2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle bir sorun da yok neden gelişmiyor ki benim bünyemden herhalde.
canim benim de 35+5 de 2533 falan dedi. iki hafta gerilik var eğer bu artarsa hemen alicak bebegi. suyu muyu iyi çok şükür, tek sıkıntı tansiyonum. ilacla 13/9 larda tutabiliyoruz işte. kan akışı da cok iyi dedi. 37 yi bekliyoruz tam bir hafta kaldi. haftaya ya da daha once benim de dogum var muhtemelen ama seninki genetik olabilir hic sorun yoksa

Benim de bacağım dışında bir sorun yok, o da bebeği etkileyecek bir şey değil.
Bakalım ben de cuma günü gideceğim belki bana da doğum diyecek seninle Sat ımız 1 gün farklı zaten:)
Tam her şeyi yıkadım kuruttum bacağımın ağrısı ortaya çıktı. Daha çanta falan da yok ben de ütülemem lazım yıkadıklarımı ama yapamıyorum işte

15 ocakta sezeryan tarıhi verdi doktor bakalım erken gelmezse tansiyonum düşmüyordu bugün alfamet başlattı tansıyondanmı baska sebeplemı bılemıorum benmde bebekde kafa cevresı 3 hafta geri toplamda 2 hafta gerılık var aslında baya geri ama doktor sıkıntı degıl dıyo ınsallah oyledır..bebeğin kalbinde üfürüm olan arkadaslarım benm de ilk kızım dogdugundan beri üfürüm vardı hamıleyken bıle bellıydı çogunlukla 6 ayda kapanıyormus bızımkı kapanmadı 2.5 yasında ama sorun olmuyor sadece çok aşırı efor grektıren seyler yapamayacak insallah sızınkılrr kapanır

Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinde sağlıkla kucağına evine gelsin bir an önce.
Eğer çok ağrın varsa doktoruna muhakkak danış hiç bekleme

Hem gozun aydin hem gecmis olsun.
Tez zamanda kavusun insallah.
Yogun bakim olayi cok zor tahmin etmek zor degil

Canim Rabbim şifa versin insallah biran önce agrilarin gecer , bebisin saglicakla dünya ya gelir de kolaylikla bakabilirsin. 150 gr iyi almis sıkma canini benimkide ilk basta iki haftada 450 gr almistim doktor boyle giderse cok kilolu olur dedi haftasi cok ilerdeydi simdi haftada 200 gr ancak almis . Yeterki sagliginda sıkınti olmasin . Arkadaslarin dedigi gibi sıkınti oldugundan degilde genetik olabilir

Kendi sancilriniz acikliginiz var mi?
Benim de kolestaz var. Kendi dogmazsa cuma ya da cumartesi suni sanci ile dogum yapacagim. Benim de ikinci dogum olacak insallah. İlkinde de kolestaz vardi erken dogm yaptm

Canim gözün aydin insallah bebisin hemen toparlanir annesinin kokusuyla uyur artik sanada cok gecmis olsun . Insallah hemen toparlanabilirsin. Rabbim sifa , güc kuvvet versin

Canimm benim cok gecmis , simdi nasil oldu minigimiz ? Sana da güc kuvvet versin Rabbim. Insallah kolay atlatirsiniz . Hemen evinize dönersiniz saglikla

yardimci olacak kimse yok mu olmasa benim de gözüm yemezdi zor geliyor çok. bi de senin üstüne bacak ağrısı eklenmis şimdi. kimse yoksa da eşinle yavas yavas yapsanız olmaz mi canim. çantan hazir olsun artik tezkere yaklaştı

Insallah gecer canim , cok gecmis olsun. Benim eltim 42 haftalik dogum yapmisti onunda kizinda ayni sorun olmus zamanla kapanmis. Insallah Deniz inkide de en kisa zamanda kapanir . Rabbim sifa versin.

Kendi sancilriniz acikliginiz var mi?
Benim de kolestaz var. Kendi dogmazsa cuma ya da cumartesi suni sanci ile dogum yapacagim. Benim de ikinci dogum olacak insallah. İlkinde de kolestaz vardi erken dogm yaptm
Doktor cokda kotu degil 1 cm civari aciklik var demisti gecen hafta ama sancim yok suni sanci verilcek kizimda da pupp diye bi hastaliktan dogum sonrasi 2 ay kasinmistim bundada 35te kasinti basladi kolestaz oldugu anlasildi ilac basladik degerler dustu ama yinede
alicakmis bebegi

Kasinmak kaderimizmis saglikla gelsinler de biraz erken kavusmak da fena degil aslinda

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah düzelecek annesi hiç üzülme dualarımız sizle

Çok geçmiş olsun canım kapanır inşallah düzelir bir an önce iyileşir

Mesajların çoğunu okuyamadım fakat son bir iki sayfaya ancak bakabildim yoğunlukta çalışıp sayfayıtakip edemiyorum....Bebesine nazar değmiş güzel annelere Allah tan acil şifalar dilerim.. Bol bol okuyalım küvöze giren minik yavrularımız Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…