2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebişinizBenim de ikinci sezeryanım olacak.Sonrasında 8 saat yoğun bakımda tutuluyormuş anne, öyle mi oldu sizin de

Amin çok teşekkürler.yok ben direk odaya geldim.yoğun bakıma almadılar

Ben sezeryan olacağım vajinusmus tedavisi oldum 4,5 yıl zor günlerdi alttan bakmak bile tetikleyebilir tekrar demişti doktor.evde ki karışıklıkta kötü olmuş bizde de benzer durumlar oluyor uzun bir zamandır.Sanırım bir başladı mı herşey üst üste geliyor ev karma karışık hergün bişey bozuluyor onu hallettik hazırız diyoruz ertesi gün başka bişey hiç olmadık şeyler çıkıyor bu kargaşada ilk inşaata girdik bitti dedik camlar da sorun oldu hallettik oldu dedik çamaşır makinamızında bağlı olduğu giderimiz tıkanmış iki katlı evimiz alt kat kalkmış gidiyor çamaşırhane oldu banyo batmış kapısını açmıyorum moralim bozuluyor.Bugünde elektrik süpürgemiz kendi kendine kapandı sıra ona geldi demek eksik kalsa şaşırırdım yani anlayacağın yalnız değilsin arkadaşım sınanıyoruz dur bakalım her şeyde bir hayır var diyorum artık ne diyim

sen kirada mısın benim gibi? Biz kafamıza göre kombici bile çağıramıyoruz ev sahibi kendi kazıkçı kombicisini göndermesini bekliyoruz evde her seferinde... bak bugün 6 gün oldu bozulalı adamın keyfi dün geldi de kombicisini yolladı.ya benim psikolojim bozuldu ev sahibi ahlaksız biri. Kombiyi değiştirmemek için elindeki kombiyi tamir ettirmek için nerdeyse yeni kombi parası harcıyor salak. artık evin her yeri buz gibi Bi oturma oda da klima var orayı açıyorum full ısıtıyorum. diğer yerler kutuplardan hallice. Sıcak su da yok mutfağa uğrayasım gelmiyo bugün saat 13 te kombici gelcek. Kombi F5 hatası veriyo. Duş almam gerek , eşim annemlerde al dedi, kaynanamı aradım bugün size gelcem duş alcm ddim bana kadının verdiği cevaba bak ,” ben babanla konuştum bugün zaten tamirci gelcek kombiyi yapçak” diyo al babana vereyim sen onla konuş anlatsın sana dedi tlfu verdi adama , dedim baba sana diyecek Bi şeyim yok anneme verme tlfu demiştim verdi dedim bugün gelceğimizi haber vermek için aradım dedim 5-6 gündür kombi bozuk, gelkızım dedi adam sağolsun, kaynanam üçkağıtı beni sinirdençıldırttı yemin ederim Bi de böyle bişeyden anlamayan masum ayaklarına yatıyor ya en çok ona sinir oluyorum, sabah eşim söyledi kart arızası varmış kombide , kart yarın kendi tamircisine verilcekmiş bu kombi tamiri işi uzayacakmış yani daha. Kadın tenezzül edip gel al demediği için çok sinir oldum, orda duş almamaya karar verdim . bana kalsa onun evinde değil duş almak evine adım bile atmam. Ağzına açıp gel kızım bizim kombi çalışıyo rahat rahat duşunu al bile demedi. Kimse kusura bakmasın Bu kadar cimrilik pintilik zararlı , beş vakit namaz kılıp sabah akşam okuyup üfleyip, insanları aptal yerine koyan dindar geçinenlere, insanlara zor zamanlarında yardım etmeyenlere sinir oluyorum. Kendisi aynı durumda olsa ben buyrun gelin derdim. Hesap yapmazdım. Kombicinin bugün geleceğini söyleyip sessiz kalmazdım. Hem sana ne ki gelecekse ? Nerden bugün tamir olacağı yargısına vardın?. Buyrun gelin dememek için kp ye verdi Telefonu. Al baban sana kombicinin geleceğini anlatsın diyor yarım akıllı tlfu tuttu verdi kp ye bir insan ancak bu kadar çirkef olabilir ben kombicinin bugün geleceğini bilmiyo muyum sanki!!! Evinde duş almamam için kılı kırk yardı. Çok gücüme gitti yeminle. Paramla rezilim her zamanki gibi

senin ilk bebeğin mi canım? Vajinismus tedavisi nasıl yaptılar? Benim arkadaşta da var o da çekiyo çok. Çok şükür ki sağlığına kavuşmuşsun, 4 buçuk yıl sana nasıl zor olmuştur. Bebeğin normal yolla oldu di mi?
E alttan muayene etmeyiversin çatı muayenesi ne zaman yapçak sana? Bana da yapmadılar daha.Evet burdaki arkadaşlar da biliyor Benin çektiklerimi dolapçı aylarca dolabımızı getirmedi bebeğin eşyaları odası ortada süründü durdu. E yetmezmiş gibi trafik kazası oldu arabama düttürük Bi arabası olan adam arka yandan çarptı adam garibandı tüm masrafları biz karşıladık suçsuz olduğumuz halde.... o da yetmedi kombi. Bozuktu yaptırdık 1200 verdik tekrar 1 -2 hafta sonra bozuldu kalorifer sıcak su hiçbiri yok evde. E Doğuma da ne kaldı 37+2 yim. Ya gerçekten böyleağır gelmeye başladı bana. Ev sahibi kombi ücretini ödememek için o da bu seferki tamiri bize yıktı. Yani başımızda hep Bi bela. Nereye kadar böyle gidecek nazar mı değdi acaba herşey üst üste , kış mevsini en sevdiğim mevsimdi ev sahibi kombici ve kombi şeytan üçgeni sevdiğim mevsimi değiştirdiler üçü Bi arada hayatımıza mıçtılar . Güzel şeyler düşünmeyi hayatı yaşamayı olumlu olmayı severim, resmen soyutlandım bu özelliklerimden son 3 aydır. En zor günlerim . Sanki tüm evren bana muhalefet partisi kurmuşlar

Gripten kaçarken grip oldum . Gece hoc uyuyamadim. Boğazım ağrıyor ateşim var eklemlerim ağrıyor. Misafir gelecekti gelmeyin dedim artık . Niye böyle oldum ki ne yapsam geçer acaba
çok geçmiş olsun galiba ben akciğer enfeksiyonu ve gribe yakalanalı 18 gün oldu 2 defa antibiyotik tedavisi gördüm hala iyileşmedim öksürük balgama devam.Allah yardımcın olsun bol bol sıcak ıhlamur iç . Ciğerlerine inmez inşaAllah ciğerler öyle zor iyileşiyo ki. İnşaAllah sana yardımcı olacak Bi yakının vardır yanında. kız kardeşim yanımda olmasa ben napardım çünkü çok ağır geçirdim 38 derece ateş, 60 saniyede 1 çılgınlar gibi öksürük ve balgam ,çok kere nefes alamama tıkanma , 2-3 günde 1 acildeydim bu süreçte her gün parol yaptılar kollarım hala mosmor . Senin çok hafif geçirmeni temenni ediyorum.

Benim kira degil ama kombiyi degistiricek para yok valla :) bide bu kombi cok iyi abla degistirmeyin bunu bunun ayarinda kombiler 6binden basliyor... diyor servis. Istersen kombide satarim ama bence degistirme dedi adam napiyim.. ya servisi cagirmana niye karisiyor ki ev sahibi. Haberi olmasina gerek yok ki. Bu arada allahtan tamir masraflarini karsiliyor ev sahibin

1200 tl yi karşıladı üstünü karşılamam diyo gelen 500-600 den ağzını açıyor tanıdık kombiciyi çağırdık bakıyolar şimdi yol geçen Hanı bizim ev. Geçen 2 ay 6-7 kere dolapçı geldi. Bu ay da kombicilere yol göründü.aşırı stresten burnumu yoldum yara yaptım

Canim senin kombi nasil bilmiyorum ama ben petekler isinmadiginda petekten su bosaltip kombiden su veriyordum. Bayagi kova kova su degistirdigim oluyordu ama bayagi etkisi oluyor . Cok sicak oluyor.

İlginçmiş, çok mu titiz biri, evde banyo yapılmasından rahatsız mı olur

Ne guzel cok cekmemissin canim suni sancidan dolayi o kadar canin yanmistir. Diger bayanlarin kendi sancisi vardir. Bak ne guzel simdi unuttun , cok buyuk bir sureci arkanda biraktin. Artik darisi basimiza

Canim ev sahibinin ödemesi gerekmez mi kombinin masraflarini? Benim ilk evlendigimde sorun olmustu hemde yeni dogum yaptigim zamandi biz cagirdik yaptirdik kombiyi ev sahibi ödedi parasini. Cunku eve ait birsey. Senin kv de biraz degisik benimkide bir kurus harcamaz. Ama sagolsun geldi bir kacgun durdu sancim var diye . Simdi bebek döndü diye gittiler. Sanci baslayinca geliriz dediler. Cocuklara bakip yemek yapmasi bile buyuk iyilik benim icin. Senin suan ilk cocuk olmasi guzel. Dusunsene bu kadar tersligin icinde baska bir cocuk daha

Bazi drlari anlamiyorumm kendileri dahil milyarlarca cocuk bu tarz seylerle buyudu. Asiri abartiyorlar cok gereksiz geliyor. Bazen insanlarin hevesini kursaginda birakiyorlar. Ben giydiririm o kadar dusunmus ormus mesela kv birsuru sey battaniye fln.
Ben hak veriyorum doktora bazı çocukların alerjisi olabiliyor . Benim oğlumun da alnında kabarcıklar çıktı sebep bu örgü yelekler olabilirmiş . Genelleme yapmak doğru değil . Siz giydirin tabi sizin bebeğinize dokunmayabilir .

sana katılıyorum hep demişimdir bu hasta halimle Bi de ikinci bebeğe hamiş olsaydım herhalde sabrımkalmazdı Bi de onca terslik arasında gerçi ikinci bebem olsaydı muhakkak izne erken ayrılırdım hiç işe gitmeye uğraşmazdım . Ev sahibi ödedi tabi ilk 1200 tl ödedi. İki üç hafta önce . Bi kere daha sorun çıkınca adam daha fazla karşılayamam ben dedi çekildi kenara ... kendi gönderdiği kombici onu kazıkladı senin anlayacağın. Bugünkü bizim tanıdık kombici bana söyleseydiniz en fazla 800 tl ye hallederdim işinizi diyor .

Tabi ki de milyonda bir ihtimal olabilir. Cocugun herseye alerjisi olabilir gunese bile alerjisi olabilir bilinmez. Bu kucuk ihtimalleri cok buyuk ihtimaller gibi yasayip cok pimpirige gerek yok. O yuzden bazi doktorlari anlamak cok guc. Insanlar panik atak oluyor sayelerinde.

Mecbur karsilamasi lazim sonucta sizin bozdugunuz birsey degil. Hemde kendi duzgun tamirci bulamamis. Hamile hamile insana daha zor geliyor boyle seylerle ugrasmak. izne erkende ayrilsan cocuklarin işi bitmiyor ki. Simdi kalkacak halim yok kucuk kizima corba yapmam lazim ama bir adim atacak halim yok. Evin isleride var , mecbur hepsini yapiyorsun yada mecbur yatip evdeki isleri dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…