- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
eşinize dediniz mi istemiyorum diye kp mi teklif etti eşiniz mi istediBen de kayınbabamın adını koyacağım ve aşırı sinir oluyorum, hak etmeyen insanların adını vermek ağır geliyor. Onu dokuz ay biz karnımızda taşıyoruz sonuçta. Ondan sonra da tövbe çekiyorum, tek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye.
evet allaha şükür öyle oldu darısı sizlerin başına inşallahCok hizli ilerlemis masallah 1 cm’den 6 cm’e
Ben de kayınbabamın adını koyacağım ve aşırı sinir oluyorum, hak etmeyen insanların adını vermek ağır geliyor. Onu dokuz ay biz karnımızda taşıyoruz sonuçta. Ondan sonra da tövbe çekiyorum, tek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye.
Benim ikisi de dert ya ben de simdiden deliryorum yani. Eşim doğuda görevli yetişirse doguma sadece onunla paylaşmak istiyorum o anları falan zaten hamileliğimi paylaşamadım daha tekmesini hissedemedi adam Ama babası falan hiç salmaz simdi gelince bile bunlar görüşemiyo yazık diyip rahat bırakmazlar yani. Bir iki dışarı cıkalım diyoruz oturun evde çay demledk yok yemek yiyin yok gitmeyin. Benim yanıma oturunca falan yanına çağırıyo yanıma otur diyo babası sarılıyo öpüyo tövbe estf bende deliriyorum tabi küçücük cocuk sanki ya biz görüşemiyoruz aylarca evimizden uzagız evim istanbulda kaldı ben mecbur tek kalamadım Smdi annemlerde kalıyorum doğru düzgün hiç bişeyimle ilgilenmiyorlar oğulları gelince de salmıyolar bi bari doğumda keske anlayış gösterselergidicek cünkü bebeği on gün görüp bu üzüntü yetiyo zaten. Boşver sen takmamaya çalışcaz napalım bi anlayış yok insanlarda ben anlamıyorum ya
Bosver sen kendini yıpratma ağlama anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. İsmi de kimse alınmasın diyip direk eşinle karar verseydiniz keske böyle olunca çok sıkıntı zaten koymamamk gerekiyor benceValla Allah'indan bulsun beni bu halimde boyle uzup aglatan adama diyecek birsey bulamiyorum. Esim de agzini acip tek kelime etmedi ona da cok kizginim. Ondan cekinse yapamazdi zaten. Isimlik kapi susu hersey hazir ama koymayi dusunmuyorum. Ödullendirmek istemiyorum o mendebur adami. Yuzunu dahi gormek istemiyorum ama bizde kaliyorlar ne yazik ki. Salak gbi dogumdan snra gidin dedim. Insallah cekip gider. Karnim burnmda hizmet ettim her aksam cayini onune getrdm. Babama gostermedigim hurmeti gosterdm. Demek ki yapmamak gerekiomus. Gelir ozur diler simdi utanmadan. Ama konusmycm kesnlkle. Kusura bakmayn ya amma dolmusum:)
Hayırlısıyla bu günleri tebessümle hatırlıycaz inşallah aynen hepımızde aynı tedırginlik olmuştur heralde hamile olduğumu öğrendım bebeğim tutunsun istedim dua ettim. Rahım ağzı kısalığından serklaj yapıldı 21.haftada ozaman dedim 28 haftayı görelim inşallah diye.İnşaAllah amin canım... Daha dün gibi 20 li haftalarda olduğum günleri hatırlıyorum da 32 yi görsem yeter bebek kuvözde de olsa yaşasın diyordum. Ama şimdi değişik bir psikolojideyim içeride gününü gelişimini tamamlasın istiyorum, erken doğmasını hiç istemiyorumHastane çantam hala hazır değil evim odam hiçbişeym hazır değil daha. En önemlisi de kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum boyuma posuma bakan korkusuz zanneder ödleğin tekiyim en ufak acıya dayanamayan fazla nazlı Bi tipim doğumdan çok çok korkuyorum çok şimdiden o korkuları yaşıyorum feci tırstım
Hep aynı düşüncelerdeyız o hafta gecsın bu hafta gecsin diye dualarımız artık sona yaklaştık hayırlısıyla zamanında kucağımıza alırız artık yavrularımızıİnşaAllah amin canım... Daha dün gibi 20 li haftalarda olduğum günleri hatırlıyorum da 32 yi görsem yeter bebek kuvözde de olsa yaşasın diyordum. Ama şimdi değişik bir psikolojideyim içeride gününü gelişimini tamamlasın istiyorum, erken doğmasını hiç istemiyorumHastane çantam hala hazır değil evim odam hiçbişeym hazır değil daha. En önemlisi de kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum boyuma posuma bakan korkusuz zanneder ödleğin tekiyim en ufak acıya dayanamayan fazla nazlı Bi tipim doğumdan çok çok korkuyorum çok şimdiden o korkuları yaşıyorum feci tırstım
Yuruyus egzersiz yapiyor musunuz?40+4 oldum hala bir işaret yok
Belki yeni yıl çocuğu olmak istiyordur40+4 oldum hala bir işaret yok
Canım gelenekmiş guya baba ismi koymak. Çok kavga ettim bu konuda, en sonunda pes ettim. Baktım kimse akıllanmıyo, hep benden gidiyo tamam dedim işte. Ama hiç adını söylemek içimden gelmiyor. Oğluşum diye seviyorum.eşinize dediniz mi istemiyorum diye kp mi teklif etti eşiniz mi istedi
tek isim kp dimi baska olmayacak yanına öyle seslenirdin en azındanCanım gelenekmiş guya baba ismi koymak. Çok kavga ettim bu konuda, en sonunda pes ettim. Baktım kimse akıllanmıyo, hep benden gidiyo tamam dedim işte. Ama hiç adını söylemek içimden gelmiyor. Oğluşum diye seviyorum.
Cok sevindim canim , gözün aydin.Kızlar oğlum akşam 8 de doğdu. Hepiniz için dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun. Muhteşem bir duygu. Normal doğumda bebek doğduktan sonra hiçbir şeyiniz kalmıyor. İnşallah meleklerinizi kucağınıza alırsınız tez zamanda sağlıkla mutlulukla
tek isim kp dimi baska olmayacak yanına öyle seslenirdin en azındanevet bazen yıllarcada konussan olmayınca olmuyor napalım gelenek dıye saçma seyleri diretiyorlar asıl gelenekleri yapan var mı acaba işlerine ne gelirse o
[/QUOT yanına isim koyacaksınız koymayın dedi. Tamam koymayalım desem ortam daha da bozulacak. Baktım eşimle de aram bozuluyo razı oldum. Bana göre anne baba ismi koymak çok aşırı saçma
Ayni benimki de oyle canim. Abartisiz her nts de hic hareket etmiyor ama ciktiktan sonra deli gibi hareket ediyorBenimki de hastaneye gidince uyuyor . Nst için gittim gidene kadar sanki karnımı delip çıkacak gibiydi . Doktor muayene ederken başladı uyumaya . Yüzünü de sakliyor iyice. Neyse birseyler ye hareketlensin öyle gir Nst ye dedi. Çikolata yiyorum şu içiyorum yürüyorum tık yok. Neyse bekleyemedim öyle girdim bir iki kipirdadi bari . Sinirlenmistim
Karısı yokmu bu adamin onu çağısın yanına sarılıp öpsün hayret birşey valla çok sinir bozucu bir durum gerçekten ben evleneli 10 yıl oldu ilk 3 sene berbattı eşim çok düşkündü ailesine maddi manevi yiprandik bu yüzden dediğime de inanmazdi sürekli anasının babasının evine giderdik 5 seneden sonra toparlamaya başladı son üç senedir gidelim mi diyo ben gidelim dersek gidiyoruz yada sen git ben istemiyorum diyorum anladı artık neyin ne olduğunu bazen yaptıklarını ve onun yüzünden benim yıprandığım zamnalari hatırlatırım ses edemez inşallah hepinizin eşi benim eşim gibi dönüş yapar ne diyim ben maddi olarak çok zorluk çektim eşimin tarafından diğer türlü bana lafları faln olmadi pek yine de şimdi kv gelse de doğumda üç gün kalsa diye dua ediyorum evde küçük çocuğum var ve okula giden çocuğum da ama bir akşam ancak kalır o da elaleme karşıBenim ikisi de dert ya ben de simdiden deliryorum yani. Eşim doğuda görevli yetişirse doguma sadece onunla paylaşmak istiyorum o anları falan zaten hamileliğimi paylaşamadım daha tekmesini hissedemedi adam Ama babası falan hiç salmaz simdi gelince bile bunlar görüşemiyo yazık diyip rahat bırakmazlar yani. Bir iki dışarı cıkalım diyoruz oturun evde çay demledk yok yemek yiyin yok gitmeyin. Benim yanıma oturunca falan yanına çağırıyo yanıma otur diyo babası sarılıyo öpüyo tövbe estf bende deliriyorum tabi küçücük cocuk sanki ya biz görüşemiyoruz aylarca evimizden uzagız evim istanbulda kaldı ben mecbur tek kalamadım Smdi annemlerde kalıyorum doğru düzgün hiç bişeyimle ilgilenmiyorlar oğulları gelince de salmıyolar bi bari doğumda keske anlayış gösterselergidicek cünkü bebeği on gün görüp bu üzüntü yetiyo zaten. Boşver sen takmamaya çalışcaz napalım bi anlayış yok insanlarda ben anlamıyorum ya
Valla sorma ömrümde böyle sacma sey duymadım görmedim zaten çıldırıyorum biz de 2.5 yıl oldu evleneli de zaten 6 aydır ayrıyız. Benimki de ailesine düşkün cok sorunlar hep ondan cıkıyo umarım anlar yani bu dogum sürecinde de böyle sacma hareketler yaparlarsa artık patlıcam gercekten. Hem ailem kossun herseyime hiç bişeye karısmasınlar oğulları gelince nefes aldırmıyolar sanki üc ayda bir görüşüyolardı normalde cocuk izne gelemiyodu gelmiyolardı bile özleyip. Anlar umarım benim eşim de zamanla sizinki gibi. Herşeyi kendim yaptım bebek hazırlıkları falan gelcek sonra doğum olucak zaten iki hafta bari bana ayırsın.Karısı yokmu bu adamin onu çağısın yanına sarılıp öpsün hayret birşey valla çok sinir bozucu bir durum gerçekten ben evleneli 10 yıl oldu ilk 3 sene berbattı eşim çok düşkündü ailesine maddi manevi yiprandik bu yüzden dediğime de inanmazdi sürekli anasının babasının evine giderdik 5 seneden sonra toparlamaya başladı son üç senedir gidelim mi diyo ben gidelim dersek gidiyoruz yada sen git ben istemiyorum diyorum anladı artık neyin ne olduğunu bazen yaptıklarını ve onun yüzünden benim yıprandığım zamnalari hatırlatırım ses edemez inşallah hepinizin eşi benim eşim gibi dönüş yapar ne diyim ben maddi olarak çok zorluk çektim eşimin tarafından diğer türlü bana lafları faln olmadi pek yine de şimdi kv gelse de doğumda üç gün kalsa diye dua ediyorum evde küçük çocuğum var ve okula giden çocuğum da ama bir akşam ancak kalır o da elaleme karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?