2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah

Amin inşallah

Ocagi bekleyen bebek cok az kalmis galibabende erken dogururum demistim ama 36.nin icindeyim tik yok sadece yuruyemiyorum artik asagi cok baski var bide icerden zorluyormus gibi aci oluyor ayaktayken insallah bunlar 2 haftaya kadar dogum demektirsabredemiyorum artik

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin

Hastaneye gidince yalanci cikarma huyu hepsinde var galiba
Benimki de hastaneye gidince uyuyor . Nst için gittim gidene kadar sanki karnımı delip çıkacak gibiydi . Doktor muayene ederken başladı uyumaya . Yüzünü de sakliyor iyice. Neyse birseyler ye hareketlensin öyle gir Nst ye dedi. Çikolata yiyorum şu içiyorum yürüyorum tık yok. Neyse bekleyemedim öyle girdim bir iki kipirdadi bari . Sinirlenmistim

çok sevindim gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün kaç saat sancı çektin dikiş oldu mu

Ben bugün o kadar cok korktum kii bebek hareket etmedi hiç hissedemedim en sonunda hastaneye uğramaya karar verdim tam önündeyken basladı tepinmeye Ondan sonrs basladı kıpır kıpır ben de rahatladım.
bu hafta aynı şikayetle dr a gittimbebeğim hareket etmiyo dedim dr nst gönderdi hemşirenin gözler açıldı nasıl hareketli Bi bebeğin varmış dedi. Neyse orda Bi yüzüm düştü. Şimdi de dünden beri kıpırdamıyor benim bebek tırsıyom hiç hareket etmiyor ya

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün amin inşallah darısı başımıza

Geçen de bana olmuştu doktor ultrasonda da da baktı kalp atışını duyduk rahatladık ama ittiriyo falan yok kılını kıpırdatmadı. Bu hafta başlamıcaktık ama bi nst bakalım dedi sonuca bakınca da diyo ki şaka gibi bu cocuk orda durmamış o bağladıkları seye dogru atıyo tekmeyi. Biraz uzanma sansın olursa bekle bakalaım olmazsa git insan rahatlayamıyo ya aslında büyüyünce azalcak demişti doktor ama hiç hissetmeyince ihmal edesi gelmiyo insanın zormuş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…