Kilosu az olsa da alımı devam ediyo önemli olan o. Sanırım tansiyonun düşürülemediği için erken almak taraftarıdır çünkü hafta ilerledikçe tansiyon sorunu daha da büyüyo.
Mesela size bunları limon suyu içerken yazıyorum
evet tansiyondan dolayi oyle diyor. ben de diretmekten vazgectim en dogrusunu siz bilirsiniz dedim artik. tansiyon kesinlikle dediğiniz gibi daha da artiyor. Allah korusun bebegi kaybetmeyelim dedi korktum ben de
Tansiyon olunca riske atmak istemiyodur ama haftan iyi kilosu da iyi bi 300daha alır en az belki daha cok alır doğana kadar bende de direnç var tansiyonum normal 38 olduk ultrasonda 35falan yazıyo ölcerken ama hiç takılmıyo söylemiyo bile bana ben görmesem artışı takip etti de 300e oo cok iyi ne yaptıyssn böyle devam et demişti simdi senin kesin 10ocak mı verdi tarih
canım benim de tansiyondan dolayı 15 ocaka gün verdi ama alfamet içiyorum 4 defa ona ragmen 14 civarında çok düşürmuyor ve bugun 16 oldu ben beynım zonkluyo çok zorlanıyorum senın ilaç içince düşüyor mu 15 ocaka dayanırmıyım blmıorm
canım benim de tansiyondan dolayı 15 ocaka gün verdi ama alfamet içiyorum 4 defa ona ragmen 14 civarında çok düşürmuyor ve bugun 16 oldu ben beynım zonkluyo çok zorlanıyorum senın ilaç içince düşüyor mu 15 ocaka dayanırmıyım blmıorm
ben de 5 tane iciyorum sabah 2, aksam 2, gece 1 şeklinde. yukseldigini beynimin karincalanmasindan anliyorum, bazen hic belirti vermiyor, günde 3 kere ölçüyorum. bir kac kere 17 lere çıktı dr küçüğü onemli dedi. 12 olmasin yeter ki küçüğü 10 dan yukarisi sıkıntı bize dedi. eger dayanamazsan dr a birak canim gercekten, çünkü bizimki Allah korusun bebege bisey olmasin diye ugrasiyor
o bende de oluyor canim suyla karışık akıntı hatta tam da seninle ayni gunumuzde 35+5 lerde başladı gercekten. dr suyu guzel dedi. son haftalara yaklaşık olabiliyor sanirim. amniyon sıvısı degil cok yuksek ihtimalle. şar şar gelmiyo neticede. ne zaman kontrole gidiceksin
Kan sulandirici igne kullanip normal dogum yapacak arkadaşlar doktor ne zaman biraktiracakmis igneyi bilgi verdi mi acaba. Benim 2. Cocugum olacak ama ilki planliydi 1 gün oncesinden birakmistik. Bunda kendi gelsin diye bekliyoruz simdiden birakmami söyledi doktor. Ama icim hic rahat degil
o bende de oluyor canim suyla karışık akıntı hatta tam da seninle ayni gunumuzde 35+5 lerde başladı gercekten. dr suyu guzel dedi. son haftalara yaklaşık olabiliyor sanirim. amniyon sıvısı degil cok yuksek ihtimalle. şar şar gelmiyo neticede. ne zaman kontrole gidiceksin
Kan sulandirici igne kullanip normal dogum yapacak arkadaşlar doktor ne zaman biraktiracakmis igneyi bilgi verdi mi acaba. Benim 2. Cocugum olacak ama ilki planliydi 1 gün oncesinden birakmistik. Bunda kendi gelsin diye bekliyoruz simdiden birakmami söyledi doktor. Ama icim hic rahat degil
sen rahat değil misin tek yetişmiyor mu canım benimde aynı yürüme 30 dk otobusle ise 10 dk yuruyup otobuse bincek ama ben istemiyorm eşimde bana hep söyleniyor annen neden gelmiyor yalnız kalıyorsun diye arada bır gelsin gitsin kendine sıkıntı etme bebeğine sarıl oh miss
Canım rahatım çok şükür ama tüm gün yanlız olunca sıkılıyorum. Konuşacak insan arıyorum ve 10 gündür kapı dışarı çıkmadım alışkın değilim sanırım ondan oldu bunalım
Kızlar iyi geceler yeni yıl hepimize mutluluk huzur bereket sağlık şans ve yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
Az önce hastaneden geldim sancılarım vardı gittik ve nts de çok bi sancım çıkmadı alttan muayne edildim 1 parmak açıklık dendi daha önce yaşıyan varmı tahminen ne zamana olabilir ki doğumum
İstanbul da buz gibi bugünlerde ama 22kedi_1deli
bana mısın demiyor. Maşallah. Beni de cesaretlendirdi, kafeye gidip bi çay kahve içicem, bi sufle yerim. Bebiş de uyusun yanımda. Çok fena gaza geldim.
Kızlar kontrole gittim bugün geçmeyen ciğerlerim için tekrar antibiyotik tedavisi yazdı öksürüğünü hiç beğenmedim dedi tahliller istedi bebe 3190 gr olmuş . Normal doğması gereken tarih 27 ocak ama bu baskıyla 15 ocak ı zor görürüz doğar erken dedi. Çok çok öksürüyorum bebeciğimin yüzünü yine göremedik 8 buçuk aydır bir insan bebeğini ultrasonda göremez mi yahu ..... çatladım meraktan valla
Ben de görememiştim, bi doğdu fare yavrusu tipsiz bir şey. Hemşire diyor ne güzel bir bebek, 1.5 kilo bebek güzel mi olur Allahaşkına! Onlar alışmış 800 gr bebelere, 1.5 kilo onlara tosun gibi geliyor. Detaylı ultrasonda burun kemiğini görmüştüm, burnu patlıcan gibi, elleri ayakları kürek gibiydi. Israrla soruyordum kız olduğuna emin misiniz diye burnu bayağı iyi çıktı, hokka gibi. Burnu saymazsak Bayağı benim minyatürüm gibi bir şey oldu. İnsan seviniyormuş bebek kendine benzeyince
Benim oğlumda doğduğunda aynı sorunla doğdu üfürüm ve kalpte kapakta açıklık vardı doktorumuz 10 kişiden 7 si bu şekilde doğuyor su koridordan beş kişi çevirip baksam hepsinde çıkar korkma demişti 6 ayda bir kontrol vermişti ve zamanla kapandı o açıklık çok şükür artık kontrollerimiz bile bitti hiçbir sorun kalmadı şuan 9 yaşında ve Tofaş sporda basketbol takımında çok şükür gayet sağlıklı canım hiç merak etme zamanla düzeliyor bir süre kontrol altında olacak okadar sonra Allah'ın izniyle bir sorun kalmayacak
Kirmizi pabuc
Maşallah çocuklarınıza. Benim bebişte de aynı sorun var. Kalpteki delik biraz büyükmüş, açık damar hala açık. İnş düzelir. Babası onu sporcu yapmak istiyor bence olmayacak _Ravzaa_
doktor dedi ki genelde çocuklarda oluyor kendiliğinden kapanıyor. Kalp olunca insan endişeleniyormuş. İnş kapanır, sizler de sağlıkla doğurun. Minnaklar ya, insan kıyamıyor.