- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Çocuk olmasaydı ben de aynı hataya düşerdim. Hep düşüyorum. Neyse anne sütü koruyormuş biraz. Maskeyle de dolaşırsa bulaşmaz inş.Refika kocanın uzak durmasını sağlayarak Enn iyisini yapıyorsun eşim 3 gündür ağır gripti ben vicdan yapıp adama hizmet ettim baktım yanından hiç ayrılmadım suratıma bile hapşurdu yataktayken farketmeden. Malesef ikinci güne bana geçmiş dünden beri 38 e yakın ateşim var ciğerlerim dolu parçalanıyor keşke diyorum uzak dursaydım acillik oldum düştüm yataklara
Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin. 31+2’de 1654 gr doğdu, ödem atınca 1400’e düştü. Kuvözde 23 gün kaldı. 2.400’de taburcu oldu.R refikaaydin , N narantikibi ,ben mart annelerindenim ,gerçi doğumum şubat sonu gibi inşallah arada burayada bakıyorum allah evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin ,kaç haftalık,ve kaç kilo doğum yaptınız,benim de erken doğum olabilir oyüzden merak ettim
Ya son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibiKorkma canim neden korkuyorsun. Donmus olursa sorun yok. Donmemisse de sezaryan istersin. Nasılsa 3. Doğumun. Bu da böyle oluversin. Düşünüyorsan da baglatirsin tüplerini. Aradan çıkar. Doktorunun bir gebelik daha onermedigini hatırlıyorum
Ya son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibibenim doktorum beni korkutup duruyor zaten bir hayirlisiyla dogum yapsaydim rahatliyacagim
Oyle bir sansim yok iste canim , o yuzden cok pismanim basta bu doktora gittigime. Hastaneler bile randevu ile calisiyor cok acil olmadikca randevu alamiyorsun. Baska doktora daha gorunsem icim rahat edecek . O yuzden acile gitmeyi dusunuyorum . Yarin biraz gezeyim belki acillik olurumMerak etme kimse seni ve bebeğini riske atmak istemez. O dr korkutuyorsa bir başkasıyla görüş. Içın nasıl rahat edecekse öyle yap
Aynı dertten bende muzdaribim dün başladı benimkide bugğn muayenem vardı bebeklerden biri baya aşağıya inmiş ondan dedi doktorum yürürken batıyo resmenkızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
Fazla ilerlemiş görmedi hastalığımı . Antibiyotiğe gerek Yok dedi bebeğe de zararıoluyor dedi sadece ağrı kesici yazalım dediAma acil sana ilaç verememiş ki. Dahiliyeye gorunmen lazım. Yoksa zor atlatırsın. Bir de o sıkıntıya girme
Evet var. Bazen biber yanığı gibi sızlıyor. Bazen makata doğru baskı yapıyor. Çatı agrım zaten var. Benim derdim kilosu daha fazla artmadan doğması. Kendi zamanında gelmesi. Nasip olur inşallah. Sizin ilk mi?
kaç günde iyileştin cnm?Bnde ayni hataya dustum sonra kendimm cektimmm
çok çok geçmiş olsun öksürmek başlı başına sıkıntılı bir eylem zaten . Ben ateşimi düşürmeyi nihayet başardım gibi inşaAllah r daha yükselmez eşim tam üç gece ateşli yatmıştı 39 a yakındı üstelik . Öksürüğüm aynı şimdilik 24 saatte nu hastalık yatağa düşürdü beni çok ilginç . Eşim de mesaide bu saat oldu daha eve gelmedi kardeşim yanımda olmasa kafayı yerdim her işimi o yapıyor. Bebeğin kaç haftalık doğdu kaç kg doğdu canım haftan iyi görünüyor küvöze almalarına şaşırdım kollarına aldığında yerimize de öp güzel meleğiHepinize teşekkür ederim kızlar bebişimi henüz göremedim tek sıkıntı o kuvözde solunumu çok hızlıymış 1 hafta kalabilirmiş yanına inicektim ama bakım saatiymiş şu an doğdu an görebildim sadecesağlıklı olsunda bekleriz sabırla
Darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla kavuşun kuzulara
M MMihrimahh öksürüğüne hastalığına çare bulmaya çalış canım astım bronşit teşhisi konuldu bana hırıltılıydı solunumum çok öksürük vardı.şu an çok zorluyo öksürük beni dikişlerden dolayı öksüremiyorum nefes alamıyorum sürekli hava veriyolar.doğumdan önce hemen dahiliyeye git ihmal etme
şimdiki mikroplar ne çok dayanıklı ya çıldırıciim 24 saate düşürüyorlar bizi resmen. Dr çok ilerlememiş dedi bana bugün boğazıma falan baktı bende dedim ki boğazım değil direk ciğerimi ta içinde başladı bu hastalık dedim tabiki oraya bakamadı . Bakiyim ne oluca bu arada evde pekmez yok şuanda o yüzden kaynatamadımÇocuk olmasaydı ben de aynı hataya düşerdim. Hep düşüyorum. Neyse anne sütü koruyormuş biraz. Maskeyle de dolaşırsa bulaşmaz inş.
Öksürük için pekmez kaynat. Bunun dışında hastalık bu aşamaya gelmişse ilaç kullanman lazım. İlaçsız geçmiyor bi aşamadan sonra . Doktoruna bir danışmalısın. Ateş bebeğe çok zararlı. Çok yüksek değilmiş ama tedbirli olmak lazım.
Aminn insallah cok sağolungünlerimiz hemen hemen aynı sanırım ve benimkide gelişimi 10 gün önde gidiyor
sen benım gelecek halimsin resmen aynı seyler bende 2 gündür toplasan 3 4 saat uyku anca uyumuşumdur hepte kesik kesik yarım saat 15 dk falan filan daha yenı baslıyor benım içinHastanede 2 saatte bir besleniyordu, sonradan 3 saate çıkardılar..
eoprotini ilk başta tam versen sonra azaltsan daha iyi, hem alışır hem de hızlı toparlar. Doktor bana da dedi önce meme ver 15 dk. 15 dk emebilse doyacak zaten çocuk. Önce meme verince biberon istemedi, biberon verince meme istemedi. Zorlaya zorlaya içirdim bir şekilde. içmezse de dökmedim yarım saat 40’dk sonra bi daha denedim. uyku sersemi tıktım ağzına biberonu. Bi yudum bile fazla içse iyidir dedim. Bugün de işte yarısında meme yarısında biberon ve zombi refika
şimdi kocama maske verdim. Evde maskeyle dolaşsın birkaç gün.
Insallah cok ilerlemeden atlatirsin canim. Iyi ki simdi hafta sonu geldi. Insallah hafta sonu duzelirsin . Bir haftan mi kaldi izne ayrilmana ?şimdiki mikroplar ne çok dayanıklı ya çıldırıciim 24 saate düşürüyorlar bizi resmen. Dr çok ilerlememiş dedi bana bugün boğazıma falan baktı bende dedim ki boğazım değil direk ciğerimi ta içinde başladı bu hastalık dedim tabiki oraya bakamadı . Bakiyim ne oluca bu arada evde pekmez yok şuanda o yüzden kaynatamadımyarın aldırayım benimkine
30 haftalık 1170 gr doğdu oğlum inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelirR refikaaydin , N narantikibi ,ben mart annelerindenim ,gerçi doğumum şubat sonu gibi inşallah arada burayada bakıyorum allah evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin ,kaç haftalık,ve kaç kilo doğum yaptınız,benim de erken doğum olabilir oyüzden merak ettim
Ilk yakalandigimda 10 gun surmustu en son doktor antibiyotik fln vermsti bu sefer anladim fazla yakalamadan bal limon pekmez limon falan cok kotu olmadan atlattm ama cok zor hamilelikte bu hastalikkaç günde iyileştin cnm?
141 86 ölçtüler şimdi. Kan idrar aldılar doktor sonuçlar güzel dedi. Bekliyorum bakalımCok gecmis olsun canim daha da duser insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?