2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen yan cevirip sirtini pit pitla annesi mecbur hep dikkat edicez. Birazcik daha buyusun bisey kalmiycak. Cabuk topluyolar.

Memeyi tutmuyo diye agliyodum. Simdi memeyi birakmiyo diye agliyorum.

Gunde 4 parol icebilirsin..

Ay ilac sorusu geldi mi beni bir gulme tutuyor
Ecza deposu gibiyim

bugun güçlü hareketini hissetmedim bebegin, kelebk çırpınışları gibi sadece. Allahtan dr a gidicektik bugün, korkuyorum ya
Gidnce haber ver Benim de öyle olmuştu akşam kendine geldi ama doktora dün bahsettim hemen gel hissedemezsen bi dahakine dedi. İhmal etmeyelim artık ben biraz bişey olmazcıydım doktorum da rahat biraz cünkü

Bugun kontrolum vardi kizlar 3 kilo olmusuz aciklik yok ama rahim agzi asagiya inmis dedi zorlasam 1 parmagim girer dedi diyabet oldugu icin 38 haftayi gecemeyiz dedi yani 1 haftam kaldi adacayi ve ahududu yapragi cayi ic dedi kasilmalari baslatmak icin. Olmazsa once suni sanci denenecekmis yoksa sezeryan olacak.

Doğum yapalı bugün 16 gün oldu. Hastaneden çıktık bir kaç gün annem gündüzleri geldi. Bir daha da arada bir uğradı. Uzakta değil 20/25 dk yürüme mesafesi var evlerimiz arasında. Eşim vardiyalı çalışıyor. Genelde hep yalnızım. Büyük kızım okulda . Anneme bugün istersen gel beraber kahvaltı yapalım dedim. Ama gelmedi. Çok moralim bozuldu. Sıkıldım evde tek başıma. İnsan yüzü görmek sohbet etmek istiyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin annen bile olsa

Valla canım benim doğuma da 20 gün falan var. İşlerimi hep kendim hallediyorum. Her gün bi yeri temizliyorum, kimse sormuyo baktım kimseden hayır yok ben kendim yaparım dedim. Doğru diyosun allah kimseye muhtaç etmesin. Tv falan izle canım, sıkılıyorum dedikçe insan daha çok sıkılıyor bi de.

Valla cik disari oturma evde.. ben ciktim. Bugun 20 gunluk olduk. Ama 3 gun once gezmeye ciktik.

Bütün kadın programlarına abone oldum resmen

Benim yavaş kıza yetişti seninki, sağlıkla doğsun inşallah

Ahududu yaprağı çayı kasılmalar için işe yarıyomu

İstanbuldaysanız Çocuk kardiyologu Prof Aygün Dindara götürmüştük, benim kızıma da bebekken üfürüm var demişlerdi.
Memorial Şişlideydi sanırım hala orda mı bilmiyorum.
yok istanbul da yaşamıyorum sonra geçti mi aslında yogun bakım dokt. perşembe muayene etti üfürüm yok dıye de yazmış kitapçığa bılemedım hangısı doğru

Kızlar kontrole gittim bugün geçmeyen ciğerlerim için tekrar antibiyotik tedavisi yazdı öksürüğünü hiç beğenmedim dedi tahliller istedi bebe 3190 gr olmuş . Normal doğması gereken tarih 27 ocak ama bu baskıyla 15 ocak ı zor görürüz doğar erken dedi. Çok çok öksürüyorum bebeciğimin yüzünü yine göremedik 8 buçuk aydır bir insan bebeğini ultrasonda göremez mi yahu ..... çatladım meraktan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…