Millet kaynanadan dertli olr. Benimse kayindeper skntli mendebur adam. Karnm burnumda ne munafikligimi ne 2 yuzlulugumu birakti. Sinirimi bozdu. Neymis efendim uzaktan akrabasi ölms de ben gec bas sagligi dilemisim. Sanki tek derdim o. Bir de esim aldi taziyeye gotrdu beni 39.haftamda tek basima birakip. Yani sordu bana tamam dedim. Yine de yaranamadim. Onun icin bile laf sokuyo oglani aldik senden bugun kusura bakma diye. Kadin gibi adam yemin ederim. En son konusma benle artik dedi gitti. Bi de bu adamin adini cocuguma koycz. Esime soyledm gerci koymycam die
Ya ben kasılmaların düzenini takip ediyim diyorum. Kasilip gecsemiyor da sanki hep sert
Guya ikinci dogumum cok cahilim.
İlkinde kanamam oldu yattim suni sanci verdi dogurttular hicbi sey anlamadim
Ya ben kasılmaların düzenini takip ediyim diyorum. Kasilip gecsemiyor da sanki hep sert
Guya ikinci dogumum cok cahilim.
İlkinde kanamam oldu yattim suni sanci verdi dogurttular hicbi sey anlamadim
Millet kaynanadan dertli olr. Benimse kayindeper skntli mendebur adam. Karnm burnumda ne munafikligimi ne 2 yuzlulugumu birakti. Sinirimi bozdu. Neymis efendim uzaktan akrabasi ölms de ben gec bas sagligi dilemisim. Sanki tek derdim o. Bir de esim aldi taziyeye gotrdu beni 39.haftamda tek basima birakip. Yani sordu bana tamam dedim. Yine de yaranamadim. Onun icin bile laf sokuyo oglani aldik senden bugun kusura bakma diye. Kadin gibi adam yemin ederim. En son konusma benle artik dedi gitti. Bi de bu adamin adini cocuguma koycz. Esime soyledm gerci koymycam die
Ben de kayınbabamın adını koyacağım ve aşırı sinir oluyorum, hak etmeyen insanların adını vermek ağır geliyor. Onu dokuz ay biz karnımızda taşıyoruz sonuçta. Ondan sonra da tövbe çekiyorum, tek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye.
Hepimizde oluyor belirli bir haftadan sonra ama yalanci (doguma hazirlik) kasilmasi cogunlukla. Düzenli ve sık aralıklı gelmesi önemli
Daha dun bi arkadas dogum yapti once 10 dakikada bir kasilip gevsiyordu karni sonra 5 dakikada bire indi ve bikac saat icinde dogumunu yapti mesela
Ha bi de pozisyon degistirdiginde (mesela yatiyorsan kalkip yurudugunde vs) gecmiyorsa, tuvaletini yaptiginda gecmiyorsa, yani kosullara bagli değilse de dogum habercisi
Hepimizde oluyor belirli bir haftadan sonra ama yalanci (doguma hazirlik) kasilmasi cogunlukla. Düzenli ve sık aralıklı gelmesi önemli
Daha dun bi arkadas dogum yapti once 10 dakikada bir kasilip gevsiyordu karni sonra 5 dakikada bire indi ve bikac saat icinde dogumunu yapti mesela
Umarım hepimiz kolaylıkla doğum yaparız canım sağlıkla sıhhatle. Benim ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum . Bi de benimki sanki hep karnımda kalacakmış gibi Bazılarında ara sancılar oluyomuş ama bende hiç olmadı. Sanırım aniden gelecek
Benim ikisi de dert ya ben de simdiden deliryorum yani. Eşim doğuda görevli yetişirse doguma sadece onunla paylaşmak istiyorum o anları falan zaten hamileliğimi paylaşamadım daha tekmesini hissedemedi adam Ama babası falan hiç salmaz simdi gelince bile bunlar görüşemiyo yazık diyip rahat bırakmazlar yani. Bir iki dışarı cıkalım diyoruz oturun evde çay demledk yok yemek yiyin yok gitmeyin. Benim yanıma oturunca falan yanına çağırıyo yanıma otur diyo babası sarılıyo öpüyo tövbe estf bende deliriyorum tabi küçücük cocuk sanki ya biz görüşemiyoruz aylarca evimizden uzagız evim istanbulda kaldı ben mecbur tek kalamadım Smdi annemlerde kalıyorum doğru düzgün hiç bişeyimle ilgilenmiyorlar oğulları gelince de salmıyolar bi bari doğumda keske anlayış gösterseler gidicek cünkü bebeği on gün görüp bu üzüntü yetiyo zaten. Boşver sen takmamaya çalışcaz napalım bi anlayış yok insanlarda ben anlamıyorum ya