- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
sen rahat değil misin tek yetişmiyor mu canım benimde aynı yürüme 30 dk otobusle ise 10 dk yuruyup otobuse bincek ama ben istemiyorm eşimde bana hep söyleniyor annen neden gelmiyor yalnız kalıyorsun diye arada bır gelsin gitsin kendine sıkıntı etme bebeğine sarıl oh missDoğum yapalı bugün 16 gün oldu. Hastaneden çıktık bir kaç gün annem gündüzleri geldi. Bir daha da arada bir uğradı. Uzakta değil 20/25 dk yürüme mesafesi var evlerimiz arasında. Eşim vardiyalı çalışıyor. Genelde hep yalnızım. Büyük kızım okulda . Anneme bugün istersen gel beraber kahvaltı yapalım dedim. Ama gelmedi. Çok moralim bozuldu. Sıkıldım evde tek başıma. İnsan yüzü görmek sohbet etmek istiyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin annen bile olsa
yaza gelseydı bende durmazdım kontrole getir götür yapıyoruz ahh diyorm hava guzel olsaydı bebek arabayla park bahce gezerdkValla cik disari oturma evde.. ben ciktim. Bugun 20 gunluk olduk. Ama 3 gun once gezmeye ciktik.
Benim oğlumda doğduğunda aynı sorunla doğdu üfürüm ve kalpte kapakta açıklık vardı doktorumuz 10 kişiden 7 si bu şekilde doğuyor su koridordan beş kişi çevirip baksam hepsinde çıkar korkma demişti 6 ayda bir kontrol vermişti ve zamanla kapandı o açıklık çok şükür artık kontrollerimiz bile bitti hiçbir sorun kalmadı şuan 9 yaşında ve Tofaş sporda basketbol takımında çok şükür gayet sağlıklı canım hiç merak etme zamanla düzeliyor bir süre kontrol altında olacak okadar sonra Allah'ın izniyle bir sorun kalmayacakyaa cok tatlısınciğer için tekrar röntgen çekilecek doktor ötekini beğenmedi aspirasyon şüpheside var kan takviyesi aldık üfürüm için kardiyolog görcek burda yok başka yerde göstercez artık tıkanmada ise saturasyon düşmediği için normal dikkat edilecek dediler prematüre olduğu için zaten benm kuzumu erken cıkardılar 2 kilo olmamıştı ve bir iki gün biberon denemişler sonra anne yanı kuzum anca alışıyor yutmaya daha aktif emmeye yenı yenı başladı
şükür bisey cikmadi. orda hareketlendi, ama yine de eskisi gibi güm güm degil. dr iyi dedi. haftaya cuma dogum var, bebis kilo almiyor istediğimiz gibi, tutup da riske atmanin bi anlami yok diyor. 10 ocak artık belli heyecan doruktaGidnce haber verBenim de öyle olmuştu akşam kendine geldi ama doktora dün bahsettim hemen gel hissedemezsen bi dahakine dedi. İhmal etmeyelim artık ben biraz bişey olmazcıydım doktorum da rahat biraz cünkü
Bende de akıntı arttı . Son ayin ozelligiymis . Eğer kanlı akıntı olursa doğum yakın demekmisMerhaba kızlar benim az bi su gibi akıntı geldi birazda renksiz sümüksü akıntım oldu ama sancı filan yok 35+5 im bugün
Birazda su geldi ama camasırım ıslandıBende de akıntı arttı . Son ayin ozelligiymis . Eğer kanlı akıntı olursa doğum yakın demekmis
Belki yeri daralmıştır ondan azdır iyi olsun daşükür bisey cikmadi. orda hareketlendi, ama yine de eskisi gibi güm güm degil. dr iyi dedi. haftaya cuma dogum var, bebis kilo almiyor istediğimiz gibi, tutup da riske atmanin bi anlami yok diyor. 10 ocak artık belli heyecan dorukta
Ben de de akıntı cok bazen ıslatıyo pijamamı normal suyu su an o yüzden akıntı dedi doktor ama gelmeye devam ederse gidin. Pantolonu iyice ıslatır demişti bir bardagı geçer dedi ama.Birazda su geldi ama camasırım ıslandı
kipirdayinca cok komik hareketler yapiyolar artik ya zaten.Belki yeri daralmıştır ondan azdır iyi olsun daBenim bugun kıpır kıpır dengesiz bu cocuk kıpırdadıkça seviyom ama krize girdim ne kadar olmuş bebiş ne kadar alıyo haftalık. Benim ittir kaktr 3 oldu simdi son üç haftada aldı ama açıklık var diye doktor haftasonuna bekliyoruz dedi ama benim gibi olup bekleyen varmıs cok. Bende bi tuhafım beklemiyo gbiyim desem de tetikteyim hep
Bi haftada kaç gram aldı? Ya sürekli çocukcağıza almıyo diyosun ama kilosu kötü değil ki :)kipirdayinca cok komik hareketler yapiyolar artik ya zaten.bizim su an 2550 pek almiyor, 36+1 olduk. 3 olmasi iyi olmus en azindan kilo veriyolarmis ya dogunca 200-300 gr kadar. senin normal dogum olacak oyleyse
Benim de senin haftanda 2500dü aslında almıyodu pek alır senin bebiş de bu haftalarda 250-300 alıp toparladı. Snin baska bi nedeni var mı 37de almak istemesinin? Şimdilik normal seyrediyor ama bakalım nolcak beklemedeyz simdilikkipirdayinca cok komik hareketler yapiyolar artik ya zaten.bizim su an 2550 pek almiyor, 36+1 olduk. 3 olmasi iyi olmus en azindan kilo veriyolarmis ya dogunca 200-300 gr kadar. senin normal dogum olacak oyleyse
yok kiz onu dr diyor. ondan ben de öyle diyorum. sınırda diyor hep. ve her defasinda tansiyona bagliyor. 3 gun once de ayniydi kilosu surekli takip ettigi için. yoksa iyi aldi 300 gr kadar aldi. ama bu kadin oyle diyor işte kendi cihazindaki grafige bakarak inan ki brn de anlamadimBi haftada kaç gram aldı? Ya sürekli çocukcağıza almıyo diyosun ama kilosu kötü değil ki :)
Ben de aynı durumdayım doktor gayet normal buluyo
var canim tansiyondan dolayi. hep yuksek tansiyonum. gunde 5 kere ilac iciyorum, onlari icmesem dusmeyecek, gebelige bagli hipertansiyon gelismis bendeBenim de senin haftanda 2500dü aslında almıyodu pek alır senin bebiş de bu haftalarda 250-300 alıp toparladı. Snin baska bi nedeni var mı 37de almak istemesinin? Şimdilik normal seyrediyor ama bakalım nolcak beklemedeyz simdilik
Tansiyon olunca riske atmak istemiyodur ama haftan iyi kilosu da iyi bi 300daha alır en az belki daha cok alır doğana kadarvar canim tansiyondan dolayi. hep yuksek tansiyonum. gunde 5 kere ilac iciyorum, onlari icmesem dusmeyecek, gebelige bagli hipertansiyon gelismis bende
Kilosu az olsa da alımı devam ediyo önemli olan o. Sanırım tansiyonun düşürülemediği için erken almak taraftarıdır çünkü hafta ilerledikçe tansiyon sorunu daha da büyüyo.yok kiz onu dr diyor. ondan ben de öyle diyorum. sınırda diyor hep. ve her defasinda tansiyona bagliyor. 3 gun once de ayniydi kilosu surekli takip ettigi için. yoksa iyi aldi 300 gr kadar aldi. ama bu kadin oyle diyor işte kendi cihazindaki grafige bakarak inan ki brn de anlamadim
Geçen hafta 1cm di perşembe randevum var bakalım artmış mıDoktor halime acidi bugun yuruyemiyorum yatip kalkamıyorum. Sezeryana tamam desem hemen gun verecekti sanırım. Senin açıklığın var mi?
Benimde 2 ocak saat 11 de ay cok heyecanlıyımBenimde 2 ocak saat 11 de
Ben evde pilates yapiyorum :) doktor ise yaramis dedi rahim agzi asagiya inmis :)Geçen hafta 1cm di perşembe randevum var bakalım artmış mı
Özellikle yapmadım ben 2019da doğsun diye yarın itibari ile tam gazBen evde pilates yapiyorum :) doktor ise yaramis dedi rahim agzi asagiya inmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?