amin Allah razı olsun gerçekten zor bir geceydi zzaten önceki gecede acilde sabahladık 3 gündür toplasan 3 saat uykuyla zombi gibiyim kafamı koyduğum an içim geçiyor..burda da oldu ama evdeki gibi uzun değil kısa süre hemşireyi çağırdım sırtına azıcık pıt pıt düzeliyor sanırım emme refleksi gelişti ama bazen yutmakta zorlanıyor bırıkıyor ağzında büyüdükçe düzelir inşallah
Günaydın kuzular 6 haftalık hamileyim grip oldum ve kaç gündür çekiyoruö baş ağrıma dayanamadım dün parol önermişti doktor içtim evde 500 mg si vardı, parolan mg si önemli mi, korkuyorum şimdi de zararı olur mu diye
Mg si önemli mi peki, 500 mg idi içtiğimGunde 4 parol icebilirsin..
Ay ilac sorusu geldi mi beni bir gulme tutuyor
Ecza deposu gibiyim
Gidnce haber verbugun güçlü hareketini hissetmedim bebegin, kelebk çırpınışları gibi sadece. Allahtan dr a gidicektik bugün, korkuyorum ya
Valla canım benim doğuma da 20 gün falan var. İşlerimi hep kendim hallediyorum. Her gün bi yeri temizliyorum, kimse sormuyo baktım kimseden hayır yok ben kendim yaparım dedim. Doğru diyosun allah kimseye muhtaç etmesin. Tv falan izle canım, sıkılıyorum dedikçe insan daha çok sıkılıyor bi de.Doğum yapalı bugün 16 gün oldu. Hastaneden çıktık bir kaç gün annem gündüzleri geldi. Bir daha da arada bir uğradı. Uzakta değil 20/25 dk yürüme mesafesi var evlerimiz arasında. Eşim vardiyalı çalışıyor. Genelde hep yalnızım. Büyük kızım okulda . Anneme bugün istersen gel beraber kahvaltı yapalım dedim. Ama gelmedi. Çok moralim bozuldu. Sıkıldım evde tek başıma. İnsan yüzü görmek sohbet etmek istiyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin annen bile olsa
Mg si önemli mi peki, 500 mg idi içtiğim
Doğum yapalı bugün 16 gün oldu. Hastaneden çıktık bir kaç gün annem gündüzleri geldi. Bir daha da arada bir uğradı. Uzakta değil 20/25 dk yürüme mesafesi var evlerimiz arasında. Eşim vardiyalı çalışıyor. Genelde hep yalnızım. Büyük kızım okulda . Anneme bugün istersen gel beraber kahvaltı yapalım dedim. Ama gelmedi. Çok moralim bozuldu. Sıkıldım evde tek başıma. İnsan yüzü görmek sohbet etmek istiyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin annen bile olsa
Bütün kadın programlarına abone oldum resmenValla canım benim doğuma da 20 gün falan var. İşlerimi hep kendim hallediyorum. Her gün bi yeri temizliyorum, kimse sormuyo baktım kimseden hayır yok ben kendim yaparım dedim. Doğru diyosun allah kimseye muhtaç etmesin. Tv falan izle canım, sıkılıyorum dedikçe insan daha çok sıkılıyor bi de.
Canım Eskişehir o kadar soğuk ki bebek arabasıyla çıkmam imkansız valla. Hasta ederim diye korkuyorumValla cik disari oturma evde.. ben ciktim. Bugun 20 gunluk olduk. Ama 3 gun once gezmeye ciktik.
Benim yavaş kıza yetişti seninki, sağlıkla doğsun inşallahBugun kontrolum vardi kizlar 3 kilo olmusuz aciklik yok ama rahim agzi asagiya inmis dedi zorlasam 1 parmagim girer dedi diyabet oldugu icin 38 haftayi gecemeyiz dedi yani 1 haftam kaldi adacayi ve ahududu yapragi cayi ic dedi kasilmalari baslatmak icin. Olmazsa once suni sanci denenecekmis yoksa sezeryan olacak.
Doktor halime acidi bugun yuruyemiyorum yatip kalkamıyorum. Sezeryana tamam desem hemen gun verecekti sanırım. Senin açıklığın var mi?Benim yavaş kıza yetişti seninki, sağlıkla doğsun inşallah
Ahududu yaprağı çayı kasılmalar için işe yarıyomuBugun kontrolum vardi kizlar 3 kilo olmusuz aciklik yok ama rahim agzi asagiya inmis dedi zorlasam 1 parmagim girer dedi diyabet oldugu icin 38 haftayi gecemeyiz dedi yani 1 haftam kaldi adacayi ve ahududu yapragi cayi ic dedi kasilmalari baslatmak icin. Olmazsa once suni sanci denenecekmis yoksa sezeryan olacak.
Yariyormus doktor soyledi ama adacayi da ise yarar dedi ahududu yapragini direk bulamadim karışımıni aldimAhududu yaprağı çayı kasılmalar için işe yarıyomu
Bende alıyım o zaman ne kadar içilmesi gerekiyo gündeYariyormus doktor soyledi ama adacayi da ise yarar dedi ahududu yapragini direk bulamadim karışımıni aldim
yok istanbul da yaşamıyorum sonra geçti mi aslında yogun bakım dokt. perşembe muayene etti üfürüm yok dıye de yazmış kitapçığa bılemedım hangısı doğruİstanbuldaysanız Çocuk kardiyologu Prof Aygün Dindara götürmüştük, benim kızıma da bebekken üfürüm var demişlerdi.
Memorial Şişlideydi sanırım hala orda mı bilmiyorum.
1 2 bardak sanırım bir sayi soylemediBende alıyım o zaman ne kadar içilmesi gerekiyo günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?