Kombinenin avantajı sezeryan ameliyatı sonrası epiduralin sırtta kalıp ağrı kesiciye devam edilebilmesi ee neden o zaman sadece epidural yetmiyormu dersen spinal daha çabuk etki ediyor ameliyat öncesiKombine yi jer hastane yapmiyor neden acaba.
Benim dr um spinal onerdi, kabul edersem spinal yapacak. Kombinenin avantajı daha az hissetmek operasyon esnasinda sarsintiyi sanirim,oyle okumustum ama.
Hayirlisiyla evladiniza kavusmaniz dilegiyle.
benımkıde aynı ama tersı annem bende kalmadı dıye esım nıye kalmadı hıc ılgılenmedı geldı akşam olmadan gıttı vıdı vıdı yapıyor telefonla bırkac soru sorsa ne cok arıyor karısıyor bılmem ne dengesiz bunlar amaann sorun cıkarmaya yer arıyolarkizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
ya hakikaten insan sinir oluyor orta yerimden catlicam. bizimki kendi dedi annen bizde kalsin diye. kalinca da etmedigini birakmiyor. kadin dogru da dese egri geliyor adama ya. agzinin ortasina bir tane vurcambenımkıde aynı ama tersı annem bende kalmadı dıye esım nıye kalmadı hıc ılgılenmedı geldı akşam olmadan gıttı vıdı vıdı yapıyor telefonla bırkac soru sorsa ne cok arıyor karısıyor bılmem ne dengesiz bunlar amaann sorun cıkarmaya yer arıyolar
işte öyle oluyor kalsa kslınca yaptıkları kalmasa ilgilenmedi dıyebatıyor her halukarda bız sınırlenıp kalıyoruz salla gıtsın eşim annemi ablamın kocasına şikayet etmış düşüünn bu doğum sonrası yardım etme vs konularıya hakikaten insan sinir oluyor orta yerimden catlicam. bizimki kendi dedi annen bizde kalsin diye. kalinca da etmedigini birakmiyor. kadin dogru da dese egri geliyor adama ya. agzinin ortasina bir tane vurcam
Hiç hoş değilmiş , doldurmuş olmak istemem ama annen eşinin bahsettiği şeylerin hepsini yapıyo bile olsa, eşin bi büyüğü hakkında hele ki senin annen hakkında böyle konuşamamalı. Bence izin verme.ya hakikaten insan sinir oluyor orta yerimden catlicam. bizimki kendi dedi annen bizde kalsin diye. kalinca da etmedigini birakmiyor. kadin dogru da dese egri geliyor adama ya. agzinin ortasina bir tane vurcam
Aminnnn Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederimCuma ya da cumartesi doğumum olacak. İnsallah dua ederim ben (unutmazsam)
İnsallah mucizenize kavusursunuz
evet ve guzellikle konuşuyorum ama anlamıyor cok bunalmismis.Hiç hoş değilmiş , doldurmuş olmak istemem ama annen eşinin bahsettiği şeylerin hepsini yapıyo bile olsa, eşin bi büyüğü hakkında hele ki senin annen hakkında böyle konuşamamalı. Bence izin verme.
Valla geçmiyor hemen heyecanlanıyorum kalp atışlarım tavan bu kadar heyecanlanacagımı düşğnmemiştimSon gunler canim hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallh. Bu gunlerde gececek ama suan sanki gecmiyor :) gece hep sancim vardi ama hic duzenli degil.
Amin inşallahAminnnn Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederim❤❤❤Allah bir avazda kurtarsın. Hayırlı kolay dogumlar nasip etsin Mevlam,saglıcakla kavusun miniğinize inşallah cnm
Dua eden herkesden Allah razı olsun kızlar benim dualarımda sizinle. İyi ki varsınız guzel anneler ❤
Amin canım sağolasın. 14 9 falan oldu doğumda en çok. İlaç verdiler sürekli. Doğumdan sonra elhamdülillah şeker de normale dönüyo tansiyon da. Bi fitil verdiler o fitille doğum yaptım. 2740 gram doğdu. Çok şükür iyi şuan. Sarılığı var biraz sanırım onun için kontrole gidicezÇok şaşırdım Allah cc anneli babalı büyütmek nasip etsin, geçmiş olsun canım normal doğumda tansiyon yükseldi mi nasıl yaptınız ve en önemlisi doğum sonrası normale döndü mü tansiyonun, bebiş nasıl kaç kg çoksordum kusura bakma.
Ya yazık annene de üzüldüm o da düzenini bırakıp sizin için gelmiş ama eşin yeni bebek stresini yaşıyo olabilir mi benim gibi ben de su an annemlerle yaşıyorum bahsetmiştim eşim yarın geliyo nasıl dört gözle bekliyorum çünkü inan bana hiç bi zararları yok ama bu yaşadığım stresle hem doğum korkusu hem eşim doğuda olması üst üste geldi simdi annemler batıyo bana her şeylerikizlar biraz uzun olacak ama bir sey sorucam, sizin esleriniz annenize karsi nasillar? mesela şu an annem mecbur bizde kaliyo haftaya dogum var çünkü esim ise gidiyor tansiyonumdan ötürü her an bir sey olabilir diye. ama annemin yaptigi konustugu her sey ona batiyor. kendisi asker çocuğu, hep kendi bildigi dogru. ben de anacigima cok uzuluyorum bu her seyi yanlis anladigi için, ornegin kadin yatiyor mesela hic diyor istifini bozmuyor ben de yatayim yer var mi diye. aynisini benim annem sana yapsa agzima geleni sayarim diyor. izledigi tv programlarina da takık. aşırı tv ye bagli yasiyor diyor. kendi evinde dogalgaz acmaz burda gavur oturuyor sanki aciyor diyor. her seyi ama her seyi buna batıyor. bu arada eşim bana karşı cok saygilidir. șimdi hep somurtuyor evde. anneme de üzülüyorum, ben yatıyorum o bana bakiyor neticede. sizce hakli olan kim cok bunaldim o kadar bunaldim ki. bi de bunun dogumdan sonrasi var.
dedigin gibi canim dun konustum mesela, bebegin stresi de başıma vuruyo dedi ben de huyluyum kabul ediyorum ama diyo batiyo bana diyo. kendimi onun yerine koyuyorum aynisini onun annesi yapsa diye biraz hak veriyorum ama her yaptığının dediginin altinda bisey aramasi beni cok yordu, annem benim hassas noktam herkesin oldugu gibi. sinirden agladim sabah kimseye gozukmeden. nasil cozucem bu işi bilmiyorum, bende de lohusa kafasi var şu an tartamiyorumYa yazık annene de üzüldüm o da düzenini bırakıp sizin için gelmiş ama eşin yeni bebek stresini yaşıyo olabilir mi benim gibi ben de su an annemlerle yaşıyorum bahsetmiştim eşim yarın geliyo nasıl dört gözle bekliyorum çünkü inan bana hiç bi zararları yok ama bu yaşadığım stresle hem doğum korkusu hem eşim doğuda olması üst üste geldi simdi annemler batıyo bana her şeyleriumarım geçici bi süreçtir eşinizin yaşadığı da. Eşinle konuş ben de stresliyim bu süreçte bana yardımcı ol bizim için geldi de bakalım belki anlar. Sen de sıkma canını az kaldı kavuşmaya sağ salim gelsin de bebiş
Amin canım sağolasın. 14 9 falan oldu doğumda en çok. İlaç verdiler sürekli. Doğumdan sonra elhamdülillah şeker de normale dönüyo tansiyon da. Bi fitil verdiler o fitille doğum yaptım. 2740 gram doğdu. Çok şükür iyi şuan. Sarılığı var biraz sanırım onun için kontrole gidicez
Sanci odasina mi aldilar seni esin yaninda mi? Insallah kolaylikla dogum yaparsin haberlerini bekliyorumBen de yattım doktor 2cm olmuş su da biraz azalmış bebek de çok aşağıda geceyi bekleme madem epidural istiyorsun az tecrübeli birine denk gelme dedi, 1saat önce yapay oksitosini taktılar bekliyorum, Allahım nolur bu sefer kolay olsun, sağlıkla doğsunhastane çok kalabalık tatil dönüşü diye Allah herkesin yardımcısı olsun
Evet yanımda sancı odasındayım, odaya geçsem olur mu dedim doktora hem bugün çok kalabalık hem kontroller açısından uygun değil dedi, burası da iyi ama, süsü püsü doğurunca asarım artık, 2saat geçince tatlı tatlı adet sancısı gibi yeni geldi bakalım kaçta doğarSanci odasina mi aldilar seni esin yaninda mi? Insallah kolaylikla dogum yaparsin haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?