2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin Allah razı olsun gerçekten zor rabbim yaşatmasın.. tabi o konuda haklısın ilaçlar zararı vs ama 35 haftada küçük ilaçların yararı daha çoktur inşallah diyelim gönlünü karartma hayırlı zamanda gelsin

Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Ne kadar hareketli bereketli bi gün oldu bol bol kokla bizim de yerimize
Kiz bekle az dinlen prensesligin tadini cikar derdin ne bak sendede bi cocuk var 2. Gelecek acele etme huni takmak için
Doguran anneler saglikla sihhatle buyutmenizi dilerim.
Rahat batıyo iste

Amin Allah herkese en hayirlisini nasip etsin

Valla ben de eşime diyorum ki millet hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor ben çok hantalım oram buram ağrıyıp duruyor yürüyemiyorum bile diyorum belki de bebişler ters bizi daha çok yoruyor.Bir de seninkinin hareketleri düzenli mi ? Benimki bazen çok hareketli bazen çok durgun ortası yok.Mesela bugün çok durgun tedirgin ediyor beni

Üzülme canım benim de 1600 dediler geçen hafta.. Mallesef kilo almayınca almıyor ben aldım bir sürü kilo nefes alamıyorum 68 i geçtim 52 y le başlamıştımm

Annesi inşallah bir sonraki kontrolünde minnosun daha gelişmiş olur. Ama prematüre de olsa kuzumuz sağlık li doğsun dışarıda sen onu büyültürsün.

Şok etkisi yaratmışsındır hayal ettim de herkes susmustur

Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyiz darısı başınıza inşallah

Canım gözünüz aydın. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.

Dogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak

Canım hangi ilacları iciyorsun?

Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh

Oyyy bugün ne güzel haberler geliyor böyle. Gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallah.

Vay be doguran dogurana neguzel haberler. Bizde doktor.kontrollerimizi yaptirdik..

Isitme testimiz sorunsuz gecti. Sarilik kanda 11.9 deride 13.7 cikti. Doktorumuz 2 gun sonraya kontrol verdi 16 olursa yatis vericem dedi. Kaybettigi kilonun uzerine 20 gr almis sakin kucuk gorme bu cok iyi bisey dedi doktor.

Bende kendi doktoruma gittim ve enteresan bisey ogrendim. Bi bant yapistirdi dikis yerime bu 9 ay duracak dedi. Yapiskanligi gecince ilik su ile yikayip sac kurutma makinesi ile kurutucaksin kullanmaya devam ediceksin dedi. Ilk defa duydum. Hemsireside bizim doktor estetige onem verir sen gormuyosu ama kesi yerinde bir suru.doktorun yaptigina gore cok kucuk dedi. Bide hemsire.diyoki 5 gunluk sezeryanli gibi degilsin kaynanan burda naz yapsana yatsana falan.. dedim gitsinler diye amuda bile.kalkarim... gerci.sen sancin varken bile yerinde durmuyodun ki.diyo .
Bizde haberler boyle

Selam kızlar kontrolüm vardı bugün bebeğin suyunda bi kaç partikül var dedi doktor.bebeğin dış beyaz sıvısıda olabilir kakasıda olabilir dedi renkli ultrason sonucu çok minik kaka parçaları varmış
Her gün kontrol edilicek en fazla 1 hafta tutabiliriz dedi.ilk doz ciğer geliştirici yapıldı ikinci dozu sabaha karşı yapılıcak.en geç 1 hafta sonra doğurarak aralık anası oluyorum bende hâlâ şaşkınım

Evet benim diger ikisine hic benzemiyor. Ben ters oldugu icin diye dusunuyorum. Ama doktor 3.gebelik diye diyor. Kafasi mi bilmiyorum ama ileriye dogru bastiriyor resmen disarda yasiyor alttan cok acitiyor . Benimkide şu 3 gundur napiyorsa aşiri hareketli ondan oncede bir kac gun nerdeyse hic hareket etmiyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…