sağlığımızda birşey yok çok şükür.. teşekkür ederim maddi hasarlar var ama psikolojik olarak çok etkilendim araba kullanma korkusu başladı kazadan beri . Sabah 7.50 de yaptım kazayı ortalık kaplaranlıktı feci soğuktu ve yağmur yağıyordu
sağlığımızda birşey yok çok şükür.. teşekkür ederim maddi hasarlar var ama psikolojik olarak çok etkilendim araba kullanma korkusu başladı kazadan beri . Sabah 7.50 de yaptım kazayı ortalık kaplaranlıktı feci soğuktu ve yağmur yağıyordu
KIZlar sabah sabah okula giderken arabamla trafik kazasına karıştım sağ arka kapıdan vurdular bana ne kadar korktuğumu anlatamam hasar Da var tüm hasar bize düştü yarın izne ayrılıyorum başıma işgeldi gider ayak
Ya kıyamam ağlama akışına bırak kendini üzme şu son zamanlar zaten. Bebek gelince düzelirler ya da biz lohusa kafasıyla herkesi haşlarız görürler günlerni
KIZlar sabah sabah okula giderken arabamla trafik kazasına karıştım sağ arka kapıdan vurdular bana ne kadar korktuğumu anlatamam hasar Da var tüm hasar bize düştü yarın izne ayrılıyorum başıma işgeldi gider ayak
Çok geçmiş olsun. En çok korktuğum şeylerden birisi benim de.
Doğumda olanlara Allah yardim etsin inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız.
Ben de haftalık kontrole gidiyorum. Belim çok ağrıyor beyin cerrahi normal doğum yapamazsın dedi pazartesi gün verecek bize de artık sezaryen için.
Çokt teşekkür ederim kızlar böyle geçmiş olsun napalım unutulup gider inşaAllah olacağı varmış arabanın nazari olsun . Sakın ola hava karanlıkken yağmurluyken arabaya 8 buçuk aylık hamile binmeyin insanın dengesi olmuyor gerçekten çok panik oluyor . Gerçi kazadan 1-2 saat sonra lapa lapa Kar yağdı
Dogum yaptim spinal tek cektigim aci sonda acisiydi 11 de gittim 11 05 te dogdu hersey cok kolay ve guzel oldu basimda agrimiyo keske bu kadar korkmasaymisim kolay gecti bosuna dudaklarim ucuklamis
Çokt teşekkür ederim kızlar böyle geçmiş olsun napalım unutulup gider inşaAllah olacağı varmış arabanın nazari olsun . Sakın ola hava karanlıkken yağmurluyken arabaya 8 buçuk aylık hamile binmeyin insanın dengesi olmuyor gerçekten çok panik oluyor . Gerçi kazadan 1-2 saat sonra lapa lapa Kar yağdı
Dogum yaptim spinal tek cektigim aci sonda acisiydi 11 de gittim 11 05 te dogdu hersey cok kolay ve guzel oldu basimda agrimiyo keske bu kadar korkmasaymisim kolay gecti bosuna dudaklarim ucuklamis
Yatırmadı yanlış düşünmüşüm nst de sancı çıkıyor sürekli ama ben çatı muayenesi yatış faln kabul etmiyordum bugünde sancı falan çıkmadı pazartesiyi bekliyelim dedi
kizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
Yaa doğanın kanunu gibi birşey heralde bu senin annen benim annem olayı belki kayınvaliden olsa bu sefer o sana batacaktı niye böyle oluyor bilmiyorum ama bunu annene hissettirmesi kötü olmuş benimkide annemin ilgisizliğinden söylenir Allah'tan onun annesi de ilgisiz de kapatiyom çenesini
Yatırmadı yanlış düşünmüşüm nst de sancı çıkıyor sürekli ama ben çatı muayenesi yatış faln kabul etmiyordum bugünde sancı falan çıkmadı pazartesiyi bekliyelim dedi