Ultrasonla kontrol de yapiliyor mu? Kilosu vs nasil? Ciger gelistirici vuruldu mu? Tansiyon dusmez de alinmasi gerekirse kuvöz durumu olmaz insallah141 86 ölçtüler şimdi. Kan idrar aldılar doktor sonuçlar güzel dedi. Bekliyorum bakalım
Aman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımçok çok geçmiş olsun öksürmek başlı başına sıkıntılı bir eylem zaten . Ben ateşimi düşürmeyi nihayet başardım gibi inşaAllah r daha yükselmez eşim tam üç gece ateşli yatmıştı 39 a yakındı üstelik . Öksürüğüm aynı şimdilik 24 saatte nu hastalık yatağa düşürdü beni çok ilginç . Eşim de mesaide bu saat oldu daha eve gelmedi kardeşim yanımda olmasa kafayı yerdim her işimi o yapıyor. Bebeğin kaç haftalık doğdu kaç kg doğdu canım haftan iyi görünüyor küvöze almalarına şaşırdım kollarına aldığında yerimize de öp güzel meleği
Masallah kucuk adam. Erkenden tamamlamış gelisimini annesine erken gelmisAman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımhaftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında
Masallah gercekten haftasina gore baya mijik dogmus saagligi yerinde olsunda uzun omurler versin rabbimAman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımhaftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında
Çok sevindim cnm maşaAllah.hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesinGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Iyi geceler canim , sen stres yapma guzel dusun guzel olsunİyi geceler kızlar. Bende bu akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim
Maşallah! Havalı çocuk! Neyse ki erken doğmuş yoksa doğar doğmaz kreşe başlayacakmışAman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımhaftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında
inşaAllah ya 2 hafta kaldı iznime . Hastalığım ilerlemezse dayanırım . Gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum hayatımda ilk defa bir mobilyacoya beddua ettim dolap yüzünden çocuk odamız rezil halde herşey atıl duruyor .hadi ona üzülmesem bile ciğerlerimden hastayım canım yanıyor . eşim de eve pek uğramıyor sürekli mesai gece dahil.yurtdışına tır çıkacakmışmş yarın , 1 aydır evde TEK’im nerdeyse . Kız Kardeşim şuan yanımda olmasa kafayı yerdim 1 hafta oldu geleli kız sürekli iş yapıyorInsallah cok ilerlemeden atlatirsin canim. Iyi ki simdi hafta sonu geldi. Insallah hafta sonu duzelirsin . Bir haftan mi kaldi izne ayrilmana ?
Ya son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibibenim doktorum beni korkutup duruyor zaten bir hayirlisiyla dogum yapsaydim rahatliyacagim
ooo maşaAllah Bi de 40 haftayı doldursaymış bacakları annesinin ağzına ulaşırmışAman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımhaftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında
olur bazen yorgunluktandır annesiYa saat kurup emzirmeye kalkiyorum geceleri. Alarm calmis kapamisim telefonu baska yere koymusum bide hic benlik hareket degil.. bi 1 saate yakin gec uyandim. Tabi vicdan yaptim suannormalde cit ciksa uyanirim bide hemen kalkarim yani.. ah ah uykusuzluk
Nst ye bakıyolar canım. 13 8 e düştü şimdi. Sürekli kan alıyolar. Haftası ve gelişimi iyi almak zorunda kalırsak sıkıntı olmaz dedi doktorUltrasonla kontrol de yapiliyor mu? Kilosu vs nasil? Ciger gelistirici vuruldu mu? Tansiyon dusmez de alinmasi gerekirse kuvöz durumu olmaz insallah
Arada ben de yapıyorım, 2-3 günde bir mutlaka bir saat uyuyakalıyorumYa saat kurup emzirmeye kalkiyorum geceleri. Alarm calmis kapamisim telefonu baska yere koymusum bide hic benlik hareket degil.. bi 1 saate yakin gec uyandim. Tabi vicdan yaptim suannormalde cit ciksa uyanirim bide hemen kalkarim yani.. ah ah uykusuzluk
İlk defa makat gelişi normal yaptırmak isteyen bir dr duyuyorum makat geliş direkt sezeryan endikasyonudurYa son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibibenim doktorum beni korkutup duruyor zaten bir hayirlisiyla dogum yapsaydim rahatliyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?