- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
aa süpermiş valla doktorun cok bilgili düşünceli biri gerçekten çok şanslısınBanada o bantin spreyini sıkti hastanedeyken dus aldirdi o sprey sayesinde kac gundur dus aliyodum 1 kere sıktilar ne rahat biseymis.. adamlar neler yapiyor ya.
Bu bantta yara izinin keloid olmamasi hatta hic iz kalmasi icin..safra kesesi ameliyatinin izlerinede.taktirdi onlarda kalmasin diyor. Estetik uzerine falanda calistigi icin biraz takintili sanirim
Ay canim ya saglicakla dogurdun ya cok sevindim senin adina. Basina gelmeyen kalmadi . Bak hâlâ birseyler duyuyorsun . Cok sukur ki sende bebis de sagliklisinizBu arada doktorum plesantasa bir suru kanama alani vardi cok dogru bir zamanda dogum karari almisiz.dedi
aa süpermiş valla doktorun cok bilgili düşünceli biri gerçekten çok şanslısın
Ay canim ya saglicakla dogurdun ya cok sevindim senin adina. Basina gelmeyen kalmadi . Bak hâlâ birseyler duyuyorsun . Cok sukur ki sende bebis de sagliklisiniz
Aaa cok guzel hemen farketmesi . Demek senin de sayili günlerin kaldi. Insallah saglicakla kucagina alirsin
şok valla herkes aralıkta doğuruyor inşallah bu süreçte sorun cıkmaz sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah kızlar sağolunÇok şükür ki doktorun farketmiş farkedemeyen doktorlar da oluyor sağlıcakla gelsin bebişinZaten bu bebişler nedense ocak ayını istemediler aralık doğum ayı oldu
dursaymış küçük bir insan doğacakmışİnşallah kızlar sağolunocak anneleri aralık annesi oldu hayırlısıyla kavuşalım inşallah.benim yavru 3.5 kg olmuş 51 cm doğuma hazır
Doktorun cok iyiymis gercekten cok sanslisin o konuda :) benimkide tam tersi. Bir dogursam da bende rahatlasam :)Sagol canim valla zorlu gecti ama sagolsun doktorum hep sogukkanli olmami sagladi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Bu bantın tam adı ya da markası filan var mı? Ben de sorayım doktoruma. Benim 20. haftada olduğum apandisit ameliyat izim aşırı kötü durumda. çok büyük kesi açılmış ve dikiş çok kötü yapılmış. Gördükçe moralim bozuluyor. Biraz da benim cildim keloid oluşturmaya müsaitmiş. Ondan kötü bir iz kaldı. Birkaç ay önce yapılmış dikişe de etki ediyo muymuş?Banada o bantin spreyini sıkti hastanedeyken dus aldirdi o sprey sayesinde kac gundur dus aliyodum 1 kere sıktilar ne rahat biseymis.. adamlar neler yapiyor ya.
Bu bantta yara izinin keloid olmamasi hatta hic iz kalmasi icin..safra kesesi ameliyatinin izlerinede.taktirdi onlarda kalmasin diyor. Estetik uzerine falanda calistigi icin biraz takintili sanirim
Bu bantın tam adı ya da markası filan var mı? Ben de sorayım doktoruma. Benim 20. haftada olduğum apandisit ameliyat izim aşırı kötü durumda. çok büyük kesi açılmış ve dikiş çok kötü yapılmış. Gördükçe moralim bozuluyor. Biraz da benim cildim keloid oluşturmaya müsaitmiş. Ondan kötü bir iz kaldı. Birkaç ay önce yapılmış dikişe de etki ediyo muymuş?
Yarın mutlaka haber ver merak ederimAy insallah uslu olurlarbenimde 24 gun yaziyor takvim yarin eger donmemisse hastaneye gonderirim demisti bakalim neler bekliyor bizi doguran kurtuluyor. Bakalim biz ne zaman rahatlayacagiz.
Hastaneye yattığımda iki doz ciger gelistirici igne yapildi. Bir de progestan igne yapildi sanirim. Nidicard diye bi ilac kullanıyorum. Bu da tansiyon ilaci imis ama sancilarin azalmasini sağlıyor. Onun dışında baska rahatsizliklarim icin de kullandigim ilaclar da var. ilacla besleniyorum gibi hissediyorum. Allah agir hastaligi olup hayati boyunca ilaca bagimli olanlara yardim etsinCanım hangi ilacları iciyorsun?
Hastaneye yattığımda iki doz ciger gelistirici igne yapildi. Bir de progestan igne yapildi sanirim. Nidicard diye bi ilac kullanıyorum. Bu da tansiyon ilaci imis ama sancilarin azalmasini sağlıyor. Onun dışında baska rahatsizliklarim icin de kullandigim ilaclar da var. ilacla besleniyorum gibi hissediyorum. Allah agir hastaligi olup hayati boyunca ilaca bagimli olanlara yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?