2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi ki kontrolün vardı da farkedildi , erken haftalarda da kaka yapabiliyolarmış demek :/

Ben kesin 9 ay boyunca yapmazdım onu çünkü üşengeçlik.
Hatta bana krem vermişti siyah küçük bir şey sür dedi üşengeçlikten 1-2 hafta sürdüm unuttum.

İyi ki kontrolün vardı da farkedildi , erken haftalarda da kaka yapabiliyolarmış demek :/
Evet ya bi de arkadaşlarım daha yeni gittin falan dediler hiç ihmal edilmez son zamanlar doktorlar sık sık çağırıyosa bi sebebi vardır zaten.1 hafta boyunca her gün gidicem aman kızlar doktorunuz ne derse uyun

Bende iki yastık alıyorum bi de hamile desteğiyle cok teşekkür ederim yapayım belki iyi gelir bana da cok zorlanmaya basladım

Aaa cok guzel hemen farketmesi . Demek senin de sayili günlerin kaldi. Insallah saglicakla kucagina alirsin

eşin ne dedi bu duruma yanı senin biberonu fırlatmana sonra kayınvalide daha beter triplere girmedi mi benımki fenalık geçirirdi kesinha kaçıp bir daha evine uğramadıysa bende içimde tutup kendimi yemeyeyim fırtına kopsun herkes yerini bulsun

şok valla herkes aralıkta doğuruyor inşallah bu süreçte sorun cıkmaz sağlıkla kucağına alırsın

Kafalarına göre takılıyorlar bu minikler doğunca uslu olsalar bari ay senin yarın kontrolün var bakalım ne diyecek benim normal doğum zamanıma 13 gün kaldı ama sezeryan olacak gün versin istiyorum ben de artık

Çok şükür ki doktorun farketmiş farkedemeyen doktorlar da oluyor sağlıcakla gelsin bebişin Zaten bu bebişler nedense ocak ayını istemediler aralık doğum ayı oldu

Canım o an o kadar ani gelişen bir şeydi ki kim ne der, sonu ne olur diye düşünemedim resmen ipler koptu gözüme perde indi.
Eşim kendisi de gördüğü için herhalde sesini çıkarmadı çünkü kv'yi evime ben çağırdım annem gelecek sen de gel dedim.
Kv ağlama sebepleri annemden bir bardak su istemem, sabaha kadar uyumamışken ve 3-4 günlük dikişliyken yüzüm gülmüyormuş neşeli değilmişim, bebek çığlık çığlığa ağlarken bütün herkes çocuk başında neden ağlıyor diye kafa yorarken kv 8-9 saat uykusundan uyanıp günaydın demiş hiç kimse duymamış ama nedense bir tek benim duymamamı sorun yapması gibi sudan sebepler olduğu için kendisi bile sesini çıkaramadı.

Tabi yine her ailenin, her evin dinamiği farklıdır böyle tepki verip eşinle aran bozulacaksa yapma tabi.

ne içinmiş peki neden durması gerekiyormuş bana hastanede su geçirmez bant taktılar 1 haftalık kontrolde çıkardı başka birşey yok

Banada o bantin spreyini sıkti hastanedeyken dus aldirdi o sprey sayesinde kac gundur dus aliyodum 1 kere sıktilar ne rahat biseymis.. adamlar neler yapiyor ya.
Bu bantta yara izinin keloid olmamasi hatta hic iz kalmasi icin..safra kesesi ameliyatinin izlerinede.taktirdi onlarda kalmasin diyor. Estetik uzerine falanda calistigi icin biraz takintili sanirim

Ay insallah uslu olurlar benimde 24 gun yaziyor takvim yarin eger donmemisse hastaneye gonderirim demisti bakalim neler bekliyor bizi doguran kurtuluyor. Bakalim biz ne zaman rahatlayacagiz.

ay sanki onun için orda herkes günaydın demiş duymamışsınız da ağlıyor tövbe yarabbim bu koca insanlar nasıl garipleşiyor.. yok canım böyle saçmalıklara bende tepki versem eşim birşey demez dememeli zira benım kvde de zamanında misafiri var bende o gün gidemedim diye mutfakta eşime narantikibi gelmedi herkes onu sorsu rezil oldum dıye ağlayan insan böyle saçma seylere ağlayan annesini idare edebiliyorsa bir zahmet benı de etsin yoksa bır cınnette ona geçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…