2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elifakca S semaanisaa K kimsebilmesindiye D difabu teşekkür ederimm cevaplarınız için gittim doktora 1-2cm acılma varmış o yüzden açılmadan kaynaklı gelmiş. Nişan değil ama henüz Sancım da cıktı hafif ama bebek kanala girmemiş daha yılbaşını geçiririz ama haftasonu bekliyorum dedi ben şok tabi.

Bu haftalarda gelişimi yavaşladıktan kaç hafta sonra doğmuştu kızın? Kaç gramdı?
Bizim de son muayenede olması gerektiğinden küçüktü. Sadece göbek değil, baş da. Benim doktorum da pek önemsemiyo.
Benim açımdan da sebep yok sayılır, bi direnç vardı ama normale dönmüştü. Tansiyonum da ilaçla olması gereken seviyelerde ama beslenemiyo.

Biraz endişelendi bu hafta tekrar çağırdı.
Doğursam bile ayağımın üstüne basmam yasak nasıl olacak süreç ondan da endişeliyim.
Bu ara ters gidiyor çoğu şey
Kargo da sağolsun bebek için yaptırdığım magnetleri bulamıyor

Kızımda 32 hafta bir şey demeden haftaya gel dedi 33 de gittik suyum fln iyiydi 34 hafta suyun azalmış almam lazım dedi.
34+3 günlük doğdu Ac 30a uyumlu ama genel olarak 31 e uyumlu olarak doğmuş. 2000 kilo demişlerdi 1980 doğdu.

Anladım sanırım bu durumda suyun azalması tehlikesi de var, şimdi her hafta mı kontrol ediliyo?

Benim bebek 37 de girmişti kanala doktor baya baskı yapıyor bugün yarın doğar dedi 39+1 oldum hâlâ bekliyorum gelen giden yok hayırlısı artık kazasız belasız doğumlarımızı yaparız inşallah

Anladım sanırım bu durumda suyun azalması tehlikesi de var, şimdi her hafta mı kontrol ediliyo?

Onda önce gelişim geriliği başlayıp üstüne suyum azalmıştı
Bunda da aynısı olur diye korkuyor sanırım.
Bu hafta gideceğim, büyük ihtimal haftaya da çağırır doktorun içine kurt düştü
Tabi bu gidişimde suyumda vs bir anormallik çıkıp doğuma almazsa

Bizimde karın çevresi iki hafta geriden geliyor damarlardan biri direnç gösterdiği için.Her hafta kontrole gidiyorum hem perinatoloji ye hem kendi doktoruma ikisi de ayrı ayrı değerlendirip bakıyor.Kilo olarak sınırda ilerliyoruz eğer o sınır altına düşersek gelişimi olumsuz etkilediğini düşünüp alırız bebeği dedi her iki doktorda.zaten bir sıkıntı varsa böyle bir durumda suyu sinyal veriyormuş ilk suyunu azaltmaya başlar dedi.Burada önemli olan kilosu değil Bebekler hep kilolu doğacak diye birşey yok başka organlara da kan akışı yeteri kadar olmama riskini kontrol altına alıyoruz Önemli olan şuan için bu diyorlar.Ben 37 yi doldursam tamam kiloya falan takılmıyorum artık 34+5 olduk bugün ve 2 kiloyduk geçen hafta küçük olacak bizim ki

Kızlar merhaba. Benim kontrol bugündü. Bebis baya önden gidiyor. 3700 gr cikti. Kasilmada cikti nst de. Büyük ihtimal bir hafta icinde dogar dedi. 3 cm acilmam var. Ama igne kullaniyodum kan sulandirici igneyi kullanma dedi. Diger kizimda doguma kadar.kullanmistim. bisey olmaz merak etme dedi doktor. Artik ins olmaz diye dua ediyorum

Bende öyle bir sorun da yok neden gelişmiyor ki benim bünyemden herhalde.

Benim bebek 37 de girmişti kanala doktor baya baskı yapıyor bugün yarın doğar dedi 39+1 oldum hâlâ bekliyorum gelen giden yok hayırlısı artık kazasız belasız doğumlarımızı yaparız inşallah
Aa bakalım nolcak ben de açıklık var diyince şaşırdım bi tabi. Sağ salim doğsunlar da

Bende öyle bir sorun da yok neden gelişmiyor ki benim bünyemden herhalde.
Sıkma canını bi sorun olmasın da yavaş yavaş toparlar. Ben de de direnç var hep geride hatta belki su an 3 hafta geride ama hiç bakmıyorum bile inan sık takip ediliyo bişi olmaz inşallah. Bir arkadaşım da öyle almadı kilo yazın doğum yaptı bi sebep de yoktu 2600dogdu 38. Haftada ama o kadar cabuk toparladı ki yeter ki iyi olsunlar sıkmayın canınızı

Geçen çarşamba ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım duyduklarını duydum haftasonu bekledim durdum gelen giden olmadı, yeni yılı bekliyoruz herhalde biz de

Geçen çarşamba ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım duyduklarını duydum haftasonu bekledim durdum gelen giden olmadı, yeni yılı bekliyoruz herhalde biz de
Aaa ben de bi an beklemiyodum hiç halbuki 38 olduk artık neyi beklemiyosam beklememeye devam edeyim beklenti daha kötü eşimi beklesinesim cuma gelcek yeni yılı beklesinler en azından artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…