2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kombine yi jer hastane yapmiyor neden acaba.
Benim dr um spinal onerdi, kabul edersem spinal yapacak. Kombinenin avantajı daha az hissetmek operasyon esnasinda sarsintiyi sanirim,oyle okumustum ama.

Hayirlisiyla evladiniza kavusmaniz dilegiyle.
Kombinenin avantajı sezeryan ameliyatı sonrası epiduralin sırtta kalıp ağrı kesiciye devam edilebilmesi ee neden o zaman sadece epidural yetmiyormu dersen spinal daha çabuk etki ediyor ameliyat öncesi

kizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.

benımkıde aynı ama tersı annem bende kalmadı dıye esım nıye kalmadı hıc ılgılenmedı geldı akşam olmadan gıttı vıdı vıdı yapıyor telefonla bırkac soru sorsa ne cok arıyor karısıyor bılmem ne dengesiz bunlar amaann sorun cıkarmaya yer arıyolar

ya hakikaten insan sinir oluyor orta yerimden catlicam. bizimki kendi dedi annen bizde kalsin diye. kalinca da etmedigini birakmiyor. kadin dogru da dese egri geliyor adama ya. agzinin ortasina bir tane vurcam

hanımlar doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla buyutun şuan doğumda olanların rabbim yardımcısı olsun baya olmuş girmeyeli 10 sayfaya üstten bakabildim 2 2kedi_1deli . gözün aydın gitmiş senınkıler R refikaaydin . benımkıde ıcıyor gaz sancısı oluyor çıkarırsa ne ala cıkarmazsa kusuyor hoopp tekrar emmeye dön bu ara bırde tuvalet sorunumuz var cokzorlanıyor yaa

ya hakikaten insan sinir oluyor orta yerimden catlicam. bizimki kendi dedi annen bizde kalsin diye. kalinca da etmedigini birakmiyor. kadin dogru da dese egri geliyor adama ya. agzinin ortasina bir tane vurcam
işte öyle oluyor kalsa kslınca yaptıkları kalmasa ilgilenmedi dıyebatıyor her halukarda bız sınırlenıp kalıyoruz salla gıtsın eşim annemi ablamın kocasına şikayet etmış düşüünn bu doğum sonrası yardım etme vs konuları ikiside damat kafaya geelyani

Spinali yapmayan her hastane degil arkadaslar yapamayan doktor diyelim. Her doktorun kendini rahat hissetigi bir uygulama var. Biri duz epiduralle rahat bazisi kombine bazisi spinal. Ben saf epidural oldum. Esim yapsa kombine yapardi. Ama o kim ne isterse onu yapar mesela..

Anneler icin sizin anneleriniz yada onlarin ki fark etmez kimin annesiyse o oturup konusmadan kendi duzeninize uymasini soylemeden is cozulmuyor..

Ve dogum yapan ve yapacak olanlar bundan sonraaa uykusuuuzzz her geeeceeeeeee.

Hiç hoş değilmiş , doldurmuş olmak istemem ama annen eşinin bahsettiği şeylerin hepsini yapıyo bile olsa, eşin bi büyüğü hakkında hele ki senin annen hakkında böyle konuşamamalı. Bence izin verme.

Cuma ya da cumartesi doğumum olacak. İnsallah dua ederim ben (unutmazsam)
İnsallah mucizenize kavusursunuz
Aminnnn Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederimAllah bir avazda kurtarsın. Hayırlı kolay dogumlar nasip etsin Mevlam,saglıcakla kavusun miniğinize inşallah cnm

Dua eden herkesden Allah razı olsun kızlar benim dualarımda sizinle. İyi ki varsınız guzel anneler

evet ve guzellikle konuşuyorum ama anlamıyor cok bunalmismis.

Son gunler canim hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallh. Bu gunlerde gececek ama suan sanki gecmiyor :) gece hep sancim vardi ama hic duzenli degil.
Valla geçmiyor hemen heyecanlanıyorum kalp atışlarım tavan bu kadar heyecanlanacagımı düşğnmemiştim açıklık çıkınca panikledim sancı bana da giriyo ama düzensiz öğrendim sonunda sağ salim doğsun bebeler

Amin inşallah Bizim de dualarımız seninle çok güzel olsun herşey sağlıkla inşallah

Amin canım sağolasın. 14 9 falan oldu doğumda en çok. İlaç verdiler sürekli. Doğumdan sonra elhamdülillah şeker de normale dönüyo tansiyon da. Bi fitil verdiler o fitille doğum yaptım. 2740 gram doğdu. Çok şükür iyi şuan. Sarılığı var biraz sanırım onun için kontrole gidicez

Ya yazık annene de üzüldüm o da düzenini bırakıp sizin için gelmiş ama eşin yeni bebek stresini yaşıyo olabilir mi benim gibi ben de su an annemlerle yaşıyorum bahsetmiştim eşim yarın geliyo nasıl dört gözle bekliyorum çünkü inan bana hiç bi zararları yok ama bu yaşadığım stresle hem doğum korkusu hem eşim doğuda olması üst üste geldi simdi annemler batıyo bana her şeyleri umarım geçici bi süreçtir eşinizin yaşadığı da. Eşinle konuş ben de stresliyim bu süreçte bana yardımcı ol bizim için geldi de bakalım belki anlar. Sen de sıkma canını az kaldı kavuşmaya sağ salim gelsin de bebiş

dedigin gibi canim dun konustum mesela, bebegin stresi de başıma vuruyo dedi ben de huyluyum kabul ediyorum ama diyo batiyo bana diyo. kendimi onun yerine koyuyorum aynisini onun annesi yapsa diye biraz hak veriyorum ama her yaptığının dediginin altinda bisey aramasi beni cok yordu, annem benim hassas noktam herkesin oldugu gibi. sinirden agladim sabah kimseye gozukmeden. nasil cozucem bu işi bilmiyorum, bende de lohusa kafasi var şu an tartamiyorum

Ben de yattım doktor 2cm olmuş su da biraz azalmış bebek de çok aşağıda geceyi bekleme madem epidural istiyorsun az tecrübeli birine denk gelme dedi, 1saat önce yapay oksitosini taktılar bekliyorum, Allahım nolur bu sefer kolay olsun, sağlıkla doğsun hastane çok kalabalık tatil dönüşü diye Allah herkesin yardımcısı olsun

Bebekten bakamadım bayanlar herkese çok teşekkürler duyma testi yaptırdık bugun %9 kilo kaybımız olmuştu hastaneden cıkarken sütüm yoktu mama almadı sma mama aldım onu kabul etti şimdi sütüm bol aklınız da olsun mama kaşığıyla verin biberon memeye benzediğinden 1 gece uyutmadı biberon istedi kv 2 gün hastaneye geldi ve kv kp 40 cıkmadan cocuga gelmezmiş görümce de lohusa halimle sıkıntı yarattılar sanki kp yanında emzircem gibi davrandı 40 ı cıksın geliriz hediyemizle dediler ve eşime dedim artık kabul etmiyorum ne evime ne Baska yere ağlama titreme krizine girdim çok üzdüler kv kp yardımcı olanlara özeniyorum herkese sağlıklı doğum ve lohusalık diliyorum

Çok güzel olmuş canım bak normal bile doğurdun bebişin kilosuda iyi normal sayılır hatta. Çabucak toparlanırsınız inşallah.

Ben de şimdi doktorla sonuçları konuşmaya gidicem. Radyolog doppler yaptı ve kan akışı kritik seviyeye gerilemiş dedi 1 hafta ya dayanır ya dayanmazmış. Bakalım kendi doktorum ne diyecek. e-GFR diye bi değer bozulmuş böbrek fonksiyonları ile ilgili sanırım. Bebekte maksimum 2200 en fazla dedi o da. yani kilo da almıyor doğal olarak bu şartlar altında.. Bu hafta bende doğurucam gibi gözüküyor dr ne diyecek merak ediyorum.

Sanci odasina mi aldilar seni esin yaninda mi? Insallah kolaylikla dogum yaparsin haberlerini bekliyorum

Sanci odasina mi aldilar seni esin yaninda mi? Insallah kolaylikla dogum yaparsin haberlerini bekliyorum
Evet yanımda sancı odasındayım, odaya geçsem olur mu dedim doktora hem bugün çok kalabalık hem kontroller açısından uygun değil dedi, burası da iyi ama, süsü püsü doğurunca asarım artık, 2saat geçince tatlı tatlı adet sancısı gibi yeni geldi bakalım kaçta doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…