2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eşinize dediniz mi istemiyorum diye kp mi teklif etti eşiniz mi istedi

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyütün ömürleri güzel olsun inşallahşuan biryerlerde bu gruptan veya değil doğum yapan herkese rabbım kolaylık versın bekleyenlereede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve tabiiki canı gönülden anne olmayı isteyen bekleyen herkese bu duyguyu Allah ım en kısa zamanda yaşatsın...
Bu kv kp işleri hiç bitmeyecek hepimize kolay gelsin oğlum var rabbim doğru yoldan ayırmasın nolur iyi kayınvalide olayım anne demiyorum çünkü öyle bir derdim yok iyi kayınvalide baş tacı yalandan anne olmaktamsa

Valla Allah'indan bulsun beni bu halimde boyle uzup aglatan adama diyecek birsey bulamiyorum. Esim de agzini acip tek kelime etmedi ona da cok kizginim. Ondan cekinse yapamazdi zaten. Isimlik kapi susu hersey hazir ama koymayi dusunmuyorum. Ödullendirmek istemiyorum o mendebur adami. Yuzunu dahi gormek istemiyorum ama bizde kaliyorlar ne yazik ki. Salak gbi dogumdan snra gidin dedim. Insallah cekip gider. Karnim burnmda hizmet ettim her aksam cayini onune getrdm. Babama gostermedigim hurmeti gosterdm. Demek ki yapmamak gerekiomus. Gelir ozur diler simdi utanmadan. Ama konusmycm kesnlkle. Kusura bakmayn ya amma dolmusum:)

Bosver sen kendini yıpratma ağlama anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. İsmi de kimse alınmasın diyip direk eşinle karar verseydiniz keske böyle olunca çok sıkıntı zaten koymamamk gerekiyor bence

benım kp değilde kv cok istemişti ismini koyalım diye daha cocuk sahıbı bıle olacağım belli değildi yanı olmuyordu cocugum ama eşimi bir dolduruyordu ki cocuk olunca benm ismim olacak diye çünkü kardeşinin kızı kv ismini koymuş buda kıskandı mı ne cok heves eder kendi tercihinde olmayan herşeye burnunu sokmayı kabul etmedim velhasıl ben hamile kaldım oğlum oldu adınıda ben koydum zaten sinirim ezelden bir de cocuguma her seslenişte aklıma mı gelsın yaşattıkları eşimde hep şakayla takılırdı iki ismi olacak biri babamın ismi diye ama asla dedim ama size kötü örnek olmayayım ben çok kavga ettim eşim evlendiğimizden bu yana hep ailesıyle bir oldu ben artık herşeyi göze almıştım o benı onca seyden sonra isim için gemileri yıkarsa bende yapacktm kötü bir örneğiz her ev farklı işte...

Hayırlısıyla bu günleri tebessümle hatırlıycaz inşallah aynen hepımızde aynı tedırginlik olmuştur heralde hamile olduğumu öğrendım bebeğim tutunsun istedim dua ettim. Rahım ağzı kısalığından serklaj yapıldı 21.haftada ozaman dedim 28 haftayı görelim inşallah diye. Hep aynı düşüncelerdeyız o hafta gecsın bu hafta gecsin diye dualarımız artık sona yaklaştık hayırlısıyla zamanında kucağımıza alırız artık yavrularımızı

eşinize dediniz mi istemiyorum diye kp mi teklif etti eşiniz mi istedi
Canım gelenekmiş guya baba ismi koymak. Çok kavga ettim bu konuda, en sonunda pes ettim. Baktım kimse akıllanmıyo, hep benden gidiyo tamam dedim işte. Ama hiç adını söylemek içimden gelmiyor. Oğluşum diye seviyorum.

tek isim kp dimi baska olmayacak yanına öyle seslenirdin en azından evet bazen yıllarcada konussan olmayınca olmuyor napalım gelenek dıye saçma seyleri diretiyorlar asıl gelenekleri yapan var mı acaba işlerine ne gelirse o

Cok sevindim canim , gözün aydin.

Ayni benimki de oyle canim. Abartisiz her nts de hic hareket etmiyor ama ciktiktan sonra deli gibi hareket ediyor hastanede limon kokusu koklatiyorlar. Sende limon kokla tatli birseyler ye canlanir

Karısı yokmu bu adamin onu çağısın yanına sarılıp öpsün hayret birşey valla çok sinir bozucu bir durum gerçekten ben evleneli 10 yıl oldu ilk 3 sene berbattı eşim çok düşkündü ailesine maddi manevi yiprandik bu yüzden dediğime de inanmazdi sürekli anasının babasının evine giderdik 5 seneden sonra toparlamaya başladı son üç senedir gidelim mi diyo ben gidelim dersek gidiyoruz yada sen git ben istemiyorum diyorum anladı artık neyin ne olduğunu bazen yaptıklarını ve onun yüzünden benim yıprandığım zamnalari hatırlatırım ses edemez inşallah hepinizin eşi benim eşim gibi dönüş yapar ne diyim ben maddi olarak çok zorluk çektim eşimin tarafından diğer türlü bana lafları faln olmadi pek yine de şimdi kv gelse de doğumda üç gün kalsa diye dua ediyorum evde küçük çocuğum var ve okula giden çocuğum da ama bir akşam ancak kalır o da elaleme karşı

Kızlar yaklaşık 15 dakikadan beri belimde ve kasıklarımda sancı var. Sizce doğum belirtisi olabilir mi. Dizlerim de sızlıyor. Korkuyorum

Valla sorma ömrümde böyle sacma sey duymadım görmedim zaten çıldırıyorum biz de 2.5 yıl oldu evleneli de zaten 6 aydır ayrıyız. Benimki de ailesine düşkün cok sorunlar hep ondan cıkıyo umarım anlar yani bu dogum sürecinde de böyle sacma hareketler yaparlarsa artık patlıcam gercekten. Hem ailem kossun herseyime hiç bişeye karısmasınlar oğulları gelince nefes aldırmıyolar sanki üc ayda bir görüşüyolardı normalde cocuk izne gelemiyodu gelmiyolardı bile özleyip. Anlar umarım benim eşim de zamanla sizinki gibi. Herşeyi kendim yaptım bebek hazırlıkları falan gelcek sonra doğum olucak zaten iki hafta bari bana ayırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…