2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar sevgili anne adayları,hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
Doğum ve yenidoğan fotoğrafçısıyım. Hem hastanede doğum anlarınızı çekebilir hem de stüdyomda yenidoğan çekimlerinizi yapabilirim. Hala karar verememiş olanlar varsa bana yazarak kampanyalı fiyatlarımı ve çekmiş olduğum fotoğrafları görmek için sayfamı inceleyebilirsiniz. Sevgiler ♥

Merhaba Kızlar
Sezeryanı genel anestezi istedim çok korktum nedense şimdi yürütecekler, en zor kısmı işin. Bebişi kuvöze aldılar 1800 gr doğdu. Bi sıkıntısı yok diyorlar ama ben göremedim daha yürüdükten sonra bebeğimi görmeye gideceğim inşallah. Sütüm hemen gelir sanıyordum kızımda çok çabuk gelmişti ama süre dair hiç bi belirti yok
Bizden haberler böyle

Kızlar bi sürprizde benden gece suyum geldı sabah beşta 36 haftada ezeryanls doğurdum
hayırlı olsun ikinizde iyisinizdir inşallah
hayırlı olsun. Bebilin en kısa zamanda yanına gelir inşallah

Kızlar iyi akşamlar. 37+4 deyim. İç çamaşırımda iğne ucu kadar kan gördüm, doğumla ilgili bir belirti olabilir mi?

Benim oglan da geldi cok sukur. Emiyor ama basindan beri hep inliyordu. Sonra emememeye basladi. Bir iki saat kuvoze aldilar. Cok gerek görmeseler de. Duzeldi insallah. Ama surekli uyumak istiyor. Zor uyandiriyorum emzirmek icin.
Maşallah hoşgelmiş sefa getirmiş

Kızlar iyi akşamlar. 37+4 deyim. İç çamaşırımda iğne ucu kadar kan gördüm, doğumla ilgili bir belirti olabilir mi?
Benden de 37+6da geldi cok minik telaş oldum devamı gelicek mi diye ama gelmedi ertesi gün kontrole gittiğimde çatı muaynesi de oldum açılma vardı 2cm açılmadan kaynaklı gelmiştir dedi muayne sonrası da gelebilir hazırlıklı ol normal o cok dedi ama gelmedi de 5gün oldu doğumla ilgili bişey yok ama herkes farklı tabi

Canım aynı sorun bendede vardı annem 1 aydır bizde kaliyo sancılarım oluyo aklı bende kaliyo temizlik falan yapcaktim falan gel bizde kal dedim yanımda ol dedim ilk bı kaç gün sorun yok sonra annesi ziyarete geldi gitti niye annem bizde diye doldurdu sürat 5 karış benle bile konuşmuyordu her dediğime tepkili falan annem kendisinin konuyu açmasını bekledim huyu böyle çünkü konuyu açtı bende kızdım keyfinden burda deil herseyi o yapiyo ben yapamıyorum bebeğin herseyini o aldı yaptığın nankörlük oluyo hadi herşeyi geç karın için katlan ya son aylarım artık yeterince stresliyim dedim ve şükür düzeldi

Bu erkekler de sinir ediyor insanı . Sanki kendileri doğuracak rahatlatlarina pek düskünler. Bizimkinde de var bir alınganlık şu son zamanlarda. Hamiş hamiş neyle ugrasacagimizi sasiriyoruz

Bugün de karnımda durmadı bebiş. Sürekli sertleşiyor karnım. Biranda görünce de korktum canım. Şu an evin halini düşünüyorum ortalığı toplamaya başladım, nolur nolmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Kolaylıkla doğururuz inşallah.

Ben de baya panik olmuştum dolandım evde görünce kaç tur bişi cıkmadı ama takip et akıntını falan yine de sen. Beni de kaygı sardı baya inşallah hepimiz alalım kucağımıza sağlıkla

Şaşırmayacaksınız biliyorum,sanırım ben de doğurucam.
Kontrol için geldim sancı çıktı, açılmam da varmış. Yatış verildi takipteyim,belki sabah sezaryene alınabilirim.
Canım benim hayırlısı olur inşallah sağlıkla güzellikle olsun her şey durumdan haberdar et

Allah doğum yapanlara güç versin doğum yapmış olanlara sağlıkla büyütmek nasip etsinHastanede olan bebişlerimize acil şifalar versinBizimde(en azından ben şuan böyle duygular içerisindeyim)korkularımızı yok etsin,içimizde ki kaygılarımızı def etsin Lütfen Allahım Amin Çok fazla içimde korku oluşmaya başladı ne yapacağım bilemiyorum bir gelsin artık midemden acayip rahatsızım o geçecek,karnımda koca bir miyom var ve acayip ağrılarım oluyor o geçecek diyorum amaaaaa acayip korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…