2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy benim koca ayaklı erkekim iyileşcek annesi güçlü o sen merak etme

Simdi nasil peki canim tikanma oldu mu acaba hic hastanede ? Insallah sevke filan kalmadan ne sorun varsa cözerler saglikli bir sekilde evinize dönersiniz. Hastanelerde ugrasmak cok zor . Allah yardimciniz olsun .

Oyyy benim koca ayaklı erkekim iyileşcek annesi güçlü o sen merak etme
yaa cok tatlısın ciğer için tekrar röntgen çekilecek doktor ötekini beğenmedi aspirasyon şüpheside var kan takviyesi aldık üfürüm için kardiyolog görcek burda yok başka yerde göstercez artık tıkanmada ise saturasyon düşmediği için normal dikkat edilecek dediler prematüre olduğu için zaten benm kuzumu erken cıkardılar 2 kilo olmamıştı ve bir iki gün biberon denemişler sonra anne yanı kuzum anca alışıyor yutmaya daha aktif emmeye yenı yenı başladı

bugun güçlü hareketini hissetmedim bebegin, kelebk çırpınışları gibi sadece. Allahtan dr a gidicektik bugün, korkuyorum ya

Simdi nasil peki canim tikanma oldu mu acaba hic hastanede ? Insallah sevke filan kalmadan ne sorun varsa cözerler saglikli bir sekilde evinize dönersiniz. Hastanelerde ugrasmak cok zor . Allah yardimciniz olsun .
amin Allah razı olsun gerçekten zor bir geceydi zzaten önceki gecede acilde sabahladık 3 gündür toplasan 3 saat uykuyla zombi gibiyim kafamı koyduğum an içim geçiyor..burda da oldu ama evdeki gibi uzun değil kısa süre hemşireyi çağırdım sırtına azıcık pıt pıt düzeliyor sanırım emme refleksi gelişti ama bazen yutmakta zorlanıyor bırıkıyor ağzında büyüdükçe düzelir inşallah

Maşallah maşallah belki tek sıkıntısı kansızlık bile olabilir ufak bebekler için kansızlık çok önemli.aspirasyon da çoğu bebeğin başına geliyor maalesef sevk etsinler sizi çocuk kardiyoloğu olan bir ile madem

Günaydın benim sezeryan tarihimde 2 ocak olarak netleşti. 1 ocak mı olsa diyordum ya , bir ocak doluymuş otomatik olarak 2 ocak oldu tarih ama akşam üstü olacak.sabah olsaydı daha iyiydi ama anca akşam üstü boşluk bulabildik.bakalım hayırlısı ile gelsin inşallah

Günaydın kuzular 6 haftalık hamileyim grip oldum ve kaç gündür çekiyoruö baş ağrıma dayanamadım dün parol önermişti doktor içtim evde 500 mg si vardı, parolan mg si önemli mi, korkuyorum şimdi de zararı olur mu diye

Benimde 2 ocak saat 11 de

Yok parol zararsiz

Annemi çağıracağım canım ama doğuma 1 hafta kala çağırmak istiyorum. 1 1.5 ay kalacak sonra duruma göre bir çare bulmaya çalışacağız.

hayırlısıyla geçer inşallah göstercm kardiyolog a sevk etmeseler bıle ne olur ne olmaz aslında gecen perşembe yogun bakım doktoru baktı kitapçığında üfürüm sesi yok dıyordu burda var dedı ınsn ne yapacagını bılemıyor en ıyısı ısın uzmanına gorunmek

İstanbuldaysanız Çocuk kardiyologu Prof Aygün Dindara götürmüştük, benim kızıma da bebekken üfürüm var demişlerdi.
Memorial Şişlideydi sanırım hala orda mı bilmiyorum.

Herkes duyamıyor o sesi canım aynen sen götür yine de eko yapıyorlar ekg çekiyorlar ayrıntılı görüyorlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…