2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Düzenli sancı gelmeye başladı galiba
Cok da anlamiyorum karnım sanki hep sert ya Pfff

Bebeği zayif diye sıkıntı yapan anneler iki kızım da 2800 doğdu hiç sıkıntı çıkmadı zayıf bebek daha güzel büyüyor gerçekten iki ay önce arkadaşım 2600 doğum yaptı onun bebeği da çok sağlıklı doğdu maşallah başka sorunlar var mı yok mu pek anlamadim ama tek sorun kiloysa stres yapmayin

Mrb kızlar nasılsınız iyiyim isiniz? Uzun zaman oldu siteye girmeyeli, hamileliğim çok kötü geçti, neyseki çok az kaldı. RABBİM Hepimizin yardımcısı olsun
Ay canim benim nerelerdesin cok merak ettim seni. Nasilsin ? Hayirdir ne sorunun vardi ? Ne kadar kaldi senin ?

Çok geçmiş olsun bebiş de sen de çabucak iyileşir kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda

Bende ne sancı ne kasılma ne açılma hiç birşey yokkyine suni sancı ile dogırmak tan korkuyorum

Gözünüz aydın en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Canimm benim cok gecmis , simdi nasil oldu minigimiz ? Sana da güc kuvvet versin Rabbim. Insallah kolay atlatirsiniz . Hemen evinize dönersiniz saglikla
hastanedeyiz birşey diyen yok bu tıkanma ile ilgili ama başka sıkıntı varmış kan takviyesi yaptılar kuzuma sabaha inşallah üfürüm ve tıkanma işini sorcm bızı yatırırken sakaryaya sevk etmek için yatırdılar kardiyoloji görsün diye göndereceklerdi şimsi burdayız hala.

Benim 16 aylık olanda da delik var erken doğmuştu o da sürekli kontrol altında 1. Yıl kapanmadı ama çok küçülmüş inşallah kapanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…