- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Oyyy benim koca ayaklı erkekim iyileşcek annesi güçlü o sen merak etmehastanedeyiz birşey diyen yok bu tıkanma ile ilgili ama başka sıkıntı varmış kan takviyesi yaptılar kuzuma sabaha inşallah üfürüm ve tıkanma işini sorcm bızı yatırırken sakaryaya sevk etmek için yatırdılar kardiyoloji görsün diye göndereceklerdi şimsi burdayız hala.
Daha erken ama canim beklemen lazim. Benim ikincide 41+2 de kendi sancim geldi de dogdu. Insallah gelir senin sancin da :)Bende ne sancı ne kasılma ne açılma hiç birşey yokkyine suni sancı ile dogırmak tan korkuyorum
Simdi nasil peki canim tikanma oldu mu acaba hic hastanede ? Insallah sevke filan kalmadan ne sorun varsa cözerler saglikli bir sekilde evinize dönersiniz. Hastanelerde ugrasmak cok zor . Allah yardimciniz olsun .hastanedeyiz birşey diyen yok bu tıkanma ile ilgili ama başka sıkıntı varmış kan takviyesi yaptılar kuzuma sabaha inşallah üfürüm ve tıkanma işini sorcm bızı yatırırken sakaryaya sevk etmek için yatırdılar kardiyoloji görsün diye göndereceklerdi şimsi burdayız hala.
Yok canim ya dönemiyor sanki , hemsire eliyle bakti yeri genis aslinda dönebilir dedi suyuda cok iyi dedi ama dönmüyor. Cok ugrasiyor hareketli ama bakalim insallah kontrolde doktor dönmüs der :)Senin bebeğini döndü mü canım
Rahat bırakın beni diyordurYok canim ya dönemiyor sanki , hemsire eliyle bakti yeri genis aslinda dönebilir dedi suyuda cok iyi dedi ama dönmüyor. Cok ugrasiyor hareketli ama bakalim insallah kontrolde doktor dönmüs der :)
yaa cok tatlısınOyyy benim koca ayaklı erkekim iyileşcek annesi güçlü o sen merak etme
Benim cocuklar anne karninda rahat zaten cikmak istemiyorlarda buda ters olunca bir garip olduRahat bırakın beni diyordur
amin Allah razı olsun gerçekten zor bir geceydi zzaten önceki gecede acilde sabahladık 3 gündür toplasan 3 saat uykuyla zombi gibiyim kafamı koyduğum an içim geçiyor..burda da oldu ama evdeki gibi uzun değil kısa süre hemşireyi çağırdım sırtına azıcık pıt pıt düzeliyor sanırım emme refleksi gelişti ama bazen yutmakta zorlanıyor bırıkıyor ağzında büyüdükçe düzelir inşallahSimdi nasil peki canim tikanma oldu mu acaba hic hastanede ? Insallah sevke filan kalmadan ne sorun varsa cözerler saglikli bir sekilde evinize dönersiniz. Hastanelerde ugrasmak cok zor . Allah yardimciniz olsun .
Maşallah maşallah belki tek sıkıntısı kansızlık bile olabilir ufak bebekler için kansızlık çok önemli.aspirasyon da çoğu bebeğin başına geliyor maalesef sevk etsinler sizi çocuk kardiyoloğu olan bir ile mademyaa cok tatlısınciğer için tekrar röntgen çekilecek doktor ötekini beğenmedi aspirasyon şüpheside var kan takviyesi aldık üfürüm için kardiyolog görcek burda yok başka yerde göstercez artık tıkanmada ise saturasyon düşmediği için normal dikkat edilecek dediler prematüre olduğu için zaten benm kuzumu erken cıkardılar 2 kilo olmamıştı ve bir iki gün biberon denemişler sonra anne yanı kuzum anca alışıyor yutmaya daha aktif emmeye yenı yenı başladı
Dünya da daha rahat yer var mı ki çok haklılarBenim cocuklar anne karninda rahat zaten cikmak istemiyorlarda buda ters olunca bir garip oldu
Benimde 2 ocak saat 11 deGünaydınbenim sezeryan tarihimde 2 ocak olarak netleşti. 1 ocak mı olsa diyordum ya , bir ocak doluymuş otomatik olarak 2 ocak oldu tarih ama akşam üstü olacak.sabah olsaydı daha iyiydi ama anca akşam üstü boşluk bulabildik.bakalım hayırlısı ile gelsin inşallah
Yok parol zararsizGünaydın kuzular 6 haftalık hamileyim grip oldum ve kaç gündür çekiyoruö baş ağrıma dayanamadım dün parol önermişti doktor içtim evde 500 mg si vardı, parolan mg si önemli mi, korkuyorum şimdi de zararı olur mu diye
Mg olarak zararı var mı 500 mg idiYok parol zararsiz
Canim Rabbim şifa versin insallah biran önce agrilarin gecer , bebisin saglicakla dünya ya gelir de kolaylikla bakabilirsin. 150 gr iyi almis sıkma canini benimkide ilk basta iki haftada 450 gr almistim doktor boyle giderse cok kilolu olur dedi haftasi cok ilerdeydi simdi haftada 200 gr ancak almis . Yeterki sagliginda sıkınti olmasin . Arkadaslarin dedigi gibi sıkınti oldugundan degilde genetik olabilir
yardimci olacak kimse yok mu olmasa benim de gözüm yemezdi zor geliyor çok. bi de senin üstüne bacak ağrısı eklenmis şimdi. kimse yoksa da eşinle yavas yavas yapsanız olmaz mi canim. çantan hazir olsun artik tezkere yaklaştı
hayırlısıyla geçer inşallah göstercm kardiyolog a sevk etmeseler bıle ne olur ne olmaz aslında gecen perşembe yogun bakım doktoru baktı kitapçığında üfürüm sesi yok dıyordu burda var dedı ınsn ne yapacagını bılemıyor en ıyısı ısın uzmanına gorunmekMaşallah maşallah belki tek sıkıntısı kansızlık bile olabilir ufak bebekler için kansızlık çok önemli.aspirasyon da çoğu bebeğin başına geliyor maalesef sevk etsinler sizi çocuk kardiyoloğu olan bir ile madem
hayırlısıyla geçer inşallah göstercm kardiyolog a sevk etmeseler bıle ne olur ne olmaz aslında gecen perşembe yogun bakım doktoru baktı kitapçığında üfürüm sesi yok dıyordu burda var dedı ınsn ne yapacagını bılemıyor en ıyısı ısın uzmanına gorunmek
Herkes duyamıyor o sesi canım aynen sen götür yine de eko yapıyorlar ekg çekiyorlar ayrıntılı görüyorlar en azındanhayırlısıyla geçer inşallah göstercm kardiyolog a sevk etmeseler bıle ne olur ne olmaz aslında gecen perşembe yogun bakım doktoru baktı kitapçığında üfürüm sesi yok dıyordu burda var dedı ınsn ne yapacagını bılemıyor en ıyısı ısın uzmanına gorunmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?