Evet yanımda sancı odasındayım, odaya geçsem olur mu dedim doktora hem bugün çok kalabalık hem kontroller açısından uygun değil dedi, burası da iyi ama, süsü püsü doğurunca asarım artık, 2saat geçince tatlı tatlı adet sancısı gibi yeni geldi bakalım kaçta doğar
Valla geçmiyor hemen heyecanlanıyorum kalp atışlarım tavan bu kadar heyecanlanacagımı düşğnmemiştim açıklık çıkınca panikledim sancı bana da giriyo ama düzensiz öğrendim sonunda sağ salim doğsun bebeler
Bende sanci geldiginde stres yapiyorum ama bebek ters diye yoksa yani evde bile dogururum diyordum hic korkmuyordum. Simdi bayagi stres yapiyorum. Cok fazla tuvaletim geliyor. Ikinci kizimda sancilarim direk duzenli gelmisti. Simdi 2 gundur dogum sancisi var ama ara ara gelip gidiyor . Duzen yok
Muayene oldum 4_5cm olmuş suyumu patlattı, lağman yapıldı, epidural takıldı bekliyorum, ilk doğumumda 6cm den sonra ağrılarım birden arttığı için istedim epidurali de, bu arada bebek kaka da yapmış biraz suyumu patlatınca çıktı iyi ki bugün gelmişim
Muayene oldum 4_5cm olmuş suyumu patlattı, lağman yapıldı, epidural takıldı bekliyorum, ilk doğumumda 6cm den sonra ağrılarım birden arttığı için istedim epidurali de, bu arada bebek kaka da yapmış biraz suyumu patlatınca çıktı iyi ki bugün gelmişim
Doğumda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ne kadar çok bebek doğdu bir süredir okuyor ama yazamıyordum. Bende 38 de çatı muayenesi olacağım kanama vs olacak mı bakalım dedi Dr çünkü plasenta aşağıda hakkımızda hayırlısı
dedigin gibi canim dun konustum mesela, bebegin stresi de başıma vuruyo dedi ben de huyluyum kabul ediyorum ama diyo batiyo bana diyo. kendimi onun yerine koyuyorum aynisini onun annesi yapsa diye biraz hak veriyorum ama her yaptığının dediginin altinda bisey aramasi beni cok yordu, annem benim hassas noktam herkesin oldugu gibi. sinirden agladim sabah kimseye gozukmeden. nasil cozucem bu işi bilmiyorum, bende de lohusa kafasi var şu an tartamiyorum
Ya kıyamam ağlama akışına bırak kendini üzme şu son zamanlar zaten. Bebek gelince düzelirler ya da biz lohusa kafasıyla herkesi haşlarız görürler günlerni
KIZlar sabah sabah okula giderken arabamla trafik kazasına karıştım sağ arka kapıdan vurdular bana ne kadar korktuğumu anlatamam hasar Da var tüm hasar bize düştü yarın izne ayrılıyorum başıma işgeldi gider ayak
KIZlar sabah sabah okula giderken arabamla trafik kazasına karıştım sağ arka kapıdan vurdular bana ne kadar korktuğumu anlatamam hasar Da var tüm hasar bize düştü yarın izne ayrılıyorum başıma işgeldi gider ayak
Bebekten bakamadım bayanlar herkese çok teşekkürler duyma testi yaptırdık bugun %9 kilo kaybımız olmuştu hastaneden cıkarken sütüm yoktu mama almadı sma mama aldım onu kabul etti şimdi sütüm bol aklınız da olsun mama kaşığıyla verin biberon memeye benzediğinden 1 gece uyutmadı biberon istedi kv 2 gün hastaneye geldi ve kv kp 40 cıkmadan cocuga gelmezmiş görümce de lohusa halimle sıkıntı yarattılar sanki kp yanında emzircem gibi davrandı 40 ı cıksın geliriz hediyemizle dediler ve eşime dedim artık kabul etmiyorum ne evime ne Baska yere ağlama titreme krizine girdim çok üzdüler kv kp yardımcı olanlara özeniyorum herkese sağlıklı doğum ve lohusalık diliyorum
Dogumda olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun. Sag salim alin kucaginiza ins. Bende dogurmak icin ev isi yapiyorum. Bakalim ne zman gelecek bebis. 3 cm aciklik vardi p.tesi. heyecanliyim
sağlığımızda birşey yok çok şükür.. teşekkür ederim maddi hasarlar var ama psikolojik olarak çok etkilendim araba kullanma korkusu başladı kazadan beri . Sabah 7.50 de yaptım kazayı ortalık kaplaranlıktı feci soğuktu ve yağmur yağıyordu
Mesajları okuyamadım son 2-3 sayfa hariç. Şuanda Doğumda olan minnoş annelerimize acil şifalar kolay doğumlar olsun inşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleri