2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok heycanlandim bende haftaya bana da propess koyacakmis ilk once hemen epidurali yaptilar mi agriya dayanamazsan mi yapacaklar

Bende sanci geldiginde stres yapiyorum ama bebek ters diye yoksa yani evde bile dogururum diyordum hic korkmuyordum. Simdi bayagi stres yapiyorum. Cok fazla tuvaletim geliyor. Ikinci kizimda sancilarim direk duzenli gelmisti. Simdi 2 gundur dogum sancisi var ama ara ara gelip gidiyor . Duzen yok

Çabuk acilmis canim az kalmis

Doğumda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ne kadar çok bebek doğdu bir süredir okuyor ama yazamıyordum. Bende 38 de çatı muayenesi olacağım kanama vs olacak mı bakalım dedi Dr çünkü plasenta aşağıda hakkımızda hayırlısı

Ya kıyamam ağlama akışına bırak kendini üzme şu son zamanlar zaten. Bebek gelince düzelirler ya da biz lohusa kafasıyla herkesi haşlarız görürler günlerni

Çok geçmiş olsun iyisiniz dimi sizde bişey yok

merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız tebrik ederim :) acaba doğumunuz hangi hastanede ve dr de olmuştu?
şimdiden çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun iyisiniz dimi sizde bişey yok
sağlığımızda birşey yok çok şükür.. teşekkür ederim maddi hasarlar var ama psikolojik olarak çok etkilendim araba kullanma korkusu başladı kazadan beri . Sabah 7.50 de yaptım kazayı ortalık kaplaranlıktı feci soğuktu ve yağmur yağıyordu

Mesajları okuyamadım son 2-3 sayfa hariç. Şuanda Doğumda olan minnoş annelerimize acil şifalar kolay doğumlar olsun inşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…