2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün kaç saat sancı çektin dikiş oldu mu
Buraya da yazmıştım. Benim sancılarım çatı muayenesinden sonra başladı perşembe günü. Cuma günü sabah 4 te hastaneye geldik sancı ve 1 cm açıklık vardı. Burada bekleme ne zaman gelceği belli olmaz dediler. Cumartesi sancım arttı. 6 cm açıklık dediler 4 saat sonra da doğdu. Evet dikişlerim var sanırım baya

Gözünüz aydın ilk doğum muydu

Cok hizli ilerlemis masallah 1 cm’den 6 cm’e

Ben de gecenlerde sancilarim duzenli diye gittim evde baya dolandim gecmedi oturdum gecmedi vs.
Gittim nst’ye baglandim tık yok
İhmale de gelmiyo ki hiç mecbur gitcez Benim daha öyle sancım olmadı aralıklı olarak Geç mi doğması demek acaba ya da anlamıyo muyum ki

Benim doktor da çatı muaynesini 38de yapıyorum tetiklemesin diye demişti demek ki etkisi varmış. Var dedi mi doktor da Yarın olucam ben de ve vajinal muayne de hiç olmamıştım birwz gerginim normal bişi oldugunu biliyorum ama insan rahat olamıyo ki acıyo da olabilir o da mesele değil snlik bişi ama ben eskiden kalma bi kendini kasma durumum var perine masajı falan yapmayı düşünemiyorum. Nasıl doğum yapcaz bakalım böyle böyle aşıcam inşallah. Ay cok az kaldı bizim de nasıl olcak inşallah kolaylıkla olur. Ama o an katlanılıyor geçen bi sürec değil mi motive ediyorım kendimi Bebişe kavuşcaz

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına aldın biz daha bekliyoruz gün sayarak ..6 cm açıklık çabuk olmuş ne güzel.....ben 36+2 yim inşaAllah vaktinde sağlıklı kolayca doğururuz hepimiz

katılıyorum sana nst de kemerle Bi şi bağlıyorlar onu istemiyor çocuk basıyor tekmeleri tek açıklaması bu ya yoksa evde iki gün kıpırdamıyodı pek hareket azalınca endişelenmiştik gribim ve akciğer enfeksiyonum çocuğa mı nüksetti diye . Götürdük kalp atışları güm güm tekmeler peşi sıra birbirini takip etti yalancı konumuna düştük. Ben uyurken bu gece o da hep uyumuş hiç vurmadı şimdi kalktım biraz karnıma masaj yaptım tepinmeye başladı hafif hafif yine çok şükür tekrarhastaneye gitmek istemem salı günü sabahı dr randevum var ... bakalım ne diyecek. Çatı muayenesi yapacak mı daha erken mi yoksa 36+2 de yapıyolar mı

Ya kıyamam ben ona ay sevindim kıpırdasın da telaşta bırakmasın seni de yaa ben de sürekli grip oldum hamilelik boyunca. Benim ki çatı muaynesini 38de yapıcam demişti yarın yapıcak tam 38+1 olmuş olcam. Belki duruma göre yapıyolardır ama

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Doğum yapan anneler gözünüz aydın darısı başımıza inşallah doktorum 37.haftadan beri heran gelebilir diyor ama yarın 39 a gircem gelen giden yok doktorum devlet hastanesinde olmasına rağmen bu kontrol konularında biraz titiz mi desem ilgili mi desem üç günde bir çağırıyor yarın için gel dedi ama ben artık yoruldum git gelden onun için gitmeyi düşünmüyorum perşembe gidecem eğer bebeğim gelmezse bide sizr birşey sorucam aslında ilk hamilelik değil ama bunu ilk gibi yaşıyorum mesela iki haftadır ayaklarim özellikle sol çok fena şişiyo ağrıyolar yemek yiyemiyorum yiyince de midem bulanıyor ve hiç durmayan katı akıntım var bunlar doğum yaklaştığı için mi acaba siz yaşadınız mı bunları doğuma yakın benim diğer doğumlarımın başında sonunda böyle sorunlarım hiç olmamıştı acaba enfeksiyon mu var diyorum iştahsızlık mide bulantısı faln da olunca korkuyorum

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Tebrik ederim
Günaydın kızlar daha ocakta doğum yapacak şubat hamişleri var yaa
Bizde ite kaka 1-2 hafta geçirmeye çalışıyoruz bi 37 yi görebilsek keşke
Hakikaten he :)
Ocak ayinda patır patır dökülmeye başlıcaz.
Bakalim 3.bebek haberi kimden gelecek, selozy olabilir

Millet kaynanadan dertli olr. Benimse kayindeper skntli mendebur adam. Karnm burnumda ne munafikligimi ne 2 yuzlulugumu birakti. Sinirimi bozdu. Neymis efendim uzaktan akrabasi ölms de ben gec bas sagligi dilemisim. Sanki tek derdim o. Bir de esim aldi taziyeye gotrdu beni 39.haftamda tek basima birakip. Yani sordu bana tamam dedim. Yine de yaranamadim. Onun icin bile laf sokuyo oglani aldik senden bugun kusura bakma diye. Kadin gibi adam yemin ederim. En son konusma benle artik dedi gitti. Bi de bu adamin adini cocuguma koycz. Esime soyledm gerci koymycam die

Koymayin bencede cocuklara buyuklerin isimleri verildiginde bilinc altinda bir baski hissediyorlarmis onlara benzemek zorunda olduklari ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…