2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alttan muayeneden sonra doktor bana pembe yada koyu renk akıntı gelirse korkma olabilir dedi iki hafta önce çok güncel

Eşinin yaptığı yanlış diye düşünüyorum.Annecağızın sana bakmaya gelmiş keyifi için değil.Benim de şuan evde anne ve babam var bir ara kardeşlerim de geldi gitti ama eşim asla of demedi.Hatta doğum izninde anneme çok yardımcı oldu ev işlerinde.Eşinin huyunu suyunu sen biliyorsun annene hissettirmeden eşin ile konuşup durumdan rahatsız olduğunu ve bir süre idare etmesini isteyebilirsin Allah kolaylık versin.

Al karşına açık açık konuş kadın keyfinden gelmedi o da bana bakıyor de üzüldüğünü söyle yaptıklarının yanlış olduğunu anlar bence

Kızlar bi sürprizde benden gece suyum geldı sabah beşta 36 haftada ezeryanls doğurdum
Gün geçmiyor ki biri doğurmasın Ocakta doğumlar daha da arttı grubun hakkını vermeye başladık Allah bebeklerimize bizlere bağışlasın sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepimize. Doğuran annelerin hepsinin gözü aydın
Sizinki biraz küçük umarım sağlıklıdır her şey yolundadır

B Banu bora Kaizen S kızlar aklım sizde kaldı kendinize gelince bi haber edin nasılsınız, bebişler nasıl?
Doğum yapan herkesi tebrik ederim, Allahım hayırla, sağlıkla, bereketle büyütmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…