İyi ki kontrolün vardı da farkedildi , erken haftalarda da kaka yapabiliyolarmış demek :/Selam kızlar kontrolüm vardı bugün bebeğin suyunda bi kaç partikül var dedi doktor.bebeğin dış beyaz sıvısıda olabilir kakasıda olabilir dedi renkli ultrason sonucu çok minik kaka parçaları varmış
Her gün kontrol edilicek en fazla 1 hafta tutabiliriz dedi.ilk doz ciğer geliştirici yapıldı ikinci dozu sabaha karşı yapılıcak.en geç 1 hafta sonra doğurarak aralık anası oluyorum bende hâlâ şaşkınım
Vay be doguran dogurana neguzel haberler. Bizde doktor.kontrollerimizi yaptirdik..
Isitme testimiz sorunsuz gecti. Sarilik kanda 11.9 deride 13.7 cikti. Doktorumuz 2 gun sonraya kontrol verdi 16 olursa yatis vericem dedi. Kaybettigi kilonun uzerine 20 gr almis sakin kucuk gorme bu cok iyi bisey dedi doktor.
Bende kendi doktoruma gittim ve enteresan bisey ogrendim. Bi bant yapistirdi dikis yerime bu 9 ay duracak dedi. Yapiskanligi gecince ilik su ile yikayip sac kurutma makinesi ile kurutucaksin kullanmaya devam ediceksin dedi. Ilk defa duydum. Hemsireside bizim doktor estetige onem verir sen gormuyosu ama kesi yerinde bir suru.doktorun yaptigina gore cok kucuk dedi. Bide hemsire.diyoki 5 gunluk sezeryanli gibi degilsin kaynanan burda naz yapsana yatsana falan.. dedim gitsinler diye amuda bile.kalkarim... gerci.sen sancin varken bile yerinde durmuyodun ki.diyo.
Bizde haberler boyle
Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Evet ya bi de arkadaşlarım daha yeni gittin falan dediler hiç ihmal edilmez son zamanlar doktorlar sık sık çağırıyosa bi sebebi vardır zaten.1 hafta boyunca her gün gidicem aman kızlar doktorunuz ne derse uyunİyi ki kontrolün vardı da farkedildi , erken haftalarda da kaka yapabiliyolarmış demek :/
Bende iki yastık alıyorum bi de hamile desteğiylebel fıtığı olabilir ben de bel sorunu yaşayan biriyim seni çok iyi anlıyorum koltukta yatmak bol yastıkla yatmak bir çözüm oldu bana Bi de tutulduğu zaman mutlaka beline sıcak su torbası yap koy ben çareyi anca bunlarda buldum
Aaa cok guzel hemen farketmesi . Demek senin de sayili günlerin kaldi. Insallah saglicakla kucagina alirsinSelam kızlar kontrolüm vardı bugün bebeğin suyunda bi kaç partikül var dedi doktor.bebeğin dış beyaz sıvısıda olabilir kakasıda olabilir dedi renkli ultrason sonucu çok minik kaka parçaları varmış
Her gün kontrol edilicek en fazla 1 hafta tutabiliriz dedi.ilk doz ciğer geliştirici yapıldı ikinci dozu sabaha karşı yapılıcak.en geç 1 hafta sonra doğurarak aralık anası oluyorum bende hâlâ şaşkınım
eşin ne dedi bu duruma yanı senin biberonu fırlatmanaİlk lohusalığımda ben de öyle olmuştum. İnsan zaten sezaryendir bebektir derken bunalıyor bir de etrafındaki insanların nazını çekesi gelmiyor.
Bende de kv saçma nedenlerle kimse beni istemiyor ühühüh diye ağlanmaya sızlanmaya başlayınca yeter artık diye elimdeki biberonu duvara fırlatmıştım herkes şok
şok valla herkes aralıkta doğuruyor inşallah bu süreçte sorun cıkmaz sağlıkla kucağına alırsınSelam kızlar kontrolüm vardı bugün bebeğin suyunda bi kaç partikül var dedi doktor.bebeğin dış beyaz sıvısıda olabilir kakasıda olabilir dedi renkli ultrason sonucu çok minik kaka parçaları varmış
Kafalarına göre takılıyorlar bu minikler doğunca uslu olsalar bariEvet benim diger ikisine hic benzemiyor. Ben ters oldugu icin diye dusunuyorum. Ama doktor 3.gebelik diye diyor. Kafasi mi bilmiyorum ama ileriye dogru bastiriyor resmen disarda yasiyoralttan cok acitiyor . Benimkide şu 3 gundur napiyorsa aşiri hareketli ondan oncede bir kac gun nerdeyse hic hareket etmiyordu .
Hayırlı olsun gözünüzaydınBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Çok şükür ki doktorun farketmiş farkedemeyen doktorlar da oluyor sağlıcakla gelsin bebişinSelam kızlar kontrolüm vardı bugün bebeğin suyunda bi kaç partikül var dedi doktor.bebeğin dış beyaz sıvısıda olabilir kakasıda olabilir dedi renkli ultrason sonucu çok minik kaka parçaları varmış
Hayırlı olsun canım güle güle büyüsünKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Ben kesin 9 ay boyunca yapmazdım onu çünkü üşengeçlik.
Hatta bana krem vermişti siyah küçük bir şey sür dedi üşengeçlikten 1-2 hafta sürdüm unuttum.
eşin ne dedi bu duruma yanı senin biberonu fırlatmanasonra kayınvalide daha beter triplere girmedi mi benımki fenalık geçirirdi kesin ha kaçıp bir daha evine uğramadıysa bende içimde tutup kendimi yemeyeyim fırtına kopsun herkes yerini bulsun
ne içinmiş peki neden durması gerekiyormuş bana hastanede su geçirmez bant taktılar 1 haftalık kontrolde çıkardı başka birşey yokCikarmiyosun ki o orda yapisik kalicak cikarsa dediklerini yapicaksin oyle enteresan bisey :)
Evet aynen oyle nedeni de yok kan akimlarinda sorun yok ALLAHtanÜzülme canım benim de 1600 dediler geçen hafta.. Mallesef kilo almayınca almıyor ben aldım bir sürü kilo nefes alamıyorum 68 i geçtim 52 y le başlamıştımm
ne içinmiş peki neden durması gerekiyormuş bana hastanede su geçirmez bant taktılar 1 haftalık kontrolde çıkardı başka birşey yok
Ay insallah uslu olurlarKafalarına göre takılıyorlar bu minikler doğunca uslu olsalar bariay senin yarın kontrolün var bakalım ne diyecek benim normal doğum zamanıma 13 gün kaldı ama sezeryan olacak gün versin istiyorum ben de artık
ay sanki onun için orda herkes günaydın demiş duymamışsınız da ağlıyor tövbe yarabbim bu koca insanlar nasıl garipleşiyor.. yok canım böyle saçmalıklara bende tepki versem eşim birşey demez dememeli zira benım kvde de zamanında misafiri var bende o gün gidemedim diye mutfakta eşime narantikibi gelmedi herkes onu sorsu rezil oldum dıye ağlayan insan böyle saçma seylere ağlayan annesini idare edebiliyorsa bir zahmet benı de etsin yoksa bır cınnette ona geçiririmCanım o an o kadar ani gelişen bir şeydi ki kim ne der, sonu ne olur diye düşünemedim resmen ipler koptu gözüme perde indi.
Eşim kendisi de gördüğü için herhalde sesini çıkarmadı çünkü kv'yi evime ben çağırdım annem gelecek sen de gel dedim.
Kv ağlama sebepleri annemden bir bardak su istemem, sabaha kadar uyumamışken ve 3-4 günlük dikişliyken yüzüm gülmüyormuş neşeli değilmişim, bebek çığlık çığlığa ağlarken bütün herkes çocuk başında neden ağlıyor diye kafa yorarken kv 8-9 saat uykusundan uyanıp günaydın demiş hiç kimse duymamış ama nedense bir tek benim duymamamı sorun yapması gibi sudan sebepler olduğu için kendisi bile sesini çıkaramadı.
Tabi yine her ailenin, her evin dinamiği farklıdır böyle tepki verip eşinle aran bozulacaksa yapma tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?