabbim yaşatmasın.. tabi o konuda haklısın ilaçlar zararı vs ama 35 haftada küçük ilaçların yararı daha çoktur inşallah diyelim gönlünü karartma hayırlı zamanda gelsinGecen carsamba 2200 demişti simdi ne durumdadir bilmiyorum. Erken dogum riskini duydugundan beri annemle esim besiye cekti beni. Yumurtalar etler meyveler biri geliyo biri gidiyoben de merak ediyorum su an ne durumda oldugunu
ya icimi yaktın. Seninki cok minnakti annesi, kuvöz durumu cok can sıkıcı. Allah kimseye yasatmasin, yasayana da cabucak gecirtsin o sureci. Sen de Tez zamanda alirsin kucagina insallah
Ben kuvözlük evreyi atlattigimi bilsem icim rahat eder artik cok da ekstra caba icine girmem dursun diye. İlaclarin yan etkilerini de bilmiyorum sonucta. Kâr zarar analizi yapmak cok zor bu asamada
aaa bugün maşallah peşpeşe haberler..Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Ne kadar hareketli bereketli bi gün olduKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Rahat batıyo isteKiz bekle az dinlen prensesligin tadini cikar derdin nebak sendede bi cocuk var 2. Gelecek acele etme huni takmak için
Doguran anneler saglikla sihhatle buyutmenizi dilerim.
Amin Allah herkese en hayirlisini nasip etsinamin Allah razı olsun gerçekten zor rabbim yaşatmasın.. tabi o konuda haklısın ilaçlar zararı vs ama 35 haftada küçük ilaçların yararı daha çoktur inşallah diyelim gönlünü karartma hayırlı zamanda gelsin
Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Valla ben de eşime diyorum ki millet hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor ben çok hantalım oram buram ağrıyıp duruyor yürüyemiyorum bile diyorumAy canim onun kilo ile hic alakasi yok. Ben birincide 30 kilo almistim hoplaya ziplaya geziyordum. 41. Haftamda butun ütülerimi yapmistim camlari bile silmistim . Simdi tasiyamiyrm kendimi 12 kilo aldim. Bence bebegin ters olmasinin etkisi cok. Canimi yakiyor resmen :)
Ya nasil guzelLcw fen aldığım prematüre set geldi kızlar
Hayırlı olsun canım hoş geldi bebişinKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Kızlar kimler hangi tarihte doğurdu yazsın bakayım tablo yapalım:)
Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Üzülme canım benim de 1600 dediler geçen hafta.. Mallesef kilo almayınca almıyor ben aldım bir sürü kilo nefes alamıyorum 68 i geçtim 52 y le başlamıştımm
İlk lohusalığımda ben de öyle olmuştum. İnsan zaten sezaryendir bebektir derken bunalıyor bir de etrafındaki insanların nazını çekesi gelmiyor.
Bende de kv saçma nedenlerle kimse beni istemiyor ühühüh diye ağlanmaya sızlanmaya başlayınca yeter artık diye elimdeki biberonu duvara fırlatmıştım herkes şok
Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Dogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak
Yaa hadi gözün aydin canim benimKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Evet benim diger ikisine hic benzemiyor. Ben ters oldugu icin diye dusunuyorum. Ama doktor 3.gebelik diye diyor. Kafasi mi bilmiyorum ama ileriye dogru bastiriyor resmen disarda yasiyorValla ben de eşime diyorum ki millet hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor ben çok hantalım oram buram ağrıyıp duruyor yürüyemiyorum bile diyorumbelki de bebişler ters bizi daha çok yoruyor.Bir de seninkinin hareketleri düzenli mi ? Benimki bazen çok hareketli bazen çok durgun ortası yok.Mesela bugün çok durgun tedirgin ediyor beni
Hadi hayırlı olsun günün 2.bebeği gözünüz aydınKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?