2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çorap eldiven i 2 3 tane koy iç zıbın kısa uzun toplam 3 tane yeter aynı 3 patıklı altşapka da alın ağız mendili elin ayağın. yoksa kıyafetın yetmez 6 7 tane al ağız mendili

İyi geceler kızlar. Doğum riskim hala çok yüksek şekilde devam ediyor üstüne birde bebeğin boynunda kordon varmış. Aranızda bebeğinin boynuna kordon dolanan oldumu. Artık gücüm tükenmeye başladı doktor stress yapma bebek bebek stress hissetmesin dedi :s

Plesantanin yaslanmasi bebegin beslenememesi demek ama tabi hemen olmuyor. Gun gun artiyor. Bizim kilo alimimiz haftamiza gore cok iyi gidiyordu plesanta yaslanmaya yani kreclemeye baslayinca cok cok az kilo aldi. 2 gunde bir kontrole cagirmaya basladi doktorum ve her gittigimdr yeni yerler goruyoduk plesantada eskiyen. Zaten dogumda da inceledi ve bir suru kanaama odagi olmus iyki dogum ayarlamisiz dedi. M Mikimauseeeee

Benim 24haftadan beri kordon boynundaydı doktor bi sıkıntı yaratmaz dedi bazen normal doğumlarda problem yaratabiliyomus ama ben zaten sezaryan olucam diye hiç takmadim 37.hafta kontrolumde bi baktık kordon boynundan çıkmış bu arada benim 32haftadan beri başı aşağıda yani dönme olayı falanda olmadı son haftalarda olabiliyor yani takma kafana stres yapılacak bişey değil normal doğum düşünüyorsan onda dikkat etmen gerekiyor yanlız

Kuzu sen sakin ol 1 kere dolanma önemli değil takip ederler

evet geç çağırmış 31 Aralık dr randevu tarihim. Yalnız acile gidince nst ultrason vs herşeyine a dan z ye baktılar yeni. ben de en ufak Ağrıda sancıda gideceğim buradaki paylaşımlar bana ders oldu ben son haftaların tehlikeli olduğunu bilmezdim .. şırayı kaçırdım , bebeği neden kaybediyoruz demişler doktorlar ?. İçeride ne olmuş ki

Doğumun kaçıncı haftada gercekleşti

canim senin bebisin kilosu ne kadar şu an. mesela tansiyona bağlı gelisemiyomus benimki
En son cuma günğ bakıldı canım 2500 gramdı şimdş nsıl bilmiyorum. Damar direnç oluşturuyo sende demek ki bana öyle bişey demediler ya. Sadece tansiyon yükseliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…