Bende bugün 35+5 oldum her salı haftam doluyor ama yüreğim hop ediyor inanır mısınçalıştım ama değdi mi bilmiyorum ki çok zorlandı ayrıca işimden yüzde yüz verim aldığımı zannetmem :) hep oturdum çünküçok kilo aldım. Rekor bende sanırım 96 oldum 73 ile kalmıştım. bir kulun planı var bir Allah’ın planı var yaradanın dediği oluyor her zaman. Sen kaç hafta kaç günlüksün şimdi cnm. Psikolojim bozuldu geceleri rüyamda doğurmaya çalışıyorum
Kendini güçsüz hissetmen için bir sebep yok.İyi anne olmak doğumun acısını iliklerine kadar hissederek olmaz.Senin psikolojin önemli yapamayacağına inanmadığın bir şeye sırf bu psikoloji ile onay verirsen o zaman hem bebeğine hem kendine zararın olur.İyi anne bebeği için en doğru kararı vermek demek bu durumda ki kendini de düşünmelisin sen iyi olacaksın ki bebeğinde olsunKızlar desteğinize çok ihtiyacım var. Ben normal doğum istiyordum ama aşırı panik bir yapım var. Doktorum bugün çatı muayenesini zor yaptı. Zaten normalde de ilişkide zorlanan bir insanım. O yüzden istemesem de sezaryene karar verdik. Şu an içim çok huzursuz , sanki bebeğime ihanet etmiş gibiyim normal olmayacağı için. Ağlıyorum doktordan geldiğimden beri. Kendimi çok güçsüz bir anne gibi hissediyorum
Bazi drlari anlamiyorumm kendileri dahil milyarlarca cocuk bu tarz seylerle buyudu. Asiri abartiyorlar cok gereksiz geliyor. Bazen insanlarin hevesini kursaginda birakiyorlar. Ben giydiririm o kadar dusunmus ormus mesela kv birsuru sey battaniye fln.Benim doktor uzerinde orgu battaniye gorup kesinlikle yün orgu seyler kullanma dedi. Butun yelekleri hirkalari yolladim
Bazi drlari anlamiyorumm kendileri dahil milyarlarca cocuk bu tarz seylerle buyudu. Asiri abartiyorlar cok gereksiz geliyor. Bazen insanlarin hevesini kursaginda birakiyorlar. Ben giydiririm o kadar dusunmus ormus mesela kv birsuru sey battaniye fln.
veeee ben de dogum yaptim. bahsettigim sancilar yalanci degil gerçekmiş dr kontrolüne giderken de nişanım geldi36+5 de sezeryanla dogum yaptik. kilomiz 2260 gr, boyumuz 44 cm teyzeleri.
Sağolunkucuk bi dikis atti doktor cok gerildi riske atamadim dedi. 2800 dogdu kizim. bebek de kanala girmedi surekli ikindim cok yorucu ve sancili oldu. Epidural almadim ama. Oglum epiduralle dogmustu kolay oldu dogum ama bu da daha doğal oldu şükür. Bebegi kucagina alinca geciyor hepsi
Darisi dogum bekleyenlerin basina
ben de aşırı korkuyorum bebeğimiz için değer acı çekmeye biz normal Doğum hedefliyoruz dr ile epiduralli olanından . Ben yine de hayırlısı neyse onu ver Allahım diyorum direnmeden. Ben de her cumartesi yeni haftaya giriyorum bugün 37+2 oldum, canım bu aralar çok sıkkın 5 gün oldu kombi bozuldu , çağırıyoruz adam daha yeni tenezzül edip de geldi dün, bebek gelecek kombici 2 -3 hafta önce 1200 TL mizi alıp tamir ettim dedi edemedi şimdi tekrar bozuldu dün geldi 600 tl daha istedi üstüne. Kiracıyız da ev sahibi10 yıllık eski kombiyi değiştirmemek için popısunu yırtıyor.Gerçekten parasında değilim sen madem tamir edemedin neden TEKrar para istiyorsun ocak ayında bizi kombisiz bırakan insanlara beddua etmeyeyim de ben ne yapayım en iyisi Allah a havale edeyim! Türkiye de dolandırıcı çokkk!!! Bebeğim gelecek evde sıcak su yok!!!!banyo yapamıyoruz kalorifer açamıyoruz adam cebine utanmadan parayıattı gitti. Böyle dolandırıcılara Allah yedirmesin. Hamileliğimineson dönemleri daha üzücü ve stresli geçemezdi binbir tane dert başımızda, resmen temel yaşam ihtiyaçlarımızla sınandık.Bende bugün 35+5 oldum her salı haftam doluyor ama yüreğim hop ediyor inanır mısınçalışırken 6.ayda ben top oynuyordum çocuklarla her şey çok iyidi hamile olduğumu anlamıyordu çocuklar ta ki miyom oluşup büyüyene kadar sonra bende oturmak zorunda kaldım verdim topu çocuklara oturdum mecbur o da bir yere kadar gitti tabi sancılarım başlayınca.Önceden diyordum olsun bitsin bu sancı çekilir mi doğumun iki gün bilemedin üç gün sürer ağrısı ama şimdi öyle korkuyorum ki kızlar hastaneye gidiyorum yazıyorlar ya kafama kaynar su dökülüyor
TOOLAMDA kaç saat acı sancıçektin kaçıncı bebeğindi cnm. Kaç saatte doğduSağolunkucuk bi dikis atti doktor cok gerildi riske atamadim dedi. 2800 dogdu kizim. bebek de kanala girmedi surekli ikindim cok yorucu ve sancili oldu. Epidural almadim ama. Oglum epiduralle dogmustu kolay oldu dogum ama bu da daha doğal oldu şükür. Bebegi kucagina alinca geciyor hepsi
Darisi dogum bekleyenlerin basina
2-3 cm acikligim vardi gittigimde. 8 gibi sanci verilmeye başlandı iki kere kalp atışı azaldi sanciya ara verildi bu arada. 13:00te de dogdu. İkinci dogumumTOOLAMDA kaç saat acı sancıçektin kaçıncı bebeğindi cnm. Kaç saatte doğdu
Hayirli olsun. Allah anali babali büyütsünGünaydınbende 2 ocakta doğum yaptım. İkinci sezeryanım ama bu daha güzel geçti.sarılık değeri 6.9 çıktı taburcu olurken dün.inşallah yükselmez. Birde sezeryan olan arkadaşlar tam olarak kaç gün sonra normale döndünüz? Yani şükür iyiyim ama hala öksürmekten çekinşyorum mesela
arkadaşlar bebek yeni doğduğunda k vitamini ve hepatit aşısı yapıyorlarmış. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz??
şimdi aşılar zararlı yaptırmayın diyen bir kesim var.
bizimde kafamız karışıyor ?
doğumda az kaldı inşallah insan düşünüyor ne yapacağız diye ?
julietin aç kaldığını sanmıyorum. Obur olduğundan memede süt bırakmıyor olabilir.örgü neden istemedi acaba doktor? Örgü battaniye örtüyorum genelde. Örtmesem mi?
ben de aşırı korkuyorum bebeğimiz için değer acı çekmeye biz normal Doğum hedefliyoruz dr ile epiduralli olanından . Ben yine de hayırlısı neyse onu ver Allahım diyorum direnmeden. Ben de her cumartesi yeni haftaya giriyorum bugün 37+2 oldum, canım bu aralar çok sıkkın 5 gün oldu kombi bozuldu , çağırıyoruz adam daha yeni tenezzül edip de geldi dün, bebek gelecek kombici 2 -3 hafta önce 1200 TL mizi alıp tamir ettim dedi edemedi şimdi tekrar bozuldu dün geldi 600 tl daha istedi üstüne. Kiracıyız da ev sahibi10 yıllık eski kombiyi değiştirmemek için popısunu yırtıyor.Gerçekten parasında değilim sen madem tamir edemedin neden TEKrar para istiyorsun ocak ayında bizi kombisiz bırakan insanlara beddua etmeyeyim de ben ne yapayım en iyisi Allah a havale edeyim! Türkiye de dolandırıcı çokkk!!! Bebeğim gelecek evde sıcak su yok!!!!banyo yapamıyoruz kalorifer açamıyoruz adam cebine utanmadan parayıattı gitti. Böyle dolandırıcılara Allah yedirmesin. Hamileliğimineson dönemleri daha üzücü ve stresli geçemezdi binbir tane dert başımızda, resmen temel yaşam ihtiyaçlarımızla sınandık.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebişinizGünaydınbende 2 ocakta doğum yaptım. İkinci sezeryanım ama bu daha güzel geçti.sarılık değeri 6.9 çıktı taburcu olurken dün.inşallah yükselmez. Birde sezeryan olan arkadaşlar tam olarak kaç gün sonra normale döndünüz? Yani şükür iyiyim ama hala öksürmekten çekinşyorum mesela
Geçen hafta hastanede ali karşıtı biriyle karşılaştım. Doktor bu çocuğun yaşama hakkını elinden alamazsın sırf bu yüzden çocuğu senden alabilirim dedi. Lütfen cahillik etmeyin. Uzun yıllardır yapilan bir uygulama gereksiz tarikat inanışları yüzünden yanlış diye gösteriliyor. Apaçık çocuğu ölüme göndermektir bu ve kesinlikle en büyük günahtır. Doktorlardan iyi bilmiyoruz kabul edelim ve kafamıza göre kararlar almayalım.arkadaşlar bebek yeni doğduğunda k vitamini ve hepatit aşısı yapıyorlarmış. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz??
şimdi aşılar zararlı yaptırmayın diyen bir kesim var.
bizimde kafamız karışıyor ?
doğumda az kaldı inşallah insan düşünüyor ne yapacağız diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?