2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa süpermiş valla doktorun cok bilgili düşünceli biri gerçekten çok şanslısın

aa süpermiş valla doktorun cok bilgili düşünceli biri gerçekten çok şanslısın

Evet ya sagolsun valla. Ama yaşıda var ve tum yenilikleri takip ediyor adam. Heryerde konusmaci falan oluyor..
Mesela hemen 6 hafta sonra tekrar kontrole gel ve korunma yontemlerini konusalim dedi.

Aaa cok guzel hemen farketmesi . Demek senin de sayili günlerin kaldi. Insallah saglicakla kucagina alirsin
şok valla herkes aralıkta doğuruyor inşallah bu süreçte sorun cıkmaz sağlıkla kucağına alırsın
Çok şükür ki doktorun farketmiş farkedemeyen doktorlar da oluyor sağlıcakla gelsin bebişin Zaten bu bebişler nedense ocak ayını istemediler aralık doğum ayı oldu
İnşallah kızlar sağolun ocak anneleri aralık annesi oldu hayırlısıyla kavuşalım inşallah.benim yavru 3.5 kg olmuş 51 cm doğuma hazır

Doğum yapan güzel annelerimiz sağlıkla büyütün bebişlernizii bakalım biz napıcaz heycanlanıyorum haberler aldıkca.

R refikaaydin sen premature kıyafet kullandın mı hastaneden cıkınca bana ablam ve kardeşimin aldığına baktım tulumun bacak boyu cok kısa gıbı geldı benım oğlanın uzun bacakları sankitakım sevibebe nin bilemedim bana mı bebiş uzun geldi bedenide aynı sanki dar bızımki göbişi şiş 2 kilo cıkacak acaba o premature tulum daha mı küçükler için yoksa benım. düşündüğüm gibi değil anca mı olacak

Bu bantın tam adı ya da markası filan var mı? Ben de sorayım doktoruma. Benim 20. haftada olduğum apandisit ameliyat izim aşırı kötü durumda. çok büyük kesi açılmış ve dikiş çok kötü yapılmış. Gördükçe moralim bozuluyor. Biraz da benim cildim keloid oluşturmaya müsaitmiş. Ondan kötü bir iz kaldı. Birkaç ay önce yapılmış dikişe de etki ediyo muymuş?

Ya yurtdisindan getirtiyorum dedi. Kutu ile getirtiyo icinden bi tane veriyor yakiya benziyor keserek yapistiriyor dokusuda silikon gibi.. etki ediyodur bence cunku benim safra kesesi ameliyatimin uzerinden 1,5 ay gecti onun izlerinede kullan dedi.. bide contractubex kullanabilirsin. O da baya iyi geliyor ama duzenli kullanman lazim

Ay insallah uslu olurlar benimde 24 gun yaziyor takvim yarin eger donmemisse hastaneye gonderirim demisti bakalim neler bekliyor bizi doguran kurtuluyor. Bakalim biz ne zaman rahatlayacagiz.
Yarın mutlaka haber ver merak ederim Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ,

Canım hangi ilacları iciyorsun?
Hastaneye yattığımda iki doz ciger gelistirici igne yapildi. Bir de progestan igne yapildi sanirim. Nidicard diye bi ilac kullanıyorum. Bu da tansiyon ilaci imis ama sancilarin azalmasini sağlıyor. Onun dışında baska rahatsizliklarim icin de kullandigim ilaclar da var. ilacla besleniyorum gibi hissediyorum. Allah agir hastaligi olup hayati boyunca ilaca bagimli olanlara yardim etsin

Bende aynen oyle hissediyordum hemsireler surekli bi ilac getiriyordu ayrica serumlar falan bide dedigin gibi kendi ilaclarim vardi. Neyse sukur atlattim sende atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…