2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim , sen ve bebis iyi ya onemli olan o hic uzulme .. sanki izne ayrilman cok zaman aldi. Bu son zamanlar hic gecmiyor

Geçmiş olsun, bir süre sikolojik olarak sıkıntı çekersiniz; zamanla atlatırsınız

Yaa siz iyi olun da korkmussunuzdur tabi ben de hala kullanıyorum ama artık müsade etmiyolar

Allah beterinden korusun, büyük geçmiş olsun. Mala gelsin, cana gelmesin de.

Kızlar testimi tekrarladım yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 57
Ya kıyamam ağlama akışına bırak kendini üzme şu son zamanlar zaten. Bebek gelince düzelirler ya da biz lohusa kafasıyla herkesi haşlarız görürler günlerni
insallah canim ya cok sagol valla. lohusa gazabindan korksunlar hakikaten

Çok geçmiş olsun. En çok korktuğum şeylerden birisi benim de.
Doğumda olanlara Allah yardim etsin inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız.
Ben de haftalık kontrole gidiyorum. Belim çok ağrıyor beyin cerrahi normal doğum yapamazsın dedi pazartesi gün verecek bize de artık sezaryen için.

Çokt teşekkür ederim kızlar böyle geçmiş olsun napalım unutulup gider inşaAllah olacağı varmış arabanın nazari olsun . Sakın ola hava karanlıkken yağmurluyken arabaya 8 buçuk aylık hamile binmeyin insanın dengesi olmuyor gerçekten çok panik oluyor . Gerçi kazadan 1-2 saat sonra lapa lapa Kar yağdı

Geçmiş olsun canım

Dogum yaptim spinal tek cektigim aci sonda acisiydi 11 de gittim 11 05 te dogdu hersey cok kolay ve guzel oldu basimda agrimiyo keske bu kadar korkmasaymisim kolay gecti bosuna dudaklarim ucuklamis
MaşaAllah cabım ya Allah analı babalı büyütsün valla ağzımın suları aktı güzel doğumuna darısı başımıza olsun vaktiyle

Benimde kemiklerim agriyor cok geceden beri :) seni neden doktor yatirir diye dusunuyorsun ?
Yatırmadı yanlış düşünmüşüm nst de sancı çıkıyor sürekli ama ben çatı muayenesi yatış faln kabul etmiyordum bugünde sancı falan çıkmadı pazartesiyi bekliyelim dedi

Yaa doğanın kanunu gibi birşey heralde bu senin annen benim annem olayı belki kayınvaliden olsa bu sefer o sana batacaktı niye böyle oluyor bilmiyorum ama bunu annene hissettirmesi kötü olmuş benimkide annemin ilgisizliğinden söylenir Allah'tan onun annesi de ilgisiz de kapatiyom çenesini

Bende yarin gidecegim canim kontrole benimkininde dogmaya niyeti yok. 10 aylik olmadan doguramiyorum

Yatırmadı yanlış düşünmüşüm nst de sancı çıkıyor sürekli ama ben çatı muayenesi yatış faln kabul etmiyordum bugünde sancı falan çıkmadı pazartesiyi bekliyelim dedi
Daha dur canim 41.hafta 42. Haftaya kadar yolu var hepimiz saglikli kolay dogum yapariz insallah dogurmayan az kisi kaldi zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…