2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence en doğrusu doktorlarimizi dinleyip dediklerini yapmak

Selam kizlar bende dun doktora gittim 36+0 da 2779 gr. Ama şekerim yuksek insulin baslandi gunde 4 defa

Bence doktorunu dinlemeli ve ciddiye almalısın. Kimse durup dururken bebeği erkenden almak istemez. Onlar risklerin farkında ve çoğu zaman stres olmayalım diye yüzeysel bilgi veriyorlar. Riskleri tam anlamıyla anlatsalar kafayı yeriz muhtemelen. Her zaman doktorlar diyorlar anne karnında bir gün bile çok değerli diye, buna rağmen alalım diyorsa vardır bir bildiği.

Evet dogumdan 1 ay sonra da gidecekmisim seker geçti mi diye
Yüzdün yüzdün kuyruğunda başladın olsun önemli olan senin ve bebeğin sağlığı.ben şu an takip ediyorum doğumdan sonra 1 gün dengesizdi şekerim.1 gün sonrasında normale döndü çok iyi şu anda bi kaç gün sonra kontrole gidicem.insülini doğumdan 1 gün sonra bıraktırdılar

Diyet yapıyordum ama yetmiyormus artik o yuzden insuline gectik umarim gecer dogumdan sonra benimde

Evet normal düşğnğyordum inşaAllah benim bebeğiminkide çıkar boynundan
Kuzu sen sakin ol 1 kere dolanma önemli değil takip ederler
inşaAllah öyle olur cnm

Allah sabır versin mesajı okuduğumda içime bir şey saplandı sanki çok üzüldüm

Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…