2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah kısa sürede toparlar yanına gelir

bugün 36+1 olacaktı düzelir inşallah bıraz tutuyor bırakıyor 2 3 dk emiyor sadece..ilk defa son beslenmede acıktığı için ağladı zor belaaa uykulu uyanık arası gidiyorduk
Üzülme be ya! Benimki de maksimum 10 dk emiyor. Onda da çekemiyor belli ki yarım saat sonra ıngaaaa diye bir ses, açım sesi. Tam çok güzel emdi dedim işte onda da kustu, boğuluyordu. Hastaneden çıktıktan sonra hep saatli besledim, düzenim rahattı. 3 saatte bir biberonla besliyordum. Bugün bir biberon bir emzirme şeklinde gitmeye çalıştım ilk kez, düzen filan kalmadı. Aralarda uyuyordum, bugün zombi gibi dolaşıyorum.
Eoprotini Deniz de hiç sevmiyor, ama mecbur içiyor anne sütü olunca biberonda lıkır lıkır içiyor, eoprotin katınca nazlanıyor. Ama çok güzel kilo aldırıyor. Yanakları şişecek, tombik 2 yanak, ısırasın gelecek

Eşim grip olmuş, yorgan döşek yatıyor. Hiç ilgilenmiyorum, tutuşturdum ilaçları eline, saati gelince iç dedim. Dayanamıyorum diyor ki normalde bünyesi kuvvetlidir, hiçbir ağır hasta olmaz. Dedim senin dayanamadığına bebek nasıl dayansın, uzak dur bizden. Odaya kapattı kendini. İnş bana bulaşmamıştır, Deniz perişan olur. Denize bulaşma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

ben 2 saatte bir besliyorum 3 saati bekleme dediler birde öğünlerde ilk önce memeni ver sonra sütünü sağ biberonla ver dediler.eoprotini de bakalım belki ölçeğini azaltarak alıştırmaya başlarım sonra da tombik oluruz inşallah ay bosver eşini kendine iyi baksın sen bebeğe ve kendine dikkat et Allah korusun zor atlatır

Aa hayirli olsun gecmis olsun gozun aydin ne diyecegimi de bilemedim cok heyecanli

Son durum ne canim insallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın
İki tane alfamet içtim canım 14 10 şuan. Bekliyorum bakalım düşerse çıkarırlarmış. İlaca rağmen düşmezse alacaklar

Reflü yatağında yatıyor, biraz daha dikleştirdim, hemen yatırmıyorum, göğsümde yatıyor yarım saat kadar, göğsüme kusuyor. Her yerim kusmuk şu an. Bir fırsat bulsam duş alacağım.

Hastanede 2 saatte bir besleniyordu, sonradan 3 saate çıkardılar..
eoprotini ilk başta tam versen sonra azaltsan daha iyi, hem alışır hem de hızlı toparlar. Doktor bana da dedi önce meme ver 15 dk. 15 dk emebilse doyacak zaten çocuk. Önce meme verince biberon istemedi, biberon verince meme istemedi. Zorlaya zorlaya içirdim bir şekilde. içmezse de dökmedim yarım saat 40’dk sonra bi daha denedim. uyku sersemi tıktım ağzına biberonu. Bi yudum bile fazla içse iyidir dedim. Bugün de işte yarısında meme yarısında biberon ve zombi refika
şimdi kocama maske verdim. Evde maskeyle dolaşsın birkaç gün.

Iyi aksamlar ocağı bekleyemeyen sabırsız aralık bebesi anneleri doğum yapan arkadaşların gözün aydın allah analı babalı büyütsün
Bizim bebiş hafif sarılık geçiriyor mama ve anne sütü birlikte veriyorum şimdilik ptesi ilk kontrolümüz var. Beni bebekten çok büyük oğlum zorluyor şımarıklık hırçınlık mızmızlık ne ararsanız var sabrımı zorluyo artk napıcağimi şaşırdım..
Benimde dikişler çok fazla oturamıyorum rahat değilim 2cocukla dikislerin bakımı da çok zor oluyor

Ben ne zaman dogurucam acaba yaa. Doktor muayenede sıyırma yaptı ama hiç lekelenmem de olmadi. Pazara kadar dogurursun demişti. Her an kendimi dinliyorum. Bebek hala kıpır kıpır. Bazen baskı yapıyor aşağıya. Bugün dışarı çıkarken depend giydim suyum muyum gelir diye

Okulda çocukları beklerken de bütün gözler üzerimde. Herkes bana bakıp fısır fisir konusuyo. Hiç tanimadigim kadınlar gelip soruyo.

R refikaaydin , N narantikibi ,ben mart annelerindenim ,gerçi doğumum şubat sonu gibi inşallah arada burayada bakıyorum allah evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin ,kaç haftalık,ve kaç kilo doğum yaptınız,benim de erken doğum olabilir oyüzden merak ettim

Sizinle doğum tarihimi aynı gözüküyor. Ben de merakla bekliyorum kasılmalarım var ama düzensiz ve alt kısmımda ara ara sızlama oluyor. Sizde var mı bu belirtiler

Refika kocanın uzak durmasını sağlayarak Enn iyisini yapıyorsun eşim 3 gündür ağır gripti ben vicdan yapıp adama hizmet ettim baktım yanından hiç ayrılmadım suratıma bile hapşurdu yataktayken farketmeden. Malesef ikinci güne bana geçmiş dünden beri 38 e yakın ateşim var ciğerlerim dolu parçalanıyor keşke diyorum uzak dursaydım acillik oldum düştüm yataklara

Bnde ayni hataya dustum sonra kendimm cektimmm

Ama acil sana ilaç verememiş ki. Dahiliyeye gorunmen lazım. Yoksa zor atlatırsın. Bir de o sıkıntıya girme

Sizinle doğum tarihimi aynı gözüküyor. Ben de merakla bekliyorum kasılmalarım var ama düzensiz ve alt kısmımda ara ara sızlama oluyor. Sizde var mı bu belirtiler

Evet var. Bazen biber yanığı gibi sızlıyor. Bazen makata doğru baskı yapıyor. Çatı agrım zaten var. Benim derdim kilosu daha fazla artmadan doğması. Kendi zamanında gelmesi. Nasip olur inşallah. Sizin ilk mi?

Evet ilk sizinkinin kilosu kaç? Benim iki gün önce 3040 gram 50 cm ölçüldü.

Sanki başıma gelecekleri sen de gördüm çabucak iyileşirsin, abi de kardeşini daha çabuk kabullenir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…