2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün 35+5 oldum her salı haftam doluyor ama yüreğim hop ediyor inanır mısın çalışırken 6.ayda ben top oynuyordum çocuklarla her şey çok iyidi hamile olduğumu anlamıyordu çocuklar ta ki miyom oluşup büyüyene kadar sonra bende oturmak zorunda kaldım verdim topu çocuklara oturdum mecbur o da bir yere kadar gitti tabi sancılarım başlayınca.Önceden diyordum olsun bitsin bu sancı çekilir mi doğumun iki gün bilemedin üç gün sürer ağrısı ama şimdi öyle korkuyorum ki kızlar hastaneye gidiyorum yazıyorlar ya kafama kaynar su dökülüyor

Kendini güçsüz hissetmen için bir sebep yok.İyi anne olmak doğumun acısını iliklerine kadar hissederek olmaz.Senin psikolojin önemli yapamayacağına inanmadığın bir şeye sırf bu psikoloji ile onay verirsen o zaman hem bebeğine hem kendine zararın olur.İyi anne bebeği için en doğru kararı vermek demek bu durumda ki kendini de düşünmelisin sen iyi olacaksın ki bebeğinde olsun

Benim doktor uzerinde orgu battaniye gorup kesinlikle yün orgu seyler kullanma dedi. Butun yelekleri hirkalari yolladim
Bazi drlari anlamiyorumm kendileri dahil milyarlarca cocuk bu tarz seylerle buyudu. Asiri abartiyorlar cok gereksiz geliyor. Bazen insanlarin hevesini kursaginda birakiyorlar. Ben giydiririm o kadar dusunmus ormus mesela kv birsuru sey battaniye fln.

Bazi drlari anlamiyorumm kendileri dahil milyarlarca cocuk bu tarz seylerle buyudu. Asiri abartiyorlar cok gereksiz geliyor. Bazen insanlarin hevesini kursaginda birakiyorlar. Ben giydiririm o kadar dusunmus ormus mesela kv birsuru sey battaniye fln.

Ben de ördüm iplerini de %100 pamuk, bambu olanlardan aldim gayet de saglikli oldugunu düşünüyorum.
İcinde bebek hayallenerek sevgiyle örülen bi yelek, battaniye daha sicak tutar eminim; esyanin ruhu vardır

veeee ben de dogum yaptim. bahsettigim sancilar yalanci degil gerçekmiş dr kontrolüne giderken de nişanım geldi 36+5 de sezeryanla dogum yaptik. kilomiz 2260 gr, boyumuz 44 cm teyzeleri.

Hadi gözünüz aydın kızlar Sağlıkla büyüsünler inşallah
Güzel uykuları, bol bol sütleriniz olsunn

ben de aşırı korkuyorum bebeğimiz için değer acı çekmeye biz normal Doğum hedefliyoruz dr ile epiduralli olanından . Ben yine de hayırlısı neyse onu ver Allahım diyorum direnmeden. Ben de her cumartesi yeni haftaya giriyorum bugün 37+2 oldum, canım bu aralar çok sıkkın 5 gün oldu kombi bozuldu , çağırıyoruz adam daha yeni tenezzül edip de geldi dün, bebek gelecek kombici 2 -3 hafta önce 1200 TL mizi alıp tamir ettim dedi edemedi şimdi tekrar bozuldu dün geldi 600 tl daha istedi üstüne. Kiracıyız da ev sahibi10 yıllık eski kombiyi değiştirmemek için popısunu yırtıyor.Gerçekten parasında değilim sen madem tamir edemedin neden TEKrar para istiyorsun ocak ayında bizi kombisiz bırakan insanlara beddua etmeyeyim de ben ne yapayım en iyisi Allah a havale edeyim! Türkiye de dolandırıcı çokkk!!! Bebeğim gelecek evde sıcak su yok!!!!banyo yapamıyoruz kalorifer açamıyoruz adam cebine utanmadan parayıattı gitti. Böyle dolandırıcılara Allah yedirmesin. Hamileliğimineson dönemleri daha üzücü ve stresli geçemezdi binbir tane dert başımızda, resmen temel yaşam ihtiyaçlarımızla sınandık.

TOOLAMDA kaç saat acı sancıçektin kaçıncı bebeğindi cnm. Kaç saatte doğdu

Günaydın bende 2 ocakta doğum yaptım. İkinci sezeryanım ama bu daha güzel geçti.sarılık değeri 6.9 çıktı taburcu olurken dün.inşallah yükselmez. Birde sezeryan olan arkadaşlar tam olarak kaç gün sonra normale döndünüz? Yani şükür iyiyim ama hala öksürmekten çekinşyorum mesela

Gripten kaçarken grip oldum . Gece hoc uyuyamadim. Boğazım ağrıyor ateşim var eklemlerim ağrıyor. Misafir gelecekti gelmeyin dedim artık . Niye böyle oldum ki ne yapsam geçer acaba

Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün

Aşi yaptirmamak bir cocuga yapilabilecek en buyuk kotuluktur. Mutlaka yaptirmalisiniz. Aşi karsiti insanlara inanamiyorum. Hele buna dini alet edenlere hic mi hic inanamiyorum. Gunumuzde tedavisi bulunmus asi ile gececek hastaliklari tekrar hortlattilar. Tamam asili cocukda hasta olur ama basit bi ilacla yada antibiotikle gecmesi var bide mazallah asisiz olup olume kadar goturmesi var.

Aşi sart

Arkadaslar netflixte bill gates in 3. Dunya ulkelerin yaptigi yardimlari anlatan bir program var bill gatesin beyni diye tabi ingilizce adiyla :) bi bulun izleyin bir bölumunde bu aşi icin yaptigi yardimlari anlatmis.

julietin aç kaldığını sanmıyorum. Obur olduğundan memede süt bırakmıyor olabilir.örgü neden istemedi acaba doktor? Örgü battaniye örtüyorum genelde. Örtmesem mi?

Ya sanirim alerjiyi tetiklemesin diye. Malum orgunun uzerinde ev akarlarinin tozlarin kalmasi ve uremesi daha kolay. Yun oldugu icin. Tuylu hali mantigi

Kombi sorunum benimde vardi ya aynen 10 yillik kombi. Servisi cagirdim bi 700 aldi 2 hafta sonra tekrar bozuldu aradim iki arizanin bir biriyle alakasi yok deyip bi 400 daha aldi. En azindan degistirdikleri parca servisten oldugu icin garantili. Sonrada petekler isinmiyor diye onlara bakim yaptirdim hala tam isinmiyolar sinir oluyorum

Orgu seyler icin ip koton bambu falan gibiyse tuyle degilse bende kullanicam tabiki hatta kendim bi tane koton tuysuz ipten bi battaniye oruyodum yarim kaldi bitiricem. Tuyle olmadigi surece bencede sorun yok. Benim kv nin kiler uzun tuyluydu ben bu yasta giysem kasintidan ölurum :) ayrica mesela bence pelusda ayni mantik oda cok toz tutan bisey.
Benim o tarz seyleri orgu ve pelus gibi seyleri yani giyme surem 1 gun malesef sonra mecbur yikiyorum cunku kasinmaya basliyorum. Benim ciddi bir alerjim var insallah juliette olmaz.

Kızlar size doğum hikayemddn bahsediyim hazır bebek uyuyorken
Doğumuma bir hafta kala plasenta olgunlaşmış tansiyon inip biniyor ve artık bu bebeğe zarar verir dediler. Suni sancıyı kabul ettim. Saat 12 gibi suni sancı verildi vajinadan jel şeklinde. Devlet hastanesinde doğum yaptım. Öyle tercihe göre uyuşturmalı felan yapmıyorlar. İlk sancı verildiğinde yürüyemiyordum hemenn doğurucam sandım ama o işler öyle çabuk değilmiş. Daha sonra sancılar hafifledi hatta uyudum bile dün geceden çok uykusuzdum. Saat 6 gibi ciddi sancılar başladı ve gittikçe arttı. Doktor geldi 4 cm açıklık dedi 6 cm olsun doğumhaneye çıkarırız dedi. Suni sancı diye mi bilmiyorum ama ağrılarım şiddetliydi. Durduğum yerde duramıyorum nst de bebeğin kalp atışlarını kıvranmalarım yüzünden çok dinleyemediler bile o ara doktor gelsin dedim hala bekliyorlar ya dedim duramıyorum neyi beklicem doktor geldi açılmam 8 cm olmuş doğumhaneye aldılar doğumhanede kadınlar hafif hafif sancı çekiyordu nasıl o sancılar la o kadar açılışlar doğumhaneye alınmışlar bilmiyorum çünkü durum ben de çok farklıydı. Nst de bebeğin kalp atışlarını burda da dinlemeye başladılar ama artık istemsiz ıkınmalar başlamıştı serum felan bağlıyorlar beni orda tutmaya niyetleri vardı hala. Dedim ben doğuruyorum siz neyin peşindesiniz onlar bu kadar çabuk olmasını beklemiyorlardı. Doğumda 20 dakka kaldım 20 dakikada 5 10 ıkınmayla kızımı kucağıma verdiler kızımı görünce hıçkırarak ağlamaya başladım doğumhaneyi inletrek ona bakıp bakıp ağladım nefes alıyor mu diye bile bakmaya çalıştım o ağrılara rağmen. Dikiş felan da atıldı ama öyle çok değil dikişli canlı canlı attılar manyakça gerçekten ama o kadar zordu ki ondan önceki süreç o dikişler bana o kadar zor gelmedi ben bebeğimi doğurmuşum bu bana koymaz dedim ve nitekim öyle oldu. Zordu arkadaşlar ama imkansız değil biz güçlüyüz anneyi ve kadınız şu an kendimi atomu parçalayabilcek güçte hissediyorum. Kızıma bakıp ağlayasım geliyor öyle bir deli mutluluk. Allah bebeğini bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Çok uzun oldu ama öyle kısa bir hikayesi yoktu

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebişinizBenim de ikinci sezeryanım olacak.Sonrasında 8 saat yoğun bakımda tutuluyormuş anne, öyle mi oldu sizin de

Geçen hafta hastanede ali karşıtı biriyle karşılaştım. Doktor bu çocuğun yaşama hakkını elinden alamazsın sırf bu yüzden çocuğu senden alabilirim dedi. Lütfen cahillik etmeyin. Uzun yıllardır yapilan bir uygulama gereksiz tarikat inanışları yüzünden yanlış diye gösteriliyor. Apaçık çocuğu ölüme göndermektir bu ve kesinlikle en büyük günahtır. Doktorlardan iyi bilmiyoruz kabul edelim ve kafamıza göre kararlar almayalım.

Merhaba arkadaşlar ben 37+4 haftalık hamileyim 3 gün önce adet sancısı gibi sancılarım oldu hastaneye gittim sancı çıkmadı alttan kontrol ettiler acilmada yok yalancı sancılar dediler gönderdiler bugece 4 gibi akıntı ile karışık pembe bı kanama oldu ama çok az ya nisandir yada alttan muaneden kaynaklıdır diye düşündüm uyudum Saba 7 de bı sıcaklık hissedip uyandım korktum bian suyum mu geldi diye tuvalete kostüm bı baktım çamaşırın boydan boya kan tuvalet kan ve birde parça düştü küçük acile gittik doktorum geldi açılma yok sancı yok bebek çok şükür iyi ama kanama neden oldu anlayamadik böyle birşey yaşayan varmı nolur biri akıl versin beynim durdu artik nolur yalrdimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…