2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklı olduğun yerde lafını esirgeme sonradan ben ne aptalmisim diyorsun benim sesim biraz çıksaydı bu kadar hakkimizi yedirmezdim şimdi çok pişmanım benim eşim bana inanmazdı ne zaman ki kendi görüp farketti o zaman rahata erdim darısı başınıza inşallah eşinin gittiği nyer çok mu kötü yanına gitme şansın yok muydu kocan olmadan koca tarafı çekmek çok kötü birşeydir herhalde

Allah analı babalı büyütsün canimm. bizim de 37 de alincak bebis, kilosu da biraz az dedigin gibi. peki kuvöz olayı oldu mu? mazur gör, tamamen düşünmekten soruyorum iki hafta sonrasini.
Yok canım olmadı çok şükür ama 24 saat öncesinde ciğer geliştirici yapıldı onunda etkisi olmuştur tabi. İnşallah sende sorunsuz kavuşursun

merhaba, tansıyonum bı ıyı bı yuksek ama 2 gundur hep yuksek sabah oglen aksam olcuyorum hep 14-8 çıkıyo lımonsu su ıcırm az dusuo ama 2 saat sonra tekrar çıkıyo doktor boyle olursa takıp et demıstı yarın kontrolm var ama evde yalnızım bı başım zonkluyo aacaba bebege bısey olurmu bu durumda bılenler yardımcı olabılırmı

Çok gitmek istedim ama hastane vs yok köyde bebek için doğum işi için zor misafirhanede kalıyo bi de bakalım toparlarsak ben gitmek istiyorum. Ailemle kalmama laf etmediler Allahtan da tek tesellim o şu an ama ugrasmak istemez yani zaten ilgilenmeye gelince yoklar eşim gelince huzur vermiyolar

Benim de ara ara yükseliyor hatta geçen hafta hastanede yattım alfamet kullanıyorum. Sürekli aynı düzeyde yüksek seyrederse ihmak etme canım

Az önce lavaboda bir iki damla kan geldi başına böyle bişi gelen oldu mu normal midir ki telaş yaptım. Kırmızıydı rengi 38 haftalığım tam

Az önce lavaboda bir iki damla kan geldi başına böyle bişi gelen oldu mu normal midir ki telaş yaptım. Kırmızıydı rengi 38 haftalığım tam
Nişan olabilir bende nisan olmadi tam bilemiyorum. Ama ben olsam doktorumu arardim.
Oglumda kanamam olmustu doktoru aradim gece yatirdi ertesi gun suni sanciyla dogum yaptirdi. Tabi benim riskli gebelikti zaten bikac gun icinde sezaryen planlaniyordu risk almak istemediginden oyle yapti belki.
Ama yine de doktora danisin mutlaka iciniz rahat etsin

Benim ilk.gebeligimde nişan gelmisti ama kan gibi olmuyor o. Pembe renkli sumuksu bir sivi. Bence bi gorunun dr unuza. Benimki dogum icin gün verdi ama
kanama vs olursa hemen geliyosun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…